حتی اگر بودجه کمی دارید، بهترین کیبورد های گیمینگ ارزان میتوانند تجربهای عالی را برای انگشتان شما رقم بزنند. در این مقاله کیبوردهای مخصوص بازی ارزان، از جمله مدلهای مکانیکال، که علاوه بر کیفیت بسیار خوب، قیمت مناسبی هم دارند را معرفی خواهیم کرد.
صفحه کلید گیمینگ ارزان، تمام امکانات اولیه بازیهای کامپیوتری را بدون آپشنهای غیر ضروری با برچسب قیمت مضحک برای شما فراهم میکند. وقتی میگوییم «ارزان»، در مورد قیمت صحبت میکنیم، نه کیفیت، اما لزوما ارزان بودن به معنای بد بودن نیست و همه کیبوردهایی که در ادامه قصد معرفی آنها را داریم، امتحان خود را پس دادهاند. یک Gaming Keyboard شاید از مدرنترین ویژگیها یا کیفیت ساخت عالی برخوردار نباشد، اما اگر در دنیای بازیهای کامپیوتری تازه وارد هستید و بودجه کمی دارید، عملکرد راضی کنندهای خواهد داشت. در ادامه با معرفی بهترین کیبورد های گیمینگ ارزان، همراه پلازا باشید.
در ویدیوی زیر میتوانید با «بهترین صفحه کلیدهای گیمینگ مقرون به صرفه» آشنا شوید.
بهترین کیبورد های گیمینگ ارزان
در حال حاضر در بازار میتوانید کیبوردهای گیمینگ زیادی در بازههای قیمتی مختلف پیدا کنید. کیبوردها نیز مانند دیگر قطعات کامپیوتری مثل کارت گرافیک و یا پردازنده گیمینگ، در طول سالهای گذشته افزایش قیمت زیادی تجربه کردهاند و به همین خاطر انتخاب یک کیبورد درست و حسابی که تعادل کافی میان ویژگیها و قیمت داشته باشد، کار آسانی نیست؛ با این حال ما در ادامه این مطلب چندین مدل مختلف که میتوانند انتخاب مناسبی بهحساب بیایند را معرفی کردهایم.
۱. کیبورد گیمینگ Logitech مدل G213 Prodigy
- نوع اتصال: با سیم
- نورپردازی RGB: بله
- سوئیچ: Rubber Dome
- قیمت: حدود ۳ میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد تایپ بسیار رضایتبخش است، دارای تعداد زیادی کنترل رسانهای و کلیدهای قابل شخصیسازی
نقاط ضعف: نور ضعیف
صفحه کلید Logitech G213 عالی به نظر میرسد، کار کردن با آن بسیار لذتبخش است و ویژگی های زیادی در خود دارد که یافتن آنها در یک صفحهکلید، به خصوص یک صفحه کلید مقرون به صرفه، بسیار سخت است. کلیدهای G213 Prodigy برای ارائه بازخورد فوقالعاده سریع و پاسخگو تنظیم شدهاند که تا ۴ برابر سریعتر از کلیدهای روی صفحهکلیدهای استاندارد است. از دیگر ویژگیهای این کیبورد میتوان گفت که ۱۶.۸ میلیون رنگ قابل تنظیم را برای شما فراهم میکند، اما توجه داشته باشید که نور صفحهکلید خیلی چشمگیر نیست.
برای برنامهریزی کلیدهای کیبورد نیز میتوانید از سایت لاجیتک نرمافزار مخصوص این کیبورد را دانلود کنید. با قابلیت آنتیگوست این کیبورد دیگر نگران بروز مشکل هنگام فشردن چند کلید به طور همزمان نباشید.
۲. کیبورد Roccat Magma
- نوع اتصال: با سیم
- نورپردازی RGB: بله
- سوئیچ: Rubber Dome و Membrane
- قیمت: حدود ۳ میلیون تومان
نقاط قوت: قیمت مناسب، طراحی زیبا، مقاوم در برابر آب و گرد و غبار
نقاط ضعف: کلیدهای Membrane تجربه تایپ جالبی ندارند، چینش عجیب کلیدهای فانکشن
یک صفحه کلید گیمینگ ارزان معمولا از کیفیت ساخت بالایی برخوردار نیست و Roccat Magma نیز به اندازه مدلهای گرانقیمت خود خیلی بادوام نیست، با این حال با عملکرد غیر منتظره سریع و دقیق صفحهکلید با قیمتی بسیار مقرونبهصرفه آن را جبران میکند. این کیبورد همچنین دارای فناوری پیشرفته ضدشبح یا همان Anti Ghost و کلیدهای بی صدا است و البته ناگفته نماند که این کیبورد مخصوص بازی ارزان، ساختار نیمه شفافی دارد به همراه پنج ناحیه نورپردازی RGB در زیر آن که کل صفحهکلید را روشن میکند. همچنین با توجه به اندازهای که دارد، مناسب کاربرانی است که فضای کمی دارند و یا میخواهند کیبورد را با لپتاپ استفاده کنند.
۳. کیبورد گیمینگ HyperX مدل Alloy Core RGB
- نوع اتصال: با سیم
- نورپردازی RGB: بله
- سوئیچ: Membrane
- قیمت: حدود ۳ میلیون تومان
نقاط قوت: دارای کلیدهای کنترل پخش رسانه است، نرمافزار جداگانه دارد، مقاوم در برابر پاشش آب
نقاط ضعف: بدنه تمام پلاستیکی، سوییچهای Membrane
HyperX به جای اینکه کیفیت ساخت را به خطر بیندازد، آن را در اولویت اصلی قرار میدهد و به آلیاژ Core RGB توجه ویژهای داشته که از جنس یک قاب پلاستیکی بادوام و خوب ساخته شده است. این ارزان ترین کیبورد گیمینگ برای گیمرهایی است که میخواهند صفحهکلیدی ماندگار داشته باشند و بتوانند برای مدت طولانی از آن استفاده کنند.
از آنجایی که مبتدیان نیز لایق نورپردازی RGB هستند، این کیبورد با شش افکت نورپردازی RGB سه سطح روشنایی مختلف همراه است. Alloy Core RGB را میتوان به عنوان بهترین کیبورد گیمینگ ارزان معرفی کرد، از آنجا که از کلیدهای لمسی نرم و بیصدا و قابلیت ضد شبح برخوردار است.
۴. کیبورد کورسیر K55 Pro
- نوع اتصال: با سیم
- نورپردازی RGB: بله
- سوئیچ: Membrane
- قیمت: حدود ۳ میلیون تومان
نقاط قوت: کیفیت ساخت خوب، سر و صدای کم هنگام استفاده
نقاط ضعف: کلیدها کمی بیش از اندازه نرم هستند
کیبورد کورسیر K55 Pro یکی از کیبوردهای محبوب و شناخته شده در دنیای گیمینگ است. در نگاه اول شاید خیلی محصول جالبی بهحساب نیاید اما هر آنچه از یک کیبورد گیمینگ انتظار داشته باشید را در اختیارتان قرار میدهد. از کلیدهایی که سریعا به انگشتان شما واکنش نشان میدهند تا نورپردازی با شدت روشنایی بالا و کیفیت ساخت بسیار خوب.
البته حواستان باشد که سوییچهای آن Membrane هستند و خبری از سوییچهای مکانیکی نیست و به همین خاطر اگر به دنبال یک کیبورد هستید که تجربه تایپ خوبی داشته باشد، این کیبورد انتخاب مناسبی نیست.
۵. کیبورد ریزر Cynosa V2
- نوع اتصال: با سیم
- نورپردازی RGB: بله
- سوئیچ: Membrane
- قیمت: حدود ۲ میلیون تومان
نقاط قوت: سر و صدای کم هنگام استفاده، نورپردازی Chroma، نوار پخش رسانه مجزا
نقاط ضعف: –
درست مثل کیبورد K55 پرو کورسیر، کیبورد ریزر Cynosa V2 نیز یک کیبورد با سوییچ Membrane است که سر و صدای کمی دارد و کلیدهای آن نیز کاملا نرم هستند. مهمترین قابلیت این کیبورد، مثل دیگر کیبوردهای ریزر، بهرهمندی از ویژگی نورپردازی RGB این کمپانی به نام Chroma است که شاید در این مدل در حد و اندازههای مدلهای گرانتر عمل نکند، اما باز هم با توجه به قیمتی که کیبورد دارد، جلوه بسیار جذابی به کیبورد میدهد.
به گفته ریزر این کیبورد در برابر پاشش قطرات آب مقاوم است و به همین خاطر اگر یک نوشیدنی روی آن بریزید، احتمال کمی وجود دارد که اتصالی کند. در مجموع با توجه به قیمت مناسب و برند شناخته شده، این کیبورد یکی از گزینههای ارزشمند برای خرید یک کیبورد گیمینگ اقتصادی است.
۶. کیبورد مکانیکی رد دراگون K615 Elise
- نوع اتصال: با سیم
- نورپردازی RGB: بله
- سوئیچ: مکانیکی
- قیمت: حدود ۲ میلیون تومان
نقاط قوت: قیمت عالی، کیفیت ساخت خوب، سوییچهای قابل تعویض، کابل قابل جداسازی
نقاط ضعف: شخصیسازی نورپردازی کار آسانی نیست، فاقد نرمافزار است
رد دراگون یکی از برندهایی است که توانسته با ارائه محصولات با کیفیت در بازه قیمتی ارزان، به محبوبیت زیادی دست پیدا کند. کیبورد مکانیکال ارزان Redragon K615 Elise نیز یکی از همین محصولات است که حدود ۲ میلیون تومان قیمت دارد. یک کیبورد کوچک و جمعوجور مکانیکی، که از نورپردازی RGB پشتیبانی کرده و دارای سوییچهای آبی و بدنه فلزی است. این کیبورد حتی دارای یک کابل قابل جداسازی و پایه برای بالاتر آوردن بدنه است. البته که با توجه به سایز، تعداد کلیدها محدود هستند و خبری از کلیدهای فانکشن و پیکان در آن نیست ولی این چیزی که در تمامی کیبوردهای سایز ۶۰ درصد میبینیم.
۷. کیبورد گیمینگ لاجیتک K845
- نوع اتصال: با سیم
- نورپردازی RGB: ندارد
- سوئیچ: مکانیکی
- قیمت: حدود ۳ میلیون تومان
نقاط قوت: طراحی مینیمال، سوییچ مکانیکی
نقاط ضعف: فاقد RGB است
کیبورد مکانیکال لاجیتک K845 یکی دیگر از بهترین کیبورد های گیمینگ ارزان است که میتوانید مدنظر داشته باشید. این کیبورد با قیمت کمی بیشتر، جایگزین K840 شده است و دارای بک لایت سفید کلیدها با پنج الگوی و 3 سطح روشنایی مختلف است. این کیبورد همچنین یک کیبورد سایز کامل مکانیکی با سوییچهای قرمز، آبی یا قهوهای در بازار وجود دارد.
علاوه بر این، بخش بالایی کیبورد که از کلیدها میزبانی میکند، فلزی است و حس و حال یک کیبورد ردهبالا را بهشما میدهد. البته بدنه همچنان پلاستیکی است و قابل مقایسه با کیبوردهای گرانتر نیست. همچنین در این کیبورد خبری از کلیدهای ماکرو یا کنترل پخش رسانه نیست ولی با توجه به مکانیکی بودن و دیگر قابلیتهایی که K845 ارائه میکند، خیلی نمیتوان به این موارد ایراد گرفت.
۸. کیبورد گیمینگ تسکو مدل 8121L؛ کیبورد مخصوص بازی ارزان
- نوع اتصال: با سیم
- نورپردازی RGB: دارد
- سوئیچ: –
- قیمت: حدود ۷۰۰ هزار تومان
نقاط قوت: نرم بودن کلیدها، طیفهای مختلف RGB
نقاط ضعف: کمرنگ بودن حروف
بدون شک یکی از ارزان ترین کیبورد گیمینگ در بین برندهای بازار، محصول جدید تسکو مدل 8121L است. متریال به کار رفته در این کیبورد باعث شده است که دوام و طول عمر این محصول با برندهای مطرح دنیا برابری کند. علاوه بر آن، نورپردازی خیرهکننده یا نور پسزمینه (RGB) به کار رفته در این کیبورد به گونهای استفاده شده که تمامی نیازهای کاربران را برآورده کرده و به هر شکلی که کاربر بخواهد قابل تنظیم است. نور پس زمینه در این کیبورد در ۹ حالت قابل تنظیم است که در دو حالت میتوانید با فشردن هر کلیدی یا با کلید تنظیم صدا نور پس زمینه را روشن کنید که این یکی از ویژگی های منحصر به فرد این کیبورد است. از دیگر قابلیتهای این کیبورد میتوان به وجود کلیدهای ماکرو و جنس بدنه مقاوم در برابر آب اشاره کرد.
۹. کیبورد مخصوص مکانیکال بازی ارزان هویت KB462L
- نوع اتصال: با سیم
- نورپردازی RGB: دارد
- سوئیچ: مکانیکی
- قیمت: حدود ۱ میلیون تومان
نقاط قوت: نرم بودن کلیدها، طیفهای مختلف RGB
نقاط ضعف: کمرنگ بودن حروف
یکی از ویژگیهای خوب این کیبورد گیمینگ مکانیکال ارزان، این است که از یک طراحی خوب و ارگونومیک برخوردار است و همین امر آن را برای استفاده طولانی مدت مناسب میکند. کیبورد Havit مدل HV-KB460L دارای یک صفحهکلید فلزی است که نورپردازی پسزمینه آن باعث شده تا ظاهر زیبا و دلنشینی داشته باشد. تعداد ۱۰۴ عدد کلید بر روی این کیبورد قرار گرفته و تحمل ضربهای که برای آن در نظر گرفته شده، سه میلیون ضربه است و البته ناگفته نماند که از ۱۹ کلید آنتیگوست نیز برخوردار است و شما همچنین میتوانید شش کلید ماکرو آن را نیز شخصیسازی کنید.
۱۰. کیبورد گرین GK703-RGB
- نوع اتصال: با سیم
- نورپردازی RGB: دارد
- سوئیچ: Membrane
- قیمت: حدود ۱ میلیون تومان
نقاط قوت: دارای کلیدهای قابل شخصیسازی است، کلید تنظیم صدا
نقاط ضعف: قیمت نسبتا زیاد
کیبورد GK703-RGB یک کیبورد ساخت ایران از شرکت نام آشنای گرین است. این کیبورد دارای سوییچهای Membrane است و مجموعا ۱۹ کلید آنتی گوست در کنار کلیدهای فانکشن و همچنین یک ولوم تنظیم صدا را در اختیار شما قرار میدهد. این کیبورد همچنین از نورپردازی RGB با چند الگو مختلف برخوردار است و یک استراحتگاه دست قابل جداسازی نیز دارد. در کنار این موارد، فول سایز بودن کیبورد و همچنین گارانتی ۲۵ ماهه نیز از دیگر نقاط قوت آن بهحساب میآید.
کلام آخر
در این مقاله ده مورد از بهترین کیبورد های گیمینگ ارزان را معرفی کردیم که میتوانید با توجه به اولویتهای خود از بین آنها انتخاب کنید. توجه داشته باشید که برای خرید کیبورد مکانیکال مخصوص بازی، صفحهکلیدی را انتخاب کنید که متناسب با نیازهای خاص شما باشد. همچنین مطمئن شوید که سوئیچهای صحیح را بر اساس بازخورد یا سرعت عملکرد و میزان کلیکی که می خواهید، انتخاب میکنید. نظر شما در مورد این کیبوردها چیست؟ بهنظر شما بهترین انتخاب کدام است؟ دیدگاههای خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران پلازا بهاشتراک بگذارید.