طبق گزارش وال استریت ژورنال (The Wall Street Journal) گوگل در حال آزمایش روشی برای مکانیابی دقیق تماس گیرندگان شماره اورژانسی 911 در ایالات متحده است. در این روش، بسته به وضعیت موجود با کاهش حدود یک دقیقه از زمان مکان یابی و پاسخگویی، جان 10000 نفر به صورت سالانه نجات خواهد یافت. طبق گفته گوگل، آن ها امیدواراند که این تکنولوژی را طی یک سال آینده در تمامی ایالات متحده راه اندازی کنند.
گزارش وال استریت ژورنال حاکی از آن است که گوگل تکنولوژی جدید اشتراک موقعیت جغرافیای شخص تماس گیرنده با شماره 911 را در ماه دسامبر و ژانویه مورد آزمایش قرار داده و نتایج آن امیدواکننده بوده است. طبق گفته قانون گذاران محلی، یافتن محل دقیق تماس گیرندهها می تواند زندگی ده ها هزار نفر را در یک سال نجات دهد.
زمانی که شخصی با 911 تماس می گیرد هر دقیقه حائز اهمیت است. بسته به موقعیت فرد، کاهش زمان عکس العمل می تواند منجر به نجات وی شود. اگرچه در حال حاضر نیز در ایالات متحده، زمانی که فردی با استفاده از گوشی موبایل با 911 تماس می گیرد اطلاعات مکانی تماس گیرنده از طریق شبکه بیسیم موبایل وی ارسال می شود. مشکل این جاست که این داده های موقعیت های مکانی، تخمینی و غیردقیق هستند و باعث تأخیر در عکس العمل افسران پلیس می شوند. به همین دلیل است که رؤسای کلانتری ها و گروه های امنیتی دیگر، کمپانی هایی مانند گوگل و اپل را ملزم به در اختیار گذاشتن اطلاعات مکان یابی برای کمک به موقعیت های اورژانسی کرده اند.
هنوز مشخص نیست که آیا اپل نیز برنامه هایی برای پاسخگویی به فشارهای فزاینده عمومی دارد یا خیر. ظاهراً گوگل مشغول آزمایش روش های مؤثرتر و دقیقتری برای مشخص کردن موقعیت مکانی تماس گیرنده های 911 در ایالات متحده است. طبق گزارش وال استریت ژورنال این غول جست و جوگر اینترنتی، آزمایشی را در ماه دسامبر سال 2017 و ژانویه 2018 در همکاری با وستکورپ (West Corp) و رپیدساس (RapidSOS) به انجام رساند. گوگل با استفاده از داده های موقعیت جغرافیایی خود، با 50 مرکز فوریت های 911 در ایالتهای تگزاس، تنسی، و فلوریدا همکاری کرده و موفق به مکان یابی تماس گیرنده در مساحتی به شعاع 36 متری شده است.
جنیفر استیس رئیس بخش فوریت های 911 در شهر لودان تنسی اظهار داشت که مکان یابی به شیوه جدید گوگل بسیار مؤثر است، به ویژه زمانی که تماس گیرنده به دلیل شرایط خاصی قادر به حرف زدن با اپراتور 911 و توضیح موقعیت اورژانسی خود نیست. در چنین موقعیت هایی بدون داشتن اطلاعات محل دقیق سانحه، اپراتورهای 911 زمان زیادی را صرف مکان یابی تماس گیرنده خواهند کرد که مشکل بزرگی است چرا که هر لحظه در نجات جان افراد حائز اهمیت است.
تکنولوژی مکان یابی گوگل در 14 کشور دنیا قابل دسترسی است و هنوز در ایالات متحده وجود ندارد.
