امواج ساتع شده از تلفن های همراه کشنده نیست !

امواج
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

مطالعات جدید می گویند که تشعشعات و امواج گوشی های هوشمند نمی تواند منجر به مرگ شما شود و کشنده نیست. گزارش های منتشر شده مربوط به دو تحقیق علمی که از سوی دولت انجام شده است، نشان می دهد که تشعشعات تلفن های همراه نمی تواند منجر به مرگ شده و شما را راهی گورستان نمی کند!

همچنین بخوانید :

این دو تحقیق دولتی، زیر نظر موسسه برنامه ریزی ملی سم شناسی (NTP) انجام شده اند و نتیجه تحقیق هم این است که لازم نیست نگران امواجِ ساتع شده از گوشی های هوشمند باشید. اما برای حفظ امنیت، عاقلانه است که اختیاط لازم را در مورد استفاده از گوشی های تلفن همراه خود داشته باشید. این مطالعات تحقیقی روی موش های آزمایشگاهی انجام شد و نشان داد که موش هایی که در معرض امواجِ فرابنفش رادیویی (RFR) قرار گرفتند، دچار مرگ نشدند. این امواج، مشابه تشعشعات و امواجِ ساتع شده از تلفن های هوشمند و اجاق های مایکروویو بود و موش ها تحت تاثیر امواجِ شبیه سازی شده قرار گرفتند تا وضعیت سلامت آنها بررسی شود. دکتر جان بوچر، دانشمند ارشد NTP، اعلام کرد: «اگر این امواج خطرناک باشد، خطر کمی دارد و کشنده نیست. »

موش هایی که در معرض امواجِ  RFR قرار داشتند، همانند موش هایی بودند که در معرض این امواج قرار نداشتند و از زاویه سلامتی هر دو گروه مشابه یکدیگر بودند و هر دو گروه موش ها، چه آنهایی که در معرض امواج بودند و چه آنهایی که در معرض امواج نبودند، سالم ماندند.

البته دکتر بوچر به بیایانات خود اضافه کرد که کاربران تلفن های هوشمند باید مراقب باشند تا بیش از حد در معرض این امواج، قرار داده نشود. هم چنین بر اساس تحقیقات انجام شده ، دکتر بوچر اضافه نمود :

« هر چقدر گوشی تلفن هوشمند کمتر در تماس با گوش های شما باشد، تحت تاثیر امواجِ مستقیم کمتری قرار خواهید گرفت و به طور چشمگیری از حجم امواجی که می تواند روی سلامتی شما تاثیر بگذارد کاسته خواهد شد. »

این تحقیق نشان می دهد که بهتر است در حین مکالمه ار روش های دیگری برای صحبت کردن استفاده کنیم و به جای چسباندن گوشی تلفن همراه به گوش هایمان از روش های دیگری کمک بگیریم. مثلا استفاده از هندزفری می تواند گزینه خوبی برای مکالمات تلفنی باشد تا گوشی کمتر در تماس با گوش های ما قرار گیرد.

دکتر بوچر هم چنین اضافه نمود که :

« بهتر است در زمان استراحت و خواب گوشی های تلفن همراه را دور از دسترس قرار دهید تا بتوانید خوابی آرام و بدون استرس را تجربه کنید.»

دکتر بوچر معتقد است وقتی فردی زیادتر از حد مجاز در معرض امواجِ تلفن های هوشمند قرار بگیرد، منجر به ایجاد حالت های تشنج در وی خواهد شد. در حال حاضر شواهد و دلایل محکمی وجود ندارد که تایید کند امواج تلفن های هوشمند منجر به سرطان می شوند. با اینکه صحبت های مختلفی به صورت غیر علمی در این مورد شده بود ولی از نظر علمی هنوز به اثبات نرسیده است.

موسسه ملی سرطان هم این گفته را تایید نموده و معتقد است که امواج و تشعشعات تلفن های همراه می تواند آمار ابتلا به سرطان را افزایش دهد ولی با استفاده از فناوری هایی مانند هدست های بی سیم و هندزفری می توان اثرات مخرب امواج را تا حدی کاهش داد و از تاثیر مستقیم آن بر مغز کاست.

فناوری های مربوط به تلفن های همراه در ایالات متحده توسط دو نهاد SEC و FDA نظارت می شود. این دو موسسه مطالعات مختلفی را روی تلفن های همراه انجام داده اند و سعی دارند شرایطی را فراهم کنند که حفاظت از سلامت عمومی را مد نظر  داشته و در جهت آن تلاش کنند.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025