فول فاند چیست؟ همه چیز درباره پذیرش فول فاند

  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

تامین هزینه‌های زندگی دانشجویی از مهم‌ترین دغدغه‌های مسیر مهاجرت تحصیلی به شمار می‌رود. شهریه دانشگاه در کنار مخارج مسکن، حمل‌ونقل و سایر هزینه‌های زندگی باعث ایجاد چالشی بزرگ در مسیر مهاجرت دانشجویی می‌شود. ازاین‌رو بسیاری از متقاضیان تحصیل در خارج از کشور به دنبال دریافت بورسیه تحصیلی برای تامین هزینه‌های زندگی هستند. در‌ مواردی بورسیه‌های تحصیلی کل هزینه‌های دانشگاه و مخارج زندگی مهاجر را تامین می‌کنند. این نوع کمک هزینه تحصیلی در اصطلاح فول فاند شناخته می‌شود. در این مقاله به بررسی همه شرایط دریافت بورسیه تحصیلی می‌پردازیم. چند دقیقه به مطالعه این مطلب کوتاه اختصاص دهید تا بدانیم بورسیه فول فاند چیست.

فول فاند؛ گزینه‌ای برای پوشش همه هزینه‌های دانشجو

برای آگاهی از شرایط دریافت بورسیه کامل ابتدا باید به سوال «فول فاند یعنی چه» پاسخ دهیم. بورسیه فول فاند یا همان full fund scholarship با اصطلاح full ride scholarship نیز شناخته می‌شود. این نوع کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان ممتاز با رزومه عالی تعلق می‌گیرد. کل هزینه‌های تحصیل و زندگی در کشورهای خارجی از طریق بورسیه کامل، تامین خواهد شد. در برخی از انواع بورسیه‌های کامل حتی بلیط پرواز دانشجو از کشور مبدا به مقصد نیز پرداخت می‌شود.

هر کدام از فول فاندها در کشورهای مختلف شرایط خاصی دارند و میزان پوشش‌دهی هر یک متفاوت خواهد بود. برای پیدا کردن بهترین برنامه کمک‌هزینه تحصیلی در کشورهای مختلف حتما به سایت رسمی دانشگاه‌های مقصد مراجعه کنید. البته همه برنامه‌های فول فاند از سمت دانشگاه ارائه نمی‌شوند. برای مثال برخی از بورسیه فول فاند کانادا توسط پژوهشکده‌ها، مراکز آموزش خصوصی و دولت این کشور برای دانشجویان بین‌المللی ممتاز در نظر گرفته می‌شود.

چه منابعی برای اطلاع از بورسیه فول فاند وجود دارد؟

بورسیه فول فاند شرایط ایده‌آلی را برای دانشجویان بین‌المللی به‌ویژه مهاجرانی با تمکن مالی پایین‌تر ایجاد می‌کنند. بااین‌حال دستیابی به این کمک‌هزینه تحصیلی آسان نیست. برای رسیدن به بورسیه فول فاند باید در رقابتی شدید با سایر متقاضیان تحصیل بین‌المللی قرار بگیرید. البته این به معنی غیر‌ممکن بودن دریافت بورسیه تحصیلی فول فاند نیست. برای رسیدن به این ویژگی تحصیل بین‌المللی باید منابع مختلفی را جست‌وجو کنید تا بهترین برنامه فول فاند متناسب با شرایطتان را بیابید.

بهترین مرجع برای پیدا کردن برنامه پذیرش فول فاند چیست؟ اولین مرجع برای اطلاع از برنامه‌های کمک‌هزینه تحصیلی مراجعه به سایت رسمی هر دانشگاه است. علاوه‌بر چک کردن سایت‌های دانشگاهی، سایت‌هایی مثل InternationalScholarships.com را به‌عنوان یکی از راه‌های دسترسی به فول فاند بررسی کنید. علاوه‌بر این، سایت FastWeb.com و Scholarships to Study Abroad نیز فرصت‌های مختلف را برای دسترسی به فول فاند در کشورهای سراسر دنیا قرار داده‌اند.

شرایط دریافت فول فاند؛ باید با دانشجویان ممتاز رقابت کنید

اگر متقاضی دریافت فول فاند هستید، باید برای مصاحبه دریافت کمک‌هزینه تحصیلی آماده شوید. به‌منظور آمادگی برای جلسه مصاحبه بورسیه یا همان scholarship interview باید از قبل با پرسش‌های در طول جلسه مصاحبه آشنا شوید. به‌منظور ایجاد این آمادگی برخی از دانشگاه‌ها جلسه‌هایی را با عنوان scholarship weekend برگزار می‌کنند.

در این جلسه‌ها پرسش‌های احتمالی در جلسه مصاحبه بررسی می‌شود تا دانشجویان آماده رقابت برای دریافت کمک‌هزینه تحصیلی باشند. البته که امکان شرکت در این جلسه‌ها برای بسیاری از دانشجویان بین‌المللی وجود ندارد. ازاین‌رو در ادامه این بخش به بررسی راهکارهای افزایش شانس دریافت بورسیه تحصیلی می‌پردازیم.

  • داشتن نمره بالا در مقطع قبلی: یکی از مهم ترین فاکتورهای دریافت فول فاند داشتن نمره بالا در مقطع تحصیلی قبلی است. معمولا دانشجویانی با میانگین ریز‌نمرات بالا در مقاطع تحصیلی قبلی برای دریافت بورسیه درخواست می‌دهند؛ بنابراین پایین بودن معدل شانس متقاضی برای دریافت بورسیه را به‌شدت کاهش خواهد داد.
  • نگارش انگیزه‌نامه: دانشگا‌ه‌های کشورهای خارجی به داشتن انگیز‌ه‌نامه در رزومه اهمیت خاصی می‌دهند. در شرایطی داشتن انگیزه‌نامه از اهمیت بالاتری نیز برخوردار است. برای مثال اگر گپ تحصیلی بالا دارید، نگارش انگیزه‌نامه می‌تواند یک کارت برنده در تحت تاثیر قرار دادن مسئول دانشگاه باشد.
  • نمره زبان و gmat بالا: داشتن گواهی زبان برای همه رشته‌ها و ارائه مدرک gmat یا gre برای برخی از رشته‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.برای برتری داشتن نسبت به سایر دانشجویان بین‌المللی در رسیدن به بورسیه تحصیلی باید نمره زبان و در مواردی نمره gmat یا gre بالایی داشته باشید.

البته درصورتی‌که یکی از بخش‌های رزومه حداقل استانداردهای لازم را نداشت، از بخش‌های دیگر برای جبران کاستی پرونده استفاده کنید. برای مثال اگر معدلی پایین‌تر از میانگین لازم برای دریافت فول فاند دارید، مقاله چاپ شده در مجله‌های برتر و نمره زبان بالا بخشی از کمبود معدل را جبران خواهد کرد.

سابقه حضور در فعالیت‌های پژوهشی؛ نکته‌ای برای پیروزی رقابت در کسب فول فاند

یکی از مزیت‌های رقابتی برای دریافت فول فاند داشتن سابقه فعالیت در کارهای پژوهشی به شمار می‌رود. این فعالیت‌ها تاثیر بسیار مثبتی در مسیر دریافت بورسیه دارند. البته نوع فعالیت در رشته‌های مختلف کمی متفاوت است. برای مثال کار در آزمایشگاه‌ و فعالیت‌های تست یک واکنش به‌عنوان فعالیت پژوهش برای رشته شیمی محسوب می‌شود.

درحالی‌که دانشجویان رشته‌های علوم انسانی بیشتر با نگارش و انتشار مقاله در مجله‌های رسمی و معتبر شانس خود را برای دریافت بورسیه افزایش می‌دهند. شرکت در این فعالیت‌ها یا نگارش مقاله برای توجیه گپ تحصیلی نیز کاربرد دارند.

مزایای استفاده از پذیرش فول فاند چیست؟

با وجود رقابت شدید در دریافت بورسیه کامل تحصیلی همچنان مزیت‌های متعدد این کمک هزینه باعث افزایش تقاضا برای دریافت بورسیه کامل شده است. میزان پوشش فول فاند در کشورها و دانشگاه‌های مختلف کمی متفاوت است. برخی از برنامه‌های تحصیلی علاوه‌بر تامین مخارج زندگی و شهریه دانشگاه، برای تامین هزینه‌های تفریح دانشجو نیز مناسب خواهند بود. با داشتن فول فاند، دیگر نیازی به ارائه تمکن مالی به اداره مهاجرت نخواهید داشت. همچنین دغدغه اشتغال در کار پاره وقت دانشجویی نیز در طول تحصیل از بین می‌رود.

چند مورد از بورسیه کامل در کشورهای مختلف

تعداد فول فاند‌های ارائه شده در کشورهای مختلف کمی با یکدیگر متفاوت است. در این بخش به معرفی برخی از شناخته شده ترین برنامه‌های کمک هزینه تحصیلی می پردازیم. (میزان پوشش فول فاند مربوط به سال ۲۰۲۴ است.)

  • بورسیه دانشگاه Yale University Scholarships USA: این بورسیه در دانشگاه‌های آمریکا برای سه مقطع لیسانس، کارشناسی ارشد و دکتری تا کمک‌هزینه ۷۰۰۰۰ دلار سالانه را پوشش می‌دهد.
  • بورسیه Chinese Government Scholarships: این بورسیه برای دانشگاه‌های چین در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری است که میزان پوشش‌دهی تا ۳۵۰۰ یان در ماه دارد.
  • بورسیه DAAD Scholarship Germany: این بورسیه مبلغ بین ۸۵۰ تا ۱۲۰۰ یورو ماهیانه را برای دانشجویان ارشد و دکتری در نظر می‌گیرد.

میزان پوشش بورسیه‌های گفته شده بر‌اساس مقطع تحصیلی متقاضی متغیر است. برای مثال بورسیه DAAd تا سقف ۸۵۰ یورو را برای دانشجویان دوره مستر پوشش می‌دهد. درحالی‌که این بورسیه تا سقف ۱۲۰۰ یورو در ماه نیز برای دانشجویان دکتری افزایش می‌یابد.

دریافت مشاوره از موسسه مهاجرتی؛ راه‌حلی برای رسیدن به ایده‌آل‌ترین شرایط تحصیلی

در این مقاله به بررسی همه شرایط بورسیه کامل تحصیلی پرداختیم تا بدانیم «فول فاند چیست». دریافت بورسیه بخشی بزرگی از دغدغه‌های تامین هزینه‌های زندگی دانشجویی را از بین می‌برد. بسیاری از دانشجویان بین المللی رزومه خود را برای دریافت فول فاند تقویت می کنند. نوشتن انگیزه‌نامه ایده‌آل، داشتن معدل بالا، کسب حداقل استانداردها در آزمون زبان و gmat و سابقه حضور در فعالیت‌های پژوهشی باعث افزایش شانس متقاضی در دریافت بورسیه تحصیلی خواهد شد. مشاوره با کارشناسان مهاجرتی مسیر مهاجرت را برای دسترسی به بهترین موقعیت‌های تحصیلی ساده‌تر خواهد کرد.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402