اگر قصد دارید دوباره از لپ تاپ قدیمی خود استفاده کنید، در این مطلب 7 روش برای استفاده مجدد از آن را بیان میکنیم. همچنین بهترین و سبک ترین ویندوز برای لپ تاپ های قدیمی هم معرفی میشود.
هر چیز قدیمی روزی مجددا مورد استفاده قرار خواهند گرفت. این موضوع فقط در مورد نوار کاست، ویدیوهای قدیمی و … نیست، حتی از لپ تاپ های قدیمی خود هم میتوانید مجددا استفاده کنید. در این مطلب قصد داریم به شما روشهایی را بگوییم که با انجام آنها میتوانید از لپ تاپهای قدیمی خود مجددا استفاده کنید. در انتهای مقاله هم بهترین سیستم عامل برای لپ تاپ قدیمی را معرفی خواهیم کرد.
فهرست عناوین این مطلب
- 7 راه برای اینکه لپ تاپ قدیمی خود را دوباره زنده کنید
- ارزیابی کلی از وضعیت لپ تاپ خود
- نصب لینوکس
- لپ تاپ خود را به یک کروم بوک تبدیل کنید!
- فضای ذخیره سازی اطلاعات شبکه (NAS) بسازید
- مدیاسنتر خانگی بسازید
- لپ تاپ قدیمی خود را تبدیل به یک دوربین امنیتی کنید!
- لپ تاپ شما یک قاب عکس دیجیتال خواهد بود!
- بهترین سیستم عامل برای لپ تاپ های قدیمی
- سبک ترین سیستم عامل برای لپ تاپ های قدیمی: لوبونتو (Lubuntu)
- بهترین سیستم عامل برای لپ تاپ های قدیمی گیمینگ: لینوکس لایت
7 راه برای اینکه لپ تاپ قدیمی خود را دوباره زنده کنید
ارزیابی کلی از وضعیت لپ تاپ خود
آیا لپ تاپ بوت میشود؟ اگر پاسخ مثبت است، اگر صفحه کلید، موس و صفحه نمایش خراب شده باشند، بله باید آنها را فراموش کرده و یک مدل جدید از هرکدام تهیه کنید، اما جایگزین کردن یک هارد دیسک جدید، با هارد دیسک قدیمی، کار سخت و دشواری نیست. البته باید برای آن هزینه کنید اما ارزشش را دارد.
اگر لپ تاپ شما از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارد، میتوانید امیدوار باشید. یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام دهید، تعویض هارد دیسک و نصب مجدد سیستم عامل است، اهمیت تهیه پشتیبان (Backup) در اینجا مشخص میشود. اگر قبلا از دادهها و اطلاعات لپ تاپ خود بکاپ تهیه کرده باشید، اکنون برای تعویض کامل ویندوز و هارد دیسک، مشکلی نخواهید داشت. ممکن است بگویید نیازی به تعویض ویندوز ندارم؛ ما این را به دو دلیل توصیه نمیکنیم: اینکه هارد دیسک خود را ارتقا میدهید، پس نیاز به تعویض ویندوز دارید. دوم اینکه از لحاظ امنیتی هم این کار چندان توصیه نمیشود.
نصب لینوکس
نصب سیستم عامل لینوکس (ترجیحا اوبونتو) نیاز به زمان زیادی ندارد و تقریبا سریع انجام میشود. لینوکس مزیتهایی به همراه دارد، این سیستم عامل بلافاصله بوت میشود، در برابر ویروسها از امنیت بالایی برخوردار است، با ظاهر ویندوزی که دارد، کار با آن سخت نخواهد بود.
برای اطلاع آن دسته از افرادی که با سیستم عامل لینوکس آشنایی ندارند باید بگوییم که لینوکس یک سیستم عامل متن باز (Open Source) است که میتواند هزاران برنامه مختلف را اجرا کند، از جمله LibreOffice و OpenOffice. همچنین مرورگرهایی مانند فایرفاکس، کروم، اپرا و بازیهایی مانند Civilization V و Minecraft به راحتی بر روی این سیستم عامل قابل اجرا خواهند بود. برای ارسال ایمیل می توانید از Thunderbird استفاده کنید و برای ادیت تصویر از نرم افزار مشابه فتوشاپ مانند GIMP. چنانچه میخواهید از نرم افزارهای ویندوزی بر روی لینوکس استفاده کنید، میتوانید این کار را با استفاده از برنامه PlayOnLinux انجام دهید. این نرم افزار امکان نصب برنامههای ویندوزی را در محیط لینوکس برای شما فراهم میکند.
البته هنگام کار با لینوکس ممکن است به دلیل عدم آشنایی با برخی از دستورات، با کمی مشکل مواجه شوید؛ ممکن است برای نصب برخی از برنامهها با مشکل عدم سازگاری روبرو شوید که این مشکل بیشتر در هنگام نصب پرینتر رخ میدهد. ممکن است برای شما این سوال مطرح شود که کدام نسخه از سیستم عامل لینوکس برای استفاده بهتر است؟ کدام کاربری بهتری دارد؟ ما به شما Mint و اوبونتو را پینشهاد میکنیم. UI این دو سیستم عامل برای استفاده کاربران عادی، بسیار مناسب بوده و شباهت بیشتری به محیط ویندوز دارد.
لپ تاپ خود را به یک کروم بوک تبدیل کنید!
فضای ذخیره سازی اطلاعات شبکه (NAS) بسازید
اگر هارد دیسک لپ تاپ شما به اندازه کافی فضا دارد، میتوانید NAS را راه اندازی کنید. NAS یک فضای ذخیره سازی بزرگ برای ذخیره اطلاعات و دسترسی به آنها از طریق WAN یا LAN است. با راه اندازی NAS میتوانید به تمام اطلاعات ذخیره شده از طریق سیستمها، گوشی و تبلت دسترسی داشته باشید. به جای اینکه عکس و فیلم را در فضای ابری ذخیره کنید، میتوانید در NAS آنها را ذخیره کنید.
مدیاسنتر خانگی بسازید
مدیاسنتر خانگی با مدیاسرور کمی متفاوت است. با این روش میتوانید لپ تاپ خود را به تلویزیون وصل کرده و هر آنچه را که از اینترنت میگیرید، بر روی صفحه تلویزیون خود به راحتی مشاهده کنید.کافیست تلویزیون شما پورت HDMI داشته باشد.
لپ تاپ قدیمی خود را تبدیل به یک دوربین امنیتی کنید!
اگر بخواهیم صادق باشیم، اکثر ما همیشه نگرانی این را داشتیم که شاید کسی دوربین لپ تاپ ما را هک کرده و به وسیله آن فیلم و عکس ما را ضبط کنند! خب، اکنون میتوانید این کار را انجام دهید اما فقط در محیط خانه یا اتاق خواب بچهها! دوربین لپ تاپ خود را فعال کنید تا بتواند از فضای داخلی خانه شما فیلم بگیرد. به این ترتیب زمانی که کودک شما در اتاقش خوابید یا در حال بازی است، به راحتی میتوانید مواظب او باشید.
لپ تاپ شما یک قاب عکس دیجیتال خواهد بود!
اگر فکر میکنید به هیچ طریقی نمیتوانید از لپ تاپ خود استفاده کنید و عمر آن به سر رسیده باید به شما بگوییم که این تصور اشتباهی است. قاب عکسهای دیجیتال یکی از گجتهای دوست داشتنی هستند که اکثر ما به آنها علاقمندیم. چرا لپ تاپ خود را به یک قاب عکس دیجیتال تبدیل نکنیم؟ با نصب و راه اندازی یک نرم افزار سبک و کم حجم برای نمایش تصاویر، میتوانید به راحتی عکسهای مورد علاقه خود را در قالب قابهای مختلف بر روی صفحه نمایش لپ تاپ به نمایش بگذارید.
بهترین سیستم عامل برای لپ تاپ های قدیمی
اگر به دنبال سبک ترین سیستم عامل برای لپ تاپ قدیمی خود هستید در این قسمت قصد داریم بهترین سیستم عامل برای لپ تاپ قدیمی شما را معرفی کنیم. البته هیچ یک از این سیستم عاملها ویندوز نیستند ولی به علت رایج بودن ما از این اصطلاح استفاده میکنیم.
سبک ترین سیستم عامل برای لپ تاپ های قدیمی: لوبونتو (Lubuntu)
لوبونتو سبک ترین ویندوز برای لپ تاپ قدیمی شما است. این سیستم عامل بر اساس لینوکس و اوبونتو ساخته شده است و برای لپ تاپهایی که رم پایین و پردازندههای قدیمی دارند بسیار مناسب است. این سیستم عامل در سه پکیج مختلف عرضه میشود که نسخه حداقل آن نیاز به 128 مگابایت رم دارد. لوبونتو بهترین ویندوز برای لپ تاپ قدیمی شما محسوب میشود.
بهترین سیستم عامل برای لپ تاپ های قدیمی گیمینگ: لینوکس لایت
لینوکس لایت یکی دیگر از نمایندهها برای سبک ترین ویندوز برای لپ تاپ قدیمی است. کسانی که به دنبال بهترین ویندوز برای لپ تاپ قدیمی جهت بازی کردن هستند، لینوکس لایت گزینه مناسبی است. این سیستم عامل به حداقل منابع برای اجرا نیاز دارد و بقیه منابع را به گیمینگ اختصاص میدهد. حداقل رم مورد نیاز برای لینوکس لایت 512 مگابایت است که باعث میشود به عنوان سبک ترین ویندوز برای لپ تاپ گیمینگ و قدیمی شناخته شود. برای آشنایی با بهترین لپ تاپهای گیمینگ 2018 میتوانید به این مطلب مراجعه کنید.
سلام دوست عزیز ممنون از توجه شما به سایت و مقالات ما. همانطور که خودتون فرمودید لینوکس سیستم عامل است و ویندوز خود یک سیستم عامل دیگر است اما ما در متن به دلیل رایج بودن از این غلط مصطلح استفاده کردیم. ضمنا بعد از عنوان : " بهترین سیستم عامل برای لپ تاپ های قدیمی " به کاربر و بازدید کننده این را خاطر نشان کرده ایم که هیچ یک از این سیستم عاملها ویندوز نیستند ولی به علت رایج بودن ما از این اصطلاح استفاده کردیم. باز هم از شما ممنونیم