گوشی های شیائومی ارزان و خوب، سهم قابل توجهی از بازار را بهخود اختصاص میدهند. اگر میخواهید با ارزان ترین گوشی های شیائومی آشنا شوید، همراه ما باشید. در این مقاله از پلازا قصد داریم با بهترین گوشیهای ارزان قیمت این کمپانی در بازار آشنا شویم.
محصولات معروف شیائومی متعلق به یک شرکت پیشگام چینی است که در سال ۲۰۱۰ فعالیتش را به عنوان یک شرکت سازنده تلفنهای همراه هوشمند، نرم افزارها و لوازم جانبی الکترونیک آغاز کرد. در حال حاضر، گوشیهای معروف شیائومی ۶ درصد از کل بازار فروش جهانی را در دست دارند. ویژگی معروف برندهای Xiaomi قیمت ارزان و البته کیفیت مطلوب آنها است. پیشتر در این مطلب به اینکه چرا گوشی های شیائومی ارزان هستند پرداخته بودیم. اما حالا میخواهیم ارزان ترین گوشی های آنها را معرفی کنیم. اگر قصد خرید ارزان ترین گوشی های شیائومی را دارید، با ما همراه باشید تا با قیمت، ویژگیها و قابلیتهای چند مورد گوشی ارزان و با کیفیت آشنا شوید.
فهرست مطالب
ارزان ترین گوشی های شیائومی
تولیدات شیائومی در چهار کلاس پایین رده، میان رده، پرچمدار و گیمینگ در بازار موجودند و هر کدام نسبت به رقبای خود از قیمت نسبتا پایینی برخوردارند. ما در این مطلب قصد داریم لیست بهترین گوشی های شیائومی ارزان قیمت بازار را به شما معرفی کنیم.
۱. شیائومی ردمی A3؛ ارزانترین گوشی شیائومی
- نمایشگر: ۶.۷۱ اینچی IPS LCD با رفرشریت ۹۰ هرتز و رزولوشن 720p
- سیستمعامل: اندروید ۱۴ نسخه Go
- پردازنده: مدیاتک هلیو G36
- حافظه: ۶۴/۱۲۸ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه
- رم: ۳/۴/۶ گیگابایت
- دوربینها: ۸ مگاپیکسل
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر با شارژ ۱۰ وات
- قیمت: از ۵ میلیون تومان
نقاط قوت: نمایشگر ۹۰ هرتزی، عملکرد قابل قبول
نقاط ضعف: سرعت شارژ پایین
شیائومی ردمی A3 در حال حاضر در سال ۱۴۰۳، ارزان ترین گوشی شیائومی در بازار بهحساب میآید. این گوشی با توجه به قیمتی که دارد، مشخصات قابل توجهی مثل برخورداری از نمایشگر ۹۰ هرتز، پوشش محافظ گوریلا گلس ۳ و همچنین اندروید ۱۴ را ارائه میکند و با توجه به برخورداری از تراشه هلیو G36، عملکرد آن برای استفاده روزمره نیز، کافی و راضی کننده است.
این گوشی نسبت به مدل قبلی خود، یعنی ردمی A2، دارای نمایشگر بزرگتر و با روشنایی و رفرشریت بیشتر، رم و حافظه بیشتر در کانفیگ پایه و همچنین درگاه شارژ USB-C بهجای microUSB است. شیائومی همچنین سنسور اثرانگشت را هم به این مدل افزوده است. با توجه به مشخصاتی که ارزانترین قیمت گوشی شیائومی دارد، این گوشی بیشتر برای استفاده بسیار سبک مناسب است.
۲. شیائومی ردمی 12C
- نمایشگر: ۶.۷۱ اینچی IPS LCD با رزولوشن 720p
- سیستمعامل: اندروید ۱۲ نسخه Go
- پردازنده: مدیاتک هلیو G85
- حافظه: ۳۲/۶۴/۱۲۸ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه
- رم: ۲/۳/۴/۶ گیگابایت
- دوربینها: ۵۰ مگاپیکسل
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر با شارژ ۱۰ وات
- قیمت: حدود ۶ میلیون تومان
نقاط قوت: نمایشگر بزرگ، تراشه قابل قبول، شارژدهی طولانی، دوربین با رزولوشن بالا
نقاط ضعف: نمایشگر ۶۰ هرتزی، فاقد سنسور مجاورت است، سرعت شارژ کند
ردمی 12C نسخه جدیدتر ردمی 10C است اما از آنجایی که بهاندازه زیادی پسرفت داشته، نسبت به آن گوشی قیمت کمتری دارد؛ با این وجود، این گوشی در این بازه قیمتی، بهترین انتخاب بهحساب میآید. شیائومی آن را با تراشه هلیو G85 عرضه کرده که عملکرد قابل قبولی دارد و نسبت به بسیاری از رقبا، گزینه بهتری است.
همچنین این گوشی دارای یک نمایشگر بزرگ ۶.۷۱ اینچی است و با یک دوربین ۵۰ مگاپیکسلی نیز همراه شده است. با درنظر گرفتن تمامی این موارد، میتوان گفت ردمی 12C از هر لحاظ انتخاب بهتری از ردمی A2 پلاس است اما در بازه قیمتی کمی بالاتر، گوشیهای بهتری نیز وجود دارند.
۳. شیائومی پوکو C65؛ از بهترین گوشی های ارزان شیائومی
- نمایشگر: ۶.۷۴ اینچی IPS LCD با رفرشریت ۹۰ هرتز و رزولوشن 720p
- سیستمعامل: اندروید ۱۳ با رابط کاربری MIUI 14
- پردازنده: مدیاتک هلیو G85
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه
- رم: ۴/۶/۸ گیگابایت
- دوربینها: ۲ + ۵۰ مگاپیکسل
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر با شارژ ۱۸ وات
- قیمت: حدود ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
نقاط قوت: کیفیت ساخت خوب، نمایشگر با روشنایی قابل قبول، شارژدهی عالی، عملکرد خوب دوربین در نور کافی
نقاط ضعف: عملکرد ضعیف در کانفیگ پایه
با کمی افزایش بودجه، بهجای ردمی 12C میتوانید بهسراغ گوشی پوکو C65 بروید. این گوشی شیائومی ارزان و خوب هم یکی دیگر از گزینههایی است که در این بازه قیمتی، ارزش خرید قابل توجهی دارد و میتواند خرید ایدهآلی باشد. تراشه گوشی البته با ردمی 12C یکسان است اما در عوض پوکو C65 از یک نمایشگر ۹۰ هرتزی با روشنایی بیشتر، سرعت شارژ بالاتر و رم و حافظه بیشتر برخوردار است و از پوشش محافظ گوریلا گلس و درگاه USB-C نیز بهره میبرد.
با این وجود، تراشه هلیو G85 خیلی سازگاری خوبی با رابط کاربری MIUI 14 ندارد و گوشی حتی در استفاده عادی نیز ممکن است با لگ و کندی همراه شود که البته این مشکل در بسیاری از گوشیهای اقتصادی ۱۴۰۳ وجود دارد. اما بهغیر از این، بهسختی میتوانید ایراد دیگری برای پوکو C65 پیدا کنید.
۴. شیائومی پوکو M5s
- نمایشگر: ۶.۴۳ اینچی امولد با رزولوشن 1080p
- سیستمعامل: اندروید ۱۲ با رابط کاربری MIUI 13
- پردازنده: هلیو G95
- حافظه: ۶۴/۱۲۸ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه
- رم: ۴/۶ گیگابایت
- دوربینها: ۲ + ۲ + ۸ + ۶۴ مگاپیکسل
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر با شارژ ۳۳ وات
- قیمت: از ۸ میلیون تومان
نقاط قوت: طراحی ساده و زیبا، گواهی IP53، نمایشگر امولد، شارژدهی عالی، عملکرد بسیار خوب
نقاط ضعف: دوربینهای ضعیف، نمایشگر ۶۰ هرتز
علاوه بر پوکو M5 میتوانید برادر کوچکتر آن یعنی پوکو M5s را نیز درنظر داشته باشید. این گوشی از پردازنده قدیمیتر و کمی ضعیفتر از پوکو M5 برخوردار است ولی در عوض به یک پنل امولد مجهز شده و علاوه بر دوربین اصلی با رزولوشن بالاتر، دارای یک لنز فوقعریض و قابلیت ضبط ویدیو 4K هم هست.
البته دوربینها تعریف خیلی زیادی ندارند و خیلی نباید رویشان حساب باز کنید. اما پنل امولد و سرعت شارژ بالاتر این گوشی از جمله نقاط قوت شاخص آن نسبت به پوکو M5 بهشمار میآیند. هرچند که پنل، تنها ۶۰ هرتز است و کمی با استانداردهای این روزها فاصله دارد. اما اگر این مورد برایتان مهم نیست، پوکو M5s بهترین گوشی ارزان قیمت شیائومی است که میتوانید خریداری کنید.
۵. شیائومی ردمی نوت 12S
- نمایشگر: ۶.۴۳ اینچی امولد با رفرشریت ۹۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- سیستمعامل: اندروید ۱۳ با رابط کاربری MIUI 14
- پردازنده: هلیو G96
- حافظه: ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه
- رم: ۶/۸ گیگابایت
- دوربینها: ۲ + ۸ + ۱۰۸ مگاپیکسل
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر با شارژ ۳۳ وات
- قیمت: از ۱۰ میلیون تومان
نقاط قوت: کیفیت ساخت خوب، اندازه کوچک و وزن کم، نمایشگر اولد، شارژدهی خوب
نقاط ضعف: –
گوشی های ارزان قیمت شیائومی در سال ۱۴۰۳ در بازه حدود ۱۰ میلیون تومان، ردمی نوت ۱۳ 4G و ردمی نوت 12S هستند و هرکدام بسته به اولویتهایی که دارید، میتوانند گزینه قابل قبولی باشند.
ردمی نوت 12S که در این بخش آن را معرفی میکنیم، یک گوشی است که تقریبا یک سال از حضور خود در بازار را پشت سر گذاشته و در این مدت توانسته نظر مثبت کاربران را بهخود جلب کند. این گوشی با توجه به برخورداری از تراشه قدرتمند هلیو G96، نمایشگر اولد، ابعاد نسبتا کوچک و وزن بسیار عالی، یکی از گوشیهای شاخص شیائومی در بازه قیمتی ۱۰ میلیون تومان بهحساب میآید. همچنین بهرهمندی از دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و شارژدهی طولانی، از دیگر نقاط قوت این موبایل اقتصادی هستند.
۶. شیائومی ردمی نوت ۱۳ 4G
- نمایشگر: ۶.۶۷ اینچی امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- سیستمعامل: اندروید ۱۳ با رابط کاربری MIUI 14
- پردازنده: اسنپدراگون ۶۸۵
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه
- رم: ۶/۸ گیگابایت
- دوربینها: ۲ + ۸ + ۱۰۸ مگاپیکسل
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر با شارژ ۳۳ وات
- قیمت: از ۱۰ میلیون تومان
نقاط قوت: گواهی IP54، بلندگوی استریو، نمایشگر اولد با روشنایی بالا و حاشیه اندک، دوربین بسیار خوب
نقاط ضعف: شارژدهی کمتر از رقبا، عملکرد نهچندان روان
ردمی نوت ۱۳ 4G همانطور که گفتیم، گزینه بعدی است که میتوانید مدنظر داشته باشید. این گوشی با توجه به تراشه ضعیفتری که دارد، برای گیمرها گزینه بهتری نیست اما در سایر قسمتها، گوشی بهمراتب بهتری از ردمی نوت 12S است.
اول از همه این گوشی با گواهی IP54 عرضه شده و یکی از ارزانترین گوشیهای بازار با گواهی IP است. از سوی دیگر، گذشته از برخورداری از نمایشگر بزرگتر، پنل آن یک پنل ۱۲۰ هرتزی است که روشنایی آن در حالت حداکثری به ۱۸۰۰ نیت میرسد که عدد فوقالعادهای برای یک گوشی در این بازه قیمتی است.
با این همه، شیائومی متاسفانه از تراشه خوبی برای آن استفاده نکرده است؛ اسنپدراگون ۶۸۵ توان کافی بهخصوص برای پردازشهای گرافیکی را ندارد و حتی در استفاده عادی و مراجعه به منو گوشی نیز دچار ضعف میشود.
۷. شیائومی ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس 5G؛ بهترین گوشی شیائومی با قیمت مناسب
- نمایشگر: ۶.۶۷ اینچی سوپر امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- سیستمعامل: اندروید ۱۱ با رابط کاربری MIUI 12
- پردازنده: دیمنسیتی ۹۲۰
- حافظه: ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه
- رم: ۶/۸ گیگابایت
- دوربینها: ۲ + ۸ + ۱۰۸ مگاپیکسل
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر با شارژ ۱۲۰ وات
- قیمت: از ۱۱ میلیون تومان
نقاط قوت: بدنه شیشهای، نمایشگر سوپر امولد با روشنایی بالا، شارژدهی عالی، عملکرد خوب، سرعت شارژ عالی
نقاط ضعف: اندروید قدیمی
ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس 5G در سال ۲۰۲۱ وارد بازار شد و با وجود این که در روزهای اول به دلیل قیمت بسیار بالاتر از گوشی ردمی نوت ۱۰ پرو، خیلی نتوانست در بازار موفق شود، حالا اما قیمت آن متعادل شده و میتواند یکی از گزینههای جالب توجه باشد.
ردمی نوت ۱۱ پرو پلاس 5G در حال حاضر قیمت یکسانی با ردمی نوت ۱۳ 5G دارد، ولی با وجود این که چندسال از عرضه آن میگذرد، همچنان در سال ۱۴۰۳ انتخاب بهتری است؛ به این دلیل که نمایشگر آن روشنایی بیشتری دارد، بدنه آن شیشهای است، تراشه قدرتمندتری دارد و البته سرعت شارژ آن نیز بسیار بالاتر از ردمی نوت ۱۳ 5G است و به همین خاطر یکی از بهترین گوشی های ارزان قیمت شیائومی در بازار است.
۸. شیائومی پوکو M6 پرو 4G
- نمایشگر: ۶.۶۷ اینچی امولد با رفرشریت ۱۲۰ هرتز و رزولوشن 1080p
- سیستمعامل: اندروید ۱۳ با رابط کاربری MIUI 14
- پردازنده: هلیو G99 اولترا
- حافظه: ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه
- رم: ۸/۱۲ گیگابایت
- دوربینها: ۲ + ۸ + ۶۴ مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپر با شارژ ۶۷ وات
- قیمت: از ۱۲ میلیون تومان
نقاط قوت: با شارژر عرضه میشود، کیفیت ساخت خوب، نمایشگر اولد با روشنایی بالا، شارژدهی طولانی، دوربینهای بسیار خوب
نقاط ضعف: فاقد سنسور مجاورت است، با اندروید ۱۳ عرضه شده است، عملکرد ضعیف دوربین در نور کم
پوکو M6 پرو 4G یکی از تازه واردهای بازار است که در میان گوشی های ارزان قیمت شیائومی، ارزش خرید قابل توجهی دارد. این گوشی البته نسبت به قیمت میتواند چند ایراد داشته باشد؛ برای مثال شیائومی میتوانست از تراشه قدرتمندتری برایش استفاده کند که بتواند علاوه بر عملکرد بهتر در مقایسه با رقبا، قابلیت ضبط ویدیو با رزولوشن بالاتر از FHD را نیز در اختیار کاربران قرار دهد.
اما با این حال پوکو M6 پرو 4G واقعا نقطه ضعف خیلی بزرگی ندارد. برای مثال دوربینها عملکرد خوبی دارند و نمایشگر اولد ۱۲۰ هرتزی گوشی نیز روشنایی قابل توجهی دارد. از طرف دیگر بلندگوهای استریو این گوشی بلندی قابل توجهی دارند و شیائومی حتی جک صدا را نیز برای این محصول درنظر گرفته است. به همه این موارد باید شارژدهی بسیار خوب و پشتیبانی از شارژ ۶۷ وات را نیز اضافه کنیم.
سوالات متداول
۱. گوشیهای شیائومی ارزانتر است یا ردمی؟
ردمی برند زیر مجموعه شیائومی است که بهصورت انحصاری تنها به ساخت گوشیهای ارزان و اقتصادی تمرکز دارد؛ به همین خاطر هم گوشیهای ردمی، در بیشتر مواقع قیمت کمتری دارند.
۲. چرا گوشیهای شیائومی ارزان هستند؟
از آنجایی که شیائومی بیشتر گوشیهای خود را بهصورت آنلاین میفروشد و کمتر بهصورت فیزیکی فعال است، محصولات آنها قیمت کمتری دارند. در کنار این مورد، میتوان از حاشیه سود کمتر، تبلیغات کمتر و فروش مدلهای مختلف در بازه زمانی طولانیتر از رقبا، بهعنوان دیگر دلایل یاد کرد.
۳. ارزانترین گوشی شیائومی با دوربین خوب کدام است؟
با توجه به قیمت و در میان مدلهای جدید، میتوان از ردمی نوت 13 5G در کنار ردمی 13C از جمله گوشیهای ارزان با دوربین قابل قبول و خوب یاد کرد.
۴. نقظه ضعف گوشیهای شیائومی چیست؟
گوشیهای شیائومی معمولا نسبت به قیمت، از مشخصات سختافزاری بهتری نسبت به رقبا بهره میبرند اما از طرف دیگر، این کمپانی بهاندازه رقبا به بهینهسازی رابط کاربری MIUI که حالا به HyperOS تغییر نام داده، توجهی نمیکند. بزرگترین نقطه ضعف گوشیهای شیائومی نیز عدم بهینه بودن رابط کاربری و همچنین باگهای نرمافزاری است.
سخن پایانی
در این مطلب به معرفی ارزان ترین گوشی های شیائومی پرداختیم و ویژگیهای اصلی و قیمت هر یک را بیان کردیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. شما هم میتوانید سوالات و نظرات خود را در قسمت کامنتها با ما به اشتراک بگذارید. اگر گوشی شیائومی را میشناسید که در لیست ارزان ترین گوشی های ما ذکر نشده است، نام آن را با ما به اشتراک بگذارید.
کلا به نظرم کمپانی فوق العاده هست این شیائومی. ولی نمیدونم چرا تو ایران یه سریا معتقدن کیفیت کافی رو نداره البته بماند که خودش یه پندهایی زده ها. ولی این مال خیلی وقت پیشه