بازی سرزمین اعداد؛ آموزش تاثیرگذار اعداد به کودکان
والدین میتوانند با شیوه های نوین و به کمک اپلیکیشن های تلفن همراه، به کودکان خردسال خود نیز سوادن خواندن و نوشتن بیاموزند. چنانچه از روش های تاثیرگذار برای آموزش کودکان استفاده شود و توجه آنها به نوعی جلب گردد، بدون تردید در آینده شاهد بلوغ فکری و پیشرفت تحصیلی فرزندانمان خواهیم بود. بازی های زیادی برای موبایل برای یادگیری کودکان ارائه شده است که سرزمین اعداد یکی از آن می باشد.
بازی “سرزمین اعداد”، شیوه جالبی برای آموزش اعداد به خردسالان میباشد.
گرافیک و رابط کاربری :
رده سنی بازی فوق مربوط به کودکان 3 تا 7 سال میشود و به همین دلیل، طراحی قالب گرافیکی منوها متناسب با این قشر از کاربران صورت گرفته است. رنگبندی، آیکن های زیبا، خلاقانه و یکدست، فونت مناسب و چیدمان مرتب اجزای صفحه، از جمله نقاط قوتی هستند که در منوهای این بازی اندرویدی به چشم میخورند. به کارگیری موزیک و انیمیشن های ملایم نیز به جذابیت چهره “ سرزمین اعداد ” در قسمت منوها افزوده و باید گفت که در کل، مشکل خاصی از این لحاظ وجود ندارد.
با توجه به اینکه مخاطبان بازی فوق کودکان هستند، رابط کاربری آن باید بسیار هوشمندانه پیاده سازی میگردید که خوشبختانه این اتفاق تا حد زیادی رخ داده است. جابجایی سریع و بدون پیچیدگی بین بخش های مختلف و استفاده راحت از امکانات، جزء ویژگی های “ سرزمین اعداد ” به شمار می آیند هرچند بهتر بود در بعضی موارد هوشمندانه تر عمل شود. برای مثال آیکن های منوی اصلی میتوانست با داشتن عنوان یا به هر طریق دیگر، واضح تر به نظر برسند.
همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم، موضوع این بازی اندرویدی آموزشی بوده و سعی میکند تا با روش های نوین و تاثیرگذار، کودک خردسال شما را با اعداد ریاضی آشنا نموده و او را آموزش دهد. گیم پلی “ سرزمین اعداد ” به گونه ای طراحی شده که کودکان بتوانند به تنهایی با آن کار کنند هرچند در ابتدا لازم است که والدینشان همراه آنها باشند. در ادامه نحوه انجام بازی فوق را توضیح داده و قابلیت های مختلف آن را نام برده ایم.
قبل از هر چیز بد نیست بدانید که در “ سرزمین اعداد “، امکان یادگیری عددهای ریاضی و تلفظ آنها به 4 زبان فارسی، انگلیسی، آلمانی و آذری وجود دارد بنابراین ابتدا باید زبان موردنظر خود را با لمس آیکن گوشه سمت چپ و بالای صفحه اصلی، انتخاب نمایید. پس از این کار میتوانید بر روی یکی از بخش های بازی فوق در منوی آن اشاره کنید که هر کدام از آنها، درواقع یک مینی گیم هستند. در هر بازی، کاراکترها و عناصر ویژه ای حضور دارند که کودک باید با لمس آنها، شمارش اعداد را انجام دهد. لازم به ذکر است که برای یادگیری بهتر، املای نوشتاری عدد در بالای صفحه به نمایش درمی آید و تلفظ آن نیز با صدای گوینده پخش میشود.
نکته قابل توجه در بازی فوق، ارتباط داستانی بخش های مختلف آن با یکدیگر میباشد که فرزند شما به خوبی میتواند متوجه آن شود. برای مثال با لمس آیکن خرگوش، کودک باید در چند مرحله ساده تعداد مشخصی هویج (از 1 تا 9) را بکارد و سپس آنها را برداشت نموده و درنهایت بطری های حاوی آب هویج را در قفسه فروشگاه قرار دهد. در بقیه قسمت های “ سرزمین اعداد ” نیز داستان مشابهی وجود دارد و پایان این قصه با لمس آیکن فروشگاه در منوی اصلی اتفاق می افتد که کاراکتر میمون، اجناس مورد نیاز خود را از آنجا خریداری میکند! این روند ادامه دارد و هربار که کودک وارد یک بخش میشود، عدد جدیدی را به صورت تصادفی یاد میگیرد. در پایان هر مرحله دو دکمه به نمایش درمی آید که یکی از آنها برای شروع مجدد با عدد تصادفی و دیگری برای رفتن به مرحله بعد میباشد.
البته انتظار میرفت که امکانات و بخش های بیشتری به این بازی افزوده شود تا کارایی آن در امر آموزش افزایش یابد. برای مثال بهتر بود که بخشی برای آموزش نوشتن اعداد به صورت رسم دست وجود داشته باشد و یا حتی امکان یادگیری املای فارسی اعداد نیز میسر گردد. ایده پردازی های بیشتر را به تولیدکنندگان بازی فوق واگذار میکنیم و امیدواریم در آینده شاهد پیشرفت آن باشیم.
قیمت :
دریافت این بازی اندرویدی سرزمین اعداد به صورت رایگان انجام میپذیرد اما برای استفاده نامحدود از همه بخش ها و قابلیت های آن، باید هزینه بپردازید.