وان پلاس بادز زد گزینهای ارزانتر، بادوامتر و کاربردیتر از وان پلاس بادز محسوب میشود. Oneplus Buds Z یک ایرپاد کاملا بیسیم و بدون زرق و برق اضافی است.
وان پلاس بادز زد یک هدفون کاملا بیسیم است که سعی ندارد با زرق و برق الکی یا ویژگیهایی که نیاز نمیشوند، دلربایی کند. به جای آن، این ایربادز مناسب کسانی است که میخواهند فقط بابت ایربادز پول بدهند نه برند یا زرق و برق اضافی. لازم به ذکر است که این ایربادز بیسیم به تمامی گوشیهای اندرویدی وصل میشود. در ادامه ببینیم این ایربادز بیسیم قیمت مناسب به درد کار شما میخورد یا بهتر است به فکر یکی دیگر باشید؟ در ادامه ویدیو «بررسی وان پلاس بادز زد (OnePlus Buds Z )» را مشاهده نمایید.
آنچه در ادامه میخوانید:
ویژگی های مثبت و منفی
ویژگیهای مثبت | ویژگیهای منفی |
---|---|
قیمت مناسب | اتصال فقط از نوع SBS و AAC |
قرار گرفتن در گوش: خوب | برنامه ناقص (در حال بهبود یافتن) |
شارژ سریع | کنترل محدود |
ضد آب و گرد و غبار | |
شناسایی خودکار گوشی | |
بلوتوث 5.0، اتصال سریع | |
پشتیبانی از دالبی اتم |
بررسی وان پلاس بادز زد
طراحی وان پلاس بادز زد
طراحی وان پلاس زد بیشتر شبیه به نسخه قبلی خود یعنی وان پلاس بادز اصلی و همچنین شبیه به ایرپادز اپل است. در نگاه اول ممکن است این نسخه را با نسخه قبلی خود اشتباه بگیرید. اما در حقیقت دو تفاوت بزرگ بین این دو هدفون بیسیم وجود دارد: طراحی سر گوشی ایربادز. وان پلاس زد نازلهایی با پوشش سیلیکونی دارد که گوش را کامل میپوشاند؛ گزینهای که وان پلاس بادز ندارد.
کمپانی One plus سه سایز مختلف برای این ایربادز در نظر گرفته است: کوچک، متوسط و بزرگ (لارج). همین موضوع باعث شده است انتخاب ایربادز برای افراد مختلف با سایز گوشهای مختلف راحتتر باشد. این گزینه باعث میشود که حتی هنگام حرکتهای سریع گوشی ایربادز از گوشتان نیفتد. حتی در تست این ایربادز هنگام کوهنوردی نیز گوشی از گوش بیرون نیامده است. البته دقیقا نمیتوان گفت این ویژگی مثبت ایربادز OnePlus به خاطر وجود محافظ سیلیکونی است یا طراحی دقیق ایربادز.
هر کدام از گوشیهای ایربادز یک پنل لمسی برای کنترل صدا نیز دارند. پیش فرضی که خود کمپانی برای آن قرار داده به این صورت است که با دو ضربه بر روی آن آهنگ بعدی اجرا میشود و برای توقف آهنگ کافی است یکی از گوشیها را از گوش در بیاورید و با قرار دادن دوباره داخل گوش، آهنگ دوباره اجرا میشود. ضمن اینکه شناسایی گوشی خیلی سریع و خودکار انجام میشود.
وان پلاس بادز زد مناسب چه گوشی هایی است؟
تمام کسانی که گوشی اندرویدی 6.0 به بعد را دارند میتوانند ایربادز جدید وان پلاس را خریداری کنند. از این هدفون هنوز برای iOS نمیتوان استفاده کرد. برای دریافت آپدیتهای مربوط به ایرپادز و همچنین بازنگری کنترلهای آن لازم است برنامه HeyMelody را دانلود کنید. با این اپلیکیشن همچنین میتوانید با استفاده از ایربادزتان به دستیار گوشی نیز دسترسی داشته باشید.
برنامه هی ملودی کارآیی خاصی ندارد و بیشتر مناسب دریافت آپدیتهای مربوط به خود ایربادز است. در واقع خیلی احمقانه است که بخواهید با اپلیکیشن بزنید آهنگ بعدی؛ کاری که با دو بار لمس ایربادز انجام میشود. اما باید بدانید که این گزینه روی اپلیکیشن هی ملودی هم وجود دارد. این برنامه هنوز در حال پیشرفت است و احتمالا در آینده آپشنهای آن تغییر کند.
اتصال وان پلاس بادز زد
هنگام بررسی وان پلاس زد با گوشی سامسونگ گلکسی S10e و همچنین وان پلاس 7 Pro متوجه شدیم این هدفون بی سیم تا زمانی که خود کاربر آن را قطع نکند همچنان متصل باقی میماند. فاصله مکانی که ایرپادز به گوشی میتواند وصل شود، 10 متر است. البته هنگامی که خارج از خانه و در حال راه رفتن هستید، بدون توجه به اینکه گوشی جیب راست یا چپ باشد، قطع و وصلهایی صورت میگیرد. با این حال لازم به ذکر است که هیچگاه این اتصال به طور کامل قطع نشده است.
ایربادز جدید وان پلاس از بلوتوث 5.0 برای اتصال به گوشی بهره برده است و تنها از کدک با کیفیت بلوتوث AAC استفاده میکند. بیشتر گوشیهای تلفن اندرویدی با کدک بلوتوث AAC مشکل دارند؛ چراکه سیستم عامل نمیتواند به طور مداوم کدک را کدگذاری کند. پس هنگام خرید وان پلاس زد حتما این موضوع را بررسی کنید که آیا گوشی شما میتواند از بلوتوث AAC پشتیبانی کند یا خیر.
کیفیت صدای OnePlus Buds Z
OnePlus Buds Z به واسطه توجه به خواستههای مشتریان، پاسخ فرکانسی ایمنی دارد. بیشتر هدستها نتهای «بیس» و «تریبل» را تقویت میکنند تا هیجان موسیقی بیشتر شود، همزمان با اینکه تمامی جزئیات صدا را نیز نگه میدارند.
در تصویر فوق میتوانید پاسخ فرکانس آن را ببینید. پاسخ فرکانس بادز زد شبیه به نسخه پیشین خود یعنی OnePlus Buds است. هر دو ایرپاد نتهای بیس را تقریبا دو برابر میکنند تا صدای آن به اندازه نتهای میانی بلند شود که همین باعث میشود صدای موسیقی بلندتر و هیجان آن هم بیشتر شود.
این یک ترفند هوشمندانه است که حتی شاید ما را هم جذب کند، ولی لازم است بدانید با این تقویت صدا، جزئیات آهنگ و موسیقی کم میشود. این ترفند نتیجه پوشاندن صداهای میانه با نتهای بلند است. البته این موضوع هنگام صحبت کردن یا ورزش کردن (با آهنگهای پرهیجان) اصلا اهمیتی ندارد و خودش را نشان نمیدهد. اما اگر آهنگ ملایمی میخواهید گوش بدهید یا خیلی حرفهای میخواهید به نتهای موسیقی گوش دهید، با ایربادز وان پلاس امکان پذیر نیست.
باتری وان پلاس بادز زد
باتری ایرپاد Buds Z با خروجی 75 دسیبل میتواند تا 4 ساعت دوام بیاورد. اگرچه این میزان کمتر از مقدار رسمی اعلام شده آن (5 ساعت) است، اما برای این رده از ایرپادها کاملا عادی و حتی خوب است. یکی از بهترین ویژگیهای آن شارژ سریع است. به طوری که تنها با قرار دادن ایربادز درون کیسش به مدت 10 دقیقه، 3 ساعت شارژ میشود. این ویژگی برای کسانی که به طور مدام از ایرپاد استفاده میکنند یا کسانی که مسافرت هستند، عالی است.
کیس ایربادز Z با کابل نوع C شارژ میشود و از شارژ بی سیم پشتیبانی نمیکند. باتریهای گوشی ایرپاد از نوع لیتیومی است که به مرور زمان ضعیف میشود. مدت زمان بهینه برای استفاده از هر یک جفت باتری تقریبا 2 سال است.
صحبت کردن با OnePlus Buds Z
کیفیت میکروفون این ایرپاد خوب است، اما خیلی خاص و فوقالعاده نیست. میتوانید با آن تماسهای سریع داشته باشید بدون هیچ مشکلی و حتی میتوانید در کنفرانسهای درون ساختمانی هم با آن صحبت کنید. اما اگر تماسهای طولانی و یا کنفرانسهای خیلی مهم دارید بهتر است از هدفونهای حرفهایتر استفاده کنید؛ چراکه مقداری نویز در پشت زمینه صدای این ایرپاد شنیده میشود.
وان پلاس بادز زد یا وان پلاس بادز؟
اگر کیفیت صدا برایتان مهم است، بهتر است وان پلاس بادز Z را بخرید. درست است که Oneplus Buds درایورهای دینامیک بزرگتری دارد، اما همین باعث ورود نویز بیشتر هم میشود. جایگیری گوشیهای Buds درون گوش خوب است، اما اصلا قابل مقایسه و به خوبی Z Buds نیست.
یک دلیل دیگر که باعث شده بادز زد بهتر از بادز باشد، بادوام بودن آن است. Buds Z دارای IP55 است؛ یعنی ضد آب و گرد و غبار است. در حالی که Buds تنها IPX4 است؛ یعنی تنها به مدت 5 دقیقه در برابر آب و باران مقاوم است. هر دو ایرپاد به خوبی درون گوش قرار میگیرند، اما OnePlus Buds Z مناسب کوهنوردان و ورزشکاران است؛ چون اصلا از گوش در نمیآید. هرچند دلایل زیادی هم وجود دارد که ممکن است شخصی ترجیح دهد OnePlus Buds را بخرد؛ از جمله شارژ بیسیمی آن.
قیمت وان پلاس بادز زد
ایرپاد OnePlus Buds Z راه حلی فوقالعاده برای کسانی است که فقط ایرپاد میخواهند نه زرق و برق و اسم کمپانی. اگر بودجهای که برای ایرپادر در نظر دارید حدود 50 دلار باشد، به راحتی میتوانید آن را بخرید؛ چراکه قیمتش حدودا 40 تا 50 دلار است. به جرات میتوان گفت این ایربادز یکی از با صرفهترین ایربادزهاست. کنترلگرهای آن محدود است، اما کارتان با آن راه میافتد.
به طور کلی ایرپاد OnePlus Buds Z یک ایرپاد بیسیم واقعی و بیتکلف با قیمت مناسب است. اگر به دنبال اتصال چندگانه و حذف کامل نویز نیستید، این ایربادز گزینه خوبی است. حتی با قیمت پایینی که دارد ویژگیهای خوب بسیاری هم دارد، مانند شناسایی خودکار گوشی، پشتیبانی از دالبی اتم و ضدآب بودن.