Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

راه‌های تشخیص ویروسی شدن گوشی و نحوه از بین بردن آن‌ها

تشخیص ویروسی شدن گوشی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

علائم ویروسی شدن گوشی چیست و چگونه می‌توان ویروس‌ها را نابود کرد؟ در این مطلب نحوه تشخیص ویروسی شدن گوشی و راه حل آن را به شما ارائه داده ایم. در ادامه با تست ویروس گوشی همراه ما باشید.

تلفن‌های ما اطلاعات شخصی زیادی از جمله مخاطبین، جزئیات حساب رسانه‌های اجتماعی و ورود به حساب‌های بانکی را ذخیره می‌کنند. ما از تلفن‌های هوشمند خود برای همه چیز استفاده می‌کنیم، از ارتباطات مربوط به کار گرفته تا خرید آنلاین. با این حال، مانند ویروس‌های کامپیوتری، تلفن‌های ما نیز می‌توانند در برابر بدافزار آسیب پذیر باشند.

ویروس‌ها نوعی بدافزار هستند که خود را تکثیر می‌کنند و در کل سیستم پخش می‌شوند. آن‌ها می‌توانند بر عملکرد تلفن شما تأثیر بگذارند یا بدتر از آن، اطلاعات حساس شما را به خطر بیندازند تا هکرها بتوانند سود مالی داشته باشند. در این مقاله، خلاصه ای از ویروس‌هایی که می‌توانند گوشی شما را آلوده کنند و نحوه شناسایی و از بین بردن آن‌ها را به شما ارائه می‌دهیم. همچنین در وهله اول نکاتی را برای محافظت از گوشی شما در برابر ویروس‌ها ارائه می‌دهیم. با پلازا همراه باشید.

فهرست مطالب:

آیا دستگاه‌های آیفون و اندروید می‌توانند ویروسی شوند؟

علائم ویروسی شدن گوشی

دستگاه‌های آیفون و اندروید بر روی سیستم عامل‌های مختلف اجرا می شوند. بنابراین، تفاوت‌هایی در ویروس‌هایی که بر هر نوع دستگاه تلفن همراه تأثیر می‌گذارند و میزان مقاومت هر سیستم عامل در برابر ویروس‌ها وجود دارد.

نفوذ ویروس‌ها به iOS به دلیل طراحی آن دشوارتر است (اگرچه هک در iOS هم ممکن است اتفاق بیفتد). با محدود کردن تعامل بین برنامه‌ها، سیستم عامل اپل حرکت ویروس آیفون را در سراسر دستگاه محدود می‌کند. با این حال، اگر برای برخی ترفندها یا نصب برنامه‌های شخص ثالث، آیفون یا آی پد خود را جیلبریک کنید، محدودیت‌های امنیتی تعیین شده توسط سیستم عامل اپل کار نمی‌کند. این کار کاربران آیفون را در معرض آسیب پذیری‌هایی قرار می‌دهد که مجرمان می‌توانند از آن‌ها سوء استفاده کنند.

با این که گوشی‌های اندرویدی نیز با در نظر گرفتن امنیت سایبری طراحی شده‌اند، اتکای آن‌ها به کد منبع باز، آن‌ها را به هدف آسان‌تری برای هکرها تبدیل می‌کند. دستگاه‌های اندرویدی به کاربران اجازه می‌دهند به برنامه‌های شخص ثالثی که در فروشگاه Google Play موجود نیستند، دسترسی داشته باشند.

انواع ویروس های گوشی

امروزه مجرمان سایبری پیچیده هستند و می‌توانند انواع حملات سایبری را بر روی گوشی هوشمند شما انجام دهند. برخی از ویروس‌هایی که می‌توانند گوشی شما را آلوده کنند عبارتند از:

  • بدافزار: بدافزار شامل برنامه‌هایی است که اطلاعات شما را می‌دزدند یا بدون اجازه شما کنترل دستگاه را در دست می‌گیرند.
  • Adware: این‌ها تبلیغاتی هستند که اگر روی آن‌ها کلیک کنید، می‌توانند به اطلاعات موجود در دستگاه شما دسترسی پیدا کنند.
  • Ransomware: این‌ ویروس‌ها از دسترسی مجدد شما به تلفن جلوگیری می‌کنند مگر اینکه باج به هکر پرداخت کنید. هکر ممکن است از داده‌های شخصی مانند تصاویر شما به عنوان باج خواهی استفاده کند.
  • Spyware: این برنامه فعالیت شما را ردیابی می‌کند، سپس داده‌های شما را می‌دزدد یا بر عملکرد تلفن شما تأثیر می‌گذارد.
  • تروجان: این نوع ویروس در داخل یک برنامه پنهان می‌شود تا تلفن و داده‌های شما را کنترل کند یا بر آن تأثیر بگذارد.

چگونه گوشی‌ها ویروسی می‌شوند؟

تست ویروس گوشی

گوشی‌های هوشمند و کامپیوترها به روشی مشابه ویروس‌ها را دریافت می‌کنند. رایج ترین آن‌ها عبارتند از:

  • کلیک بر روی لینک‌ها یا پیوست‌های منابع تایید نشده: این لینک‌ها معمولاً به صورت ایمیل و پیامک ارسال می‌شوند.
  • کلیک کردن روی تبلیغاتی که شما را به یک صفحه وب ناامن می‌برد یا بدافزار موبایل را در دستگاهتان دانلود می‌کند.
  • بازدید از وب سایت‌های مشکوک، اغلب با نادیده گرفتن هشدارهای امنیتی.
  • دانلود برنامه‌های مخرب از یک منبع تأیید نشده، معمولاً خارج از فروشگاه اپل اپ یا فروشگاه Google Play.
  • اتصال تلفن خود به یک اتصال اینترنتی ناامن مانند Wi-Fi عمومی.

۷ نشانه برای تشخیص ویروسی شدن گوشی

از کجا بفهمم گوشیم ویروسی شده؟ اکنون که می‌دانید تلفن شما چگونه می‌تواند مورد هدف ویروس قرار گیرد، به این هفت علامت توجه کنید تا تشخیص دهید که آیا دستگاه شما به نرم افزارهای مخرب آلوده شده است یا خیر.

1. تشخیص ویروسی شدن گوشی: تبلیغات پاپ آپ تصادفی یا برنامه‌های جدید می‌بینید

بیشتر تبلیغات پاپ آپ حامل ویروس نیستند بلکه فقط به عنوان ابزار بازاریابی استفاده می‌شوند. با این حال، اگر متوجه شدید که تبلیغات پاپ‌آپ را بیشتر از حد معمول می‌بینید، ممکن است از نشانه های ویروسی شدن گوشی شما باشد.

اگر برنامه ای می‌بینید که نصب آن را به خاطر ندارید، بلافاصله آن را حذف کنید. این برنامه‌ها معمولاً بدافزاری را حمل می‌کنند که هنگام باز کردن یا استفاده از برنامه فعال می‌شود. این یک روش تشخیص ویروسی شدن گوشی است.

2. تشخیص ویروسی شدن گوشی : دستگاه شما داغ می‌شود

نشانه های ویروسی شدن گوشی

تلفن شما برای پشتیبانی از بدافزار ساخته نشده است. وقتی به طور تصادفی برنامه‌هایی را دانلود می‌کنید که حاوی بدافزار هستند، دستگاه برای ادامه عملکرد باید سخت‌تر کار کند. در این صورت ممکن است گوشی شما بیش از حد داغ شود و این از نشانه های ویروسی شدن گوشی است.

3. تشخیص ویروسی شدن گوشی: پیام‌های تصادفی برای مخاطبین شما ارسال می‌شود

اگر مخاطبین شما ایمیل‌های کلاهبرداری ناخواسته یا پیام‌هایی را در رسانه‌های اجتماعی از حساب شما دریافت می‌کنند، به خصوص آن‌هایی که حاوی لینک‌های مشکوک هستند، ممکن است به دلیل وجود یک ویروس باشد. بهتر است به همه گیرندگان اطلاع دهید که گوشی شما هک شده است تا خودشان هیچ بدافزاری را دانلود نکنند یا آن لینک‌ها را برای دیگران ارسال نکنند. این پیام‌ها نیز از نشانه های ویروسی شدن گوشی سامسونگ شما است.

4. گوشی شما کند شده است

یک دستگاه با عملکرد کند بی سابقه، نشانه ای از فعالیت مشکوک و از علائم ویروسی شدن گوشی شیائومی است. ممکن است سرعت دستگاه کاهش یابد زیرا برای پشتیبانی از ویروس دانلود شده باید سخت‌تر کار کند. از طرف دیگر، برنامه‌های ناآشنا ممکن است فضای ذخیره‌سازی را اشغال کرده و کارهای پس‌زمینه را اجرا کنند و باعث کند شدن عملکرد تلفن شما شوند.

5. از حساب شما پول کم شده است

اطمینان حاصل کنید که هزینه‌های کارت اعتباری یا تراکنش‌های خود را در صورتحساب‌های بانکی خود را دنبال کنید. اگر هزینه‌هایی پیدا کرده اید که کار شما نیست، این می تواند یک برنامه یا بدافزار ناآشنا باشد که بدون اطلاع شما از طریق حساب شما خرید می‌کند. این نیز یکی از روش‌های تشخیص گوشی ویروسی شده است.

6. تلفن از داده‌های زیادی استفاده می‌کند

افزایش ناگهانی مصرف داده یا قبض تلفن شما می‌تواند مشکوک باشد. ممکن است یک ویروس در حال اجرای فرآیندهای پس‌زمینه باشد یا از اتصال اینترنت شما برای انتقال داده‌ها برای اهداف مخرب استفاده کند. این یکی از نشانه های ویروسی شدن گوشی است که باید به آن توجه کرد.

7. تشخیص ویروسی شدن گوشی: باتری شما به سرعت خالی می‌شود

تخلیه سریع باتری غیرمعمول نیز ممکن است باعث نگرانی شود و از علائم ویروسی شدن گوشی باشد. تلفن شما در تلاش است تا انرژی مورد نیاز ویروس را برآورده کند، بنابراین این مشکل احتمالا تا زمانی که ویروس روی دستگاه است، ادامه خواهد داشت.

روش تشخیص ویروسی شدن گوشی

روش تشخیص ویروسی شدن گوشی

ممکن است دستگاه شما علائم ویروسی شدن گوشی را داشته باشد اما هنوز در مورد ویروسی بودن گوشی خود اطمینان نداشته باشید.

یک راه آسان برای تشخیص ویروسی شدن گوشی، دانلود یک برنامه آنتی ویروس قابل اعتماد است. برنامه McAfee Mobile Security به طور مرتب تهدیدات را اسکن می‌کند و آن‌ها را مسدود می‌کند. همچنین از اتصال برنامه‌های مشکوک به تلفن شما جلوگیری می‌کند و هر گونه اتصال عمومی را که ممکن است استفاده کنید، ایمن می‌کند.

چگونه ویروس را از گوشی پاک کنیم؟

اگر ویروسی را در آیفون یا دستگاه اندرویدی خود شناسایی کردید و علائم ویروسی شدن گوشی را دیدید، چندین کار وجود دارد که می‌توانید انجام دهید.

  • یک نرم افزار آنتی ویروس یا یک برنامه امنیتی تلفن همراه دانلود کنید تا به شما کمک کند ویروس‌ها و بدافزارهای موجود را پیدا کنید. با شناسایی دقیق مشکل و تست ویروس گوشی، می‌دانید از چه چیزی باید خلاص شوید و چگونه از دستگاه خود در آینده محافظت کنید.
  • برای تست ویروس گوشی، کتابخانه برنامه خود را به طور کامل مرور کنید تا مطمئن شوید که هر برنامه ای که در تلفن شما وجود دارد توسط شما دانلود شده است. برنامه‌هایی را که آشنا نیستند، حذف کنید.
  • برای محافظت از اطلاعات خود و تست ویروس گوشی، هرگونه پیام متنی حساس را حذف کنید و تاریخچه را به طور مرتب از مرورگرهای تلفن همراه خود پاک کنید. کش را در مرورگرها و برنامه‌های خود خالی کنید.
  • در برخی موارد، ممکن است لازم باشد گوشی هوشمند خود را به تنظیمات اصلی کارخانه راه اندازی مجدد کنید. این می‌تواند منجر به از دست رفتن داده‌ها شود، بنابراین حتما از اسناد مهم در فضای ابری نسخه پشتیبان تهیه کنید.
  • پس از پاک کردن تلفن خود از ویروس، رمزهای عبور قوی برای همه حساب‌های خود ایجاد کنید. سپس می‌توانید با استفاده از یک سیستم مدیریت رمز عبور، از رمزهای عبور خود محافظت کنید، بنابراین فقط شما به اطلاعات خود دسترسی دارید.

7 نکته برای محافظت از گوشی در برابر ویروس‌ها

از کجا بفهمم گوشیم ویروسی شده

هیچ وقت برای شروع مراقبت از گوشی خود دیر نیست. این نکات را دنبال کنید تا در فضای آنلاین ایمن بمانید و به کاهش خطر ویروسی شدن تلفنتان کمک کنید.

  • برنامه‌ها را فقط از یک منبع قابل اعتماد دانلود کنید، به عنوان مثال، فروشگاه اپ استور یا فروشگاه‌های تأیید شده دیگر. باید نظرات برنامه را بخوانید و بفهمید که برنامه چگونه از داده‌های شما استفاده می‌کند.
  • به جای استفاده از رمزهای عبور یکسان یا مشابه، گذرواژه‌های قوی و منحصربه‌فرد را برای حساب‌های خود تنظیم کنید. در صورتی که یکی از حساب‌ها به خطر بیفتد، از حساب‌های دیگر خود محافظت می‌کنید.
  • قبل از اینکه روی یک لینک کلیک کنید، فکر کنید. اگر فکر می‌کنید که مشکوک به نظر می‌رسد، احتمالاً درست است! تا زمانی که اطلاعات بیشتری در مورد قابل اعتماد بودن آن ندارید، از کلیک بر روی آن خودداری کنید. این لینک‌ها را می‌توان در سراسر سرویس‎‌های پیام رسانی یافت و اغلب بخشی از کلاهبرداری هستند.
  • کش خود را به صورت دوره ای پاک کنید. تاریخچه مرور خود را اسکن کنید تا از شر هر لینکی که مشکوک به نظر می‌رسد، خلاص شوید.
  • از ذخیره اطلاعات ورود به سیستم در مرورگرهای خود اجتناب کنید و زمانی که از مرورگر خاصی استفاده نمی‌کنید، از سیستم خارج شوید.
  • برای تست ویروس گوشی، سیستم عامل و برنامه‌های خود را مرتباً به روز کنید. گاهی اوقات، این به روز رسانی‌ها حاوی ویژگی‌های امنیتی هستند که در پاسخ به تهدیدات خاص در نسخه‌های قبلی ایجاد شده اند.
  • به یک برنامه تمام مجوزهایی را که درخواست می‌کند، ندهید. در عوض، می‌توانید انتخاب کنید که فقط در صورت لزوم به آن داده‌های خاص دسترسی داشته باشد. به حداقل رساندن دسترسی برنامه به اطلاعات شما، شما را ایمن تر نگه می‌دارد.

جمع بندی

اگر شما علائم ویروسی شدن گوشی را مشاهده می‌کنید اما هنوز در مورد ویروسی بودن آن مطمئن نیستید، می‌توانید از یک نرم افزار امنیتی و تست ویروس گوشی استفاده کنید. همچنین برای جلوگیری از ویروسی شدن گوشی خود، حتما به نکات گفته شده در این مقاله توجه کنید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402