پارتیشن بندی هارد و ویندوز در طول زمان به شما این امکان را میدهد تا ازشر فضاهای خالی و اطلاعات بیهوده خلاص شوید. برای یادگیری نحوه انجام پارتیشن بندی ویندوز با پلازا همراه باشید که قصد داریم نحوه انجام اینکار برای ویندوزهای 8 و 8.1 و 10 و 11 را به شما آموزش دهیم.
همانطور که گفته شد پارتیشن بندی برای نسخههای مختلفی از Windows درنظر گرفته شده است. درطول این مقاله قادر به دریافت اطلاعات خوبی از این اقدام خواهید بود که از این طریق میتوانید با جزئیات مرتبط به روند انجام اینکار نیز آشنا شوید. درخصوص پارتیشن بندی ویندوز باید دقت داشته باشید که طبق مسیر ذکر شده پیش بروید زیرا انجام تغییرات دلخواه میتواند روی عملکرد سیستم شما تاثیر منفی داشته باشد زیرا تمام بخشهای مهم و حیاطی سیستم، درون هارد و درایورها ذخیره سازی شدهاند که با انجام اقدامی نامناسب میتوانید به آنها ضربه بزنید.
فهرست مطالب
پارتیشن بندی ویندوز
توصیحهایی که مهندسین میکنند این است که بعد از نصب هارد دیسک جدید به سراغ پارتیشن بندی آن بروید تا دادههای شما به شیوهای درست قالب بندی شوند. درواقع پارتیشن بندی ویندوز به این معنا بوده که بخشی از فضای مدنظر خود را از هارد جدا کنید و آن را درمکانی که قصد دارید پیاده سازی کنید. روند انجام چنین کاری ملزم دانش خاصی نبوده ولی اگر دراین زمینه اطلاعاتی ندارید پیشنهاد میشود طبق مسیرذکر شده عمل کنید.
پارتیشن بندی ویندوز 10 و 11
برای اینکار میتوانید از مسیر ذکر شده کمک بگیرید که باید بدانید کار دشواری درپیش نخواهید داشت زیرا در ویندوزهای نسل جدید مایکروسافت شاهد ساده سازی تنظیمات مختلفی بودهایم که یکی از آنها بخش پارتیشن بندی بوده است.
- ابتدا روی This PC یا My Computer خود راست کلیک کنید و گزینه Manage را بزنید.
- با وارد شدن به بخش Manage اکنون گزینهی Disk Management را انتخاب کنید که این بخش مربوط به نمایش و مدیری تمام درایور و هاردهای سیستم بوده است.
- اکنون روی گزینه unallocated راست کلیک کنید و گزینه New Simple Volume را بزنید تا اطلاعات مربوط به پارتیشنها برایتان به نمایش دربیاید.
- در ادامه میتوانید اطلاعات و جزئیات مدنظر خود را وارد و سپس آنرا ذخیره سازی کنید.
در ادامه به روش پارتیشن بندی ویندوز 8 و 8.1 اشاره شده است که میتوانید با ما همراه باشید.
پارتیشن بندی ویندوز 8 و 8.1
برای یادگیری نحوه پارتیشن بندی ویندوز 8 و 8.1 مسیر زیر را دنبال کنید:
- ابتدا وارد بخش RUN شوید که برای اینکار میتوانید دکمههای ویندوز + R را فشار دهید و یا دربخش جستجو عبارت RUN را سرچ کنید.
- با بازشدن صفحه run حال باید وارد بخش Windows Disk Management شوید که برای اینکار کافیست عبارت diskmgmt.msc را در کادر مربوط تایپ کنید.
- با زدن دکمه ok وارد بخش دیسک منجمنت ویندوز خواهید شد که این بخش میزبان هاردهای سیستم بوده است.
- در ادامه روی درایو اصلی که قصد دارید فضای آن را کاهش دهید و درایو جدیدی راه اندازی کنید راست کلیک و گزینه Shrink Volume را بزنید.
- در ادامه از شما درخواست میشود که ظرفیت مدنظر خود را برحسب مگابایت تعیین کنید. به طور مثال عدد 1000 را وارد کنید یعنی 1 گیگابایت مدنظر شما بوده است.
- در ادامه باید روی Shrink کلیک کنید تا فضای مشخص شده شما به درایو جدید اختصاص داده شود. دقت داشته باشید که این درایو درحال حاضر قابل استفاده نیست زیرا باید تغییرات دیگری را نیز روی آن انجام دهید.
- در ادامه روی فضای داخلی صفحه Windows Disk Management راست کلیک کنید و گزینه New Simple Volume را بزنید.
- با انجام مسیر فوق صفحه New Simple Volume Wizard برایتان به نمایش در میآید که باید روند نصب درایو جدید را ادامه دهید. برای اینکار در ادامه با ما همراه باشید.
- با وارد شدن به New Simple Volume Wizard از شما درخواست میشود که یک حرف برای درایو خود تعیین کنید که این مورد نباید تکراری باشد.
- در ادامه نوع فرمت درایو را باید مشخص کنید که این مورد را پیشنهاد میشود روی NTFS قرار دهید و به مرحله بعد بروید.
- اکنون نام پارتیشن را در کادر Volume Label قرار دهید که برای این موضوع میتوانید هرنامی که دوست دارید را بکارگیری کنید.
- تمام روی Finish کلیک کنید تا اطلاعات شما ذخیره سازی شود.
همانطور که شاهد بودید امکان ساخت درایو جدید درویندوز های 8 و 8.1 به شما عزیزان آموزش داده شد که اگر در مسیر فوق با مشکل یا سوالی مواجه شدید میتوانید با ما در بخش نظرات همراه باشید و سوالاتی که دارید را از کارشناسان پلازا بپرسید.
سخن پایانی
مقاله مربوط به نحوه پارتیشن بندی ویندوز به شکل ساده و سریع به پایان رسید و همانطور که شاهد بودید درطول این مطلب به اطلاعات خوبی درخصوص پارتیشن بندی ویندوز اشاره شد. اگر درخصوص مسیرهای ذکر شده با مشکل یا سوالی مواجه شدید میتوانید در بخش نظرات با ما همراه باشید. لازم به ذکر است بدانید که سوالات و پیشنهادات شما به تکمیل شدن این مقاله از زوایای مختلف کمک خواهد نمود که پیشنهاد میشود با ما همراه باشید و تجربیات خود دراین زمینه را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.