فیلم The Man Who Sold His Skin 2020 اثری درباره یک پناهنده سوری است که اجازه میدهد پوستش برای نمایش در گالری هنری به یک اثر هنری زنده تبدیل شود. در ادامه به معرفی کامل مردی که پوست خود را فروخت 2020 از جمله داستان، عوامل، نقد فیلم و غیره میپردازیم.
فیلم The Man Who Sold His Skin 2020 توسط کارگردان کوثر بن هنیه (Kaouther Ben Hania) ساخته شده است و بازیگرانی همچون مونیکا بلوچی (Monica Belluci) و یحیا ماهاینی (Yahya Mahayni) در آن به ایفای نقش پرداختهاند. فیلم مردی که پوستش را فروخت 2020 برای اولین بار در جشنواره ونیز 2020 به نمایش درآمد و در همان جشنواره، علاوه بر جایزهای برای کارگردان خود کوثر بن هنیه، برای یحیی ماهاینی نیز جایزه افقهای بهترین بازیگر مرد را به ارمغان آورد. فیلم مردی که پوست خود را فروخت 2020 در بخش بهترین فیلم بینالمللی جشنواره اسکار نیز نامزد شده بود. در این مقاله از پلازا با معرفی و نقد فیلم مردی که پوستش را فروخت 2020 همراه ما باشید.
در ویدئو زیر شاهد «تریلر فیلم The Man Who Sold His Skin 2020 با زیرنویس فارسی» هستید که میتواند شما را با فضای این فیلم کمی آشنا کند.
آنچه در ادامه میخوانید:
دانلود فیلم مردی که پوستش را فروخت
در این بخش میتوانید فیلم مردی که پوستش را فروخت 2020 را با زیرنویس فارسی چسبیده دانلود کنید.
کیفیت: WEB-DL 720p | حجم: 742 مگابایت
کیفیت: WEB-DL 1080p | حجم: 1.01 گیگابایت
داستان فیلم The Man Who Sold His Skin 2020
حالا که تریلر فیلم مردی که پوست خود را فروخت 2020 را تماشا کردید، بد نیست نگاهی به داستان این فیلم تاملبرانگیز نیز داشته باشیم. در این فیلم سام علی، جوانی اهل کشور سوریه است که به دختری به نام ابیر علاقهمند است. این علاقه زمانی اوج میگیرد که کشور سوریه در آستانه جنگهای داخلی قرار دارد و بسیاری از مردم در تلاش برای فرار از این کشور هستند. در این میان طی یک اتفاق، سام ناچار به ترک غیرقانونی کشور و پناهندگی در لبنان میشود. او در لبنان با یک هنرمند خالکوبی معروف به نام جفری گودفروی آشنا میشود که به سام پیشنهاد میکند با انجام دادن یک خالکوبی بسیار بزرگ، به یک اثر هنری زنده تبدیل شود و ویزای اروپا را دریافت کند.
سام موافقت میکند و با انجام آن خالکوبی بزرگ و ورود به اروپا، مشهور میشود و همچنین قیمت بسیار بالایی در مارکت هنری پیدا میکند. او به عنوان یک اثر هنری زنده در موزهها روی یک صندلی مینشیند و روزانه افراد زیادی برای بازدید او به موزه میآیند. این شهرت تا آنجا پیش میرود که کلکسیونرها برای تصاحب سام علاقه نشان میدهند و برای داشتن او مزایده برگزار میشود. از طرفی نیز فعالان حقوق بشر نیز به دلیل وضعیتی که سام تجربه میکند، عصبانی میشوند و واکنش نشان میدهند. سام حالا که از تمام این اتفاقات خسته و پشیمان است، درگیریهای ذهنی بسیاری دارد و خود را مستعمره انسانهای ثروتمند و پر قدرت میبیند. او باید تلاش کند تا خود را از وضعیتی که در آن گرفتار شده است نجات دهد.
بازیگران فیلم مردی که پوستش را فروخت
در این بخش از مقاله فیلم درام The Man Who Sold His Skin 2020 به معرفی چند بازیگر مشهور این فیلم میپردازیم. برای آشنایی با آنها در ادامه این قسمت همراه ما باشید.
مونیکا بلوچی در نقش ثریا
مونیکا بلوچی بازیگر و مدل ایتالیایی است و ابتدای فعالیت حرفهای خود را با مدلینگ برای برندهای معروفی مانند دیور و دولچه و گابانا آغاز کرد. او سپس در چندین فیلم ایتالیایی به ایفای نقش پرداخت که از مشهورترین آنها میتوان به فیلم مالنا (Malèna) و Irréversible اشاره کرد. بلوچی پس از آن به سینمای هالیوود نیز وارد شد. نام مونیکا بلوچی در بسیاری از مواقع در میان زیباترین زنان جهان قرار گرفته است.
بلوچی در ادامه فعالیتهای سینمایی خود با بازی در نقش پرسفونه در سری فیلمهای ماتریکس درخشید. او همچنین نقش عروس دراکولا را در فیلم دراکولای برام استوکر (Bram Stoker) فرانسیس فورد کاپولا (Francis Ford Coppola)، کارگردان سهگانه مشهور پدرخوانده بازی کرد. بلوچی تجربه همکاری با دو کارگردان معروف ایتالیایی یعنی جوزپه تورناتوره (Giuseppe Tornatore) و گاسپار نوئه (Gaspar Noé) را در کارنامه خود دارد. از دیگر آثار مهم او نیز میتوان به بازی در فیلم فصل کرگدن اثر کارگردان ایرانی بهمن قبادی و فیلم مصائب مسیح مل گیبسون (Mel Gibson) در نقش مریم مجدلیه اشاره کرد.
یحیی ماهاینی در نقش سام علی
یحیی ماهاینی، بازیگر و نویسندهای تازهکار است که با فیلمهای مردی که پوستش را فروخت، Fearless Girl و Opium شناخته شده است. یحیی ماهاینی برای بازی در فیلم مردی که پوستش را فروخت، در جشنواره ونیز 2020 جایزه افقهای بهترین بازیگر مرد را به دست آورد.
سایر بازیگران فیلم مردی که پوست خود را فروخت عبارتند از:
- دی لیان (Dea Liane) در نقش ابیر
- کوئن دی بوو (Koen De Buow) در نقش جفری گود فرای
- سعد لستان (Saad Lostan) در نقش زیاد
نمرات و نقد فیلم مردی که پوست خود را فروخت
جدیدترین اثر کوثر بن هنیه پس از فیلم موفق Beauty and the Dogs 2017 که در جشنواره کن سال 2017 برای رقابت در بخش نوعی نگاه انتخاب شده بود و فیلمی در باب مشکلات زنان بود، فیلم مهم دیگری است که موضوع بحثبرانگیر پناهندگان کشورهای جنگزده را شامل میشود. فیلم مردی که پوستش را فروخت 2020، درباره استعمار نوین انسانی است که به دلیل جبر جغرافیایی در نقطه بدی از جهان متولد شده و زندگی میکند. انسانی که به سبب همین شرایط، گزینه آسانی برای بهرهکشی محسوب میشود و بحران جنگ و بیخانمانی در کشورش، او را به مهره آسانی برای سوءاستفاده تبدیل کرده است.
کوثر بن هنیه، ایده ساخت فیلم مردی که پوستش را فروخت را از یک هنرمند معاصر بلژیکی به نام ویم دلووی (Wim Delvoye) حین تولید اثر هنری به نام Tim برگرفته است. این هنرمند به ساخت آثار هنری به وسیله انسان مشهور است. در واقع او از پوست افراد برای نمایش آثار خود استفاده میکند. سال 2012 بن هنیه در بازدید از موزه لوور پاریس، آثار دلووی را مشاهده کرد و مردی را دید که با خالکوبی در پشت خود و بدون لباس، روی نیمکتی نشسته است.
کوثر بن هنیه ایده ساختن فیلم مردی که پوستش را فروخت را به این طریق از این هنرمند بلژیکی الهام گرفت و با ترکیب این ایده جدید و مصائب کشورهای عربی، فیلمی ساخت که مشکلات مهاجران را به شیوهای غیرتکراریتر به تصویر بکشد. کوثر بن هنیه با خالکوبی ویزای شینگن روی بدن فردی که به دلیل ملیتش اجازه ورود به کشورهای غربی را ندارد، تلاش کرده است تا نشان دهد اگر این انسانهای بیچاره، بیخانمان و جنگزده را به یک اثر هنری زنده و کالایی برای سرگرمی عدهای تبدیل کنید، میتوانید مجوز ورود آنها را به این کشورها داشته باشید؛ چون عدهای حتی حاضر هستند برای داشتن این آثار هنری زنده، در مزایده نیز شرکت کنند.
در این فیلم به لطف فیلمبرداری تاثیرگذار کریستوفر عون (Christopher Aoun) که پیش از این فیلمبرداری فیلم کفرناحوم را نیز برعهده داشت، قابهای زیبایی خلق شده است. در این قاببندیها که شخصیت سم را محبوس و در تنگنا به تصویر میکشند، میتوان استعمار نوینی را که غرب از او داشته و او خودخواسته به آن تن داده است، مشاهده کرد. فیلم مردی که پوست خود را فروخت 2020 میتوانست از لحاظ فنی نیز در حد و اندازههای بهتری ظاهر شود؛ اما با وجود ضعفهای فنی که در آن مشاهده میشود، همچنان گزینه مهم و جالب توجهی در میان آثار سینمایی جدید محسوب میشود.
میانگین امتیازات 14 منتقد فیلم مردی که پوستش را فروخت در سایت متاکریتیک، 67 درصد است. فیلم مردی که پوستش را فروخت 2020 در بخش رتبهبندی سایت IMDb توانسته است امتیاز 7 از 10 را به دست آورد. همچنین امتیاز فیلم مردی که پوست خود را فروخت 2020 در سایت راتن تومیتوز 94% است. در ادامه نگاهی به نظرات منتقدین این فیلم در وبسایت راتن تومیتوز میاندازیم.
Austinchronicle.com / جنی نولف: 3 از 5
در طول فیلم مردی که پوست خود را فروخت 2020، مشاهده میکنیم که افراد زیادی برای سام علی به عنوان یک قربانی یا حتی یک فرد شرور ناراحت هستند؛ اما سام هیچکدام از اینها نیست. او انتخاب خود را انجام داده و برای انتخاب خود مسیری را برگزیده است. با این حال این بدان معنا نیست که جایی برای پشیمانی و انزجار او از شرایطش وجود نداشته باشد.
Datebook.sfchronicle.com / باب اشتراوس: 4 از 4
مردی که پوستش را فروخت 2020 ممکن است به طور کلی باورپذیر نباشد؛ با این حال استعارههای مستتر در آن که بیماریهای اجتماعی جدید و حقیقتی واقعی و مخرب را به تصویر میکشند، قابل تامل است.
Thatshelf.com / پت مولان
تاکنون در مدیوم سینما، بومهای سینمایی اندکی به اندازه بدن انسان وجود داشته است. کوثر بن هنیه نیز به خوبی میداند چگونه قامت بازیگر نقش اول خود یعنی یحیی ماهاینی را به مثابه بوم نقاشی به تصویر بکشد.
کلام پایانی
در عصری که زندگی میکنیم، بحران جنگ در بسیاری از کشورهای خاورمیانه مانند سوریه، صدای بسیاری از افراد فعال در سازمان حقوق بشر را بلند کرده است؛ با این حال در جهانی که رسانههای متعددی فعالیت دارند و دسترسی به اینترنت برای اکثر انسانها مهیاست، همچنان اتفاقات تلخی در جریان است و عدهای نیز با وجود مطلع بودن، تمایلی به یاری رساندن ندارند. کمپینهای بسیاری برای جنگزدهها و پناهجویان به وجود آمده است، اما در نهایت چند کمپین به نتیجه قابل قبولی میرسد؟ پس از تماشای فیلم مردی که پوستش را فروخت، به این سوال و سوالاتی از این دست فکر خواهید کرد.
در نهایت اگر طرفدار چنین موضوعاتی هستید، دیدن این فیلم را از دست ندهید. در این مقاله از داستان و بازیگران فیلم The Man Who Sold His Skin 2020 گفتیم و به نقد و بررسی آن پرداختیم. آیا این مقاله برایتان مفید بود؟ شما این فیلم را تماشا کردهاید؟ نظر شما راجع به فیلم مردی که پوستش را فروخت چیست؟ شما میتوانید نظراتتان را در پایین همین صفحه برای ما بنویسید و با دیگر کاربران پلازا به اشتراک بگذارید.