دوست دارید گوشی تلفن همراه تان را در عرض 7 ثانیه شارژ کنید؟

گوشی تلفن همراه
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

آیا شما هم جرو آن دسته افرادی هستید که دوست دارند گوشی تلفن همراه شان را در عرض 7 ثانیه شارژ کنند؟ اگر اینطور است تا انتهای این مطلب با پلازا همراه شوید.  جادوی شارژ سریع در دستان ماده ای است به نام : گرافن. گرافن  به دلیل داشتن خواص منحصر به فردی که دارد به عنوان یک ماده عجیب شناخته شده و انگلیسی زبان ها به این ماده wonder material می گویند. می خواهیم به شما درباره این ماده عحیب و اسرار آمیز توضیح بدهیم.

گرافن 200 برابر قویتر از فولاد ولی در عین حال سبکتر از کاغذ است. اما واقعا چه کارهایی می توان با این ماده انجام داد؟ خوشبختانه گرافن توانست در کنگره جهانی موبایل که در اسفند ماه (7 تا 10 ) در بارسلونا اسپانیا برگزار شد، بدرخشد. در غرفه ای بزرگ به بررسی خواص و ویژگی های این ماده در تلفن های هوشمند، رباتیک و گجت های پوشیدنی پرداخته شد.  احتمالا در سال های آینده شاهد حضور این ماده در محصولات تجاری مختلف خواهیم بود. اروپا کشوری است که گرافن را نخستین بار کشف کرد و احتمالا با این حساب اتحادیه اروپا با توان بالقوه ای که در حوزه این ماده دارد، می تواند برنامه ای خوبی برای استفاده از آن در محصولات مختلف داشته باشد. بی شک برنامه ی یک میلیارد یورویی که در مورد  گرافن، راه اندازی شده است به دنبال همین راه های جدیدی است که بتواند این ماده را به بازار عرضه کند.

گوشی تلفن همراه

گوشی تلفن همراه
گرافن در حال حاضر ممکن است نامش هنوز خیلی بر سر زبان ها نیفتاده باشد ولی در سال های آینده می تواند برای برخی از محصولات به صورت چشمگیری به ارتقا فناوری آنها کمک کند. به علاوه اینکه این ماده به اندازه کافی انعطاف پذیر بوده و برای استفاده در گوشی های هوشمند انعطاف پذیر مناسب می باشد. همچنین این ماده دارای پتانسیل بسیار بالایی برای بهبود عملکرد باتری گوشی های هوشمند بوده و مساله شارژ کردن باتری یکی از مسایل جدی گوشی های هوشمند است و این ماده می تواند تحولی عظیم در این حوزه ایجاد کند. گرافن می تواند به خودی خود در بهبود سیستم ذخیره انرژی و عملکرد بلند مدت باتری ها کمک کند و همچنین می تواند به انتقال انرژی بین منبع قدرت و باتری در کوتاه ترین زمان هم کمک نماید.  این ماده می تواند به عنوان نوعی سوپر شارژ سریع عمل نماید، به طوری که انرژی به سرعت از طریق آن عبور می کند، محققان معتقدند که می توانند با این ماده ، در هفت ثانیه تلفن هوشمند را شارژ کنند.

واقعا پس از چه مدت این تکنولوژی به بازار خواهد آمد؟ آیا ممکن است رونمایی از چنین فناوری ده سال طول بکشد؟ یا ممکن است در عرض دو سال به بازار بیاید؟ باید بدانیم که این ماده هنوز جدید است، لذا توسعه آن برای آمدن به بازار ممکن است زمان ببرد. صحبت از 14 سال زمان برای آمدن این محصول به بازار می شود. اگر این ماده بتواند به بازار بیاید می تواند در حوزه کسب و کار فناوری گوشی تلفن همراه و گجت های پوشیدنی و البته ربات ها تحولی ایجاد کند.

حضور گرافن در علم رباتیک
این ماده می تواند در بهبود شبکه های عصبی ما را یاری کند. با جاسازی حسگرهای عصبی مبتنی بر گرافن در اندام ها، فرد قادر به حس انقباضات و سایر حرکات عضلات خواهد بود. این امر به آنها کمک می کند حرکت و نیروی اندام رباتیک را کنترل کنند.

شناسایی مواد غذایی
با توجه به توانایی گرافن برای جذب نور تقریبا در هر طول موجی، می تواند نور ماوراء بنفش و مادون قرمز را با کمک حسگر تصویر شناسایی کند. یک دوربین نورپردازی گرافن طیف گسترده ای از امواج را شناسایی می کند و می تواند جزئیاتی را که با چشم انسان دیده نمی شود ،به آسانی ببیند. در نسخه آزمایشی  همین قابلیت، گرافن، می توانست بین سه نوع مختلف شیر، برنج، لبنیات و بادام تفاوت ها را درک گند و نشخیص بدهد. در آینده افراد دارای آلرژی به مواد غذایی می توانند از دوربین های تلفن خود استفاده کنند تا متوجه شوند کدام ماده برای بدن آنها منسب نیست.

فناوری پوشیدنی
گرافن بسیار انعطاف پذیر است، و به همین دلیل برای تکنولوژی گجت های پوشیدنی بسیار ایده آل است. محققان موسسه علوم فوتون در اسپانیا از گرافن برای اتصال آن به پوست استفاده کردند و توانستند حتی باندهایی را با کمک گرافین طراحی کنند و هم چنین از این باندها یبرای مانیتورینگ ضربان قلب و میزان اکسیژن رسانی به قلب استفاده کردند.

رابط های لمسی جدید
لایه های گرافن بسیار نازک هستند و البته نامرئی نیستند. در غرفه گرافن در کنگره جهانی موبایل، یک صفحه نمایش به ظاهر شفاف ساخته شده بود که برای کنترل اسباب بازی طراحی شده بود و با لمس صفحه می توانستید اسباب بازی را کنترل کنید. باید ببینیم چقدر زمان خواهد برد تا شاهد محصولاتی با گرافن در بازار باشیم؟ آیا این محصولات به زودی در بازار می آیند یا هنوز راه درازی در پیش است ؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها