چین در نظر دارد رادیو تلسکوپ بزرگ دیگری بسازد تا بتواند سیگنال هایی از موجودات فرازمینی دریافت کند. به نظر شما آیا ما در کره زمین تنها هستیم؟ آیا موجودات فرازمینی واقعی هستند یا افسانه ؟ اگر وجود فرازمینی ها و ET ها اقعی باشد، آیا روزی می توانیم با کمک فناوری با این موجودات ارتباط برقرار کنیم ؟ آیا فناوری می تواند به این سئوالات پاسخ بدهد ؟
دانشمندان چینی در نظر دارند رادیو تلسکوپ بزرگ دیگری بسازند که بتواند موجودات فرازمینی، ماده سیاه، امواج خاص و کلا هر فرکانس غیر عادی و اسرارآمیزی را دریافت کند. همان طور که می دانید این کشور هم اکنون صاحب بزرگترین رادیو تلسکوپ در دنیا است، نام این تلسکوپ FAST بوده که ابعاد بسیار بزرگی دارد.
دانشمندان این کشور بعد از ساخت موفقیت آمیز رادیو تلسکوپ FAST ، اینک قصد دارند روی نمونه دیگری سرمایه گذاری کنند. این رادیو تلسکوپ، قطری 10 برابر بزرگ تر از قطر رادیو تلسکوپِ GreenBanl را خواهد داشت و قدرت پوشش دهی و مانیتورینگ 75 درصد آسمان بالای سرش را دارد. هم چنین این رادیو تلسکوپ، می تواند امواج و فرکانس های خاص و عجیب را دریافت کند. نام این رادیو تلسکوپ جدید QTT بوده و قدرت پوشش دهی فرکانس 150 مگاهرتز تا 3 گیگاهرتز را دارد.
داشتن اطلاعات در مورد موجودات فرازمینی و ET ها همیشه سئوالات زیادی را در ذهن مردم و دانشمندان ایجاد کرده است و دانشمندان چینی قصد دارند با ساخت این رادیو تلسکوپِ پایانی به این سئوالات بدهند.
رادیو تلسکوپ قبلی چین یعنی FAST با نصب بیش از 4 هزار و 450 پنل مختلف شکل گرفت. این رادیو تلسکوپ در جنوب غرب چین ساخته شد و هدف از ساخت آن اکتشاف سیاره های زمین بود. برای ساخت آن از بهترین و جدیدترین فناوری ها استفاده شده است. دانشمندان معتقدند که FAST می تواند فواصل دور تا 2000 کیلومتر را هم به خوبی رصد کند.
FAST قطری حدود 300 متر دارد و 10 برابر بزرگتر از قطر رادیو تلسکوپ مستقر شده در آلمان دارد. اصولا رادیو تلسکوپ ها برای اکتشافات مربوط به زمین شناسی و یا برای تحقیقات در حوزه نجوم و ستاره شناسی مورد استفاده قرار می گیرند.
