مریخ نورد کیوریاسیتی یا کنجکاوی پس از گذشت ۵ سال از فرودش بر سیاره مریخ کاوش های علمی زیادی را به انجام رسانده است. اما اخیراً پس از بالا رفتن از کوه مونت شارپ (Mount Sharp) این کاوشگر طی دوره نادری از آبوهوای آرام در قله ورا رابین (Vera Robin) توقف کرد. کیوریاسیتی در آنجا با استفاده از دوربین دکل مانندش ۱۶ عکس را به ثبت رسانده که ناسا (NASA) این ۱۶ عکس را به یکدیگر متصل کرده تا پانورامایی زیبا و عریض و ویدئویی را تهیه کند که تمام سفر این کاوشگر را نشان میدهد.
تصاویر در روز ۲۵ اکتبر ۲۰۱۷ یا به تاریخ مریخی در روز ۱۸۵۶ سول (sol) گرفته شده است که نور آن قدر بوده تا کوه های اطراف تا شعاع ۸۰ کیلومتری را به خوبی نشان دهد. طبق گفته سازمان فضایی ناسا رنگ سفید در این تصاویر تعدیل شده است بنابراین رنگهای مواد تشکیل دهنده سنگ ها مشابه چیزی است که در شرایط نور روز در زمین دیده می شود.
ناسا تمامی سفر کیوریاسیتی را از نقطه فرود آغازین تا یلونایف بی (Yellowwknife Bay) و آن گاه تا نقاط داروین (Darwin)، کوپرزتاون (Cooperstown)، و کیمبرلی (Kimberly) با جزئیات کامل توضیح داده است. مریخ نورد از آن نقطه به شنزار نمید (Namid Dune) رفته و با حرکتی قوس دار از موری باتز (Murray Buttes) رد شده، و از بالای تپه آیرسون هیل (Ireson Hill) و تپه های شنی باگنولد (Bagnold Dunes) خود را به تپههای ورا رابین و محل عکاسی تصاویر ارسالی رسانده است. پس زمینه تصویر کوهستان های رشته کوه گیل کارتر (Gale Carter) را نشان می دهد و در قسمت جلوی عکس مونت شارپ پیداست که در قسمت میانی دشت ۱۵۴ کیلومتری قرار دارد.
مریخ نورد از موتور هسته ای خود استفاده کرده تا ۳۲۷ متر بالا بیاید و عکس هایش را از قسمت شمالی مونت شارپ بگیرد. این مریخ نورد از آن نقطه ۱۷٫۶ کیلومتر مسافت را پیموده که شاید به نظر زیاد نیاید ولی در تصاویر مشخص است که موانع زیادی بر سر راهش قرار داشته است. پس از آن مریخ نورد صعودش را از کوه مونت شارپ ادامه داده است. تصاویر ثبت شده در این مسیر نشان دهنده سنگ هایی از جنس رس و سولفات است که هر دو این مواد پتانسیل نگهداری از میکرو ارگانیسم ها را در خود دارند.