مرگ از جمله اتفاقاتی است که برای هیچکسی صبر نمیکند، پیر و جوان نمیشناسد، زمانش که برسد برایش فرق نمیکند پولداری یا فقیر، هنرمندی یا سیاستمدار، زندگیات را به سختی گذراندهای یا به شادی. مرگ های سال 1399 به خوبی بیانگر این موضوع است. با پلازا همراه باشید تا مروری بر درگذشتگان سال 1399 داشته باشیم.
اگر به این سالی که در آن هستیم نگاهی بیندازیم از همان ابتدا با حوادث تلخی همراه بود که مرگ های سال 1399 سختی آن را دوچندان کرد و جامعه را به سمت افسردگی برد. معمولا فوت هنرمندان جامعه به سبب محبوبیت و معروفیتشان تاثیر زیادی بر مردم گذاشته و تا مدتها آنها را اندوهگین میکند. متاسفانه درگذشتگان سال 1399 بسیار زیادند و این برای جامعه هنری که بزرگان و اساتید خود را از دست داده اصلا خوب نیست. در این مطلب از پلازا تعدادی از هنرمندان و درگذشتگان ۱۳۹۹ را معرفی میکنیم.
آنچه در ادامه میخوانید:
درگذشتگان سال 1399
از حوادث تلخ سال ۹۹ میتوان به فوت تعداد زیادی از هنرمندان کشورمان اشاره کرد که جای خالیشان در عرصه بازیگری، دوبله، موسیقی و کارگردانی به وضوح حس میشود. به همین دلیل تلاش کردیم تا جهت یادبود از این هنرمندان به معرفی هنرمندان درگذشته در سال 1399 بپردازیم و مروری بر آثار آنها داشته باشیم.
1. قدرت الله صالحی
- حرفه: بازیگر
- تاریخ فوت: 13 فروردین 99
- علت فوت: سرطان روده
قدرت الله صالحی از بازیگران سینما و تلویزیون، یکی از درگذشتگان ۱۳۹۹ است که بر اثر بیماری سرطان روده دار فانی را وداع گفت. او بازیگری را در سال 73 با مجموعه تلویزیونی «حکایتی و حکمتی» شروع کرد و از جمله کارهای او میتوان به «خانهای در تاریکی»، «ولایت عشق»، «مزرعه پدری»، «دردسرهای عظیم 2» و «ستایش 1» اشاره کرد.
2. سیامک شایقی
- حرفه: کارگردان، تهیه کننده، فیلمنامهنویس و منتقد
- تاریخ فوت: 27 فروردین 99
- علت فوت: سرطان
سیامک شایقی فیلمنامهنویس، کارگردان، تهیهکننده و منتقد مطرح کشورمان بود که متاسفانه در لیست درگذشتگان سال 1399 قرار دارد. او اولین کارگردانی خود را در سال 66 با فیلم سینمایی «جهیزیهای برای رباب» تجربه کرد و فیلمهای «ماه در جنگل»، «ابرهای ارغوانی»، «خاطره آن شب بارانی»، «مادرم گیسو»، «شراره» و «باغ فردوس، پنج بعدازظهر» از نمونه کارهای او هستند. شایقی معمولا فیلمنامه فیلمهایش را خودش مینوشت و تهیهکنندگی آثار خود را برعهده داشت. سیامک شایقی از جمله هنرمندان درگذشته سال 99 است که بر اثر بیماری سرطان بعد از تحمل 3 سال درد دار فانی را وداع گفت.
3. صدیقه کیانفر
- حرفه: بازیگر
- تاریخ فوت: 5 خرداد 99
- علت فوت: ایست قلبی
از درگذشتگان ۱۳۹۹ باید به بازیگر خوب کشورمان صدیقه کیانفر هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران اشاره کرد. این بانوی هنرمند زاده 20 بهمن 1311 بود و فعالیت هنری خود را از گویندگی در رادیو شروع کرد و اولین کار تصویری او را فیلم سینمایی «بحران» ساخته علی اصغر شادروان میدانند. «هامون»، «مستاجر»، «من زمین را دوست دارم»، «مرضیه»، «ما فرشته نیستیم»، «بیدار باش» و «میوه ممنوعه» از فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی این بازیگر هستند.
4. محمدعلی کشاورز
- حرفه: بازیگر
- تاریخ فوت: 25 خرداد 99
- علت فوت: نارسایی کلیه
درگذشت محمدعلی کشاورز را یکی از اتفاقات تلخ سال 99 باید دانست که جای خالیشان برای همیشه در تئاتر، سینما و تلویزیون ایران حس میشود. او به دلیل تاثیرگذاریش در فیلمهای ایرانی به عنوان یکی از پنج بازیگر مرد ماندگار ایران لقب گرفته است. شاید خیلی از ما محمدعلی کشاورز را با سریال «پدرسالار» به یاد بیاوریم، اما او کارش را با تئاتری به نام «خودکشی» در سال 1339 به کارگردانی علی نصیریان شروع کرد و بعدها با کارگردانان مطرحی همچون «علی حاتمی»، «داریوش مهرجویی»، «بهرام بیضایی» و «ناصر تقوایی» در سینما و تلویزیون همکاری داشت.
از جمله آثار او میتوان مجموعههای تلویزیونی «دایی جان ناپلئون»، «هزاردستان»، «سربداران»، «افسانه سلطان و شبان» و «پدرسالار» و فیلمهای سینمایی «کمالالملک»، «ناصرالدین آکتر سینما»، «مادر»، «برزخیها» و «زیر درخت زیتون» را نام برد. محمدعلی کشاورز در تاریخ 3 خرداد 99 به دلیل نارسایی کلیه در بیمارستان بستری شد و سرانجام در 25 خرداد درگذشت و نامش در لیست درگذشتگان سال 1399 قرار گرفت.
5. سیروس گرجستانی
- حرفه: بازیگر
- تاریخ فوت: 12 تیر 99
- علت فوت: ایست قلبی
علی اکبر محمودزاده گرجستانی که او را با نام سیروس گرجستانی میشناسیم از دیگر درگذشتگان سال 1399 است که همگی با بازیهای خوبش در طنز کلی خاطره داریم و لذت بردهایم. او کارش را با تئاتر و نقشهای جدی تلویزیونی و سینمایی شروع کرد که یکی از به یادماندنیترین نقشهای جدیاش را میتوان سریال «شهریار» معرفی کرد. «ما همه با هم هستیم»، «تپلی و من»، «نهنگ عنبر 2»، «ناردون» و «مجرد 40 ساله» تعدادی از فیلمهای سینمایی این هنرمند هستند و از سریالهای او باید «شرم»، «شرایط خاص»، «آنام»، «نوار زرد»، «سه دونگ سه دونگ»، «متهم گریخت» و «خوش نشینها» را نام برد.
فوت سیروس گرجستانی یکی از مرگ های سال 1399 بود که شوک بزرگی به سینما و تلویزیون و علاقهمندان او وارد کرد و چهره خندان و شاداب او هرگز فراموش نخواهد شد. گرجستانی در تاریخ 12 تیر 99 وقتی از سر صحنه فیلمبرداری سریال شرم به خانه برگشت به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
6. سید جلال طباطبایی
- حرفه: بازیگر
- تاریخ فوت: 22 تیر 99
- علت فوت: سکته قلبی
از دیگر درگذشتگان ۱۳۹۹ باید از سید جلال طباطبایی بازیگر سریالهای طنز تلویزیونی نام برد. او بازیگری را از سال 1352 با یک فیلم سینمایی شروع کرد، اما در ادامه بیشتر به بازی در فیلمهای تلویزیونی پرداخت. تعدادی از سریالهای معروف این هنرمند پیشکسوت «خوش رکاب»، «شبهای برره»، «بزنگاه»، «خانه به دوش»، «کوچه اقاقیا» و «خوش غیرت» هستند. سید جلال طباطبایی که از درگذشتگان سال 1399 به شمار میآید در تاریخ 22 تیر به دلیل سکته قلبی از دنیا رفت.
7. سوسن سلیمی
- حرفه: بازیگر
- تاریخ فوت: 26 تیر 99
- علت فوت: بی اشتهایی
سوسن سلیمی هم از جمله بازیگرانی که در سال 99 از دنیا رفتند محسوب میشود. او یکی از بازیگران قدیمی سینمای ایران محسوب میشد که در فیلمهای سینمایی همچون «اعتراض»، «نیمه پنهان»، «افعی»، «مرسدس»، «عشق طاهر» و «عاشقانه» بازی کرده بود. سوسن سلیمی را به دلیل تشابه اسمش با بازیگر مشهور سینمای ایران «سوسن تسلیمی» اشتباه میگیرند و حتی بعد از فوت او بسیاری از شبکههای مجازی خبر فوت سوسن تسلیمی را کار کرده که با تکذیب او همراه شد.
سلیمی فعالیت هنری خود را با فیلم سینمایی «پرستار شب» در سال 66 شروع کرد و در دهه 60 و 70 از بازیگران خوب سینما به شمار میآمد و فیلم سینمایی «اعتراض» را یکی از معروفترین فیلمهای او میشناسند. او چند روز قبل از فوتش دچار بی اشتهایی شد و با وجود آزمایشهای فراوان به نتیجهای نرسید و سرانجام در تاریخ 26 تیر از دنیا رفت و نامش برای همیشه در فهرست درگذشتگان ۱۳۹۹ قرار گرفت.
8. احمد پورمخبر
- حرفه: بازیگر
- تاریخ فوت: 30 تیر 99
- علت فوت: آلزایمر
احمد پورمخبر یکی از درگذشتگان ۱۳۹۹ است که او را با سریالهای مناسبتی ماه رمضان و نوروز شناختیم و رضا عطاران به خوبی توانست از او نقشهای شیرینی به یادگار بگذارد. او اولین بار در سال 1375 چند سکانسی بازی کرد، اما با بازی در سریالهای «متهم گریخت» در رمضان 84 و سریال «ترش و شیرین» در نوروز 86 به شهرت رسید و دیده شد. از دیگر کارهای او میتوان به «اخراجی ها 3»، «دردسر بزرگ»، «فوتبالیها»، «به روح پدرم»، «لیموترش»، «دلداده» و «ده رقمی» اشاره کرد. بعد از اینکه عطاران برای تلویزیون سریالی نساخت، احمد پورمخبر کم کار شد و از اینکه کارگردانی به او کار نمیداد گله داشت. سرانجام او در تاریخ 30 تیر 99 به دلیل بیماری آلزایمر در سن 75 سالگی درگذشت.
9. خسرو سینایی
- حرفه: کارگردان، فیلمنامهنویس، آهنگساز، نوازنده و شاعر
- تاریخ فوت: 11 مرداد 99
- علت فوت: عفونت ریه
از مرگ های سال 1399 باید به فوت خسرو سینایی کارگردان، فیلمنامهنویس، نوازنده، آهنگساز و شاعر کشورمان اشاره کرد. فیلم و آثار سینایی معمولا به صورت مستندهای اجتماعی ساخته میشد. او در طول زندگی حرفهای خود 120 فیلم ساخت که اکثرا تدوین و ساخت موسیقی کار را هم خودش انجام میداد. سینایی جوایز زیادی را برای فیلمهایش دریافت کرد و در بسیاری از جشنوارههای ایرانی و بینالمللی به عنوان داور حضور داشت. سرانجام او در 11 مرداد 99 به دلیل عفونت ریه دار فانی را وداع گفت و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا بدون خاکسپاری عمومی (به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا) به خاک سپرده شد.
10. ماه چهره خلیلی
- حرفه: بازیگر
- تاریخ فوت: 17 مرداد 99
- علت فوت: سرطان لوزالمعده
ماهچهره خلیلی از سلبریتیهای فوت شده در سال 99 است که همه ما او را با نقشهای بیادماندنی و صورت همیشه خندانش به یاد خواهیم داشت. این بازیگر جوان که در خانوادهای هنرمند متولد شد و نوه دختری پروین سلیمانی بود، بازیگری را از تلویزیون و سریال مختارنامه شروع کرد و برای اولین بار در فیلم سینمایی چشمان سیاه به کارگردانی ایرج قادری در سال 1381 جلوی دوربین رفت.
از نمونه فیلمهای سینمایی او میتوان «یادم تو را فراموش»، «قرارمون پارک شهر»، «سوت دل»، «هدیه»، «مرگ کسب و کار من است» و مجموعه تلویزیونی «مرضیه»، «گذر از رنجها»، «در چشم باد»، «کلاه پهلوی» و «نردبام آسمان» اشاره کرد. ماهچهره خلیلی از درگذشتگان سال 1399 در حالیکه 43 سال بیشتر نداشت در تاریخ 17 مرداد 99 به دلیل بیماری سرطان درگذشت و در لندن شهر محل سکونتش به خاک سپرده شد.
11. بهمن مفید
- حرفه: بازیگر، نوازنده و صداپیشه
- تاریخ فوت: 26 مرداد 99
- علت فوت: سرطان ریه
از حوادث سال 99 فوت بهمن مفید بازیگر پیشکسوت، خواننده، نوازنده و صداپیشه ایرانی بود. او پس از انقلاب مدتی در تئاتر فعالیت داشت، اما در سال 1360 به آمریکا مهاجرت کرد. چندسالی ایران نبود تا اینکه در سال 1378 برای دیدن مادرش برگشت و به دلیل توقیف گذرنامهاش برای همیشه در ایران ماندگار شد. از کارهای او میتوان فیلمهای سینمایی «قیصر»، «طوقی»، «رضا موتوری»، «برادرکشی» و «قدیس» را نام برد.
12. محمدرضا شجریان
- حرفه: موسیقیدان، خواننده و نوازنده
- تاریخ فوت: 17 مهر 99
- علت فوت: سرطان
محمدرضا شجریان از اساتید درگذشته در سال 1399 است که فوت ایشان شوک بزرگی به همه مردم به خصوص طرفداران و علاقهمندان به موسیقی سنتی وارد کرد. ایشان یکی از موسیقیدانان مطرح ایرانی و خواننده موسیقی سنتی ایرانی بودند که آوازهای بینالمللی داشتند و در بین دوستدارانشان با لقب «استاد آواز ایران» و «خسرو آواز ایران» مورد خطاب قرار میگرفتند. استاد شجریان علاوه بر خوانندگی و نوازندگی به خوشنویسی علاقه داشتند و در نوشتن خط نستعلیق بسیار توانا بودند. چند نمونه از آلبومهای موسیقی منتشر شده ایشان عبارتند از «دلشدگان»، «رسوای دل»، «آرام جان»، «بی تو به سر نمیشود»، «مرغ خوش خوان» و «خراسانیات».
این هنرمند بزرگ و پیشکسوت در نوروز 95 با پیامی ویدیویی اینگونه گفتند که:
15 سال است با یک مهمان آشنا هستم و دوست شدهایم و الان هم به خاطر همین موهایم را کوتاه کردهام، مدتی در اینجا استراحت میکنم و زمانی که با این مهمان به توافق رسیدیم به سمت شما هممیهنانم میآیم و کارهای هنری را ادامه میدهیم.
پس از انتشار این ویدیو عدهای از سایتهای خبری از ابتلای ایشان به بیماری سرطان اطلاع دادند تا اینکه سرانجام 4 سال بعد در تاریخ 17 مهر 1399 به دلیل افت سطح هوشیاری، استاد بزرگ موسیقی سنتی ایران برای همیشه از بین ما رفتند و نامشان در فهرست درگذشتگان سال 99 ثبت شد.
13. اکبر عالمی
- حرفه: مجری، کارشناس صدا و سیما و کارگردان
- تاریخ فوت: 22 مهر 99
- علت فوت: بیماری کرونا
اکبر عالمی مجری معروف دهه 60 که شبهای پنجشنبه برنامه «آن روی سکه ماه» را اجرا میکرد و در زمان خود از برنامههای پرطرفدار و معروف تلویزیونی بود، از درگذشتگان ۱۳۹۹ است که متاسفانه بر اثر بیماری کرونا دار فانی را وداع گفت. او در اوایل مهر همراه با 3 همکار خود برای تهیه مستندی به بیمارستان رفت و با وجود رعایت پروتکلهای بهداشتی به این بیماری مبتلا شد. فوت او که یکی از مرگ های سال 1399 به شمار میآید در تاریخ 22 مهر اتفاق افتاد.
14. کریم اکبری مبارکه
- حرفه: بازیگر و کارگردان
- تاریخ فوت: 8 آبان 99
- علت فوت: بیماری کرونا
کریم اکبری مبارکه از جمله هنرمندانی که در سال 99 بر اثر کرونا درگذشتند محسوب میشود. احتمالا خیلی از شما او را با نقش بهیادماندنی «ابن ملجم مرادی» در سریال امام علی (ع) به یاد میآورید. اما این بازیگر پیشکسوت فعالیت هنری خود را از سال 1350 و با یک تئاتر شروع کرد و در سال 59 وارد تلویزیون شد. از دیگر آثار سینمایی و تلویزیونی او میتوان به «مرگ یزدگرد»، «قندون جهیزیه»، «چند میگیری گریه کنی»، «3 فصل بچه مهندس»، «مختارنامه» و «پشت بام تهران» اشاره کرد.
15. چنگیز جلیلوند
- حرفه: دوبلور، مدیر دوبلاژ و بازیگر
- تاریخ فوت: 2 آذر 99
- علت فوت: بیماری کرونا
یکی از بزرگان درگذشته در سال 1399 چنگیز جلیلوند است که همه ما با صدای گیرا و تیپ سازی خلاقانه او برای نقش «مارلون براندو» خاطرههای زیادی داریم تا جاییکه به او لقب «مرد حنجره طلایی» و «آقای دوبله ایران» را دادهاند. چنگیز جلیلوند در فیلمهای سینمایی خارجی گوینده بازیگرانی زیادی مثل «پل نیومن»، «ریچارد برتون»، «جانی دپ»، «رابرت داونی جونیور»، «دین مارتین»، «پیتر اوتول» و در فیلمهای ایرانی گوینده «محمدعلی فردین»، «بهروز وثوقی»، «ناصر ملک مطیعی»، «ایرج قادری» و «سعید راد» بوده است.
او علاوه بر گویندگی، بازیگر توانایی در سینما، تلویزیون و تئاتر بود. « آقای شانس»، «قلادههای طلا»، «این سیب هم برای تو»، «نوشدارو»، «معمای شاه» و «مسابقه جادوی صدا» چند نمونه از کارهای این هنرمند پیشکسوت است. جلیلوند در تاریخ 2 آذر 99 به دلیل ابتلا به ویروس منحوس کرونا در سن 85 سالگی از دنیا رفت و نامش در فهرست مرگ های سال 1399 ثبت شد.
16. کامبوزیا پرتوی
- حرفه: کارگردان، فیلمنامهنویس و بازیگر
- تاریخ فوت: 4 آذر 99
- علت فوت: سکته مغزی/بیماری کرونا
مرگ های سال 1399 در ایران بسیار زیاد و ناراحتکننده بود که فوت کامبوزیا پرتوی کارگردان، فیلمنامهنویس و بازیگر ایرانی یکی از آنهاست. این هنرمند پیشکسوت رکورددار دریافت جایزه بهترین فیلمنامه از جشنواره فیلم فجر به شمار میآید. او 4 بار برای فیلمنامه فیلمهای «من ترانه 15 سال دارم»، «فراری»، «کافه ترانزیت» و «کامیون» برنده سیمرغ شد.
کامبوزیا پرتوی با کارگردانان بزرگی همچون داریوش مهرجویی، کیومرث پوراحمد، عبدالرضا کاهانی، منیژه حکمت و جعفر پناهی به عنوان مشاور کارگردان، مشاور فیلمنامه و یا به عنوان نویسنده برای فیلمهایشان همکاری داشت. از دیگر آثار او در مقام کارگردان و فیلمنامهنویس میتوان «محمد رسول الله»، «خیابانهای آرام»، «گلنار» و «افسانه دو خواهر» را نام برد.
پرتوی ابتدا برای جراحی قلب به بیمارستان مراجعه کرد و پزشکان با انجام آزمایشات مربوطه متوجه ابتلای او به بیماری کرونا شدند. این خبر سریعا در شبکههای مجازی پخش شد و سرانجام او در تاریخ 4 آذر 99 به دلیل سکته مغزی و تاب نیاوردن اندامهای بدنش زیر عمل جراحی قلب و درگیری با بیماری کرونا درگذشت.
17. پرویز پورحسینی
- حرفه: بازیگر
- تاریخ فوت: 7 آذر 99
- علت فوت: بیماری کرونا
پرویز پورحسینی به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از درگذشتگان سال 1399 است. او فعالیت هنری خود را از سال 1340 با اجرای تئاتری به نام «مرد گل بدهی» شروع کرد و پس از آن در سریالهای تلویزیونی معروفی همچون «هزاردستان»، «روزی روزگاری»، «شب دهم»، «طلسم» و «تصویر یک رویا» بازی کرد. شاید خیلی از شما پرویز پورحسینی را با نقش ماندگارش در فیلم «مریم مقدس» به یاد داشته باشید. او برای این نقش از جشنواره فیلم فجر دیپلم افتخار دریافت کرد.
از دیگر آثار او میتوان به مجموعه تلویزیونی «بچه مهندس 1 و 2»، «هفت سنگ»، «گمشدگان»، «مثل هیچکس»، «بیگانهای با من است» و فیلم سینمایی «دوران عاشقی»، «رستاخیز»، «کشتی آنجلیکا» و «کمالالملک» اشاره کرد.
18. ابراهیم اثباتی
- حرفه: آهنگساز و هنرمند عرصه تئاتر
- تاریخ فوت: 2 بهمن 99
- علت فوت: سرطان
ابراهیم اثباتی همسر بازیگر مشهور ایرانی نسیم ادبی است که درگذشت او در فهرست مرگ های سال 1399 قرار گرفته است. او موسیقی را در سال 1364 با ساز تنبور شروع کرد و در زمینه آهنگسازی و نواختن ساز فعالیت داشت. ابراهیم اثباتی در عرصه آهنگسازی بسیار معروف بود و اهالی موسیقی او را به خوبی میشناختند و از فوت او بسیار متاثر شدند. نزدیک به 43 اثر موسیقی برای تئاتر و چندین موسیقی برای فیلم سینمایی در کارنامه کاری او درج شده است. اثباتی در تاریخ 2 بهمن 1399 بعد از تحمل چند سال درد بر اثر بیماری سرطان درگذشت.
19. مهرداد میناوند
- حرفه: فوتبالیست
- تاریخ فوت: 8 بهمن 99
- علت فوت: بیماری کرونا
از اتفاقات مهم سال 99 باید به درگذشت مهرداد میناوند بازیکن پیشین تیم ملی ایران اشاره کرد. میناوند در سال 1374 وارد تیم پرسپولیس شد و 108 بازی برای این تیم انجام داد و در سال 76 همراه با تیم پرسپولیس قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد. همچنین او 4 گل برای تیم ملی زد و در رقابتهای جام ملت آسیا 1996 در امارات و جامجهانی 1998 فرانسه یکی از تاثیرگذارترین و شاخصترین بازیکنان تیم ملی محسوب میشد.
این فوتبالیست پیشکسوت در تاریخ 30 دی ماه 99 به دلیل ابتلا به ویروس کرونا و با حالی وخیم به بیمارستان مراجعه کرد. با تلاش کادر درمان حالش رو به بهبود بود، اما به طور ناگهانی به آمبولی ریه دچار شد و نهایتا در تاریخ 8 بهمن 99 در سن 45 سالگی دار فانی را وداع گفت.
20. علی انصاریان
- حرفه: فوتبالیست، بازیگر و مجری
- تاریخ فوت: 15 بهمن 99
- علت فوت: بیماری کرونا
علی انصاریان بازیکن پیشین پرسپولیس، بازیگر سینما و مجری برنامه اینترنتی از درگذشتگان سال 1399 است که خبر درگذشت او شوک بزرگی به جامعه فوتبالی و همچنین جامعه هنری وارد کرد. انصاریان در سال 1375 فوتبال را از باشگاه فجر شهید سپاسی شیراز شروع کرد و در سال 1377 با پرسپولیس به شهرت رسید. او در سن 34 سالگی با فوتبال خداحافظی کرد و پس از چند سال به بازیگری و اجرا در چند برنامه اینترنتی روی آورد. از جمله فیلمهای سینمایی او میتوان به «کلوپ همسران»، «هدیه»، «پاداش سکوت»، «رمانتیسم عماد و طوبی» و مجموعه تلویزیونی «زیر آسمان شهر»، «محکومین»، «87 متر» و «شام ایرانی» اشاره کرد.
علی انصاریان همیشه از علاقه زیادش به مادرش میگفت و برای اینکه او تنها نباشد بیشتر مواقع کنارش بود و اکثرا او را همراه خود به برنامههایی که دعوت میشد، میبرد. او در آخرین برنامهای که حضور داشت و مربوط به دربی بود گفت هنوز عاشق نشده و دلش میخواهد روزی صاحب فرزند شود. انصاریان در تاریخ 15 بهمن 99 بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درست یک هفته پس از فوت دوست صمیمی خود مهرداد میناوند، در سن 43 سالگی درگذشت.
سال 1399 با وجود بیماری کرونا سال سختی برای اهالی هنر محسوب میشود. بزرگان و هنرمندان زیادی از درگذشتگان سال 1399 هستند که شاید هنوز هم باورش برای خیلی از ما سخت باشد. در این مطلب مروری بر مرگ های سال 1399 داشتیم. شما از فوت کدام هنرمند به شدت متاثر شدید؟ نظرات خود را در قسمت دیدگاههای پلازا بنویسید