باگ جدید یافت شده در iOS ظاهراً مشکل آفرین شده است. اپل در هفته آخر سال 2017 مشکلات نرم افزاری زیادی را تجربه کرد و به نظر می رسد سال 2018 نیز سال خوبی برای این کمپانی نباشد. این باگ جدید در سیستم عامل iOS 11 پیدا شده و به کاربران اجازه می دهد کاراکتر خاصی را ارسال کنند که موجب از کار افتادن آیفون شده و دسترسی اش را به اپ مسیج (Messages) در iOS و اپ های رایجی چون واتس اپ، فیس بوک مسنجر، اوتلوک Outlook) iOS) و جی میل بلاک کند. وبلاگ ایتالیایی موبایل ورلد (Mobile World) این باگ را کشف کرده و آن را روی تعدادی آیفون که دارای iOS 11.2.5 بودند امتحان کرده است.
این باگ شامل ارسال کاراکترهای زبان هندی تلوگو (Telugu) به دستگاه های آیفون است که پس از دریافت این پیام، اپ اسپرینگبورد (Springboard) دچار کرش می شود. با کرش اسپرینگبورد، اپ پیامرسان دیگر باز نخواهد شد چرا که دائماً در تلاش است تا این کاراکتر را بخواند ولی قادر به انجام این کار نیست. به نظر می رسد که تنها راه دسترسی به آی مسیج آن است که از یکی از دوستانتان بخواهید که یک پیام برای شما ارسال کند و بعد از آن، پیام های دارای کاراکتر هندی را پاک کنید.
همچنین این باگ روی اپ های غیر اصلی مانند فیس بوک مسینجر، واتس اپ، جی میل، و اوتلوک نیز امتحان شد و این اپ ها نیز به محض دریافت پیام حامل این کاراکتر خاص دیگر باز نشدند. ممکن است که برطرف کردن این باگ و پاک کردن پیام مشکل ساز از اپ هایی مانند واتساپ کمی دشوار باشد مگر آن که به وب دسترسی داشته باشید. اپ های تلگرام و اسکایپ به نظر تحت تأثیر این باگ قرار نگرفته اند. نسخه های بتای عمومی iOS 11.3 نیز تحت تأثیر این باگ قرار نگرفته اند، بنابراین واضح است که اپل این باگ را با در دسترس قرار گرفتن iOS 11.3 به صورت گسترده و در فصل بهار برطرف خواهد کرد.
این اولین باری نیست که iOS به دلیل وجود کاراکترهای عجیب و غریب، URL، یا حتی ویدئوها دچار کرش شده است؛ ولی اپل توانسته این باگ ها را با انتشار iOS 11.2.5 حل و فصل کند. در سال 2015 یک متن کوچک باعث از کار افتادن آی مسیج و سال بعدش، یک ویدئوی 5 ثانیه ای موجب کرش آیفون ها شد. اپل همچنین مشکلاتی با باگ iOS 11 در ماه دسامبر سال گذشته داشت که موجب کرش آیفون ها شد، ولی این کمپانی با روشی عجیب و انتشار بروزرسانی به خصوصی از iOS تنها چند ساعت پس از وقوع این باگ،آن را برطرف ساخت.
طبق گزارش ها با روبرو شدن اپل با مشکلات امنیتی بیشتر و باگ های نرم افزاری، این کمپانی بر عملکرد بهتر و ثبات نرم افزاری اش متمرکز شده است. اپل روش جدیدی را در بروزرسانی های iOS در پیش گرفته و به مهندسان نرم افزار خود اجازه داده تا قابلیت های جدید را به بروزرسانی های آینده موکول کنند. در نتیجه سیاست جدید اپل، برخی از ویژگی های جدید به تعویق افتاده تا اپل بتواند برخی از اشکالات امنیتی iOS و macOS را که اخیراً کشف شده برطرف سازد.
