بات‌ ها و حساب‌های ساختگی گریبان‌گیر توییتر شدند؛ آیا فالوور شما یک ربات است؟

توییتر
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

شبکه بزرگ اجتماعی توییتر اخیراً به دلیل روشن ساختن آن‌که چه تعداد از ۳۳۰ میلیون کاربرش ساختگی یا واقعی هستند زیر ذره‌بین قرار گرفته است. زمانی که با شخصی در توییتر ارتباط برقرار می‌کنید باید از خود بپرسید که آیا این فرد واقعی است یا خیر. آیا کسانی که در اینترنت فعال هستند وجود فیزیکی دارند یا خیر. این سوالاتی است که این روزها کاربران توییتر از خود می‌پرسند. این شبکه اجتماعی دارای ۳۳۰ میلیون کاربر در سراسر دنیاست که هر روزه در مورد موضوعات مختلفی از اخبار تکنولوژی گرفته تا سیاست و هنر و موسیقی به اصطلاح توییت می‌کنند.
اخیراً طی تحقیقی که توسط مجله نیویورک تایمز به عمل آمد مشخص شده که میلیون ها حساب کاربری در این سرویس اینترنتی ممکن است ساختگی بوده و تنها برای کمک به هنرپیشه‌ها و افراد معروف یا همان سلبریتی‌ها پدید آمده‌اند تا تأثیر و اهمیت یک موضوع مد نظر آن‌ها را بیشتر جلوه دهند.

توییتر
جنیفر گریگیل یکی از اساتید متخصص در زمینه رسانه‌‌های اجتماعی در دانشگاه سیراکیوز (Syravcuse) می‌گوید: «این کار درست مانند آن می‌ماند که در رزومه کاری خود غلو کنید. این افراد به وسیله بات‌ها موقعیت و نفوذ خود را بیشتر می‌کنند که این کار به هیج وجه درست نیست».
البته موضوع این‌جا فقط ساختگی وغیرواقعی بودن نیست. تصور آن‌که‌ میلیون‌ها حساب کاربری ساختگی در حال فالو کردن، ‌توییت کردن، ری‌توییت کردن، و لایک کردن چیزهای مختلف هستند، نگرانی دیرینه مردم در مورد ماهیت توییتر را بیشتر می‌کند. طی چند سال گذشته ماهیت زنده بودن اخبار و قابلیت برقراری ارتباط با هر شخصی باعث شده تا جنبش‌های تأثیرگذاری به راه افتد؛ جنبش‌هایی مانند هشتگ #BlackLivesMatter برای مقابله با خشونت علیه سیاه‌پوست‌ها و #MeToo برای مبارزه علیه سوء‌استفاده‌های جنسی برخی از مشهورترین افراد هالیوود. البته از طرفی دیگر این شبکه اجتماعی آتش بیار معرکه کمپین‌های تنفرآمیزی نیز بوده است. هزاران حساب کاربری که اغلب ناشناس هستند به نفرت‌پراکنی علیه موضوعات مختلف و مردم می‌پردازند.

توییتر
پر واضح است که بات ها یا همان برنامه‌های کامپیوتری خودکار که خود را جای افراد آنلاین جا می‌زنند بزگ‌ترین این مشکلات هستند. گزارش نیویورک تایمز ‌گمانه‌زنی‌هایی را ارائه کرده که یک کمپانی به عنوان دوومی (Devumi) میلیون‌ها لایک، ری‌توییت، و فالوور را به کاربران مشهور توییتر فروخته است. البته همگی این چهره‌های معروف، چنین موضوعی را تکذیب کرده‌اند.
طبق گزارش تایمز، به نظر می‌رسد اغلب این حساب‌های ساختگی توییتر از اطلاعات شخصی دزدیده شده از افراد واقعی استفاده می‌کنند. کمپانی دوومی نیز همزمان با اظهار نظر توییتر در مورد مقابله با این کمپانی، از پاسخگویی در این زمینه طفره رفت. دادستان‌های کل نیویورک و فلوریدا قرار است در مورد اقدامات کمپانی دوومی تحقیقاتی را به عمل آورند.
اریک اشنایدرمن دادستان کل نیویورک روز شنبه در توییتی نوشت: «اینترنت باید یکی از بهترین امکاناتی باشد که در خدمت دموکراسی قرار می‌گیرد ولی پیوسته در حال تبدیل شدن به نوعی زمین بازی است که برای بردن در آن باید پول بیشتری پرداخت. تقلب و اغفال افکار عمومی در فضای اینترنت غیرقانونی است و باید با آن برخورد شود».

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025