گوشی ردمی 9C شیائومی سومین عضو خانواده سری ۹ است که با طراحی متفاوتش شانس خوبی برای موفقیت دارد. اگر بهدنبال یک گوشی ارزانقیمت زیبا برای کارهای عادی هستید در ادامه بررسی گوشی Redmi 9C شیائومی از پلازا با ما همراه باشید.
سری ردمی شیائومی همیشه سعی میکند با ارائه قابلیتهای کاربردی با کمترین قیمت ممکن، سهم زیادی از بازار پایینردهها را به خودش اختصاص دهد. گوشی ردمی 9C شیائومی هم در راستای همین هدف وارد بازار شد و با یک باتری و صفحهنمایش بزرگ حرفهای زیادی برای گفتن دارد. شیائومی در بخش طراحی هم کوتاهی نکرده است و پایینرده بودن گوشی را حس نمیکنید. در ادامه به سراغ مشخصات گوشی Redmi 9C شیائومی میرویم.
فهرست مطالب
مشخصات گوشی ردمی 9C شیائومی در یک نگاه
ویژگیها | گوشی ردمی 9C شیائومی |
---|---|
نمایشگر | پنل IPS LCD سایز ۶.۵۳ اینچ و رزولوشن 720X1600 |
پردازنده | مدیاتک هلیو جی ۳۵ با معماری ۱۲ نانومتر |
سیستم عامل | اندروید ۱۰ با رابط کاربری MIUI 12 |
رم/حافظه | ۲/۳/۴ گیگابایت رم | حافظه ۳۲/۶۴/۱۲۸ گیگابایت با امکان اضافه کردن کارت حافظه |
دوربینها | ۱۳+۲+۲ مگاپیکسل با کیفیت فیلمبرداری 1080p |
دوربین سلفی | ۵ مگاپیکسل |
باتری | ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت |
قیمت | از ۴.۵ میلیون تومان |
معرفی گوشی ردمی 9C شیائومی
ویژگی های گوشی ردمی 9C شیائومی بهگونهای است که کارهای روزانه و ابتدایی مثل نصب پیامرسان، وبگردی و تماشای فیلم را به خوبی انجام میدهد. در ادامه خواهیم دید گوشی Redmi 9C شیائومی به عنوان یک پایینرده تا چه اندازه ارزش خرید دارد.
طراحی گوشی ردمی 9C شیائومی
با اینکه اندازه گوشی نسبتاً بزرگ به نظر میرسد اما وزن ۱۹۶ گرمی و ضخامت ۹ میلیمتری آن مشکلی برای شما ایجاد نمیکند. همانگونه که در تصاویر گوشی ردمی ۹C شیائومی میبینید طرح پشت گوشی راهراه است و از فاصله دور ظاهری زیبا و شبیه به اثر انگشت به گوشی میدهد. شیائومی سه رنگ خاکستری مایل به مشکی، نارنجی و آبی را برای این گوشی در نظر گرفته است و در این سری خبری از رنگهای مشکی و سفید نیست.
در بخش پشتی گوشی یک جزیره مشکیرنگ مربعی در بالای گوشی به چشم میخورد که سه دوربین با یک فلش در آن قرار دارند. نیمه بالایی پشت گوشی یک اثر انگشت دایرهای قرار دارد و پیدا کردن آن چندان سخت نیست. در نمای جلوی گوشی هم صفحه ۶.۵۳ اینچی با حاشیههای نسبتاً زیاد به چشم میخورد. در قسمت بالای صفحه نمایش هم مثل اغلب پایینردهها یک ناچ قطرهای برای دوربین سلفی در نظر گرفته شده است.
بقیه بخشهای گوشی چندان تفاوتی با سایر گوشیهای پایینرده ندارد. طبق معمول دکمه پاور و تنظیم صدا در سمت راست و شکاف سیمکارت در سمت دیگر قرار دارند. البته در شکاف سیمکارت اسلات امکان قرار دادن یک کارت حافظه به صورت مجزا هم وجود دارد. یکی از معایب گوشی Redmi 9C شیائومی بخش پورت میکرو USB آن است که از شیائومی انتظار میرفت از تایپ سی استفاده کند. در قسمت بالا هم به جز جک ۳.۵ میلیمتری چیزی وجود ندارد.
صفحه نمایش Redmi 9C
در بخش صفحه نمایش گوشی Redmi 9C شیائومی از یک پنل IPS LCD با روشنایی ۴۰۰ نیت استفاده شده است. متأسفانه در این گوشی خبری از رزولوشن FHD نیست و باید با همین وضوح 720X1600 کنار بیایید. البته با اینکه انتظار داشتیم پیکسلها را به صورت جدا از هم ببینیم اما پیوستگی پیکسلها بسیار خوب است و با چشم غیرمسلح نمیتوانید پیکسلها را تفکیک کنید. با وجود پنل IPS زوایای دید هم قابل قبول هستند و زیر نور آفتاب هم مشکل خاصی ایجاد نمیکند. در مجموع اگر کیفیت صفحه نمایش برای شما اهمیت زیادی دارد نسخه ردمی ۹ با وضوح FHD برای شما مناسبتر است.
سخت افزار گوشی ردمی 9C شیائومی
پردازنده ی گوشی ردمی ۹ سی شیائومی چندان قدرتمند نیست ولی برای کارهای روزانه و ابتدایی میتوانید روی آن حساب کنید. چیپست هلیو جی ۳۵ این گوشی میزبان یک پردازنده ۸ هستهای است. ۴ هسته این پردازنده از نوع Cortex-A53 با فرکانس ۲.۳ گیگاهرتز و ۴ هسته دیگر از همین نوع با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز است. با توجه به این مشخصات وجود کمی لگ در انجام چند کار همزمان و تأخیر در اجرای اپلیکیشنها کاملاً طبیعی است.
حداقل حافظه داخلی و رم گوشی ردمی ۹ سی شیائومی به ترتیب ۳۲ و ۲ گیگابایت است. برای رم ۲ گیگابایت حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت هم وجود دارد و برای رمهای ۳و ۴ گیگابایتی هم میتوانید از نسخههای با حافظه داخلی ۳۲ و ۶۴ گیگابایت استفاده کنید. اگر احساس میکنید این حافظه داخلی کافی نیست میتوانید از شکاف سیمکارت در سمت چپ گوشی استفاده کنید. از نظر سرعت حافظه انتظار زیادی از این گوشی نداشته باشید چون از نوع eMMC 5.1 است.
در بخش پردازنده گرافیکی گوشی ردمی ۹ سی شیائومی مثل اغلب پایینردهها شاهد چیپ گرافیکی PowerVR GE8320 هستیم. این پردازنده گرافیکی فقط برای بازیهای سبک قابل استفاده است و برای بازیهای سنگین مانند پابجی و کالاف دیوتی روی آن حساب نکنید. برای تأمین انرژی این سختافزار یک باتری لیتیوم پلیمری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی در نظر گرفته شده است و یکی از مزایای گوشی Redmi 9C شیائومی محسوب میشود. البته شارژر گوشی ۱۰ واتی است و از شارژ سریع پشتیبانی نمیکند.
دوربین گوشی Redmi 9C شیائومی
در ادامه بررسی گوشی ردمی ۹ سی شیائومی به سراغ دوربین سهتایی آن میرویم. دوربین اصلی گوشی از نوع واید ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 است و در آن خبری از دوربین اولترا واید نیست. در کنار دوربین اصلی هم دو دوربین ۲ مگاپیکسلی از نوع ماکرو و عمق دیده میشود که هر دو دیافراگم f/2.4 دارند. در بخش سلفی هم یک دوربین ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 درون ناچ قطرهای قرار دارد.
اگرچه از یک گوشی در این بازه قیمتی انتظار دوربین باکیفیت نداریم اما اگر شرایط نوری خوبی ایجاد کنید عکسها راضیکننده هستند. وضوح تصاویر ثبتشده بسیار خوب است اما از نظر رنج داینامیک عملکرد مناسبی ندارد. شرایطی که توضیح دادیم برای دوربین ماکرو هم برقرار است. جزئیات عکسها هم در این بازه قیمتی قابل قبول است و یک نمونه از آن را در پایین مشاهده میکنید.
برای عکاسی در شب کمی به مشکل میخورید چون خبری از حالت شب نیست. با اینکه وضوح تصاویر شب مناسب است اما بخش زیادی از جزئیات تصویر را ثبت نمیکند. از دوربین سلفی هم توقع زیادی نداشته باشید و برای گرفتن سلفی بهتر است شرایط نوری مناسبی فراهم کنید. هر چه نور کمتر باشد جزئیات بیشتری را از دست میدهید و نواحی تیره با یک رنگ سیاه یک دست نشان داده میشوند. در بخش فیلمبرداری هم همانگونه که انتظار میرفت از 4K خبری نیست و میتوانید حداکثر با کیفیت 1080p و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنید.
قیمت و تاریخ عرضه ی گوشی Redmi 9C شیائومی
دهم تیرماه ۱۳۹۹ شیائومی از این گوشی پردهبرداری کرد و با کمی تأخیر در ۲۲ مرداد آن را به بازار فرستاد. در حال حاضر اغلب نسخههای این گوشی در بازار ایران هم موجود است ولی پیدا کردن برخی مدلها مانند حافظه ۳۲ و رم ۳ گیگابایتی کمی سختتر است. در زمان نگارش این مطلب قیمت گوشی Redmi 9C شیائومی در نسخه پایه حدود ۴.۵ میلیون تومان است و بالاترین نسخه آن که رم ۴ و حافظه ۱۲۸ گیگابایت دارد بین ۵.۵ تا ۶ میلیون تومان معامله میشود.
سخن پایانی
گوشی ردمی 9C شیائومی هم مثل اغلب پایینردهها برای فروش بیشتر از باتری و صفحهنمایش بزرگ استفاده کرده است. با این حال طراحی راهراه و جذاب پشت گوشی یک نقطه قوت بزرگ برای این بازه قیمتی است. در مجموع اگر کیفیت صفحهنمایش و سختافزار قدرتمند در اولویت قرار ندارد این گوشی مناسب شماست. اگر قدرت پردازشی گوشی Redmi 9C شیائومی کافی نیست میتوانید ردمی ۹ را با قیمت بیشتری خریداری کنید. اگر تجربه کار با این گوشی را دارید در بخش نظرات از مزایا و معایب آن برای ما و کاربران پلازا بنویسید.