گوگل سه پروژه کابلکشی زیردریایی دیگر را در دست ساخت دارد و برای بهبود زیرساخت رایانش ابری خود حوزه های جدیدی اضافه میکند
گوگل پلتفرم رایانش ابری (cloud computing platform) خود را با اضافه کردن 5 منطقه بیش از پیش توسعه می دهد. بدین ترتیب این امکان برای این شرکت میسر خواهد شد که سرویسهای پلتفرم ابری با نقطه های پایانی نزدیکتر به مشتریان پیشنهاد شود. همچنین برای بهبود هرچه بیشتر کارایی پلتفرم ابری، گوگل در نظر دارد برای سه مسیر دیگر هم کابل کشی زیردریایی اختصاصی همراه با بهینه سازی انجام دهد. پروژه های مشابه گوگل در طی سه سال گذشته 30 میلیارد دلار خرج روی دستش گذاشته و همچنان می گذارد.
مناطق جدید هلند و مونترال در سه ماهه نخست 2018 افتتاح میشوند، درحالیکه مقرهای واقع در لس آنجلس، فنلاند و هنگکنگ دیرتر افتتاح خواهند شد. این مناطق از نظر جغرافیایی از هم دور و پراکنده اند و هر منطقه بعدا به چند حوزه دسترسی در آن منطقه تقسیم میشود. مشتریان بطور معمول از چند منطقه و حوزه استفاده می کنند. این نوع معماری شبکه به افزایش پایداری در زمان وقوع حوادث طبیعی و سایر خرابی ها کمک میکند.
در سال آینده، گوگل قصد دارد سه کابل کشی زیردریایی را عملیاتی کند: کوری (بنام دانشمند برنده جایزه نوبل، ماری کوری)، Havfrue (کلمه معادل پری دریایی در زبان دانمارکی) و هنگ کنگ-گوام. اولی یک اتصال کابلی پوشیده شیلی به لس آنجلس برقرار خواهد کرد، دومی اتصال کابلی ائتلافی ایالات متحده به دانمارک و ایرلند است و سومی اتصال کابلی ائتلافی دیگری است که مراکز متعددی را در آسیا به هم متصل میکند.
گوگل تخمین میزند که شبکه اش 25 درصد کل ترافیک اینترنت را شامل میشود. این شرکت در موارد متعددی برروی کابلهای این چنینی مستقیما سرمایه گذاری کرده یا فضا را اجاره کرده است تا محدوده خدمات رسانیش را گسترش دهد. با احداث کابل کوری، گوگل به نخستین شرکت غیرمخابراتی تبدیل خواهد شد که کابل زیردریایی متعلق به خودش را میسازد. بدین ترتیب آنها بهتر خواهند توانست مشخصات کابل را کنترل کنند و پهنای باند کلی خود را براساس افزایش تقاضای مصرف کننده بالا ببرند.