Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

مقایسه ویزا کارت مجازی و فیزیکی | کدام نوع ویزا کارت برای ایرانیان بهتر است؟

ویزا کارت فیزیکی و مجازی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی چیست؟ سوالی که قطعا مانند بسیاری از افراد برای شما هم پیش آمده است. خرید و صدور ویزا کارت‌های مجازی یا فیزیکی برای انجام پرداخت‌های بین‌المللی ضروری هستند. با استفاده از این کارت‌های بین المللی می‌توانید در سفرهای خارجی خریدهای خود را به راحتی انجام داده و بسیاری از کارهای بانکی را انجام دهید.

اما به هنگام انتخاب یکی از انواع ویزا کارت‌های مجازی یا فیزیکی افراد زیادی به علت نداشتن اطلاعات کافی دچار سردرگمی می‌شوند. در حالت کلی ویزا کارت‌های مجازی و فیزیکی هر دو نوعی کارت اعتباری هستند اما هر یک از این کارت‌ها ویژگی‌ها و خدمات قابل پوشش خاصی دارند. در ادامه این مطلب از پلازا در رابطه با ویژگی‌ها، مزایا، معایب و کاربردهای ویزا کارت مجازی و فیزیکی به توضیحات کاملی می‌پردازیم.

فهرست مطالب

مقایسه ویزا کارت مجازی و فیزیکی
بررسی کامل تفاوت های بین ویزا کارت مجازی و فیزیکی

ویزا کارت چیست؟

قبل از اینکه به بحث گسترده تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی بپردازیم، ابتدا بهتر است در مورد ماهیت ویزا کارت توضیحات لازم را در اختیار شما قرار دهیم. ویزا کارت (Visa Card) یک کارت اعتباری بین المللی پرکاربرد است.

این نوع کارت‌ اعتباری از طرف شرکت ویزا (VISA) به کاربران صادر می‌شود. اما همان گونه که می‌دانید به علت وجود برخی تحریم‌های گسترده علیه ایران کاربران ایرانی به صورت مستقیم نمی‌توانند نسبت به صدور این کارت و انواع آن اقدام کنند. تنها راهکار برای صدور ویزا کارت مجازی یا فیزیکی از ایران ارسال درخواست خود به سایت‌های خدمات ارزی معتبر ایرانی است. با خرید ویزا کارت شما می‌توانید انواع پرداخت‌های بین المللی اعم از خریدهای اینترنتی و حضوری، انتقال و واریز پول و… را انجام دهید.

مهم‌ترین مزایای استفاده از ویزا کارت

استفاده از ویزا کارت مجازی یا فیزیکی مزیت‌های فراوانی برای ایرانیان مقیم یا مسافر کشورهای خارجی دارد. در ادامه برخی از رایج‌ترین مزایای ویزا کارت‌ها را معرفی می‌کنیم.

  • با مراجعه به دستگاه‌های خودپرداز می‌توانید خریدهای حضوری خود را انجام دهید.
  • می‌توانید فرایند انتقال و واریز پول را به راحتی انجام دهید.
  • امکان پرداخت هزینه آزمون‌های بین المللی چون آیلتس، تافل، GRE و… .
  • پرداخت هزینه‌های مربوط به تعیین زمان سفارت کانادا، انگلیس و آمریکا
  • امکان دریافت وجه نقد از دستگاه‌های ATM در کشورهای مختلف

معرفی انواع ویزا کارت

در این بخش از تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی باید ابتدا ماهیت این دو نوع کارت را معرفی کنیم. ویزا کارت‌ها در دو مدل فیزیکی یا مجازی به کاربران عرضه می‌شوند. خدمات و ویژگی‌ها این دو نوع ویزا کارت و حتی ظاهر آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. به همین دلیل بایستی در مورد تفاوت این دو کارت اطلاعات کاملی را کسب کنید تا بتوانید کارت مجازی متناسب با کاربری و شرایط خود را خریداری کنید.

ویزا کارت فیزیکی چیست؟

ویزا کارت مجازی و فیزیکی از نظر ظاهر هم تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. ویزا کارت‌های فیزیکی مانند کارت‌های بانکی دارای کد 16 رقمی هستند که روی آن‌ها درج می‌شود. همچنین روی این نوع کارت‌های بین المللی کد انحصاری CVV2 نیز به همراه تاریخ انقضا نوشته می‌شود.

ویزا کارت‌های فیزیکی ویژگی‌های منحصربه‌فردی چون طرح‌های تخفیفاتی ویژه دارند. همان طور که از نام ویزا کارت‌های فیزیکی پیداست، این کارت‌ها به صورت فیزیکی به کاربران صادر می‌شوند. در حال حاضر بنا بر تحریم‌های فراوان علیه ایران خرید و صدور ویزا کارت‌های فیزیکی با محدودیت‌های بسیاری همراه است.

ویزا کارت مجازی چیست؟

ویزا کارت‌های مجازی را می‌توانید به صورت آنلاین و به نوعی اینترنتی خریداری کنید. حتی اطلاعات موجود در این کارت‌ها به صورت مجازی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. بعد از دریافت اطلاعات مربوط به ویزا کارت‌های مجازی می‌توانید خریدهای خود را انجام دهید.

البته اطلاعات این نوع کارت‌ها مانند کد CVV2 پیش از هر خرید تولید شده و به کاربر ارسال می‌شد؛ این اطلاعات متغیر بوده و در هر خریدی با اعداد و ارقام متفاوتی تولید می‌شوند. بر خلاف ویزا کارت‌های فیزیکی، فرایند صدور ویزا کارت‌های مجازی در داخل ایران بسیار آسان‌تر است، به همین دلیل بسیاری از ایرانیان ویزا کارت مجازی را برای پرداخت‌های بین المللی خود خریداری می‌کنند.

معرفی ویزا کارت مجازی
آشنایی با ماهیت، ویژگی ها و کاربردهای ویزا کارت مجازی

بررسی تفاوت های ویزا کارت مجازی و فیزیکی

ویزا کارت‌های فیزیکی و مجازی از نظر فاکتورهای زیر با یکدیگر تفاوت دارند:

  • شیوه پرداخت
  • کاربرد
  • ویژگی‌ها و مزایا
  • امنیت
  • سرعت و سهولت استفاده
  • اعتبار
  • نحوه صدور و دریافت

شما بایستی با توجه به شرایط فعلی و همچنین نیازهای خود مناسب‌ترین نوع ویزا کارت را انتخاب کنید. برای این کار باید حتما با تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی آشنایی کامل داشته باشید.

1- تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی در شیوه پرداخت

زمانی که شما می‌خواهید با ویزا کارت مجازی خریدهای خود را انجام دهید، هزینه پرداختی به حساب اصلی مرتبط با شماره شما بازگردانده می‌شود. سپس فرایند پرداخت نیز از حساب اصلی انجام شده و شماره کارت تولیدی از ویزا کارت مجازی بعد از استفاده منقضی می‌شود. در حالی که شما با داشتن ویزا کارت فیزیکی می‌توانید به صورت مستقیم خریدهای خود را انجام دهید.

شما برای پرداخت از طریق ویزا کارت فیزیکی به کد 16 رقمی (همان شماره کارت)، تاریخ انقضا، نام دارنده کارت، کد سه رقمی پشت کارت و آدرس صورت حساب نیاز دارید. اما در ویزا کارت‌های مجازی تنها با داشتن کد cvv2 حساب می‌توانید پرداخت‌های خود را انجام دهید.

2- تفاوت ویزا کارت فیزیکی و مجازی از نظر کاربرد

ویزا کارت فیزیکی کاربرد گسترده‌تری نسبت به ویزا کارت مجازی دارد. برای نمونه شما با داشتن ویزا کارت فیزیکی می‌توانید علاوه بر انجام خریدهای اینترنتی و حضوری خود، امورات بانکی مختلف مانند واریز پول از خارج به ایران یا از ایران به خارج و… را انجام دهید.

در مقابل با داشتن ویزا کارت مجازی شما تنها مجاز به انجام خریدهای اینترنتی هستید. شما با ویزا کارت‌های مجازی نمی‌توانید از دستگاه‌های خودپرداز وجه نقد دریافت کنید، اما با داشتن ویزا کارت فیزیکی به راحتی می‌توانید این کار را انجام دهید. سایر کاربردهای ویزا کارت فیزیکی که در ویزا کارت مجازی وجود ندارد عبارت است از:

  • امکان خرید اکانت پریمیوم انواع سرویس‌های جهانی مانند فری پیک، نتفلیکس، اسپاتیفای و…
  • امکان خرید اپل آیدی معتبر
کاربردهای ویزا کارت مجازی و فیزیکی
بررسی تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی از نظر کاربرد و موارد استفاده

3- ویژگی‌ها و مزایای ویزا کارت‌های مجازی و فیزیکی

یکی دیگر از موارد بسیار مهم در مبحث تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی ویژگی‌ها و مزایای این دو کارت‌ها است. امکان واریز مبالغ مختلف از طریق ویزا کارت‌های مجازی وجود ندارد، زیرا این کارت‌ها تنها برای خریدها و پرداخت‌های اینترنتی مناسب هستند. در حالی که از طریق ویزا کارت‌های فیزیکی تمامی امورات بانکی از جمله انتقال و واریز وجه را می‌توان انجام داد.

همچنین این دو نوع ویزا کارت از نظر محدودیت در اعتبار و مبلغ تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. برای مثال ویزا کارت‌های فیزیکی از نظر اعتبار و شارژ مبلغ محدودیت دارند، در حالی که برای ویزا کارت‌های مجازی سقفی برای حداکثر مبلغ و اعتبار تعیین نشده است. با خرید ویزا کارت فیزیکی شما می‌توانید از دستگاه‌های pos برای خریدهای خود استفاده کنید، اما با ویزا کارت مجازی این امکان وجود ندارد.

4- تفاوت ویزا کارت فیزیکی و مجازی از نظر امنیت

امنیت بحث بسیار مهم در بررسی تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی است. در حالت کلی ویزا کارت‌های مجازی نسبت به ویزا کارت‌های فیزیکی امنیت بیشتری دارند. علت این امر تولید کد cvv2 در هر بار خرید و پرداخت است.

هدف از انجام این کار جلوگیری از هک شدن و به سرقت رفتن اطلاعات حساب افراد است. این نوع کارت‌ها بر خلاف ویزا کارت‌های فیزیکی برای برداشت و انتقال پول مناسب نبوده و بعد از استفاده و مدت زمانی کوتاه منقضی می‌شوند.

همچنین در ویزا کارت‌های مجازی بر خلاف فیزیکی امکان گم شدن کارت وجود ندارد! یعنی شما همیشه کارت مجازی ویزای خود را به صورت مجازی در اختیار دارید.

5- میزان سرعت و سهولت استفاده از ویزا کارت‌های فیزیکی و مجازی  

در بررسی تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی از نظر سرعت استفاده و همچنین سهولت استفاده باید به این نکته اشاره کنیم که ویزا کارت مجازی سریع‌تر از ویزا کارت‌های فیزیکی هستند. علت سریع بودن ویزا کارت مجازی نسبت به فیزیکی در اختیار قرار گرفتن اطلاعات آن‌ها تنها در عرض 30 دقیقه است.

به زبانی ساده‌تر فرایند صدور و تحویل ویزا کارت‌های مجازی به مراتب سریع‌تر، امن‌تر و البته آسان‌تر است. همچنین تمامی تراکنش‌های انجام شده با ویزا کارت‌های مجازی قابلیت کنترل و بررسی را دارند. به همین دلیل بسیاری از ایرانیان خرید و صدور ویزا کارت‌های مجازی را به ویزا کارت‌های فیزیکی ترجیح می‌دهند. از طرفی به علت وجود برخی محدودیت‌ها در خرید ویزا کارت فیزیکی، کاربران ایرانی ویزا کارت مجازی را برای خرید از سایت‌های خدمات ارزی ایرانی انتخاب می‌کنند.

6- میزان اعتبار ویزا کارت‌های فیزیکی و مجازی

تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی از نظر اعتبار هم باید مورد بررسی قرار گیرد. میزان اعتبار این دو نوع کارت دقیقا به گستردگی خدمات آن‌ها بستگی دارد. بنا براین ویزا کارت‌های فیزیکی اعتباری بیشتری نسبت به ویزا کارت‌های مجازی دارند، چراکه با استفاده از ویزا کارت‌های فیزیکی می‌توان بسیاری از امورات بانکی را انجام داد.

7- تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی در فرایند و نحوه صدور

یکی دیگر از اصلی‌ترین موارد تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی شرایط صدور آن‌ها است. البته این موضوع در کشورهای تحریمی چون ایران بیشتر مورد توجه متقاضیان قرار می‌گیرد. زیرا در ایران فرایند صدور ویزا کارت‌های فیزیکی بسیار دشوار و حتی غیر ممکن است.

در حالی که بدون هر گونه محدودیتی ایرانیان می‌توانند نسبت به خرید و صدور ویزا کارت‌های مجازی اقدام کنند. برای صدور ویزا کارت‌های فیزیکی به افتتاح حساب بانکی است، از طرفی به علت تحریم بودن ایران امکان افتتاح حساب بانکی در کشورهای خارجی برای ایرانیان وجود ندارد. اما برای صدور ویزا کارت‌های مجازی نیازی به حساب بانکی نبوده و به صورت آنلاین می‌توان آن‌ها را تهیه کرد.

خرید ویزا کارت مجازی و فیزیکی از ایران

حالا که با تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی آشنا شدید، بایستی در مورد شرایط خرید و صدور این دو نوع کارت در ایران هم اطلاعات کاملی کسب کنید. تنها راهکار سریع و مطمئن موجود برای خرید ویزا کارت مجازی و فیزیکی در ایران مراجعه به سایت‌های خدمات ارزی معتبر است.

این سایت‌ها کلیه خدمات مربوط به افتتاح حساب بانکی و صدور کارت‌های ویزا فیزیکی یا مجازی را انجام می‌دهند. روند خرید و صدور ویزا کارت‌های مجازی و فیزیکی از سایت‌های خدمات ارزی ایرانی به شرح زیر است:

  • ثبت نام در سایت مورد نظر
  • افتتاح حساب در سایت
  • ارسال درخواست صدور ویزا کارت فیزیکی یا مجازی
  • ارائه مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا کارت (مانند شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه و…)
  • پرداخت هزینه یا کارمزد صدور ویزا کارت به سایت
  • دریافت ویزا کارت مجازی یا فیزیکی در اسرع وقت
خرید ویزا کارت مجازی
خرید ویزا کارت مجازی در ایران بهتر و سریع تر از خرید ویزا کارت فیزیکی است.

ویزا کارت فیزیکی بهتر است یا مجازی؟

در بحث بررسی تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی به مزایا و ویژگی‌های هر یک از این کارت‌‌‌ها پرداخته شد. با توجه به مطالب فوق هر یک از این کارت‌ها مزایا و کاربردهای خاص خود را داشته و کاربران بایستی بر اساس نیاز و شرایط خو مناسب‌ترین ویزا کارت را خریداری کنند.

اما اگر بخواهیم شرایط فعلی ایران را در خرید و صدور ویزا کارت‌ها در نظر بگیریم، باید بگوییم که ویزا کارت‌های مجازی برای ایرانیان گزینه مناسب‌تری هستند. زیرا فرایند صدور ویزا کارت‌های مجازی در ایران بسیار آسان‌تر و سریع‌تر از ویزا کارت‌های فیزیکی است.

سوالات متداول در مورد تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی

شاید شما هم مانند سایر افراد بعد از مطالعه مبحث تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی با برخی سوالات رایج مواجه شوید. در ادامه به برخی از مهم‌ترین این سوالات که می‌تواند در انتخاب شما در یکی از این کارت‌ها تاثیر زیادی داشته باشد پاسخ می‌دهیم.

مهم‌ترین تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی؟

در بررسی تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی به این نکته مهم اشاره شد که ویزا کارت فیزیکی برای خریدهای حضوری و آنلاین مناسب است. در حالی که ویزا کارت مجازی تنها در پرداخت‌های آنلاین کاربرد دارد. اما از طرفی امنیت ویزا کارت مجازی و فرایند خرید آن در ایران به مراتب راحت‌تر و بهتر از ویزا کارت فیزیکی است.

ویزا کارت مجازی چه برتری نسبت به ویزا کارت فیزیکی دارد؟

ویزا کارت‌های فیزیکی از نظر امنیت اطلاعات نسبت به ویزا کارت فیزیکی برتری دارد.

چرا ایرانیان باید از ویزا کارت مجازی استفاده کنند؟

چون به علت وجود تحریم‌های اقتصادی و سیاسی علیه ایران شرایط آسان‌تری برای فرایند صدور داشته و با استفاده از آن می‌توان به راحتی خریدهای اینترنتی از سایت‌های خارجی را انجام داد.

جمع بندی

با بررسی تفاوت ویزا کارت مجازی و فیزیکی می‌توان به این نتیجه رسید که هر یک از این کارت‌ها ویژگی‌ها و برتری‌های خاص خود را دارند. اما با توجه به شرایط اقتصادی فعلی ایران تهیه و صدور ویزا کارت‌های مجازی برای ایرانیان مناسب‌تر از ویزا کارت‌های فیزیکی است. البته کاربران ایرانی باید به یکی از سایت‌‌های خدمات ارزی معتبر ایرانی مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنند. با خرید ویزا کارت مجازی شما می‌توانید به راحتی انواع خریدهای اینترنتی از سایت‌های خارجی را بدون محدودیت مبلغ تراکنش انجام دهید.

آیا شما تجربه استفاده از ویزاکارت های فیزیکی و مجازی را داشته اید؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402