نرم افزار های حسابداری هلو یکی از برنامههایی است که کسب و کارهای مختلف جهت انجام امور حسابداری از آن استفاده میکنند. این برنامه امکانات زیادی در اختیار کاربران قرار میدهد و به همین دلیل هم محبوبیت زیادی دارد. ما در این مطلب نگاهی داریم به مزایا و معایب نرم افزار هلو و همچنین چند مشکل برنامه حسابداری هلو که ممکن است هنگام استفاده با آنها روبهرو شوید.
همانطور که گفتیم نرمافزار هلو یک نرم افزار مخصوص حسابداری است. مشخصات نرم افزار هلو به گونهای است که برای استفاده در کسب و کارها مانند فروشگاهها، شرکتها و تولیدیها طراحی و عرضه شده و قابلیتهای متنوع زیادی را در اختیار کاربران قرار میدهد و همین موضوع باعث شده است تا طرفداران بسیاری داشته باشد.
در ادامه میخوانید
نرم افزار حسابداری هلو
این نرم افزار ابتدا در سال 77 توسط شرکت سازنده یعنی شرکت طرفه نگار، به عنوان یکی از اولین برنامههای حسابداری فارسی و ایرانی تحت ویندوز وارد بازار شد و از آن زمان تا کنون نیز به لطف بروزرسانیهای منظمی که برایش عرضه شده به عنوان یک نرمافزار حسابداری قابل اطمینان توسط کسب و کارها مورد استفاده قرار میگیرد.
سری نرمافزارهای هلو همچنین دارای چندین نسخه مختلف است. این سری شامل نرمافزارهای مخصوص انبار، حسابداری، خرید و فروش، کنترل چک و تولید میشود که هرکدام از آنها برای فروشگاهها، شرکتها و تولیدیها کاربرد دارند. کسب و کارها با خرید هرکدام از نسخههای مخصوص این برنامه میتوانند به امکاناتی مثل صدور انواع فاکتور، اطلاعرسانی خودکار سر رسید چکها، دریافت گزارشات مالی و سایر امکانات کاربردی دسترسی داشته باشند.
سری نرمافزارهای هلو به طور کلی شامل 4 نرمافزار مختلف میشوند که هرکدام استفاده و کاربرد جداگانهای دارند. این 4 نرمافزار شامل:
- نرم افزار فروشگاهی
- نرم افزار شرکتی
- نرم افزار تولیدی
- نرم افزار حسابداری جامع
میشوند. هرکدام از این برنامهها امکانات و قابلیتهای مختلفی را در اختیار شما قرار میدهند و به همین دلیل شما پیش از خرید و دانلود این برنامه ابتدا باید مزایا و معایب هرکدام از این نرم افزار های هلو را مورد سنجش قرار دهید و گزینهای که به بهترین نحو ممکن پاسخگوی نیازهای کاریتان است را انتخاب و خریداری کنید.
علاوه بر این هرکدام از این نسخهها خودشان در حالتهای ساده، متوسط و پیشرفته به فروش میرسند و همانطور که حدس زدید بسته به حالتی که انتخاب میکنید امکانات بیشتری هم دریافت میکنید. برای مثال اگر نرم افزار فروشگاهی هلو را انتخاب کنید، میتوانید آن را در 3 نسخه خریداری کنید.
نسخه پایه که سادهترین نسخه است و امکانات و قابلیتهای آن مناسب یک کسب و کار کوچک است. نسخه متوسط که امکانات بهینهتر و بیشتری را ارائه میکند و مناسب فروشگاههای کوچک و متوسط است. آخرین مدل نیز نسخه پیشرفته است که کاملترین نسخه است و متناسب با نیازهای فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای طراحی شده است.
این 3 حالت شامل تمام برنامهها میشود و فقط مربوط به نسخه فروشگاهی نیست. برای مثال اگر نرمافزار شرکتی را هم انتخاب کنید، در نهایت میتوانید از بین 3 حالت پایه، متوسط و پیشرفته یک نسخه را خریداری نمایید.
قیمت و امکانات نرم افزار هلو
نسخههای مختلف این برنامه با قیمتهای مختلفی هم عرضه و به فروش میرسند که در ادامه به قیمت هرکدام از آنها میپردازیم.
1. نرم افزار فروشگاهی هلو
این نسخه در 4 مدل پایه، ساده، متوسط و پیشرفته به فروش میرسد. نسخه ساده بیشتر بر خرید و فروش کالا، انبار و صندوق، مدیریت چک و حسابداری تمرکز دارد و با قیمت 417 هزار تومان به فروش میرسد.
مدل ساده همانطور که از نامش پیداست، سادهترین نسخه است و مناسب کسب و کارهای کوچک است. در این نسخه امکاناتی مثل صدور انواع فاکتور، ثبت هزینه و درآمد، مدیریت کالا و انبار یا استفاده از کارتخوان فراهم است. این نسخه با قیمت 600 هزار تومان به فروش میرسد.
نسخه بعدی نسخه متوسط است که بیشتر برای فروشگاهها کاربرد دارد. این نسخه علاوه بر امکانات 2 نسخه قبل، ویژگیهایی مثل گزارش لحظه به لحظه کالاها، چکها و سندها را نیز در اختیار داشته باشید و بتوانید با کد مخصوص هر کالا آن را به سرعت جسجتو و پیدا کنید. این نسخه 1 میلیون و 287 هزار تومان قیمت دارد.
نسخه پیشرفته آخرین مدل نرم افزار فروشگاهی است که برای فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای کاربرد دارد. این نسخه 3 میلیون و 700 هزار تومان قیمت دارد و اگر بخواهید نسخه 2 کاربره را داشته باشید تا 2 کاربر بتوانند همزمان در یک شبکه از برنامه استفاده کنند باید 9 میلیون و 100 هزار تومان بپردازید.
2. نرم افزار شرکتی
نرم افزار شرکتی هلو مناسب کسب و کارهای شرکتی است و مزایا یک برنامه مخصوص شرکتها را دارد. کسب و کارهایی که علاوه بر امکانات حسابداری باید عملیاتهای مالی را ثبت کرده و گزارشات پیشرفته مربوط به آنها را نیز در اختیار داشته باشند. در این نسخه امکاناتی مثل عملیات انبار، خرید و فروش، گردش چک، درج فاکتور، سفارش لیستی، گزارشگیری از میزان سود برای هر کالا و … وجود دارد.
این نسخه در 4 مدل عرضه میشود. مدل ساده که 837 هزار تومان قیمت دارد. مدل متوسط که 1 میلیون 700 هزار تومان است، مدل پیشرفته که 4 میلیون تومان است و مدل ویژه که 6 میلیون تومان قیمت دارد. مانند نسخه فروشگاهی هرکدام از این نسخهها به ترتیب برای شرکتهای کوچک تا بزرگ طراحی شدند و بسته به قیمت، امکانات مختلفی را ارائه میکنند.
3. نرم افزار تولیدی
این نسخه برای تولیدیها طراحی شده که علاوه بر حسابداری باید محصولات تولیدی خود را ثبت و دستهبندی کنند. در این نسخه میتوانید به طور دقیقی بر فرایند تولید یک محصول نظارت داشته باشید و برای مثال موجودی مواد اولیه و همچنین موجودی محصولات به صورت لحظهای مطلع شوید. همچنین میتوانید قیمت تمام شده هر کالا را نیز محاسبه کنید و قیمت فروش را بر اساس آن تعیین کنید.
این نسخه در 3 مدل به فروش میرسد و مانند قبل به صورت ساده، متوسط و پیشرفته دستهبندی شده است. نسخه ساده 1 میلیون و 150 هزار تومان، نسخه متوسط 2 میلیون و 100 هزار تومان و نسخه پیشرفته 4 میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارند.
4. نرم افزار حسابداری جامع
این نسخه یک نرم افزار جامع حسابداری است که برای هر کسب و کاری مناسب است. با این حال از آنجایی که این نسخه امکانات بسیار زیادی دارد، بیشتر مناسب فروشگاههای بزرگ است. در این نسخه امکانتی مثل عملیات انبار، گردش چک، سفارش لیستی، عملیات چند انباره، ثبت چک امانی، مشخص کردن سطح دسترسی برای کاربران، تبدیل سندهای دائم به موقت و برعکس، استفاده از بارکدخوان، تسویه فاکتور به فاکتورر، مغایرتگیری از بانک و … وجود دارد.
این نسخه با قیمت 8 میلیون و 200 هزار تومان به فروش میرسد. افزون بر این این نسخه یک نسخه دیگر تحت عنوان صنعتی هم دارد که آن نسخه برای کارخانجات بزرگ طراحی شده و حدود 10 میلیون تومان قیمت دارد. همچنین یک نسخه دیگر به نام نرم افزار حسابداری هلو (شبکه) نیز وجود دارد که در واقع تمام امکانات این دو نسخه را به همراه امکان استفاده 4 کاربر به شکل همزمان ارائه میکند. این نسخه نیز حدود 15 میلیون تومان است.
مشکلات برنامه حسابداری هلو
گذشته از مزایا و معایب نرم افزار هلو، شما هنگام استفاده از برنامه حسابداری هلو ممکن است به چند مشکل هم بربخورید. در این حالت هم میتوانید با پشتیبانی نرمافزار تماس حاصل کنید و از آنها راهنمایی بخواهید و هم اینکه در اینترنت به دنبال رفع خطاهای رایج نرم افزار حسابداری هلو بگردید. ما در ادامه به مشکلات متداول در نرم افزار هلو و همچنین نحوه برطرف کردن آنها خواهیم پرداخت. با استفاده از این راهحلها به احتمال زیاد میتوانید مشکل اجرا نشدن نرم افزار هلو را حل کنید تا دیگر نیازی به برقراری تماس با پشتیبانی نباشد.
1. مشکل تاریخ نرم افزار هلو
2. مشکل علامت سوال در نرم افزار هلو
از دیگر مشکلات نرم افزار هلو نشان داده شدن علامتهای سوال به جای حروف فارسی برنامه است. این مشکل زمانی بوجود میآید که فرمت زبان ویندوز شما به درستی تنظیم نشده باشد و به جای فارسی فرمت انگلیسی باشد. برای حل این مشکل در ویندوز 10 به Control panel بروید و گزینه Clock and Region را انتخاب کنید.
در پنجره بعدی گزینه Region را انتخاب کنید. در پنجره باز شده و در قسمت Format کلیک کنید و از منو کشویی زیر این کادر گزینه Persian را انتخاب نمایید.
حالا از پایین صفحه روی Additional settings کلیک کنید. در صفحه بعدی و در زبانه Numbers، گزینه سوم یعنی Decimal symbol را باید تغییر دهید. در کادر روبهروی این گزینه اگر کاراکتری مثل / وجود دارد باید آن را پاک کرده و از منو کشویی نقطه “.” را به جایش انتخاب کنید. افزون بر این کادر Digit grouping symbol نیز باید بر روی کاراکتر “,” تنظیم شده باشد.
حالا در پنجره Region به زبانه Administrative بروید و در کادر دوم یعنی Language for non-Unicode programs گزینه Persian (Iran) را انتخاب کنید.
در انتها روی Apply و سپس OK کلیک کنید. حالا مشکل شما باید برطرف شده باشد و دیگر نباید علامتهای سوال را ببینید. این راهحل مشکل فونت نرم افزار هلو را هم برطرف میکند. اگر مشکل همچنان وجود داشت یک بار کامپیوتر را ریستارت و دوباره امتحان کنید.
3. مشکل نصب نرم افزار هلو در ویندوز 10
این برنامه اکثرا بدون مشکل در ویندوز 10 نصب میشود اما ممکن است برخی کاربران هنگام نصب آن روی این سیستم عامل به مشکل بربخورند. اگر شما هم جزو این دسته از کاربران هستید این احتمال وجود دارد که نسخه SQL سیستم شما قدیمیتر از 2008 باشد چرا که ویندوز 10 از SQL 2008 به قبل پشتیبانی نمیکند.
برای برطرف کردن این مشکل ابتدا SQL 2008 را از اینجا از وبسایت مایکروسافت دانلود و نصب کنید. اگر با نصب این ابزار، مشکلات نصب نرم افزار هلو شما برطرف نشد بهتر است با پشتیبانی تماس بگیرید.
4. مشکل پرینت در نرم افزار هلو
مشکل پرینت در نرم افزار هلو ممکن است دلایل زیادی داشته باشد ممکن است از نصب نشدن درست درایور پرینتر و در نتیجه شناسایی نشدن آن از سوی سیستم باشد، ممکن است پرینتر شما معایب داشته باشد و یا اینکه تنظیمات چاپ داخل خود برنامه به درستی اعمال نشده باشند. برای برطرف کردن این مشکل ابتدا مطلب راهنمای حل مشکل پرینت نگرفتن پرینتر در ویندوز را بخوانید. اگر مشکل برطرف نشد با پشتیبانی برنامه تماس بگیرید.
سخن پایانی
در این مطلب با مزایا و معایب نرم افزار هلو و همچنین مشکلات رایج آن آشنا شدیم. اگر شما نیز تجربه استفاده از این برنامه را دارید، نقطه نظرات خود در مورد آن را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.