سریال انیمیشنی پسر دلفینی اثر جدیدی در شبکه نمایش خانگی است که شنبه هر هفته ساعت 8 صبح منتشر میشود. این سریال به عنوان اسپینآفی بر انیمیشن سینمایی پسر دلفینی ساخته شده است.
مدتی است که شاهد پخش سریالی جدید در شبکه نمایش خانگی هستیم. اگر شما هم کودکی در خانه دارید که عاشق تماشای فیلم و سریال است، احتمالا اخیرا با سریال انیمیشنی پسر دلفینی آشنا شدهاید. این انیمیشن زیبا، کاری به کارگردانی رضا فصاحت و تهیهکنندگی محمد همدانی است. داستان این سریال در واقع با الهام از ماجراهای انیمیشن سینمایی پسر دلفینی، که در سال 1401 اکران شد، و به قلم مونا عبداله شاهی نوشته شده است. تعداد قسمت های سریال پسر دلفینی 26 قسمت 11 دقیقهای است و تاکنون 7 قسمت آن منتشر شده است. اگر درباره زمان پخش سریال پسر دلفینی برایتان سوال پیش آمده، باید بگوییم شنبه هر هقته قسمت جدید این سریال انیمیشن منتشر میشود. ژانر سریال انیمیشنی پسر دلفینی خانوادگی و ماجراجویی است.
در این مقاله از پلازا با معرفی انیمیشن سریالی پسر دلفینی در کنار شما هستیم. ابتدا نگاهی به داستان سریال میاندازیم و سپس با صداپیشگان آن آشنا میشویم. اگر به تماشای انیمیشن علاقمندید، مقاله بهترین انیمیشنهای دنیا را از دست ندهید.
فهرست مطالب
خلاصه سریال پسر دلفینی
در فیلم سینمایی پسر دلفینی دیدیم که با سقوط یک هواپیما در آب، یک دلفین جوان و مادرش یک نوزاد انسان را پیدا کرده و او را بزرگ میکنند. با داستان سریال انیمیشنی پسر دلفینی قدم به دنیای جذاب و پرماجرای این شخصیت محبوب میگذاریم و با یکدیگر به استقبال چالشها میرویم. در این سریال میبینیم که پسر دلفینی اکنون یک وظیفه مهم دارد: او نگهبان دریاست و باید از موجودات دریایی مراقبت کند.
داستان انیمیشن سریالی پسر دلفینی با جشنواره روز دریای پاک و شاد آغاز میشود. اختلافات بین اعضای گروه کر، باعث ایجاد یک سری اتفاقات جالب میشود. بادی بادکنکی با صدای فالش خود جشن را بهم زده و سپس آنجا را ترک میکند. این ماهی در دام مرکب سیاه اختپاتوس گرفتار میشود و اکنون پسر دلفینی باید برای نجات جشن با اختاپوس مقابله کرده و راهی برای جلوگیری از آلوده شدن دریا پیدا کند.
بازیگران سریال پسر دلفینی
گویندگان حاضر در فیلم سینمایی پسر دلفینی، بار دیگر در سریال انیمیشنی پسر دلفینی نقش خود را تکرار کردهاند. در ادامه با این هنرمندان عزیز آشنا میشویم. لازم به ذکر است که حامد عزیزی، مدیر دوبلاژ این سریال است.
ناهید امیریان گوینده شخصیت پسر دلفینی
ناهید امیریان شمسآبادی، گوینده ایرانی متولد 10 آبان 1333 در تهران است. پدر وی، رضا امیریان و مادرش هر دو در عرصه تئاتر فعالیت داشتند. ناهید امیریان از سال 1338، در سن 5 سالگی وارد عرصه دوبله شد. وی یکی از نخستین و فعالترین بچهگویان دوبله ایران به طور حرفهای است و گوینده شخصیتهای کودک در بسیاری از کارهای کودکانه بوده است. در میان کارهای او میتوان به صداپیشگی سندباد در سریال انیمیشنی ماجراهای سندباد، شخصیت دیانا در سریال آن شرلی دختری با موهای قرمز و شخصیت بانی در داستان اسباب بازی 4 اشاره کرد. ناهید امیریان در رادیو با برنامه داستانهای رادیو، در تئاتر با نمایش شاه عباس و مرد پینهدوز و در سینما با فیلم زیر گنبد کبود (1346) شناخته میشود. وی سالها پیش ازدواج کرده و اکنون 1 دختر و 5 پسر دارد.
حامد عزیزی گوینده شخصیت هشت پا
حامد عزیزی گوینده و بازیگر ایرانی متولد 5 آذر 1358 در شهر تهران است. وی از سال 1384 گویندگی را با عضویت در انجمن گویندگان جوان، به مدیریت مهرداد رئیسی آغاز کرد ولی در سال 1388 از این انجمن جدا شد. وی هم اکنون یکی از اعضای انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم، و خانه سینمای ایران و همچنین مدیر استودیو کوالیما است. عزیزی با گویندگی شخصیت پو در مجموعه فیلمهای پاندای کونگفوکار شنخته میشود. از دیگر کارهای شاخص وی در گویندگی میتوانیم به گویندگی شخصیت تیریون لنیستر در سریال بازی تاج و تخت، شخصیت گربه چکمهپوش در فیلمهای شرک و شخصیت فردی در سریال خانه پوشالی اشاره کنیم. اگر مجموعه فیلمهای هری پاتر را با دوبله فارسی تماشا کرده باشید، صدای حامد عزیزی را با شخصیت ورنون دورسلی میشناسید.
نادر سلیمانی گوینده شخصیت ناخدا مروارید
نادر سلیمانی فرد، بازیگر، صداپیشه و کمدین ایرانی متولد 14 اسفند 1345 در شهر آبادان است. او فعالیت حرفهای خود را از سال 1372 آغاز کرد و تا به امروز وی را در سینما، تلویزیون، شبکه نمایش خانگی و صحنه استندآپ کمدی دیدهایم. سلیمانی با بازی در مجموعه تلویزیونی ساعت خوش (1373-74) و سریال باغ مظفر (1385) شناخته شد. وی در سال 1400 برای بازی در فیلم ضد برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنواره فیلم فجر شد. او اخیرا مهمان مهران مدیری در برنامه اسکار بوده است. از جدیدترین آثار نادر سلیمانی میتوانیم به سریال جادوگر (1401)، فیلم سینمایی گیجگاه (1399) و مجموعه تلویزیونی عشق کوفی (1402) اشاره کنیم.
ثریا قاسمی گوینده شخصیت بیبی زار
مولود ملاقاسم، که با نام ثریا قاسمی شناخته میشود، یکی از بازیگران شناخته شده ایرانی و متولد 25 آذر 1319 در تهران است. او دختر حمیده خیرآبادی است و فعالیت حرفهای خود را از سال 1340 با گویندگی در رادیو آغاز کرد. وی سپس به تئاتر پیوست و در کنار آن گویندگی را نیز ادامه داد. خیرآبادی با فیلم آرامش در حضور دیگران (1349) وارد عرصه سینما شد. او در سال 1379 برای بازی در فیلم مارال و در سال 1395 برای حضور در فیلم ویلاییها برنده جایزه سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر به ترتیب در بخش بهترین بازیگر نقش اول و بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. خیرآبادی هنرمند پرکاری در سینما و تلویزیون است و اخیرا او را در فیلم پرواز 175 (1402)، سریال رحیل (1402) و سریال گیلدخت (1401) دیدهایم.
جواد پزشکیان گوینده شخصیت لاک پشت
جواد پزشکیان یکی از دوبلورهای باسابقه ایرانی، متولد سال 1319 در تهران است. او در سن 20 سالگی دوبله را زیر نظر سیروس جراح زاده آموخت و از سال 1347 فعالیت حرفهای خود در عرصه دوبله را با استودیو شهاب آغاز کرد. پزشکیان مدتی در رادیو، در برنامه صبح جمعه با شما، حضور داشت. از نمونه کارهای وی در دوبلوری میتوانیم به صداپیشگی صدر اعظم در سریال جواهری در قصر، صداپیشگی دومی دوآیر در سریال بچههای کوه آتشفشان و صداپیشگی مکانیک پیر با بازی جعفر بزرگی در سریال پدر سالار اشاره کنیم.
مریم جلینی گوینده شخصیت سفید
مریم جلینی از دوبلورهای محبوب ایرانی است. وی در سال 1387 با امیر منوچهری، دوبلور، ازدواج کرد.
نقد سریال انیمیشنی پسر دلفینی
اکنون که با هنرپیشه های انیمیشن سریالی پسر دلفینی آشنا شدیم، بهتر است در بخش آخر مقاله نقد کوتاهی درباره این سریال دوستداشتنی داشته باشیم. لازم به ذکر است که گرچه سریال پسر دلفینی انیمیشنی جذاب ودیدنی است اما این موفقیت را مرهون کمبود محتوا است و در بازارهای جهانی جایی ندارد. امیدواریم این محصول سرآغازی برای تولید انیمیشنهایی با داستانپردازی قوی، شخصیتپردازی ایدهآل و انیمیشنی با کیفیت باشد و سبب ارتقای سطح صنعت انیمیشن ایران شود.
ااز مهمترین ویژگیهای مثبت سریال انیمیشنی پسر دلفینی میتوانیم به پیامهای مثبت آن مبنی بر کمک کردن، تلاش برای رفع مشکلات، تاکید بر دانستن ارزش دوستی و رفاقت اشاره کنیم. این سریال الگوپذیری خوبی هم دارد. شحصیت پسر دلفینی عدالتجو است و در چالشهای مختلف سعی میکند در جهت حق پیش رود. او هیچگاه اجازه نمیدهد به دوستانش آسیبی برسد و شخصیتی تلاشگر، خودساخته، شجاع و مهربان دارد.
اندکی ناهنجاری اجتماعی در این سریال دیده میشود. برای مثال پوشش پسر دلفینی نیمه برهنه است. در قسمت اول از لفظ “خنگ” برای توصیف شخصیت اختاپوس استفاده میشود. تحقیر برقی، فریب دادن دلقک ماهی و سپس تمسخر او، و افتخار اختاپوس به بد بودن خودش از نمونههای ناهنجاری اجتماعی در این سریال هستند. خبر خوش اینکه جنبه خشونت در سریال انیمیشنی پسر دلفینی بسیار اندک است و همان مقدار کم نیز با چاشنی طنز و فانتزی ازائه شده که برای کودکان آزاردهنده نیست.
سخن پایانی
در این مقاله از پلازا با بررسی سریال پسر دلفینی در کنار شما بودیم. این انیمیشن جذاب پیشنهاد خوبی برای کودکان است که تماشای آن نکات ارزشمندی را به دلبندان شما میآموزد. نظر شما والدین محترم درباره این انیمیشن چیست؟ آیا دلبند شما آن را تماشا کرده است؟ به نظر شما این سریال انیمیشنی چه نکات منفی یا مثبتی دارد؟ از خواندن نظرات شما در پایین همین صفحه بسیار خوشحال خواهیم شد.