Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

معرفی انواع کارت های بین المللی | کارت ارزی مناسب ایرانیان کدام است؟

انواع کارت های بین المللی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

آیا تا به حال از خود پرسیده‌اید بدون وجود انواع کارت‌های بین المللی فرایند پرداخت ارزی در دنیا با چه مشکلات و چالش‌هایی مواجه می‌شد؟ وجود کارت‌های بین‌المللی این امکان را فراهم کرده است تا افراد بتوانند در سراسر دنیا بسیاری از فرایندهای بانکی از جمله انتقال وجه، انواع خرید و… را به راحت‌ترین و سریع‌ترین شکل ممکن انجام دهند.

کارت‌های بین‌المللی بر اساس ویژگی‌ها و نوع خدماتی که دارند به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. شما به عنوان یک تاجر یا مسافر باید در مورد انواع کارت‌‌های بین‌المللی اطلاعات کاملی را کسب کنید تا بتوانید بر اساس شرایط خود بهترین نوع کارت بین المللی را تهیه کنید. در ادامه این مطلب در مورد هر یک از انواع کارت‌‌های بین المللی اعتباری، نقدی، پیش پرداخت و مجازی به توضیحات کاملی می‌پردازیم.

فهرست مطالب

انواع کارت‌های بین ‌المللی کدامند؟

معرفی انواع کارت های بین المللی
کارت های بین المللی در انواع مختلفی عرضه می شوند که هر کدام ویژگی ها و خدمات خاص خود را دارند.

انواع کارت‌های بین‌المللی به نوعی در 4 دسته بندی زیر قرار می‌گیرند:

  1. کارت‌های اعتباری (Credit Card)
  2. کارت‌های پیش پرداخت (PrePaid Card)
  3. کارت‌های نقدی
  4. کارت‌های مجازی (Virtual Cards)

هر یک از این کارت‌ها مزیت‌ها و کاربری خاص خود را داشته و شما بایستی طبق شرایط و مدارک خود مناسب‌ترین نوع کارت بین‌المللی را تهیه کنید. با استفاده از این کارت‌ها می‌توانید پرداخت‌های بین بانکی و همچنین خریدهای اینترنتی خود را در نقاط مختلف دنیا به راحتی انجام دهید.

1- کارت های اعتباری بین‌المللی (Credit Card)

معرفی کارت های اعتباری بین المللی
با استفاده از کارت های بین المللی اعتباری می توان کلیه خریدهای اینترنت، پرداخت های بین المللی و… را انجام داد.

از پرکاربردترین انواع کارت‌های بین المللی کارت‌‌های اعتباری هستند. کارت‌های اعتباری بین المللی توسط بانک صادر شده و مانند خط اعتباری یا همان وام عمل می‌کند. شما با استفاده از این کارت می‌توانید تا سقف تعیین شده (به صورت ماهانه) پرداخت‌های خود را انجام دهید.

کردیت‌ کارت‌ها در مقایسه با سایر کارت‌های بین‌المللی قوانین سرسخت‌تری برای صادر کردن دارند. اما در مقابل، از مزایای بیشتری برخوردار هستند. این نوع کارت‌ها برای انجام انواع خرید اینترنتی مناسب هستند. علاوه بر این، شما حتی در صورت نداشتن موجودی کافی در کردیت کارت خود، می‌توانید به شکل قرض و بدهی از موجودی کل سیستم برای پرداخت و تراکنش مالی خود استفاده کنید.

اما به این نکته توج داشته باشید که باید مبلغی که برای پرداخت قرض گرفته‌اید را باید به صورت اقساطی طی 21 روز بازپرداخت کنید.

کاربرد کارت‌های اعتباری بین المللی

پیش از صدور هر نوع کارت اعتباری، یک اعتبار و ارزش مشخصی برای آن تعیین می‌شود. به بیانی روشن‌تر این نوع از کارت‌های بین‌المللی در ابتدای هر ماه شارژ می‌شوند و شما می‌توانید تا زمان صفر شدن این شارژ از کارت استفاده کنید. پس از اتمام شارژ کارت شما باید مبلغی که خرج کرده‌اید را پرداخت کنید.

هر یک از انواع کارت‌های بین‌المللی برای انجام امور بانکی خاصی مانند پرداخت کرایه تاکسی، پرداخت هزینه آزمون‌های مختلف، پرداخت هزینه سفارت و صدها مورد دیگر مناسب هستند. از دیگر موارد کاربرد کارت‌های اعتباری بین‌المللی می‌توان به موارد زیر پرداخت:

  • رزرو پروازهای خارجی
  • رزرو انواع هتل و اقامت‌گاه
  • پرداخت شهریه دانشگاه
  • انتقال و برداشت پول به حساب‌های بین‌المللی

مزایای کارت‌های اعتباری بین‌المللی

استفاده از کارت‌های اعتباری یا همان کردیت کارت‌ها مزیت‌های بسیاری را به دنبال دارد. با استفاده مرتب از این نوع کارت‌های بین‌المللی شما می‌توانید اعتبار حساب بانکی خود را افزایش دهید. هر چقدر اعتبار شما بیشتر باشد به همان اندازه خط اعتبار بالاتری را دریافت خواهید کرد.

سهولت دسترسی به اعتبار

یکی از اصلی‌ترین مزایای کارت‌های اعتباری بین‌المللی سهولت دریافت اعتبار است. یعنی شما با استفاده از این کارت‌ها می‌توانید خریدهای خود را انجام داده و بعدا هزینه مربوطه را به بانک ارائه دهنده کارت پرداخت کنید. همچنین در صورت نداشتن وجه نقد برای انجام هر نوع پرداخت می‌توانید از این کارت استفاده کنید.

امکانات پیشرفته EMI

امکانات EMI باعث می‌شود تا شما در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید. اگر قصد دارید یک خرید بزرگی را انجام دهید اما نمی‌خواهید کل پس‌انداز و موجودی خود را پرداخت کنید، می‌توانید از کردیت کارت‌ها نیز استفاده کرده و این مبلغ را به صورت اقساط ماهیانه پرداخت کنید. در حالت کلی بهره‌گیری از امکانات EMI کارت‌های اعتبار بین‌المللی بسیار به‌صرفه‌تر از گرفتن وام شخصی است.

بهره‌مندی از پیشنهادات و جوایز شگفت‌انگیز

تعداد زیادی از کارت‌های اعتباری جوایز و پاداش‌های متنوعی دارند. البته پیشنهادات و جوایز این نوع از کارت‌های بین‌المللی می‌تواند از جمع کردن امتیازهای پاداش گرفته تا دریافت وجه نقد متغییر باشد. شما می‌توانید امتیازهای پاداش خود را در خرید بلیط هواپیما، بلیط سینما و… استفاده کنید. حتی می‌توانید پاداش‌هایی که تا کنون دریافت کرده‌اید را برای پرداخت بدهی کارت اعتباری خود استفاده کنید.

البته بعضی از بانک‌های و سازمان‌های مالی در کشور امارات برای دارندگان کارت‌های اعتباری بین‌المللی تخفیف‌های خاصی را در نظر گرفته‌اند. برای مثال شما در این کشور می‌توانید با کارت اعتباری خود از طرح‌های تخفیف ویژه‌ای چون تعطیلات رایگان، دریافت معامله رایگان، گلف رایگان و… بهره‌مند شوید.

محافظت از خرید

کارت‌های اعتباری بین‌المللی شامل مواردی چون پوشش تکمیلی (بیمه سرقت) هستند. وجود چنین ویژگی‌هایی باعث شده تا کردیت کارت‌ها بهترین و بیشترین امنیت را داشته باشند.

2- کارت‌های نقدی بین المللی

کارت های نقدی یا کردیت کارت ها
کارت های نقدی همان کارت های ارزی شارژی هستند که تا میزان مبلغ شارژ شده می توان با استفاده از آن ها پرداخت های مختلف را انجام داد.

کارت‌های نقدی یا همان Debit Cards عملکردی مشابه با کارت‌های اعتباری دارند. شما با استفاده از کارت‌های نقدی تنها می‌توانید تا میزان اعتبار موجود در کارت پرداخت‌های خود را انجام دهید. کارت‌های ارزی که در داخل ایران وجود دارند از نوع نقدی بوده و ایرانیان می‌توانند این کارت‌ها را شارژ کنند. کارت‌های نقدی در ایران با نام کارت‌های شارژی معروف هستند.

این دسته از انواع کارت‌های بین المللی دارای شماره سوئیفت (Swift code) و سایر اطلاعات بانکی هستند. میزان حساسیت صدور این نوع از کارت‌ها به اندازه کارت‌های اعتباری نیست، اما باز هم از توابع ایرانی برخی مدارک بانکی نیز درخواست می‌شود. برای مثال متقاضیان ایرانی کارت‌های نقدی باید مدارکی از قبیل پاسپورت به همراه مهر ورود قانونی را ارائه دهند.

مزایا و معایب کارت‌های نقدی

کارت‌های نقدی معایب و مزایای خاص خود را دارند. با استفاده از این نوع کارت‌های شما می‌توانید با توجه به میزان موجودی کارت خود خریدی را انجام دهید. یعنی اگر مبلغ محصول یا کالایی بیشتر از موجودی کارت نقدی شما باشد امکان خرید آن محصول را نخواهید داشت. این کارت‌ها قابلیت شارژ داشته و دقیقا مانند کارت‌های عابر بانک ایرانی هستند.

کاربرد کارت‌های نقدی

از کارت‌های نقدی می‌توان در خرید محصولات و کالاهای مختلف استفاده کرد. همچنین می‌توان از طریق کارت‌های نقدی با ارائه شماره حساب آن به افراد در خارج از کشور مبلغ‌های مختلفی را به این کارت انتقال داد. این دسته از کارت‌ها مانند کارت‌های اعتباری کاربردهای بسیاری دارند. برای مثال در رزرو هتل و اقامتگاه و پرداخت هزینه‌های سفارت می‌توان از این کارت‌ها استفاده کرد.

3- کارت‌های پیش پرداخت (PrePaid Card)

کارت‌های پیش پرداخت (PrePaid) با عنوان کارت‌های سفر نیز شناخته می‌شوند. به عبارتی این نوع از کارت‌ها مانند کارت‌های نقدی یا دبیت هستند. تنها تفاوت کارت پیش پرداخت با نقدی نداشتن حساب بانکی مجزا پشتیبان برای این نوع کارت است. همچنین کارت‌های پیش پرداخت فاقد کد سوئیفت هستند. کارت‌های پیش پرداخت در دو نوع قابل شارژ و یک بار شارژ عرضه می‌شوند. دسته اول کارت‌های پیش پرداخت یعنی قابل شارژ به نام متقاضی صادر می‌شود.

مزایا و معایب کارت‌های پیش پرداخت

در حالت کلی صدور این نوع از کارت‌های بین المللی برای بانک‌ها مسئولیت کمتری داشته و بهتر و سریع‌تر از سایر کارت‌ها صادر می‌شوند. در طی چندین سال اخیر بانک‌های خارجی بسیاری کارت‌های پیش پرداخت را به توابع ایرانی صادر می‌کنند. البته با وجود برخی تحریم‌ها شرایط دریافت این نوع کارت‌ها برای ایرانیان کمی دشوار است. اما به واسطه ارتباط موثر سایت‌های واسط ایرانی می‌توان این کارت‌‌ها را صادر کرد.

کارت‌های پیش پرداخت (هدیه) به اندازه موجودی اولیه‌ای که دارند می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند. این دسته از کارت‌های پیش پرداخت به دلیل ویژگی‌هایی که دارند در داخل ایران به راحتی صادر می‌شوند. اما کارت‌های هدیه با قابلیت شارژ شرایط صدور سخت‌تری برای ایرانیان دارند.

کاربرد کارت‌های پیش پرداخت

کارت‌های هدیه یا پیش پرداخت از جمله پرکاربردترین انواع کارت‌های بین‌ المللی هستند که بیشتر برای خریدهای اینترنتی استفاده می‌شوند. میزان امنیت این دسته از کارت‌ها بیشتر بوده و امکان هک و سرقت اعتبار آن‌ها وجود ندارد. شما با داشتن کارت‌های پیش پرداخت می‌توانید تنها بر اساس میزان شارژ کارت خود محصولات مورد نظر را خریداری کنید. این نوع از کارت‌ها بهترین کارت اعتباری بین المللی مناسب برای ایرانیان است.

4- کارت‌های مجازی بین المللی (Virtual Cards)

کارت‌های مجازی بر خلاف سایر کارت‌های بین‌المللی فاقد کارت پلاستیکی هستند. به عبارتی پس از صدور کارت‌های مجازی دارندگان آن‌ها اطلاعات زیر را از کارت خود در اختیار خواهند داشت:

  • تاریخ انقضا
  • شماره کارت
  • کد امنیتی تحت عنوان پروکسی

در واقع شما با ارائه این اطلاعات در درگاه‌های پرداخت آنلاین می‌توانید خریدها و هر گونه پرداخت‌های آنلاین خود را انجام دهید. در حالت کلی کارت‌های مجازی به یک حساب سنتی (کارت اعتباری فیزیکی) متصل می‌شوند، به همین ترتیب هیچ محدودیتی در تعداد صدور این نوع کارت‌ها نیست. یعنی شما می‌توانید به تعداد دلخواه شماره کارت مجازی برای خود ایجاد کنید.

مزایا و معایب کارت‌های مجازی

کارت‌های مجازی شاید در ظاهر نا امن به نظر برسند، اما در حقیقت بسیار ایمن هستند. به بیانی ساده‌تر حتی در صورت سرقت اطلاعات کارت مجازی شما سارقان نمی‌توانند فرایند سرقت را انجام دهند؛ زیرا اطلاعات کارت‌های مجازی برای سارقان مفید نیست. در حالت کلی صدور کارت‌های مجازی برا کاربران ایرانی آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر از سایر انواع کارت‌های بین المللی است.

کاربرد کارت‌های مجازی

این نوع از کارت‌های اعتباری در کسب‌و‌کارهایی با سیستم B2B کاربرد گسترده‌ای دارند. حتی پیش بینی شده است در آینده‌ای نه چندان دور به لطف استفاده از این کارت‌ها میزان معاملات در کسب‌و‌کارهای B2B به میزان 11 درصد افزایش یابد. علت این امر امنیت بالای کارت‌های مجازی و ثابت نبودن اطلاعات آن‌ها است. با استفاده از این کارت‌ها بدون نگرانی از بابت به سرقت رفتن اطلاعات از خریدهای روزمره آنلاین کوچک گرفته تا معاملات بزرگ آنلاین را می‌توان انجام داد.

تفاوت انواع کارت‌های بین المللی

بررسی تفاوت انواع کارت های بین المللی با یکدیگر
هر یک از کارت های بین المللی مانند نقدی، اعتباری، مجازی و پیش پرداخت از نظر نوع خدمات و امکانات تفاوت هایی با یکدیگر دارند. شما باید بر اساس نیازها و مصارف خود مناسب ترین نوع کارت بین المللی را انتخاب کنید.

انواع کارت‌های بین المللی از نظر مواردی چون محافظت در خرید، نرخ تبدیل و حفاظت در برابر بازگشت سرمایه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. ویزا و مستر معروف‌ترین شرکت‌های ارائه دهنده کارت‌های اعتباری بین المللی هستند. در حالت کلی نرخ تبدیل کارت‌های اعتباری مستر نسبت به ویزا کارت‌ها بیشتر است.

در کارت‌های شارژی (دبیت کارت‌ها) کاربران تنها می‌توانند تا سقف مبلغ شارژ شده پرداخت های خود را انجام دهند. اما دارندگان کارت‌های اعتباری حتی می‌توانند بیشتر از سقف مبلغ تعیین شده پرداخت داشته و بعدا نیز مبلغ بدهکاری خود را پرداخت کنند.

کارت‌های پیش پرداخت یا همان کارت‌های هدیه بر خلاف سایر کارت‌های نقدی و اعتباری امکان واریز و انتقال وجه به حساب دیگران وجود ندارد. از طرفی بزرگ‌ترین تفاوت کارت‌های مجازی با سایر کارت‌های بین‌المللی نداشتن کارت پلاستیکی است. یعنی اطلاعات این کارت‌ها روی متریال پلاستیکی درج نشده و به صورت مجازی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. در کل کارت‌های مجازی اعتباری امنیت بیشتری نسبت به کارت‌های فیزیکی دارند.

معرفی بهترین کارت‌های بین‌المللی برای ایرانیان

با توجه به بررسی‌های که در  مطالب بالا در مورد انواع کارت‌های بین المللی شد؛ در حال حاضر یکی از بهترین کارت‌های بین المللی برای ایرانیان کارت‌های مجازی هستند. البته نباید از مزیت‌های فوق‌العاده کارت‌های اعتباری نیز غافل شد. با وجود برخی محدودیت‌ها برای صدور کارت‌های اعتباری باز هم می‌توان از طریق سایت‌های واسط معتبر فرایند صدور قانونی این کارت‌ها را انجام داد.

هزینه و مراحل صدور انواع کارت‌های بین المللی در ایران

یکی از سوالات مهم کاربران ایرانی است که راهکارهای خرید انواع کارت‌های بین المللی در ایران کدامند؟ یکی از این راهکارها مراجعه کاربران به بانک‌ها است، اما به دلیل وجود برخی محدودیت‌ها و تحریم‌ها امکان صدور کارت‌های بین المللی از این طریق میسر نیست. در مقابل شرکت‌های خدماتی (سایت‌های واسط) وجود دارند که در زمینه صدور انواع کارت‌های بین المللی فعالیت داشته و کلیه مراحل مربوط به صدور این کارت‌ها را انجام می‌دهند.

مراحل خرید کارت‌های بین المللی از سایت‌های خدماتی

همان طور که در مطالب بالا گفته شد، بهترین راهکار برای صدور کارت‌های بین‌المللی، مراجعه به سایت‌های واسط خدماتی است. برای خرید کارت بین المللی مورد نظر خود از این سایت‌ها به صورت قانونی باید مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

  • ثبت نام در سایت مذکور
  • ثبت درخواست صدور کارت ارزی مورد نظر
  • تکمیل کردن فرم بانکی
  • ارسال نسخه اسکن شده گذرنامه و کارت ملی
  • پرداخت مبلغ پیش پرداخت به منظور صدور کارت

هزینه یا کارمزد صدور کارت‌های بین المللی در ایران

کارمزد و هزینه صدور کارت ارزی در ایران دقیقا به نوع کارت، نوع خدمات سایت واسط و بانک صادر کننده بستگی دارد. در واقع سایت‌های واسط با بانک‌های صادر کننده مناسب ارتباط برقرار کرده و بر اساس میزان سختی روند صدور و قیمت روز دلار یا یورو کارمزد نهایی را اعلام می‌کنند.

سوالات متداول در مورد انواع کارت‌های بین المللی

در مطالب فوق به پرسش اصلی انواع کارت‌های بین المللی کدامند پاسخ دادیم. در حالت کلی کارت‌های بین المللی در انواع نقدی، پیش پرداخت، مجازی و اعتباری عرضه می‌شوند. علاوه بر این پرسش ممکن است در ذهن بسیاری از افراد سوالات زیر به وجود بیایند:

• آیا امکان مشاهده تراکنش‌های انجام شده در کارت‌های بین المللی موجود دارد؟

تمام انواع کارت‌های بین المللی به یک پنل کاربری متصل هستند تا از این طریق افراد بتوانند ریز تراکنش‌های مالی را بررسی کنند. بر اساس نوع سرویس ارائه دهنده کارت اطلاعات مربوط به تراکنش‌های مالی به صورت آنلاین بین 1 روز تا 30 روز به روزرسانی می‌شود.

• از انواع کارت‌های ارزی بین المللی چه استفاده‌هایی می‌توان کرد؟

گستره کارایی کارت‌ها دقیقا به نوع آن‌ها بستگی دارد. برای مثال از کارت‌های اعتباری می‌توان در خریدهای مختلف حضوری و اینترنتی استفاده کرد. در حالی که با استفاده از کارت‌های مجازی تنها می‌توان خریدهای اینترنتی را انجام داد.

• کارمزد استفاده از کارت‌های بین المللی چقدر است؟

موضوع کارمزد بیشتر به کارت‌های اعتباری بین المللی مربوط می‌شود. البته کارمزد هر یک از انواع کارت‌های بین المللی با یکدیگر متفاوت است. در حالت کلی در مواقع نیاز به تبدیل ارز بین 2 الی 4 درصد کارمزد از حساب بین المللی کسر می‌شود.

• چه نکاتی را باید ایرانیان به هنگام خرید کارت‌های بین المللی باید در نظر داشته باشند؟

همان طور که می‌دانید صدور برخی از کارت‌های اعتباری برای کاربران ایرانی تحریم است. اما خوشبختانه این مشکل توسط سایت‌های معتبر واسط ایرانی برطرف شده است. یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید ایرانیان به هنگام صدور کارت های بین المللی به آن توجه کنند کشور صادر کننده کارت، وضعیت شارژ کارت و هزینه صدور و تمدید کارت است.

سخن پایانی

در این مطلب انواع کارت‌های بین المللی و مزایا و کاربرد هر کدام را به صورت مفصل معرفی کردیم. کارت‌های بین المللی در 4 دسته بندی کارت های نقدی، پیش پرداخت، مجازی و اعتباری عرضه می‌شوند. اما فرایند صدور کارت‌های اعتباری (کردیت کارت) در ایران با محدودیت‌های بسیاری همراه است.

اما از طرفی برخی از سایت‌های واسط با ارائه خدمات گسترده و نوین در این عرصه و از طریق برقراری ارتباط با بانک‌های کشورهای مجاور مانند امارات امکان صدور این دسته از کارت‌ها برای ایرانیان را فراهم کرده‌اند. خرید کارت‌های اعتباری برای ایرانیان مزیت‌های بسیاری از جمله محافظت از خرید، امکان انجام خریدهای اینترنتی و حضوری، امکان رزرو هتل و… را دارد. همچنین دارندگان کارت‌های نقدی می‌توانند به اندازه شارژ کارت خود خریدهای خود را انجام داده و از بابت امنیت ارزش و اعتبار (وجه) موجود در کارت اطمینان خاطر را کسب کنند.

پیشنهاد شما خرید کدام یک از کارت های بین المللی برای کاربران ایران است؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402