همان طور که می دانید کمپانی سامسونگ در کنفرانس خبری خود از ایموجی های واقعیت افزوده گلکسی S9 خود رونمایی کرد. در آن کنفرانس، این کمپانی به خوبی قابلیت های ایموجی واقعیت افزوده موسوم به AR Emojis را برای گوشی پرچمدار خود توصیف نمود.
اکنون ظاهرا حرف و حدیث هایی پشت این فناوری مطرح شده که همین حرف و حدیث ها باعث شد، سامسونگ رسما اعلام کند که در طراحی ایموجی واقعیت افزوده خود از هیچ شرکت و برندی کپی برداری نکرده است. چند ماه پیش که نام سامسونگ گلکسی S9 رسما مطرح شد، شایعاتی هم همراه این گوشی در بازار مطرح شد که حاکی از این بود که سامسونگ می خواهد برخی از ویژگی های آیفون 10 را کپی برداری کند و یکی از این ویژگی هایی کپی کاری شده توسط سامسونگ همین ویژگی انیموجی های آیفون 10 است.
وقتی در کنفرانس خبری سامسونگ گلکسی S9 و S9 پلاس را رونمایی کرد یکی از بخش های مربوط به ویژگی های این دو گوشی، ایموجی های واقعیت افزوده بود که برای حاضرین در سالن کنفرانس واقعا جالب هم بود. از همان روز گویا مجددا حرف و حدیث ها پشت سامسونگ بالا گرفته و گفته می شود که این ویژگی از آیفون 10 اپل کپی برداری شده است. سامسونگ هم در مقام دفاع از خود منکر این مساله می شود.
ظاهرا به نظر می رسد سامسونگ تا حدی از انیموجی اپل کپی کرده است، اما آقای کوه مدیر عامل سامسونگ به شدت این مساله را انکار می کند. آقای کوه ( Koh ) ، اظهار نموده است که ایموجی واقعیت افزوده یا AR Emojis فناوری است که سامسونگ برایش سال ها زحمت کشیده تا بتواند در حوزه انیمیشن های سه بعدی حرفی برای گرفتن داشته باشد. وی هم چنین توضیح داده که سامسونگ از زمان مطرح شده انیمیشن سه بعدی در سال 2001 در تلفنهای flip با این مساله درگیر بوده است.
آقای کوه در اظهارات خود اضافه نموده است :
«رویکرد و روش ما کاملا متفاوت است. من کار خودم را به طور جدی بر اساس نقشه و راه خودم انجام می دهم. »
این نقطه نظرات کوه می خواهد مصمم بودن و تاکید وی بر عدم کپی کاری را نشان دهد ولی بسیاری از شرکت ها با همین روال پیش می روند و از ایده های یکدیگر ایده هایی جدیدی می سازند و دنبال می کنند. البته در بازار رقابتی که شرکت ها، مخصوصا شرکت های بزرگی مانند اپل و سامسونگ، حضور دارند و روی پروژه هایی بزرگ کار می کنند، این مسایل جدی تر می شود.
البته در همین راستا مدیر عامل شرکت اپل یعنی تیم کوک هم اخیرا اظهار داشته است که شرکت اپل در حال کار بر روی محصولاتی جدیدتر می باشد که تا سال 2020 کسی مشابه آنها را نخواهد دید. یعنی باید منتظر محصولاتی متفاوت تر و شاخص تر باشیم؟ آیا این صحبت بدان معنی است که ممکن است شانس این وجود داشته باشد که این شرکت بتواند محصولات خاصی را به بازار عرضه کند و ممکن است بتواند تحولی را در بازار موجب شود؟ البته پیش از این نیز در سال های قبل شاهد تغییرات اساسی یا رونمایی محصولات خاص و متفاوت بوده ایم و این مساله جدیدی نیست که قبلا دیده نشده باشد.
