پتنت جدید هواوی می تواند نحوه کار کردن و تعامل با ساعت های هوشمند این برند را ساده تر نموده و تحولی در نحوه استفاده از آنها ایجاد کند. کاربران عموما به روش های مختلفی با ساعت های هوشمند کار می کنند و تنظیمات متفاوت و مورد نظر خود را وارد می کنند. این روش ها برای تعامل و استفاده از یک ساعت هوشمند توسط کمپانی سازنده تعریف و تعیین می شود. مثلا می توان قاب ساعت را به سمت راست یا چپ چرخاند یا صفحه نمایش آن را به سمت بالا و پایین سوایپ کرد. هم چنین دکمه های فیزیکی هم برای کار کردن با ساعت های هوشمند تعبیه می شوند که آنها هم قابل استفاده هستند. البته در برخی از ساعتهای هوشمند ترکیبی از دو یا تعداد بیشتری از موارد فوق را می توانیم برای استفاده از ساعت به کار ببریم.
پتنت جدید هواوی قصد دارد روش دیگری به این روش ها اضافه کند. کمپانی هواوی تصمیم دارد حاشیه های ساعت هوشمند را مجهز به حسگر حساس به لمس و فشار نموده تا کاربران بتوانند با لمس کردن یا فشار داده حاشیه قاب ساعت هوشمند با ساعت خود در تعامل بوده و از آن استفاده کنند. وقتی روش های تعامل با گجت ها بیشتر و ساده تر شود، بالطبع کاربران استقبال بیشتری از آن محصول می کنند.
شایان ذکر است، این پتنت جدید برای تعامل با ساعت های هوشمند به تایید سازمان مالکیت معنوی جهانی (WIPO) رسیده است و تصاویری از این پتنت نیز در فضای مجازی منتشر شده که نحوه تعامل با ساعت های هوشمند را به خوبی نمایش می دهد.
اگر قاب ساعت هوشمند را به 8 بخش تقسیم کنیم، هر یک از این بخش ها می توانند یک فعالیت واحد را انجام دهند و می توانند ترکیبی از یک فعالیت را با بخش دیگری به انجام برسانند. به عنوان مثال، سوایپ کردن قسمت بالای قاب در جهت عقربه های ساعت یا خلاف چرخش عقربه های ساعت میتواند برخی فرمان ها را به اجرا در بیاورد. سوایپ کردن به سمت بالا یا پایین مجددا فرمان های دیگری را فعال می کند. بعلاوه سوایپ کردن قسمت پایین قاب به سمت راست یا چپ و یا بالا و پایین حالت های مختلف تعامل با ساعت های هوشمند هستند که به فراخور نیاز مورد استفاده قرار می گیرند. گاهی هم ترکیبی از این حالت ها را در ساعت های هوشمند شاهد هستیم. مثلا شما می توانید با سوایپ کردن قسمت پایین صفحه نمایش به سمت بالا و سوایپ قسمت بالای صفحه نمایش به سمت پایین به صورت همزمان زوم را کم کرده و با انجام این کار به صورت برعکس زوم صفحه را افزایش دهید.
هواوی در پتنت جدید خود، ویژگی تعاملی دیگری به این ویژگی های کنترلی افزوده است. در پتنت جدید، حاشیه ساعت نسبت به وارد کردن فشار یا لمس کردن حساس بوده و برخی تنظیمات را با همین فشار حاشیه گوشی یا لمس کردن می توان به انجام رساند. این ویژگی و فناوری در ساعت های هواوی با جنس های مختلف نیز قابل اعمال است. در اصل این فناوری روی جنس ها و مواد مختلف مانند فولاد، پلاستیک، آلومینیوم و سرامیک برای قاب ساعت هواوی تست و آزمون شده و پاسخگو بوده و شاید به همین دلیل توانسته تاییدیه سازمان مالکیت معنوی را دریافت کند. البته باید بگوییم در پتنت جدید هواوی، بند ساعت می تواند هر جنس دلخواهی اعم ار چرمی یا پلاستیکی باشد.
شایان ذکر است ساعت هوشمند هواوی واچ 2 سال گذشته در نمایشگاه MWC رونمایی شد. البته این ساعت هوشمند نتوانست آنچه مورد نظر کاربران است را تامین کند و ظاهرا هواوی قصد دارد در نسل بعدی ساعت های هوشمند خود این ناتوانی را جبران نماید.
البته هنوز اخبار رسمی در مورد Android Wear 3.0 منتشر نشده است. ولی هواوی سعی دارد ساعت های هوشمند بعدی خود را قدرتمند نموده و ساعت هایی متناسب با نیاز کاربران به بازار عرضه کند. به نظر شما هواوی تا چه حد در طراحی و تولید ساعت های هوشمند موفق خواهد بود و آیا می تواند در این حوزه جزو برندهای مطرح بازار شود؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.