اپل قرار است از ساختارهای پشتیبانی کننده جدید خود که انعطاف پذیر هستند و قابلیت استفاده برای آیفون ، آیپد و مک بوک و آی مک را دارند، استفاده نماید.
اپل کار خود را روی دستگاه های منعطف از سال 2011 آغاز نموده است. نخستین بار در سال 2013 این موضوع به عنوان یک پتنت از سوی اپل به ثبت رسید. مجددا در سال 2017 نیز پتنت جدید دیگری در همین موضوع یعنی سیستم های قابل انعطاف مجددا به ثبت رسید. ثبت اختراع مربوط به سال 2013 اپل در خوزه سیستم های انعطاف پذیر، دستگاهی شبیه به دستبند بود که یک صفحه نمایش خمیده داشت. ظاهرا این طرح قرار بود طرح بعدی گوشی های آیفون باشد که در سال 2017 مجددا طرحی جدید از آن بروز رسانی شد.
اکنون، در سال 2018 میلادی ظاهرا اپل با طرحی جدید وارد میدان شده است و اداره ثبت اختراع اعلام کرده ، پتنت جدیدی از سوی کمپانی اپل مطرح و به ثبت رسیده است که مربوط به انواع جدیدی از سیستم های قابل انعطاف بوده و نوعی ساختارِ پشتیبانی کننده است که می تواند برای تمامی محصولات اپل اعم از آیپد و مک بوک و آی مک هر محصول دیگری از محصولات اپل که مجهز به صفحه نمایش باشد، قابل استفاده باشد.
در اصل اپل به جای طراحی صفحه نمایش خمیده و قابل انعطاف، ساختاری را طراحی کرده که با هر سیستمی سازگاری داشته و آن سیستم را تبدیل به یک سیستم قابل انعطاف می کند.
آیفون: ثبت اختراع اپل که در شکل شماره 18 مشاهده می کنید، طرحی است که از دو صفحه موازی تشکیل شده و همان طور که می بینید قابلیت تنظیم شدن برای هر ساختاری بوده و می تواند روی هر گوشی آیفونی قابل تنظیم باشد.
ساختاری قابل تنظیم: ثبت اختراع اپل در شکل 11A نشان می دهد که صفحات مشخص شده در شکل 18، قابلیت تنظیم شدن را دارا هستند و می توان آن را روی هر ساختاری تنظیم کرد. لایه بالایی از حفره هایی مستطیلی شکل تشکیل شده که روی لایه پایینی قرار گرفته است که آن هم متشکل از حفره های مستطیلی شکل است. مجددا شکل 11B ،تصویری همان صفحات موازی ولی در حالت خم شده را به نمایش گذاشته است.
مک بوک : ثبت اختراع اپل در شکل 14A ساختاری قابل تنظیم برای مانیتور مک بوک را نشان می دهد که در شکل 14B درب مک بوک با کمک این ساختار بسته می شود.
به طور خاص، ثبت اختراع مربوط به شکل 14A نوعی اصلاح و تجدید نظر را نسبت به نسخه های قبلی به نمایش می گذارد. در آن سه ساختار پشتیبانی شده مستقل به شماره های # 1410، # 1420 به منظور پشتیبانی از بار صفحه نمایش لپ تاپ مورد استفاده قرار می گیرند. شکل. 14B تصویری از یک لپ تاپ را در موقعیت بسته نشان می دهد. در شکل 14A، این ساختار نیازمند سیم کشی مناسب برای تامین پاور صفحه نمایش بوده و ممکن است از داخل ساختار این تامین برق، به کمک منبع تغذیه جداگانه پشتیبانی شود.
آیپد : ثبت اختراع اپل در شکل 15A ، همان طور که مشاهده می کنید. صفحات موازی را نشان می دهد که قابل تنظیم بوده و به عنوان پایه برای صفحه نمایش آیپد به کار برده می شود. شکل 15B پوشش پشتیبانِ قابل تنظیم را در موقعیت بسته شده آن نشان می دهد. شکل 15C پوشش پشتیبانِ قابل تنظیم را در یک موقعیت منعطف و خم شده نشان می دهد.
iMac: ثبت اختراع اپل در شکل 16A نشان دهنده صفحات موازی که قابلیت تنظیم شدن را دارا هستند و برای حمایت از صفحه نمایش دسکتاپ iMac مورد استفاده قرار می گیرند.
ثبت اختراع شکل 16B بخش دیگری از iMac را نشان می دهد. شکل 16A، نیاز به سیم کشی برای تامین برق است که ممکن است این تامین برق در ساختار داخلی تعبیه شده باشد.
اپل واچ: ساختار پشتیبانِ قابل تنظیم در ثبت اختراع شکل های 17B و 17C نشان داده شده است که مربوط به ساعت هوشمند اپل می باشد.
به طور کلی، استفاده از ساختار قابل تنظیم می تواند شامل دو لایه مستطیلی شکل و موازی از مواد انعطاف پذیر باشد که توسط یک اتصال جزئی انعطاف پذیر بین لایه ها به هم متصل شده اند. این اتصال اجازه می دهد تا لایه ها به حالت طولی کشیده شوند. و این حالتی است که از کشیده شدن و جا به جایی لایه ها در طول جلوگیری می کند. این دو لایه در نهایت ساختاری انعطاف پذیر را ایجاد می کنند.
در این پیکربندی زمانی که نیروی خمشی به ساختار قابل تنظیم اعمال می شود، لایه ها در امتداد شعاع های مختلف خم می شوند و به نوبه خود لایه ها را به جهت طولی در جهت های مختلف حرکت می دهند. لايه اي که طول شعاع بزرگتری (يعني لبه بيرونی) داشته باشد ، خم شده و در داخل لایه با شعاع کوچکتر (به عنوان مثال لایه داخلی) قرار می گیرد. از طریق این جابجایی، صفحه نمایش بزرگ تری خواهیم داشت. هنگامی که نیروی خمش از سیستم برداشته شود، لایه ها به حالت اولیه خود باز خواهند گشت.