لاک هید مارتین برنده قرارداد ساخت هواپیمای مافوق صوت با ناسا شد

ناسا
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

پرواز فرزند هواپیمای کنکورد دیگر رویا نخواهد بود، چرا که ناسا قراردادی را با شرکت لاک هید مارتین (Lockheed Martin) به امضا رسانده و قرار است هواپیماهای مافوق صوتی را تولید کند که قادرند فراتر از سرعت صوت حرکت کنند و بدون صدا حرکت می کنند و در عین حال سرعت آنها بر فراز مناطق پرجمعیت بیشتر از سرعت صوت خواهد بود. طی این قرارداد هزینه افزایشی-انگیزشی قرار است هواپیماهای کم پروازی تولید شود که ناسا امیدوار است ثابت کند که ارائه خدمات توسط هواپیماهای مافوق صوت در آسمان امکان پذیر است و کمک می کند تا قوانین محیط زیستی جدیدی وضع گردد.

از زمانی که هواپیمای کنکورد در سال 2003 زمین گیر شد، صنعت هوانوردی همواره روی این مسئله کار می کرده تا فناوری مافوق صوت را دوباره وارد صنعت هوانوردی تجاری نماید. یکی از موانع بسیار زیادی که مهندسین در ساخت نسل جدید هواپیماهای مافوق صوت با آنها روبرو بودند، صدای بسیار بلند این نوع هواپیماها بود.

ناسا

صدای هواپیمای مافوق صوت که ناشی از موج شوک مقابل هواپیمای در حال حرکت با سرعت فراتر از صوت است، در برخی از اوقات می تواند بیشتر از 200 دسی بل شود و این امر برای زندگی انسان ها و دام مشکل ایجاد می کند و حتی ممکن است باعث شکسته شدن شیشه پنجره ها شود. به همین دلیل است که هواپیماهای مافوق صوت مسافربری تنها بر روی آب های آزاد اجازه پرواز داشتند.

این قرارداد که با شرکت لاک هید مارتین امضا شده، از 31 دسامبر 2021 اجرا می شود و طی آن قرار است این شرکت مهندسی این معامله را انجام دهد و هواپیماهایی را طراحی کند که در ارتفاع 55 پایی و با سرعت 1513 کیلومتر بر ساعت و 1.2 ماخ پرواز کند و با تمام این ها سطح صدای تولید شده از آنها قرار است تنها 75 دسی بل باشد.

در همین حین، ناسا قرار است که طرف دیگر این معادله را اجرایی نماید. تنها انفجار صوتی نبود که باعث زمینگیر شدن کنکورد شد، بلکه همچنین قوانین محیط زیستی در دهه 1970 برای کنترل آن نیز تاثیرگذار بودند. این قوانین بر مبنای علوم قدیمی استوار بودند و اغلب با پیش داوری هایی علیه فناوری مافوق صوت وضع می شدند و به همین خاطر قرار است که این قوانین در سطح بین الملل مجددا بازبینی شوند.

به عنوان بخشی از این کار، ناسا قرار است، بعد از تحویل هواپیماها، آزمایشات پروازی خود را نیز بر روی آنها اجرایی کند و هواپیماهای مورد نظر را بر فراز شهرهای ایالات متحده به پرواز درآورد تا کاربری آنها از سوی عموم مردم مورد بررسی قرار گیرد.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها