کروم بوک ها کم کم جای لپ تاپ ها را گرفتهاند و کاربرد این دستگاهها در محل تحصیل و کار رفته رفته در حال افزایش است. در این مطلب به معرفی بهترین کروم بوک های شرکت های مختلف مانند سامسونگ، ایسر، اچ پی، ایسوس و گوگل میپردازیم.
کروم بوک در ابتدا دستگاهی بود که کاربردی تحصیلی داشت و بیشتر در مدارس استفاده میشد؛ اما اکنون وضعیت تغییر کرده و شاهد استفاده بیشتر از این دستگاهها با مشخصات مختلف و حوزهها متفاوت هستیم. امروزه گوگل درباره کروم بوک گزینههای بیشتری را در اختیار کاربران قرار داده است؛ بهطوریکه مدلهای جدید کروم بوک، امکان دسترسی به میلیونها اپلیکیشن اندرویدی موجود را دارند. انتخاب کروم بوک مناسب میتواند کاری سخت باشد، اما ما میخواهیم به شما کمک کنیم.
کروم بوک شما باید جمع و جور باشد و آن قدر دوام داشته باشد که بتوانید آن را با کیف خود جابجا کرده و چندین وظیفه را به صورت همزمان انجام دهید و از همه مهمتر، باتری آن در تمام طول ساعات استفاده باید دوام بیاورد. در این مطلب قصد داریم بهترین کروم بوک های بازار را برای استفاده و کاربری شما در خانه، مدرسه و محل کار معرفی کنیم. برای آشنایی با کروم بوک و کاربردهای آن میتوانید به این مطلب مراجعه کنید.
آنچه در این مقاله میخوانید:
- کروم بوک چیست
- بهترین کروم بوک های 2020
- کروم بوک گوگل پیگسل بوک (Google Pixelbook) با قیمت 899 دلار
- کروم بوک اچ پی ایکس 2 (HP Chromebook x2) با قیمت 500 دلار
- کروم بوک ایسر اسپین 13 (Acer Chromebook Spin 13) با قیمت 650 دلار
- کروم بوک لنوو C340 مدل 11.6 اینچی (Lenovo C340 11.6) با قیمت 260 دلار
- کروم بوک سامسونگ پرو (Samsung Chromebook Pro) با قیمت 549.99 دلار
- کروم بوک دل مدل 3189 (Dell Chromebook 3189) با قیمت 329 دلار
- کروم بوک ایسوس Flip مدل سی 434 (Asus Chromebook C434) با قیمت 599.99 دلار
- کروم بوک سامسونگ پلاس وی 2 (Samsung Chromebook Plus V2) با قیمت 449.99 دلار
- کروم بوک ایسر 15 اینچی (Acer Chromebook 15) با قیمت 399 دلار
کروم بوک چیست
کروم بوک یک لپ تاپ یا تبلت است که سیستم عامل کروم مبتنی بر لینوکس را اجرا میکند. این دستگاهها بیشتر برای انجام کارهای مختلف با مرورگر کروم ساخته شدهاند و بیشتر اپلیکیشنها و دادهها در فضای ابری به جای حافظه خود دستگاه، ذخیره میشوند. تمامی کروم بوکهایی که از سال 2017 به بعد عرضه شدهاند، میتوانند اپلیکیشنهای اندروید را هم اجرا کنند.
جالب است بدانید که اولین کروم بوک بازار توسط خود گوگل ساخته نشده و در سال 2011 و در مراسم Google I/O توسط شرکتهای ایسر و سامسونگ معرفی و چند ماه بعد عرضه شد. شرکتهایی مانند خود گوگل، اچپی و لنوو هم در سال 2013 وارد بازار این دستگاهها شدند. تا ماه مارس 2018، 60 درصد از رایانههای مدارس آمریکا را دستگاههای کروم بوک تشکیل میدادند. کاربرد این دستگاهها اکنون فراتر از تحصیل رفته و شاهد انواع متفاوتی برای کاربردهای کاری هم هستیم.
بهترین کروم بوک های 2020
حال که کمی با کروم بوک و تاریخچه آن آشنا شدید، در ادامه میخواهیم به معرفی بهترین کروم بوک هایی میپردازیم که میتوانید در سال 2020 از آنها استفاده کنید.
کروم بوک گوگل پیگسل بوک (Google Pixelbook) با قیمت 899 دلار
اگر به دنبال برترین مدل کروم بوک هستید، پیکسل بوک یکی از بهترین گزینهها است. در حالی که کروم بوکهای اولیه این شرکت گزینههایی سنگین و بدون قدرت بالا بودند، اما مدلهای جدید این برند بسیار زیبا طراحی شده، وزن سبکی دارند و به قیمت خود که از 899 دلار شروع میشود، میارزند.
اندازه این دستگاه 0.2 (و حداکثر 0.4) اینچ باریکتر از قبل و وزن آن که حدود یک کیلوگرم است و نسبت به گذشته و مدل کروم بوک پیکسل 2 سبکتر شده است. این دستگاه نوعی کامپیوتر 2 در 1 است، این یعنی که صفحه لمسی این مدل را میتوان به صورت 360 درجه چرخاند و از آن به عنوان یک لپ تاپ و یا تبلت استفاده کرد. هنرمندان میتوانند از مداد مخصوص پیکسلبوک که به قیمت 100 دلار عرضه میشود، بهره زیادی ببرند؛ چرا که این مداد تنها 10 هزارم ثانیه کندی دارد (این میزان کندی، در مورد مداد اپل 20 هزارم ثانیه و مداد مایکروسافت سرفیس 21 هزارم ثانیه است) و حساسیت بسیار بالایی نسبت به فشار در آن شاهد هستیم.
صفحه نمایش 12.3 اینچی این مدل با داشتن نسبت تصویر 3:2 و رزولوشن 1600×2400 تصاویری شفاف و واضح، درست همان چیزی که شما از یک کامپیوتر مک بوک با صفحه نمایش رتینا انتظار دارید را ارائه میکند. مدل پیکسل بوک با داشتن پردازنده پنج هستهای و Core i5 و رم 8 گیگابایتی دارای سیستم عامل کروم است که در مقایسه با رقبا بسیار عملکرد مناسب و قابل اطمینانی دارد. در این مدل برنامه دستیار گوگل به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار گرفته و با دکمه اختصاصی خود قابل دسترسی است.
کروم بوک اچ پی ایکس 2 (HP Chromebook x2) با قیمت 500 دلار
کروم بوک اچ پی ایکس 2 با داشتن طول عمر باتری زیاد و طراحی جداشدنی و راحت، یکی از بهترین کروم بوک ها محسوب میشود. این دستگاه شبیه یک مایکروسافت سرفیس پرو است که سیستم عامل کروم را اجرا میکند. ایکس 2 دارای یک صفحه نمایش با روشنایی و وضوح بالا به همراه کیفیت صدای خوب است و تایپ کردن با کیبورد آن، آسان است؛ البته این دستگاه ایراداتی هم دارد. پردازنده Core m3 آن چندان سریع نیست و حاشیههای صفحه نمایش آن کمی ضخیم است؛ همچنین کمی سنگینتر از سایر لپتاپهای تبدیلپذیر است. کیبورد و قلم این کروم بوک هم در قیمت آن محاسبه شده است.
این کروم بوک اچ پی دارای صفحه نمایش لمسی 12.3 اینچی با رزولوشن 2400 در 1600 و نوع IPS است که در پیکسل بوک و سامسونگ پرو هم مشاهده میشود. این صفحه نمایش زیبا دارای نسبت ابعاد 3:2 بوده و تصاویر باکیفیتی را به نمایش میگذارد. طراحی این دستگاه هم واقعا چشم نواز و باریک است و قطعا ارزش پولی که برای آن پرداخت میکنید را دارد.
کروم بوک ایسر اسپین 13 (Acer Chromebook Spin 13) با قیمت 650 دلار
وقتی کروم بوک ایسر اسپین 13 عرضه شد، یکی از قویترین کروم بوکهای بازار بود و هنوز هم همینگونه است. صفحه نمایش لمسی 2 در 1 به همراه قلم استایلوس WACOM، آن را به یکی از بهترین مدلها برای طراحان و کسانی که نیاز به کار دقیق با اکسل دارند، تبدیل کرده است؛ همچنین اگر زیاد به تماشای ویدیو علاقه دارید، حافظه ذخیرهسازی 128 گیگابایتی آن برای شما مناسب خواهد بود و میتوانید نرمافزارهای اندروید، موزیک فیلم یا بازیهای مختلف را دانلود کرده و از آنها لذت ببرید.
این کروم بوک ایسر دارای صفحه نمایش زیبای 13.5 اینچی با رزولوشن 2256 در 1504 اینچی نوع IPS است و طراحی از جنس آلومینیوم زیبایی دارد. این اسپین 13 چه در محل تحصیل یا کار و چه در بیرون، قطعا نظرات را به خود جلب میکند.
کروم بوک لنوو C340 مدل 11.6 اینچی (Lenovo C340 11.6) با قیمت 260 دلار
بهترین کروم بوک بازار، مدلی است که بتواند اندازه و کارایی را با طراحی و قیمت مناسب، یکجا داشته باشد. این دستگاه باید به شکلی باشد که هر کسی آن را میبیند، عاشقش شود. لنوو C340 چنین دستگاهی است. این مدل دارای یک پورت USB-A و یک پورت USB-C در هر طرف خود است و از درگاه میکرو اسدی به جای درگاه سایز بزرگ اسدی استفاده میکند. این مدل جدید همچنین قرار است تا 7 سال، بروزرسانیهای سیستم عامل کروم را دریافت کند.
نسخه 11.6 اینچی لنوو C340 دارای طول عمر باتری بیش از 9 ساعت است. حاشیههای صفحه نمایش این دستگاه کمی زیاد هستند ولی کارایی خوبی در حالت تبلت دارند. کیبورد لنوو C340 هم راحت است و میتوان ساعتها بدون مشکلی از آن استفاده کرد. این وسیله در دو رنگ صورتی و نقرهای قابل تهیه است.
کروم بوک سامسونگ پرو (Samsung Chromebook Pro) با قیمت 549.99 دلار
سامسونگ پرو با قیمت 549.99 دلار بیش از 300 دلار ارزانتر از پیکسلبوک است؛ اما تقریبا عملکردی مشابه و بیهمتا در مقایسه با آن به کاربر ارائه میکند. همچون Pixelbook، این دستگاه نیز 2 در 1 است و با ظاهری بسیار زیبا، برای هنرمندان و کسانی که یادداشت بر میدارند بسیار مناسب است. صفحه و پد لمسی آن هم بسیار دقیق عمل میکند.
این مدل با داشتن 1.07 کیلوگرم وزن و صفحهای باریک با اندازه 0.55 اینچی و نسبت تصویر 3:2، درست مانند پیکسلبوک است. پردازشگر سامسونگ پرو از نوع Core m3-6Y30 بوده و دارای رم 4 گیگابایتی است و مشکلی برای پخش تصاویر 4K، مولتی تسکینگ و همچنین امکان نصب اپلیکیشنهای دلخواه ندارد. هرچند ممکن است در مقایسه با مدلهای رقبا که دارای رم بالاتر و چیپست بهتری هستند، تاخیر بیشتری داشته باشد.
کروم بوک دل مدل 3189 (Dell Chromebook 3189) با قیمت 329 دلار
کروم بوک دل مدل 3189 یکی از ارزانترین دستگاههای 2 در 1 موجود در بازار است. صفحه لمسی آن به سمت عقب خم میشود و در دو حالت تبلتی و یا چادری در میآید که برای نوشتن و یا کپی کردن نمودارها بسیار مناسب است. دقت رنگی صفحه نمایش 11.6 اینچی این مدل برای رزولوشن پایین 768×1366، بسیار خوب است. همچنین اسپیکرهای این دستگاه، بهترین نوع برای این رده قیمتی هستند.
این دستگاه دل با داشتن وزن 1.45 کیلوگرمی، کمی بزرگ است؛ اما اندازهاش به گونهای است که در کولهپشتی جا میشود. 3189 میتواند در برابر افتادن از فاصله 76 سانتی متری مقاومت کند و در برابر قطراب آب و مایعات هم مقاوم است و در صورتی که قهوه شما روی کیبورد قدرتمند آن بریزد، مشکلی برایش پیش نمیآید؛ همچنین نوار لاستیکی دور خود دارد که در برابر تکان های شدید از آن محافظت میکند.
کروم بوک ایسوس Flip مدل سی 434 (Asus Chromebook C434) با قیمت 599.99 دلار
اگر نیاز به یک مک بوک دارید و در عین حال نمیخواهید هزاران دلار برای آن هزینه کنید، مدل 14 اینچی Flip مدل C434 ساخت ایسوس بهترین مدل (با قیمت 599.99 دلار) برای شما است. این دستگاه کاملا شبیه به مدل 12 اینچی مک بوک است، اما بر خلاف مک بوک، یک مدل 2 در 1 به حساب میآید. C434 دارای یک گیره آهنربایی است که هنگام تا شدن رو به عقب، صفحه نمایش را به قسمت بیرونی نوت بوک متصل میکند و در مقایسه با بسیاری از مدلهای 2 در 1 رقبای خود، بیشتر شبیه به تبلت است.
این مدل 14 اینچی وزن 1.4 کیلوگرمی دارد و صفحه نمایش لمسی آن با رزولوشن 1080×1920 پیکسلی، تصاویری شفاف و واضح را در مقایسه با مدلهای ارزانتر ارائه میکند و حاشیههای باریکتری دارد. این دستگاه همچنین به خاطر طول عمر باتری بسیار خوب خود معروف است. شما میتوانید با یک بار شارژ، ده ساعت با آن کار کنید که همین امر آن را به یکی از مدلهای دارای بیشترین عمر باتری در بازار تبدیل میکند.
کروم بوک سامسونگ پلاس وی 2 (Samsung Chromebook Plus V2) با قیمت 449.99 دلار
اگر عاشق مدل پیکسل بوک هستید و در عین حال میخواهید صدها دلار در هزینههای خود صرفهجویی کنید، دستگاه پلاس وی 2 سامسونگ (Samsung Chromebook Plus V2) را امتحان کنید. این مدل را نباید با مدل گرانتر پرو سامسونگ اشتباه گرفت. مدل پلاس دارای طراحی نقرهای 2 در 1 است و یک قلم استایلوس اختصاصی هم دارد.
همچون مدل پرو، این دستگاه نیز عملکرد سریع و مناسبی دارد که کار با آن را ساده میکند. پلاس وی 2 دارای دو پورت USB-C است، یعنی میتوانید از یکی برای وصل کردن دستگاههای مورد نظر خود و از دیگری برای شارژ استفاده کنید. یک پورت USB-A هم در این لپ تاپ وجود دارد. صفحه نمایش 12.3 اینچی و 1600×2400 این مدل دارای همان رزولوشن پیکسل بوک است و امکان ارائه تصاویری واضح و شفاف را برای تماشای عکس و فیلم ارائه میکند.
کروم بوک ایسر 15 اینچی (Acer Chromebook 15) با قیمت 399 دلار
نه، اشتباه تایپی نیست. این کروم بوک با قیمت مناسب، دارای صفحه نمایش 15 اینچی است که به سادگی با آن میتوانید دو پنجره را کنار هم باز کنید. این دستگاه با داشتن وزن 2.2 کیلوگرمی، سنگینتر از بسیاری کروم بوکهای بازار به شمار میرود؛ اما تنها کمی سنگینتر از مدل مکبوک پرو 15 اینچی است که وزن 1.8 کیلوگرمی دارد.
صفحه نمایش بزرگ این مدل با یک کیبورد دارای نور پشتی و اسپیکرهای قدرتمند همراه شده و به طور کلی، اگر تصور میکنید مدلهای بزرگتر بهتر هستند، در نتیجه این مدل کاملا مناسب شما است. مدل 15 اینچی، همچون همتای 14 اینچی خود در برند ایسر دارای لولای 180 درجهای است؛ در نتیجه نمیتوانید آن را به تبلت تبدیل کنید؛ اما راحت میشود زاویه مناسبی را برای مشاهده در این مدل پیدا کرد.
چیپ دو هستهای پنتیوم N4200 اینتل به کار رفته در این مدل امکان کاربری سیستم عامل کروم را مهیا میکند؛ هرچند که هنگام انجام چندین وظیفه ممکن است با کندی مواجه شوید. باتری این مدل نیز با داشتن عمر 13 ساعته در میان کامپیوترهای دیگر، بینظیر است.
در پایان توصیه میشود برای محافظت از لپ تاپ خود از کیف دستی لپ تاپ استفاده کنید؛ اما در صورتی که مجبورید مدام لپتاپ را با خود حمل کنید، کوله پشتی لپ تاپ انتخاب مناسبتری است.
در این مطلب سعی کردیم بهترین کروم بوک های بازار را معرفی کنیم که شامل محصولات مختلفی از برندهای معروفی چون سامسونگ، ایسر، لنوو، ایسوس و اچپی میشوند. به نظرتان کدام یک از این دستگاههای مناسبتر است؟