گاهی اوقات با تداخل فضا در خصوص هارد های اکسترنال مواجه خواهید شد که برای رفع این مورد باید آنرا پارتیشن بندی کنید که اگر در این زمینه اطلاعاتی ندارید باما همراه باشید که قصد داریم نحوه پارتیشن بندی هارد اکسترنال را به شما آموزش دهیم.
در حالی که اکثر هارد دیسک ها از زمان ساخت برای کارکردن در رایانه های شخصی بهینه سازی شده اند گاهی اوقات شاهد مشکلاتی خواهیم بود که برای برطرف نمودن آن نیاز به پارتیشن بندی است. ممکن است هاردی که میخواهید آنرا برای سیستم مک یا ویندوز خود بهینه کنید شامل تنظیمات متفاوتی باشد که اگر در این خصوص اطلاعاتی ندارید در ادامه میتوانید آموزش پارتیشن بندی هارد اکسترنال در ویندوز 10 را یاد بگیرید. در ادامه برای شروع باما همراه باشید.
فهرست مطالب
نحوه حذف پارتیشن بندی هارد اکسترنال
گاهی اوقات برای شما نیز این مشکل رخ میدهد که برای مدیریت بهتر داده های خود نیاز به یک درایو دیگر خواهید داشت. در این زمینه میتوانید از هارد اکسترنال کمک بگیرید و آنرا در نقش یک درایو داخلی به ویندوز اضافه نمایید. برای اینکار آموزش پارتیشن بندی هارد اکسترنال در ویندوز را برایتان آماده سازی نموده ایم که در عرض چند دقیقه میتوانید اینکار را به سرانجام رسانید. دقت داشته باشید که در این زمینه موارد امنیتی را برای جلوگیری از بروز مشکل باید مدنظر داشته باشید.
نحوه حذف یا افزودن پارتیشن بندی هارد اکسترنال
در ابتدا قصد داریم روش حذف پارتیشن بندی برای هارد را برایتان توضیح دهیم و سپس به سراغ نحوه پارتیشن بندی هارد اکسترنال برویم.
برخلاف هارد دیسک های داخلی ، اکثرهارد های اکسترنال قبل از رسیدن به دست مشتری پارتیشن بندی و فرمت میشوند. با این حال اگر بدنبال این هستید که رونقی به کسب و کار خود بدهید و اطلاعات خود در هارد را مدیریت کنید لازم است تا ساختار این هارد را کمی تغییر دهید. ابزار مدیریت دیسک در ویندوز ها برای این مورد تدارک دیده شده است که با استفاده از ان میتوانید فایل های سیستمی نظیر FAT32 را بهینه کنید و یا آنرا به NTFS تبدیل نمایید. برای شروع اینکار مسیر زیر را دنبال کنید :
- هارد اکسترنال را از طریق درگاه USB به ویندوز متصل کنید.
- سپس دکمه استارت را بزنید و عبارت diskmgmt.msc را سرچ و اینتر را بزنید.
- حال برروی پارتیشن موجود در هارد اکسترنال راست کلیک و Delete Volume را بزنید و پارتیشن مربوط را حذف کنید. اگر قبلا داده های مهمی روی درایوخود نگهداری میکردید میتوانید Shrink Volume را انتخاب کنید که این مورد به ویندوز اجازه خواهد داد تا مقدار انقباض را حذف کند.
- در ادامه روی “Unallocated” یا “Free Space” در درایو خارجی راست کلیک کنید و New Simple Volume را انتخاب کنید.
- در قسمت Simple Volume Size in MB میتوانید حجم مورد نظر خود را به مگابایت وارد کنید. در این زمینه مطمئن شوید که فضای کافی برای پارتیشن اضافی را در اختیار دارید که بطور مثال برای انتخاب 1 گیگابایت باید 1024 مگابایت را وارد کنید.
- در ادامه روی Next کلیک کنید و به ویندوز اجازه دهید یک حرف برای درایو جدید اختصاص دهد.
- حال روی لیست کشویی File System کلیک کنید و «FAT32» یا «NTFS» را انتخاب و به مرحله بعد بروید.
- برای اتمام کار روی Finish کلیک کنید.
معایب پارتیشن بندی هارد اکسترنال
در خصوص نحوه پارتیشن بندی هارد اکسترنال در ویندوز 7 باید بدانید که ممکن است اینکار سبب بروز مشکلات متعددی شود که اگر آنرا به دقت انجام ندهید پارتیشن بندی هارد اکسترنال بدون نیاز به نرم افزار به یک مشکل بزرگ تبدیل خواهد شد. در خصوص نحوه حذف پارتیشن بندی هارد اکسترنال پیشنهاد میشود قبل از شروع بکار نمودن یک فایل پشتیبان یا بکاپ از فایل های خود تهیه کنید و سپس به سراغ اینکار بروید.
حذف پارتیشن بندی هارد اکسترنال در ویندوز 10 نسبت به پارتیشن بندی هارد اکسترنال در ویندوز 8 و دیگر ویندوز ها کمی متفاوت بوده زیرا درهر نسخه از ویندوز های جدید مایکروسافت شاهد بکارگیری ویژگی های نوینی بوده ایم که آموزش قرار گرفته برای ویندوز 10 بوده است. شما عزیزان میتوانید مشکلات و نظرات خود در خصوص نحوه پارتیشن بندی هارد در ویندوز 10 را برایمان به اشتراک بگذارید.
سخن پایانی
نحوه پارتیشن بندی هارد اکسترنال را برایتان شرح دادیم که در این زمینه اگر با مشکل یا سوالی مواجه شدید میتوانید در بخش نظرات باما در ارتباط باشید و سوالات خود در خصوص آموزش پارتیشن بندی هارد اکسترنال در ویندوز را برایمان به اشتراک بگذارید. همچنین میتوانید نقد های خود در خصوص این مقاله را برایمان ارسال کنید که اینکار سبب رشد بهتر مقاله در میان کاربران و نتایج گوگل خواهد شد.