انفجار باتری آیفون در یکی از فروشگاه های چین (+ویدئو)

انفجار باتری آیفون
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

انفجار باتری آیفون در یکی از فروشگاه های شهر نانجینگ چین، توسط دوربین های نظارت تصویری این فروشگاه ضبط شد. مردی عصبانی که برای تعویض باتری آیفون خود به یکی از فروشگاه های الکترونیکی در شهر نانجینگ چین رفته بود، می خواست ببیند آیا مرد تعمیرکار، وظیفه خود را بدرستی انجام می دهد یا خیر ؟ لذا سرش را جلو برد تا از نزدیک بتواند کاری که مرد تعمیرکار انجام می دهد بهتر ببیند. او نگران بود و بیش از حد به گوشی آیفون نزدیک شده بود و در همین حال ظاهرا از روی عصبانیت باتری گوشی را در دهانش گذاشته و گاز گرفته تا مطمئن شود اپراتور تعمیرکار باتری خوبی به گوشی او نصب می کند، این کاربر، به محض اینکه باتری را زیر دندانهایش فشار می دهد، یک دفعه صدای انفجار به گوش رسید: بله، همه شاهد انفجار باتری آیفون بودند!

شاید تصور کنید این داستانی است که توسط گروه های مخالف و یا رقیب اپل طراحی شده و اصلا واقعیت ندارد. اما به لطف دوربین امنیتی که به طور استراتژیکی داخل فروشگاه نصب شده بود، همه چیز معلوم می شود. ویدئوی ضبط شده همه چیز را نشان می دهد و جای شک و شبهه ای باقی نمی گذارد. باید بگوییم که خوشبختانه در این انفجار باتری آیفون ، هیچ کس صدمه ای ندید و حتی صورت آن مرد با اینکه نزدیک به محل حادثه بود هم دچار هیچ گونه جراحتی نشد. ماه گذشته، اپل اعتراف کرد که سرعت عملکرد CPU مدل های قدیمی تر آیفون، که دارای باتری های ضعیف تری باشند، به عمد کاهش داده است. علت این کاهش سرعت، در اصل مشکل خاموش شدن ناگهانی برخی تلفن های آیفون بود که اپل برای حل این مساله، چنین تصمیمی گرفت.

در نهایت کاربران آیفون که گوشی های آنها کند شده بود، مجبور بودند که باتری گوشی خود را تعویض کنند. اپل اعلام کرده بود که کاربرانی که دچار کند شدن سرعت گوشی شده اند، با تعویض باتری مساله شان حل خواهد شد. این وضعیت برای بسیاری از کاربران اصلا قابل پذیرش نیست. چرا باید هزینه ای بابت تعویض باتری بپردازند. اپل هم برای راضی نگه داشتن کاربران، قیمت باتری اپل را با  50 دلار تخفیف به قیمت 29 دلار در نظر گرفت. باز هم نارضایتی ها هم نبود و علی رقم اینکه اپل قول داد در بروزرسانی بعدی iOS این مساله را حل خواهد کرد، و در کنار این کار، رسما از کاربران عذر خواهی نمود، ولی باز هم کاربران ناراضی، رضایت خاطر نداشتند تا جایی که تاکنون 40 پرونده شکایت به همین دلیل علیه اپل تنظیم شده است.

کاربران اعتقاد دارند اپل نباید بدون اطلاع آنها سرعت گوشی هایشان را به عمد کاهش می داده است. در این ویدئو که مشاهده کردید، کاربر برای تعویض باتری مراجعه کرده بود و از شدت عصبانیت باتری گوشی را با دندان گاز گرفت. به اعتقاد خیلی از کاربران، ایده تعویض باتری اصلا ایده خوبی نبود و اپل تصمیم درستی نگرفت.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025