مقاله ای دیگر با موضوع معرفی سیستم عامل لینوکس دراختیار شما قرار گرفته است که در این مطلب قصد بررسی سیستم عامل لینوکس را داریم. امروزه میلیون ها کاربر از سراسر جهان از لینوکس بهعنوان سیستم عامل خود استفاده میکنند که جالب است بدانید نسخه های مختلفی از لینوکس عرضه شده است.
برای آشنایی با انواع سیستم عامل لینوکس باما همراه باشید که به نکات خوبی در این مقاله اشاره شده است. اگر قصد دارید لینوکس را روی کامپیوتر خود نصب کنید باید موارد بسیاری را مد نظر داشته باشید که در ادامه به آنها اشاره شده است. پیشنهاد میشود با پلازا همراه باشید.
فهرست مطالب
معرفی سیستم عامل لینوکس
باتوجه به بررسی سیستم عامل لینوکس میتوان گفت که این مورد تقریبا تمام ویژگی هایی که در سیستم عامل ویندوز دراختیار دارید را برایتان قرار میدهد که برای اشنایی با انواع سیستم عامل لینوکس باما همراه باشید. لازم به ذکر است بدانید که لینوکس تمام منابع نرم افزاری و سخت افزاری که برایتان مهم است را در حالت امنیتی قرار میدهد.
آشنایی با سیستم عامل لینوکس
برای دانلود سیستم عامل لینوکس میتوانید نسخه مربوطه را در اینترنت سرچ کنید و یا مستقیما از سایت سازنده دریافت کنید. این سیستم عامل رایگان دراختیار شما قرار خواهد گرفت که بنا به ویژگی های موجود باید آموزش های مختلفی را دیده باشید. عملا با فعالسازی لینوکس و یا نصب بهترین سیستم عامل لینوکس با مشکلات بسیاری همراه خواهید شد.
مشکلاتی که مربوط به دانش هستند که اگر با این سیستم عامل آشنایی دارید میتوانید دنبال بهترین لینوکس جایگزین ویندوز باشید. در ادامه دلیل برتری لینوکس نسبت به ویندوز را برایتان خواهیم گفت که پیشنهاد میشود باما همراه باشید.
امروزه با توجه به افزایش سطح تکنولوژی و فناوری سیستم های ویندوزی به شدت درتیررس هک و نفوذ قرار دارند که حتی بهترین سیستم عامل لینوکس برای هک نیز پایدار نخواهد بود. با نصب و فعالسازی این سیستم عامل میتوانید تاحد بالایی امنیت سیستم خودرا افزایش دهید.
در واقع لینوکس برای افرادی مناسب است که دارای اطلاعات محرمانه بوده و یا قصد دارند با کدنویسی و سیستم جدید آشنا شوند که در این میان میتوانند انواع سیستم عامل لینوکس را دانلود و تجربه کنند. لازم به ذکر است بدانید که اجزای سیستم عامل لینوکس براساس یکسری ویژگی های تست نفوذ شکل گرفته است که این مورد سبب افزایش امنیت در آن شده است.
قطعا با نصب سیستم عامل لینوکس میتوانید از اطلاعات خود در برابر بدافزار و فایل های مخرب محافظت کنید. امروزه نسخه های مختلفی از این سیتسم عامل روانه بازار شده اند که در ادامه محبوب ترین آنها را برای شما معرفی خواهیم نمود :
- LINUX MINT
- MANJARO
- DEBIAN
- UBUNTU
- ANTERGOS
- SOLUS
- FEDORA
- ELEMENTARY OS
- OPENSUSE
اگر بدنبال دانلود بهترین نسخه لینوکس هستید موارد فوق را مورد بررسی قرار دهید زیرا روزانه ویژگی های خوبی در نسخه های مختلف لینوکس پیاده سازی میشود که این مورد میتواند دلیل برتری آنها نسبت به سیستم عامل ویندوز باشد با این اوصاف برای شناسایی بهترین سیستم عامل لینوکس برای برنامه نویسی باما همراه باشید.
معرفی برترین سیستم عامل های لینوکسی
در متن فوق معرفی انواع نسخه های لینوکس انجام گرفت اما بهترین سیستم عامل لینوکسی را نمیتوان دریک عبارت خلاصه کرد زیرا در ابتدا باید نیاز خود به لینوکس را بدانید تا متوجه ویژگی های آن شوید. در صورت داشتن حداقل سیستم مناسب لینوکس میتوانید آنرا نصب و فعالسازی کنید.
برای نصب و راه اندازی لنیوکس به 10 گیگابایت فضای خالی و حداقل رم 512 و پشتیبانی از بوت DVD درایو و USB نیازخواهید داشت. همانطور که مشخص است سیستم قوی برای اجرای این سیستم عامل نیاز نیست و به آسانی میتوانید آنرا نصب و فعالسازی کنید.
بخش های مختلفی در این سیستم عامل وجود داشته که 7 مورد آنرا برایتان معرفی خواهیم نمود :
- Bootloader: این بخش مربوط به مدیریت بوت سیتسم عامل است که تقریبا تمام بخش های امنیتی و حساس در آن نگهداری میشود که برای انجام تغییرات این بخش حتما دقت لازم را داشته باشید.
- Kernel: یکی از هسته های مرکزی لینوکس بشمار میرود که در آن میتوانید تمام بخش های جانبی سیستم عامل را مدیریت کنید.
- Init system: این بخش وظیفه مدیریت و کنترل دیمون هارا برعهده دارد که میتوانید بخش های فرعی سیستم عامل را در آن مدیریت کنید که به نوعی فضای کاربر را بوت استرپ می کند.
- Daemons: موارد اجرا شده در پس زمینه بوده که بعد از اجرای سیتسم عامل و مشاهده دسکتاپ اجرا میشوند.
- Graphical server: این مورد همانطور که از نامش مشخص است مربوط به رابط گرافیکی سیستم است که تمام بخش های گرافیکی برای نمایش هرچه بهتر از این فاکتور عبور میکنند.
- Desktop environment: این بخش مربوط به تعامل کاربر با بخش نرم افزاری و سخت افزاری است که میتوانید به بخش های مختلفی نظیر GNOME، Cinnamon، Mate، Pantheon، Enlightenment، KDE، Xfce دسترسی داشته باشید.
- Applications: مجموعه برنامه های لینوکس مانند ویندوز کامل نیستند که در این بخش میتوانید به هزاران ابزار و برنامه ضروری مربوط به لینوکس دسترسی داشته باشید.
سخن پایانی
مقاله ای تحت عنوان معرفی سیستم عامل لینوکس | بررسی انواع توزیع سیستم عامل لینکوس به پایان رسید که در این میان به بخش های مخلتفی از سیستم عامل لینوکس پرداخته شد. با نسخه های مختلف لینوکس آشنا شدید که 7 بخش حساس و ضروری لینوکس نیز برایتان معرفی شد.
در صورت داشتن هرگونه سوال و یا نقدی میتوانید سوالات خودرا در نظرات برای ماارسال کنید. لازم به ذکر است نظرات شما در تولید مطالب این چنینی میتواند تاثیرگذار باشد که پیشنهاد میشود نظر خود ار نسبت به سیستم عامل لینوکس با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.