Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

پلتفرم مایکروسافت مش (Microsoft Mesh) چه قابلیت هایی دارد؟

مایکروسافت مش
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

مایکروسافت مش یکی از سرویس‌های جدید و خارق العاده مایکروسافت است که می‌تواند ترکیبی از متاورس، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را به کار بگیرد و محیطی باور نکردنی را خلق کند. در این مقاله از پلازا با هم به بررسی این سرویس جدید خواهیم پرداخت.

یکی از خاصیت‌هایی که تکنولوژی‌های نرم افزاری دارند این است که خیلی زود ترند شده و در چشم برهم زدنی یک برنامه جدید و یا یک تکنولوژی جدید دنیا را تکان می‌دهد، اما به همان سرعت هم از جلوی دیدگان کاربران محو شده و به فراموشی سپرده می‌شود. تقریبا دو سال پیش یعنی در اواسط سال ۲۰۲۲ با یکی از این پدیده‌ها به نام متاورس مواجه شدیم که با سرعت زیادی داغ شد و حتی فیسبوک نام خود را به متا تغییر داده و تمرکز خود را روی آن گذاشت، اما سریعتر از آنچه به نظر می‌رسید سرد شد و پیشرفت آن متوقف شد. البته باید گفت که این توقف کامل نبوده است و بعضی از شرکت‌های بزرگ هنوز به دنبال آن هستند. Microsoft Mesh یکی از تکنولوژی‌هایی است که به دنباله همین متاورس‌ها ارائه شده است.

شرکت بزرگ مایکروسافت به تازگی سرویسی جدید به نام مایکروسافت مش را منتشر کرده که به نوعی تکمیل کننده یکی از سرویس‌های پرحاشیه آن، یعنی مایکروسافت تیمز است. در این مقاله قرار است با هم به بررسی اینکه مایکروسافت مش چیست و چه قابلیت‌هایی را به کاربران می‌دهد بپردازیم. اولین کامل برای این کار ارائه تعریفی از مایکروسافت مش خواهد بود.

فهرست مطالب

مایکروسافت مش چیست؟

همانطور که اشاره کردیم سرویس مایکروسافت مش یک سرویس مبتنی بر متاورس است. اما اصلا این یعنی چه!؟ در این خصوص باید گفت متاورس که در فارسی به نام «جهانواره» ترجمه می‌شود، یک فضای سه بعدی مجازی است که در آن هر فرد می‌تواند یک کاراکتر منحصر به فرد داشته باشد و مانند فضای فیزیکی در آن حرکت کند. البته باید گفت که این فضا عین جهان واقعی نیست و ممکن است فرضا کاراکتر‌ها قدرت پرواز کردن داشته باشند یا کاراکتر‌های کارتونی و یا واقعی باشند، بازی‌های خاص و یا فعالیت‌های منختلفی در آن انجام بگیرد و به طور کلی هر اتفاقی که ممکن است در یک جهان تخیلی اتفاق بیفتد در متاورس امکان پذیر خواهد بود.

Micrsoft Mesh چیست!؟

در مورد مایکروسافت مش باید گفت که یکی از همین متاورس‌ها است که به جای ارائه قابلیت‌های عجیب و غریب و بدرد نخور، در حوزه کسب و کار تمرکز کرده است و این امکان را برای سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف فراهم می‌کند که در یکی از همین فضا‌های سه بعدی جلسات خود را برگزار کرده و امکاناتی که در آنجا وجود دارد را برای برگزاری جلسات به کار بگیرند. البته این تمام ماجرا نیتس و تعریفی که تا اینجا ارائه دادیم، در مورد ابزار قدیمی تر مایکروسافت، یعنی مایکروسافت تیمز هم صادق است.

اتفاقی که در مایکروسافت مش می‌افتد این است که تجهیزات واقعیت مجازی مانند عینک‌های VR به افراد کمک می‌کند جلسه را در محیطی نیمه واقع گرایانه برگزار کنند. همانطور که در تصویر میبینید، این ابزار امکان استفاده از هولوگرام‌هایی غیر واقعی را برای تیم فراهم می‌کند که از نظر کاربرد می‌توانند بسیار مفید باشند. در واقع باید گفت مایکروسافت مش می‌تواند فضای کار واقعی و خیال را با هم در هم آمیخته و نتیجه را به صورت تخصصی و کاربردی در اختیار کاربران بگذارد.

تاریخ عرضه و هزینه Microsoft Mesh

این برنامه برای اولین بار در تاریخ ۲۵ ژانویه سال ۲۰۲۴ در دسترس عموم قرار گرفت و به صورت سمی منتشر شد. هزینه استفاده از این ابزار برای پلن‌های مختلف متفاوت بوده و این پلن بر اساس نفر بر ماه کار می‌کنند. در واقع به این معنی که شما با خرید اشتراک هزینه استفاده یک نفر از این سرویس را در یک ماه پرداخت خواهید کرد. بعلاوه تجهیزات مورد نیاز هم هزینه جدایی دارد. در حال حاضر پلن پایه مبلغ ۴ دلار، پلن پریمیوم مبلغ ۷ دلار و پلن اینترپرایز یا سازمانی مبلغ ۱۰ دلار را برای هر اکانت یک نفره ارائه می‌کنند. در ادامه بیشتر با هم در مورد تاریخچه مایکروسافت مش صحبت خواهیم کرد.

تاریخ عرضه و هزینه Micrsoft Mesh

مایکروسافت مش؛ برجی روی ویرانه‌های مایکروسافت تیمز

در سال ۲۰۱۷ وقتی که هنوز صحبتی از متاورس در میان نبود و بالغ نشده بود، مایکروسافت در تلاش بود تا بتواند یک محیط کار مجازی را پرورش دهد که بتوان از آن برای برگزاری جلسات استفاده کرد، اما این محیط کاری برخلاف برنامه‌هایی مانند گوگل میت، قرار بود یک محیط سه بعدی باشد و کاراکتر‌ها بتوانند داخل آن حرکت کرده، جلو عقب رفته، محل نشستن و زاویه دید خود را انتخاب کنند و دقیقا مانند یک بازی سه بعدی باشد که بتوان در آن جلسات مختلف را برگزار کرد. این برنامه به نام Microsoft Teams در سال ۲۰۱۷ منتشر شد.

اولین نسخه از این برنامه شباهت‌هایی با بازی ماینکرفت داشت و می‌توان گفت در همان حد ساده بود، اما کاراکتر‌ها می‌ می‌توانستند در آن از طریق میکروفون صحبت کرده و با هم تعامل داشته باشند. بعد از گذشت مدتی به همان دلایلی که متاورس نتوانست خود را جا بیندازد، مانند هزینه نگهداری بالا و نیاز به سخت افزار قدرتمند، مایکروسافت تصمیم گرفت این پروژه را متوقف کرده و یک وقفه یک ساله در آن ایجاد شد. بعد از یک سال این ابزار دوباره به جریان افتاد و نسخه‌هایی از آن با نام مایکروسافت کلاس روم وارد آفیس هم شد. در کل باید گفت که تیمز ابزاری بسیار پر دردسر برای مایکروسافت بود و مدیران ارشد ردموندی‌ها را حسابی به جان هم انداخته بود.

مایکروسافت مش؛ برجی روی ویرانه های مایکروسافت تیمز

این نرم افزار از سال ۲۰۱۹ به صورت یک نسخه ثابت درآمد و مایکروسافت نسخه‌هایی را برای اندروید، آی او اس و لینوکس هم ارائه داد اما در سال ۲۰۲۲ نسخه لینوکس به صورت کامل تعطیل شد. هر چند آمارها نشان می‌دهد مایکروسافت تیمز در سال ۲۰۲۳ بیش از ۲۳۰ میلیون کاربر داشته و یک ابزار شلوغ بوده است، اما با آنچه که مایکروسافت بتواند آن را ابزاری موفق بنامد فاصله زیادی دارد و به نظر می‌رسد مایکروسافت مش قرار است آن را بهبود داده و در واقع ادامه دهنده تیمز باشد. هر چند به نظر نمی‌رسد به دلیل محدودیت‌های تکنولوژیکی که برای استفاده از مایکروسافت مش وجود دارد این جایگزینی ساده باشد! در ادامه در مورد تفاوت این دو نرم افزار توضیح خواهیم داد.

مقایسه Microsoft Mesh و Microsoft Teams

در بخش قبل به صورت کامل در مورد تیمز و اتفاقاتی که برای ان افتاد صحبت کردیم و اکنون تا حدودی شما می‌توانید ببینید که داستان از چه قرار است. در اینجا هم نمی‌خواهیم زیاد روی این تفاوت‌ها مانور بدهیم، اما اگر بخواهیم یک لیست کوتاه از این موارد ارائه دهیم، این گزینه‌ها مهمترین ان هستند:

  • وجود واقعیت افزوده در مش: مایکروسافت مش با استفاده از واقعیت افزوده می‌تواند کیفیت خارق العاده ای را نسبت به تیمز ارائه دهد و سطح کیفی بالاتری دارد؛
  • ارزانتر بودن تیمز: تیمز به دلیل اینکه به ابزار زیادی نیاز ندارد، ارزان بوده و استفاده از آن راحت است، اما برای استفاده از مش به تجهیزات گران قیمتی نیاز است؛
  •  ویژگی‌های بالاتر در مش: مش به دلیل استفاده از تکنولوژی جدیدتر می‌توان ویژگی‌های جدیدتری را نسبت به تیمز ارائه دهد؛
  • دسترسی ساده تر در تیمز: شما می‌توانید با موبایل خود در اتوبوس و مترو، با لپ تاپ در محل کار یا خانه و به طور کلی هر جایی به تیمز دسترسی داشته باشید، اما در مایکروسافت مش ازین خبرها نیست و باید تجهیزات و شرایط آن فراهم باشد.
  • مشکلات غیر قابل پیش بینی و قابلیت اعتماد پایین در مش: اگر نگاهی به محصولات جدید مایکروسافت (از ویندوز‌ها گرفته تا نرم افزار‌هایی که ارائه می‌دهد) بیندازیم، متوجه خواهیم شد که در بازه زمانی چند ماهه ای بعد از عرضه کاملا غیر قابل اعتماد بوده و برای کارکرد درست، نیازمند جا افتادن هستند. از آنجا که تعداد استفاده کنندگان از مایکروسافت مش کمتر است ممکن است پیدا شدن ایرادات آن حتی تا چندین ماه هم طول بکشد و نتوان گفت که بدون خطا و قابل اعتماد است. اما تیمز یک پلتفرم ثابت شده است که این مشکلات را ندارد؛

در کل می‌توان گفت تجهیزات مورد نیاز، هزینه مش و همینطور تازه وارد بودن آن نقاط ضعف اصلی آن بوده و امکانات خارق العاده، کیفیت بالا و پیشرفته بودن تکنولوژی آن مزیت‌هایی هستند که نسبت به تیمز دارند. در ادامه در مورد اینکه قابلیت‌هایی که این ابزار ارائه می‌دهد کدامند، بیشتر صحبت خواهیم کرد.

مقایسه مش و تیمز

قابلیت‌های مایکروسافت مش چیست؟

برای گفتن این موضوع که مایکروسافت مش دقیقا چه ویژگی‌هایی دارد و هر کدام از آنها چطور عمل می‌کنند و در چه سطح کیفی هستند، کمی زود است و این برنامه که به تازگی منتشر شده است، نیاز دارد مدتی بیشتر و توسط کاربران بیشتری آزمایش شود تا نتایج قطعی بدست آید. اما آنچه از روی مشخصات و فیچر‌های درون برنامه می‌توان دریافت، می‌تواند در لیست زیر خلاصه شود:

  • برگزاری رویداد‌های بزرگ: محدودیت در تعداد شرکت کنندگان و بالاتر رفتن هزینه رویداد‌ها و جلسات شلوغ یکی از مشکلات تیمز بود که ظاهرا در مایکروسافت مش برطرف شده است و جلسات از این بابت بدون مشکل برگزار خواهند شد؛
  • ویژگی‌های قابل شخصی سازی: در جلساتی که برگزار می‌کنید، می‌توانید به کمک یک ویرایشگر بدون کد هر آنچه که نیاز دارید را برای جلسه خود ویرایش کرده و یا آنها را بسازید. این امکانات می‌تواند به صورت عناصر بصری در جلسه شما نمایش داده شود و یا قابلیت‌های نرم افزاری مختلفی باشند که هر کدام از اعضا از آنها استفاده می‌کنند؛
  • سازماندهی بدون دردسر: ممکن است ساخت و استفاده از موارد گفته شده کاری سخت به نظر برسد، اما باید گفت که اصلا اینطور نیست و با امکاناتی که در اختیار شما قرار می‌گیرد می‌توانید بدون هیچ دردسری کار سازماندهی جلسات خود و امکانات آن را انجام دهید؛
  • امکان گسترش امکانات با موتور Unity: در واقع باید گفت در مایکروسافت مش شما تنها یک چارچوب خاص را ندارید. به این صورت که موتور یونیتی به شما اجازه می‌دهد که هر محیطی که خواستید را طراحی کنید. در صورتی که با یونیتی آشنایی ندارید، باید گفت یونیتی یکی از بهترین موتور‌های بازی سازی است که از بهترین بازی ساز‌های جهان به شمار می‌رود و می‌تواند هر محیطی، از یک شبیه ساز هواپیما گرفته تا یک ساختمان شیک را برای شما پیاده سازی کند.
  • امکان ایجاد امکانات بدون محدودیت: در مواردی که گفته شد در مورد اینکه چقدر این پلتفرم دست ما را باز می‌گذارد صحبت کردیم، اما در مورد اینکه تا چه اندازه می‌توانید این امکانات را به پروژه خود اضافه کنید حرفی به میان نیامد. در این خصوص باید گفت فعلا این امکانات برای تیم‌ها نامحدود می‌باشد و شما می‌تواند هزاران ویژگی را برای شرکت خود در مایکروسافت مش ایجاد کرده و با تیم خود از آنها استفاده کنید.

قابلیت های مش چیست؟

تجهیزات مورد نیاز برای Microsoft Mesh

همانطور که در بخش‌های قبلی هم اشاره کردیم، کاربران برای اینکه بتوانند بهترین کیفیت را از مایکروسافت مش بگیرند و از امکاناتی که ارائه می‌کند نهایت استفاده را ببرند، لازم است که تجهیزات خاصی را داشته باشند. البته منظور از تجهیزات چندین وسیله مخلتف نیست و در واقع یک عینک واقعیت مجازی که توسط مایکروسافت ارائه شده است، می‌تواند برای انجام این کار کافی باشد.

در این خصوص باید گفت که مایکروسافت مش از هدست هولولنز ۲ برای کار خود استفاده می‌کند. Microsoft HoloLens 2 در واقع یک نمایشگر است که به وسیله یک هدفون روی سر قرار گرفته و در حوزه واقعیت ترکیبی کار می‌کند. واقعیت ترکیبی، در واقع نمونه ای پیشرفته از واقعیت مجازی و واقعیت افزوده است که می‌تواند عناصر مجازی را با دنیای واقعی ترکیب کند.

در مورد این عینک باید گفت که این محصول برای اولین بار در سال ۲۰۱۹ ارائه شد و از آن به بعد کاربرد‌های مختلفی را داشته است. سازنده اصلی این محصول شرکت HP است که به سفارش مایکروسافت این عینک‌های خارق العاده را تولید می‌کند. در تصویر زیر می‌تواند این هدفون را مشاهده کنید. البته باید گفت که هزینه این دیوایس اصلا پایین نبوده و این دستگاه تقریبا ۵۰۰۰ دلاری آب خواهد خورد که یکی از مشکلات پیش روی پلتفرم مایکروسافت مش خواهد بود!

هدست هلولنز 2 برای مش

نتیجه گیری

در این مقاله با هم به بررسی مایکروسافت مش پرداختیم، پلتفرم جدید مایکروسافت که می‌تواند با استفاده از متاورس، ویژگی‌های مورد نیاز برای تیم‌های کاری مختلف را فراهم کرده و جلسات کاری، آموزشی و تخصصی در آن برگزار می‌شود. این پلتفرم به نوعی جایگزین مایکروسافت تیمز است که همین کار را انجام می‌داد، با این تفاوت که مش واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را هم وارد بازی کرده و می‌تواند کیفیت کاری فوق العاده ای را به شما بدهد. در صورتی که در خصوص این پلتفرم نظر و یا سوالی داشتید، خوشحال خواهیم شد که آن را با ما درمیان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402