قوانین خرید اینترنتی ؛ 12 نکته که قبل از خرید آنلاین باید بدانید تا پشیمان نشوید

راهنمای خرید اینترنتی امن
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

در این مقاله نکاتی را در رابطه با قوانین خرید اینترنتی و راهنمای خرید از فروشگاه اینترنتی را به شما خواهیم گفت تا بتوانید هوشمندانه خرید کنید، بدون اینکه ضرر کنید و پشیمان شوید.

همانطور که می‌دانید شیوع ویروس کرونا و دوران قرنطینه باعث شده است تا مردم بیش از پیش خرید خود را به صورت اینترنتی انجام دهند و همین امر فروشندگان حضوری را به سمت فروش آنلاین سوق داده است و فروشگاه‌های اینترنتی روز به روز در حال افزایش هستند. گذشته از این حرف‌ها، اینترنت مکانی عالی برای یافتن محصولات ارزان و معاملات خوب است. به دلیل تنوع و گوناگونی محصولات مختلف برای انتخاب، خریداران در انتخاب کالایی بر اساس سبک مورد علاقه، مارک یا رنگ دلخواه خود کاملاً آزاد هستند. حال با وجود افزایش فروشگاه‌های اینترنتی باید بدانید که چه نکاتی را قبل از خرید آنلاین باید رعایت کنید تا خریدی موفق و رضایت‌ بخش بدون احساس پشیمانی داشته باشید. پس همراه پلازا باشید تا به این بپردازیم که در خرید اینترنتی به چه نکاتی توجه کنیم.

آنچه در ادامه می‌خوانید:

 

قوانین خرید اینترنتی ؛ 12 نکته که قبل از خرید آنلاین باید بدانید تا پشیمان نشوید

در ادامه به اصول خرید اینترنتی و نحوه خرید اینترنتی می‌پردازیم. با راهنمای خرید اینترنتی کالا همراه ما باشید.

 

1- همیشه جزئیات محصول را بررسی کنید

راهنمای خرید اینترنتی امن

اولین نکته در مورد خرید اینترنتی توجه به جزئیات محصول است. نخواندن توضیحات محصول یک اشتباه فاحش است. مشکلی که امروزه اکثر مصرف‌کنندگان آنلاین دارند این است که آنها تصمیم خود برای خرید را صرفا بر اساس تصویر نمایش داده شده از محصول می‌گیرند. آنها برای خواندن جزییات محصول و بررسی آن وقتی نمی‌گذارند. برای جلوگیری از احساس بد پشیمانی بعد از خرید، همیشه قبل از اضافه کردن محصول در سبد خرید، اطلاعات آن و راهنمای خرید کالا را بررسی کنید. فریب تصاویر ویرایش شده و فتوشاپی را نخورید که ممکن است ظاهر واقعی محصول مورد نظر با عکس‌ها تفاوت داشته باشد.

 

2- از یک سایت معروف یا حداقل نام آشنا خرید کنید

اصول خرید اینترنتی

یکی از مشکلات خرید اینترنتی، امنیت پرداخت اینترنتی است. احتیاط، مبنای اولیه قوانین خرید اینترنتی و از مهمترین نکات خرید آنلاین است. در پاسخ به این سوال که چگونه یک خرید اینترنتی ایمن داشته باشیم، باید گفت که اگر می‌توانید همیشه از سایت‌هایی که مدت زیادی است که آنها را می‌شناسید و اعتماد دارید، خرید خود را انجام دهید. URL سایت مورد نظر را در نوار آدرس مرورگر دوباره بررسی کنید. آیا غلط املایی می‌بینید؟ آیا عکس و لوگوی سایت کیفیت پایینی دارد؟ اطلاعات شخصی زیادی از شما می‌پرسند؟ به حس ششم خود اعتماد کنید و سایت را ترک کنید. ممکن است موتورهای جستجو دستکاری شده باشند و شما را به سایت‌های جعلی و مخرب سوق داده باشند.

 

3- از یک ایمیل اختصاصی برای خرید‌های اینترنتی خود استفاده کنید

نحوه خرید اینترنتی

یکی از نکات مهم در مورد خرید اینترنتی که باید در نظر داشت این است که اگر مرتباً بصورت اینترنتی خرید می‌کنید، وقت آن رسیده است که یک ایمیل اختصاصی برای خریدهای آنلاین خود داشته باشید. می‌توانید ایمیل‌های جعلی و مخرب را از ایمیل خود فیلتر کنید. هرزنامه‌هایی که به عنوان تبلیغات فروش به ایمیل شما ارسال می‌شوند، به جای صندوق ورودی شخصی به حساب خرید شما هدایت می‌شوند.

 

4- نقد و بررسی محصولات را بخوانید

نقد و بررسی محصول

یکی دیگر از قوانین خرید اینترنتی، خواندن نقد و بررسی محصولات است. راهنماهای خرید و بررسی محصولات به شما کمک می‌کند تا از جزییات محصولی که قصد خرید آن را دارید مطلع شوید. نقد و بررسی کاربرانی که از محصول مورد نظر استفاده کردند، می‌تواند دیدگاه جامع و واقع‌بینانه‌ای از محصول به شما بدهد. این موارد براساس تجارب واقعی مشتری ایجاد شده و به شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید که آیا مایل به خرید محصول هستید یا خیر.

 

5- حقوق خود را به عنوان مشتری بشناسید

راهنمای خرید اینترنتی

هر فروشگاه آنلاین سیاست‌های مخصوص به خود را در رابطه با روند خرید اجناس دارد. آنها ممکن است سیاست‌های سختگیرانه‌ای برای پس گرفتن کالا داشته باشند. برخی از فروشگاه‌ها پس از باز شدن بسته‌ ارسالی، پس گرفتن کالاهایی مانند وسایل الکترونیکی و کالاهای شخصی را ممنوع می‌کنند. به عنوان مشتری، این حق شماست که از سیاست‌های بازپرداخت و برگشت اجناس فروشگاه آنلاین مورد نظر خود، در صورت انصراف از خرید اینترنتی مطلع شوید.

 

6- از اپلیکیشن فروشگاهی تلفن همراه استفاده کنید

از کجا خرید اینترنتی کنیم

خرید آنلاین توسط اپلیکیشن‌های تلفن همراه آسان‌تر انجام می‌شود. بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی، امکان خرید از طریق اپلیکیشن‌ فروشگاهی خود را نیز فراهم می‌کنند. خرید کردن از این طریق، امنیت پرداخت اینترنتی شما را تضمین می‌کند؛ زیرا به سایت‌های دیگر هدایت نخواهید شد. ضمن اینکه، بعضی از سایت‌ها هنگام استفاده از اپلیکیشن‌های تلفن همراه برای خرید، کد تخفیفی را برای مشتریان خود در نظر می‌گیرند. شما می‌توانید با این کار در هزینه خود صرفه جویی کنید.

 

7- قیمت محصولات مشابه را در فروشگاه های دیگر مقایسه کنید

مقایسه قیمت

مقایسه قیمت محصولات به این معنی است که هدف شما خرید بهترین محصول با بهترین قیمت است. در حالی که برخی از مصرف‌کنندگان با کمال میل پول خود را صرف خرید کالاهای تخفیف خورده و قیمت پایین می‌کنند، برخی دیگر نسبت به این معاملات و تخفیف‌ها احتیاط می‌کنند. به عقیده آنها این قیمت‌ها و تخفیف‌ها واقعی و منطقی به نظر نمی‌رسند. به هر حال آیا قیمت پایین به معنای کیفیت پایین نیز نیست؟ بهترین راه برای فهمیدن این موضوع، بررسی دقیق قیمت و کیفیت محصول است.

 

8- از یک رمز عبور قوی استفاده کنید

راهنمای خرید اینترنتی کالا

امنیت در خرید آنلاین یکی از توصیه های مهم برای امنیت خرید اینترنتی است. گذرواژه قوی مانند قفل ایمنی است که افراد سایبری را از حساب‌هایی که اطلاعات خصوصی خود را در آنها ذخیره می‌کنید، دور می‌کند. در اینجا چند راهنمای کوتاه در مورد نحوه انتخاب رمز عبور خوب آورده شده است:

  • از مجموعه‌ای پیچیده از اعداد، حروف و نمادهای کوچک و بزرگ استفاده کنید. یا یک عبارت عبور طولانی را در نظر بگیرید که می‌توانید به خاطر بسپارید و بعید است دیگران حدس بزنند.
  • از کلمات فرهنگ لغت و اطلاعات شخصی که یک دزد می‌تواند به راحتی پیدا کند یا حدس بزند مانند تاریخ تولد فرزندتان، نام سگ یا تیم ورزشی مورد علاقه خود، خودداری کنید.

 

9- اطمینان حاصل کنید که سایت امن است

مشکلات خرید اینترنتی

اگر قصد خرید در سایت‌های دیگری غیر از سایت‌های معمول که همیشه از آنها خرید می‌کنید را دارید، مطمئن شوید که سایت از رمزنگاری استفاده می‌کند و گواهی SSL (لایه سوکت‌های امن) را بررسی کنید. آیا در همه جای صفحه یا نوار آدرس مرورگر نماد قفل می‌بینید؟ خوب این یعنی سایت رمزنگاری شده است. نشانه دیگری که باید به آن توجه کنید این است که آدرس وب به جای http: // معمول با https: // شروع می‌شود. سایر وبسایت‌ها همچنین دارای مهر و موم امنیتی هستند، مانند نشان اعتماد McAfee SECURE که می‌تواند امنیت وبسایت و همچنین امنیت پرداخت اینترنتی شما را تضمین کند.

 

10- به جای کلیک کردن روی لینک ها، URL را تایپ کنید

امنیت در خرید آنلاین

خرید آنلاین ممکن است راحت باشد، اما اجازه ندهید شما را تنبل کند. به جای کلیک کردن روی لینک‌ها، URL وبسایت را در نوار آدرس تایپ کنید. به این ترتیب می‌توانید اطمینان حاصل کنید که از وبسایت جعلی یا مخربی بازدید نمی‌کنید. کمی تلاش و رعایت نکات امنیتی در خرید اینترنتی، می‌تواند شما را از شر مجرمان اینترنتی نجات دهد. اطمینان حاصل کنید که در پشت سایت مورد نظر یک شرکت واقعی قرار دارد. به دنبال آدرس واقعی و شماره تماس باشید تا بدانید در صورت خراب شدن شرایط، با چه شماره‌ای تماس بگیرید. سایت‌های معتبر دارای سیاست‌هایی برای عودت پول و همچنین بیانیه‌هایی راجع به حریم خصوصی هستند؛ بنابراین اطمینان حاصل کنید سایتی را که وارد آن می‌شوید، چنین اطلاعات اصلی و مهمی را داشته باشد.

 

11- اطمینان حاصل کنید که محصول مورد نظر دارای گارانتی تعویض است

امنیت پرداخت اینترنتی

یکی دیگر از قوانین خرید اینترنتی، توجه به گارانتی تعویض است. گاهی اوقات محصول مورد نظر ممکن است قبل از رسیدن به دست شما، معیوب باشد و قابل استفاده نباشد. در صورت داشتن گارانتی تعویض، می‌توانید با پشتیبانی سایت مورد نظر تماس حاصل فرمایید و هماهنگی‌های لازم را ایجاد کنید تا کالای معیوب شما را تعویض کنند.

 

12- امنیت شبکه Wi-Fi

در مورد خرید اینترنتی

یکی دیگر از نکات مهم در مورد امنیت خرید اینترنتی این است که از Wi-Fi عمومی در کافی شاپ‌ها، مراکز خرید و مکان‌های دیگر برای خرید آنلاین، استفاده از اپلیکیشن‌های بانکی یا هر چیز دیگری که نیاز به ارسال اطلاعات شخصی دارید، استفاده نکنید. به دلیل این‌ که Wi-Fi عمومی اغلب ناامن است و کلاهبرداران می‌توانند به هر اطلاعاتی که در هنگام اتصال به این شبکه‌ها ارسال می‌کنید، دسترسی داشته باشند.

در این مقاله با راهنمای خرید اینترنتی امن همراه شما بودیم و به قوانین خرید از فروشگاه های اینترنتی پرداختیم. چه عاملی باعث می‌شود تا شما به یک سایت اعتماد و از آن خرید کنید؟ آیا نکته دیگری هم هست که جزو قوانین خرید اینترنتی باشد و ما به آن نپرداخته باشیم؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402