یکی از بهترین طریقه ها برای حفظ امنیت حساب در تلگرام، فعالسازی قابلیت رمز گذاشتن است. در این مطلب پلازا میخواهیم به آموزش قفل تلگرام و نحوه استفاده از این ویژگی بپردازیم.
تلگرام محبوبترین پیامرسان در ایران است و با وجود امنیت بالایی که دارد، در صورتی که تنظیمات را به درستی اعمال نکرده باشید، هرکسی که به گوشی یا کامپیوتر شما دسترسی پیدا کند میتواند به چتهایی که در این پیامرسان دارید هم دسترسی داشته باشد. برای پیشگیری از این موضوع میتوانید روی حساب خود رمزعبور بگذارید تا فقط خود شما بتوانید به چتها دسترسی پیدا کنید. در ادامه با آموزش قفل تلگرام، همراه ما باشید.
فهرست مطالب
آموزش قفل تلگرام
خوشبختانه قفل كردن تلگرام در ايفون، اندروید، مک و ویندوز فرایند خیلی پیچیدهای ندارد. با طی کردن مراحل زیر در هرکدام از این پلتفرمها میتوانید خیال خودتان را از بابت امنیت حساب تلگرامتان راحت کنید.
1. آموزش قفل تلگرام در اندروید
در اندروید علاوه بر رمزعبور، امکان باز کردن قفل تلگرام با اثر انگشت نیز وجود دارد. طریقه فعالسازی قفل تلگرام اندروید نیز بسیار ساده است. ابتدا به تنظیمات برنامه بروید و Privacy and Security را انتخاب کنید.
در صفحه بعدی در قسمت Security گزینه Passcode Lock را انتخاب کنید.
در صفحه بعدی روی Enable passcode بزنید و سپس رمزعبورتان را وارد کنید. برای امنیت بیشتر میتوانید روی سهنقطه بالای سمت راست بزنید و Switch to Password را انتخاب کنید. در این صورت بهجای یک پین 4 رقمی میتوانید یک کلمه عبور پیشرفته انتخاب کنید.
پس از فعال کردن رمز، میتوانید به تنظیمات اضافی دسترسی پیدا کنید.
برای استفاده از سنسور اثرانگشت گوشی برای باز کردن قفل، گزینه Unlock with Fingerprint را فعال کنید. با گزینه Auto-lock میتوانید مشخص کنید که بعد از گذشت چه مدت زمانی پس از خارج شدن از برنامه، حساب شما قفل شود. برای مشخص کردن زمان، روی Auto-lock بزنید و زمان مدنظرتان را انتخاب کنید.
2. قفل كردن تلگرام در آيفون
در آیفون برای فعال کردن این قابلیت، ابتدا به تنظیمات تلگرام بروید و Privacy and Security را انتخاب کنید. سپس روی Passcode & Face ID بزنید. در صورتی که آیفون شما یک مدل قدیمی است و از فیسآیدی پشتیبانی نمیکند، این گزینه با عنوان Passcode & Touch ID نشان داده میشود.
در صفحه بعدی روی Turn Passcode On بزنید و یک رمزعبور عددی برای ورود به حساب خود تعریف کنید. همچنین میتوانید روی Passcode options بزنید و از رمزعبور استفاده کنید.
پس از وارد کردن رمز میتوانید به تنظیمات اضافی هم دسترسی داشته باشید. برای مثال با Auto-lock میتوانید مدت زمان قفل شدن خودکار تلگرام پس از خارج شدن از برنامه را مشخص کنید.
میتوانید گزینه Unlock with Face ID (در مدلهای قدیمی Unlock with Touch ID) را هم فعال کرده و قفل حساب را با تاچآیدی یا فیسآیدی باز کنید.
3. قرار دادن پسورد بر روی تلگرام در ویندوز؛ آموزش قفل تلگرام
در قسمت آخر قصد داریم به نحوه رمز گذاشتن روی تلگرام در نسخه ویندوزی این پیامرسان اشاره کنیم. در نسخه ویندوز ابتدا برنامه را باز و با کلیک روی آیکون منو همبرگری به Settings بروید. در این صفحه روی Privacy and Security کلیک کنید.
در بخش Security روی Local Passcode کلیک کنید.
در صفحه بعدی رمزعبور خودتان را تعریف و در کادر دوم یک بار دیگر آن را تکرار کنید و در نهایت روی Save Passcode کلیک کنید.
پس از وارد کردن رمز و فعالسازی آن، میتوانید به تنظیمات اضافی مثل تغییر رمز و تایمر قفل خودکار دسترسی داشته باشید.
پس از فعال کردن رمز، مانند سایر نسخهها، یک قفل در بالای صفحه چت ظاهر خواهد شد. با کلیک روی آن میتوانید در لحظه حسابتان را قفل کنید.
4. گذاشتن گذرواژه برای تلگرام در نسخه مک
نحوه رمز گذاشتن روی تلگرام در نسخه مک تفاوت زیادی با نسخه iOS ندارد. برای فعال کردن رمز، ابتدا به تنظیمات برنامه بروید و Privacy and Security را انتخاب کنید. سپس در بخش Security روی Local passcode کلیک کنید.
رمزعبور را وارد کنید. پس از وارد کردن رمز میتوانید به تنظیمات اضافی دسترسی پیدا کنید.
این تنظیمات نیز مانند نسخه iOS است ولی در اینجا خبری از فیسآیدی یا تاچآیدی نیست.
سوالات متداول
1. پسورد تلگرام چند رقمی است؟
برای گذاشتن پسورد تلگرام محدودیتی در تعداد کاراکترها ندارد. اما برای پین شما حداکثر میتوانید از 4 رقم استفاده کنید.
2. نحوه رمز گذاشتن روی تلگرام چگونه است؟
در تمام نسخههای تلگرام میتوانید با مراجعه به تنظیمات و Privacy and Security و انتخاب Passcode Lock، رمزعبور حسابتان را فعال کنید.
سخن پایانی
در مطلب آموزش قفل تلگرام به طریقه فعالسازی این قابلیت در نسخههای مختلف اندروید، آیفون، مک و ویندوز پرداختیم. این ویژگی میتواند در بسیاری از مواقع بهخصوص هنگام استفاده از تلگرام در کامپیوتر و لپتاپ به کمک شما بیاید و امنیت حسابتان را حفظ کند.