اگر از علاقهمندان بازیهای شبیه ساز پرواز هستید، با ما همراه باشید تا بازی Microsoft Flight Simulator 2020 را به شما معرفی کنیم.
وقتی نسخه جدید بازی Microsoft Flight Simulator در نمایشگاه E3 2019 معرفی شد، بسیاری از گیمرها را به وجد آورد. بازی پیشرفتهای زیادی نسبت به نسخههای قبلی خود داشت و مهمتر از همه، در بحث گرافیک و جلوههای بصری، یک جهش بزرگ را تجربه کرده بود. تمام کشورها و شهرهای دنیا با جزئیات کامل در این بازی بازسازی شدهاند و شما میتوانید با هواپیماهای مختلف به گوشه و کنار جهان سفر کنید. خیلی دوست دارید پاریس را از نزدیک ببینید؟ دلتان میخواهد با ارتفاع کم از بالای اهرام مصر پرواز کنید؟ این کارها را میتوانید در بازی Microsoft Flight Simulator 2020 انجام دهید. در ادامه درباره ویژگیهای دیگر این بازی بیشتر صحبت میکنیم. ابتدا بد نیست نگاهی به تریلر بازی Microsoft Flight Simulator داشته باشیم. با پلازا همراه باشید.
فهرست:
نگاهی اجمالی به مجموعه بازی های Flight Simulator
مجموعه بازی شبیه ساز پرواز مایکروسافت از سال 1982 برای کامپیوترهای شخصی عرضه میشود. از این نظر میتوان این مجموعه را یکی از قدیمیترین بازیها در این سبک نامید. جالب است بدانید که این مجموعه، در واقع قدیمیترین محصول نرمافزاری کمپانی مایکروسافت نیز هست، چون حتی از سیستمعامل ویندوز نیز سه سال زودتر عرضه شده است. حتی در بین بازیهای PC نیز میتوانیم مجموعه Flight Simulator را یکی از قدیمیترینها بنامیم.
ساخت اولین بازی از این مجموعه در سال 1977 به وسیله فردی به نام بروس آرتویک شروع شد. آرتویک این بازی را در کمپانی خودش به نام سابلاجیک (Sublogic) توسعه داد و تصمیم داشت آن را برای کامپیوترهای مختلف عرضه کند. او یک روز به طور اتفاقی با یکی از کارمندان مایکروسافت آشنا میشود که از قضا، او هم علاقهمند به ساخت یک بازی با گرافیک بهتر نسبت به کامپیوترهای هشت بیتی (مثل Apple II) بود. به این ترتیب زمینههای همکاری آرتویک با مایکروسافت شکل میگیرد و او اولین بازی از مجموعه شبیه ساز پروازش را با نام تجاری Microsoft Flight Simulator برای کامپیوترهای 16 بیتی IBM در سال 1982 عرضه میکند.
تا به امروز بیشتر از 10 بازی از همین مجموعه برای کامپیوترهای شخصی و کنسول های بازی عرضه شدهاند. مایکروسافت در هر نسخه تلاش کرده تا ویژگیهای جدیدی را به بازی اضافه کند و ضمن ارتقای گرافیکی آن، تعداد هواپیماها و فرودگاههای بازی را افزایش دهد. جدیدترین نسخه این مجموعه یعنی بازی Microsoft Flight Simulator 2020 را باید کاملترین شماره از این سری بنامیم که هم از نظر بصری فوقالعاده به نظر میرسد، هم گیمپلی آن ارتقا پیدا کرده و هم دسترسی به اکثر فرودگاههای جهان را برای گیمرها فراهم کرده است. البته این بازی هنوز منتشر نشده، بنابراین فعلا نباید به فکر دانلود آخرین نسخه Microsoft Flight Simulator 2020 باشید. در ادامه درباره تاریخ انتشار این عنوان و ویژگیهای برجسته آن صحبت میکنیم.
تاریخ انتشار Microsoft Flight Simulator 2020
همانطور که اشاره کردیم، نسخه جدید بازی شبیه ساز پرواز مایکروسافت در نمایشگاه E3 2019 معرفی شد. این بازی، بعد از نسخه Flight Simulator X که در سال 2006 عرضه شد، اولین بازی مجموعه به شمار میرود؛ یعنی حدود 14 سال از آخرین باری که نسخه جدید این سری به بازار آمد میگذرد. در سال 2009 استودیوی سازنده این مجموعه به نام Aces Game Studio تعطیل شد و همین موضوع روی تاخیر طولانی بازی Microsoft Flight Simulator 2020 بیتاثیر نبود. در نهایت استودیوی فرانسوی Asobo Studio ساخت بازی را بر عهده گرفت و اعلام کرد که بازی در تاریخ 18 آگوست 2020 (28 مرداد 99) عرضه خواهد شد.
امکان پیشخرید این بازی از چند هفته قبل فراهم شده است. بازیکنها میتوانند سه نسخه استاندارد، دلوکس و پریمیوم را خریداری کنند که هر کدام دارای تعداد مشخصی هواپیما و فرودگاه هستند. گفته میشود که بازی در تاریخ 18 آگوست روی کامپیوتر منتشر میشود، اما تاریخ عرضه بازی روی کنسول ایکس باکس وان هنوز مشخص نیست.
گیم پلی بازی Microsoft Flight Simulator
گیم پلی بازی Microsoft Flight Simulator تا حد زیادی مشابه بازیهای قبلی این مجموعه است. شما از دو نمای مختلف میتوانید به هدایت هواپیما بپردازید: نمای بیرونی که دوربین را پشت سر هواپیما و با فاصله نزدیک قرار میدهد و نمای داخل کابین که در این شرایط همه چیز واقعیتر به نظر میرسد و میتوانید مثل یک خلبان حقیقی به هدایت هواپیما بپردازید. وقتی از نمای داخل کابین استفاده میکنید، همه اطلاعات مورد نیاز مثل میزان ارتفاع، سوخت باقیمانده، وضعیت موتور هواپیما و… روی نمایشگرهای داخل کابین نشان داده میشوند، اما هنگامی که دوربین در نمای بیرون قرار میگیرد، این اطلاعات در گوشه صفحه به نمایش در میآیند.
سازندگان بازی تمام تلاش خود را کردهاند تا فیزیک هواپیما و شرایط پرواز کاملا طبیعی به نظر برسد. در شرایط جوی مختلف به خوبی حس میکنید که هدایت هواپیما چه تغییری کرده است. این واقعگرایی روی سطح زمین نیز به وضوح مشاهده میشود. علاوه بر مدلهای طبیعی ساختمانها، درختان، جادهها و غیره، شاهد حضور اتومبیلهای در حال حرکت هستیم که باعث واقعیتر شدن بازی میشوند. حتی در جنگلها و دشتها میتوانید حیوانات مختلف را مشاهده کنید. طراحی این همه جزئیات، بدون شک وقت زیادی از سازندههای بازی گرفته، اما در نهایت باعث بهتر شدن آن شده است.
شاید فکر کنید که قبل از تجربه این عنوان، باید به دنبال آموزش بازی Microsoft Flight Simulator باشید تا بتوانید کنترل هواپیماها را به عهده بگیرید، اما در واقع نیاز به هیچ آموزشی ندارید. بازی خودش همه چیز را یادتان میدهد و در کوتاهترین زمان ممکن به یک خلبان حرفهای تبدیل خواهید شد.
سیستم مورد نیاز بازی Microsoft Flight Simulator
قبل از آنکه به دانلود بازی Microsoft Flight Simulator 2020 بپردازید، بهتر است نگاهی به سیستم مورد نیاز بازی بکنید و آن را با مشخصات کامپیوتر خودتان مطابقت دهید. همانطور که گفتیم، این بازی از گرافیک پرجزئیات و باکیفیتی بهره میبرد، بنابراین طبیعی است که برای اجرای آن نیاز به یک سیستم قدرتمند داشته باشید. مشخصات سیستم مورد نیاز Microsoft Flight Simulator 2020 به قرار زیر است:
- پردازنده: اینتل Core i5-4460 / ایامدی Ryzen 3 1200
- کارت گرافیک: انویدیا GTX 770 / رادئون RX 570
- رم گرافیک: 2 گیگابایت
- رم: 8 گیگابایت
- فضای ذخیرهسازی: 150 گیگابایت
البته برای اینکه بتوانید بدون هیچ گونه لگ و افت فریم، این بازی را با کیفیت بالا اجرا کنید، پیشنهاد میشود که سیستمی با مشخصات زیر یا بهتر داشته باشید:
- پردازنده: اینتل Core i5-8400 / ایامدی Ryzen 5 1500X
- کارت گرافیک: انویدیا GTX 970 / رادئون RX 590
- رم گرافیک: 4 گیگابایت
- رم: 16 گیگابایت
- فضای ذخیرهسازی: 150 گیگابایت
برخی ویژگی های جذاب بازی Microsoft Flight Simulator
برجستهترین ویژگی بازی شبیه ساز پرواز مایکروسافت 2020 این است که شما میتوانید به تمام نقاط دنیا پرواز کنید. افرادی که قبلا به دانلود بازی های شبیه ساز پرواز برای کامپیوتر پرداخته و این بازیها را تجربه کردهاند، به خوبی میدانند که این ویژگی چقدر جذاب و هیجانانگیز است. اینکه بتوانیم سوار یک هواپیما شویم و بر فراز بزرگترین شهرهای جهان یا کوچکترین و دورافتادهترین دهکدهها پرواز کنیم، خودش به اندازه کافی جالب و وسوسهانگیز است.
اما شاید بپرسید سازندههای بازی چگونه توانستهاند تمام نقاط کره زمین را بازسازی کنند؟ مایکروسافت با کمک اطلاعاتی که از موتور جستجوی خود یعنی بینگ (Bing) به دست آورده، توانسته است تمام مناطق را با جزئیات مختلف مثل راهها، ساختمانها و درختان، به شکل مجازی بازسازی کند. البته مایکروسافت از هوش مصنوعی و سرویس پردازش ابری خود به نام Azure هم کمک گرفته تا مناطق مختلف روی زمین را به صورت خودکار بازسازی کند. اگر قرار بود این همه جزئیات به طور معمولی و تکتک ساخته شوند، شاید روند توسعه این بازی به عمر سازندگان آن قد نمیداد!
ویژگی مهم دیگر بازی آن است که خطوط هوایی واقعی که هواپیماهای دنیا از طریق آنها جابهجا میشوند، در بازی Microsoft Flight Simulator شبیه سازی شدهاند. به این ترتیب حتی در بخش چندنفره که سایر بازیکنها از نقاط مختلف دنیا هم حضور دارند و مثل شما در حال پرواز در آسمان هستند، امکان به وجود آمدن حادثه و برخورد دو هواپیما نزدیک به صفر خواهد بود.
پرواز کردن همیشه در آسمان صاف و هوای آفتابی اتفاق نمیافتد. گاهی ممکن است شرایط جوی به گونهای باشد که هدایت هواپیما را دشوار کند. سازندگان بازی Microsoft Flight Simulator 2020 تا آنجا به واقعیت نزدیک شدهاند که حتی شرایط جوی مختلف را نیز برای بازی خود پیشبینی کردهاند. چرخه فصلها و تغییرات آب و هوایی، درست مانند دنیای واقعی در این بازی شبیه سازی شدهاند. بنابراین میتوانید نقاط مختلف زمین را در فصلهای گرم یا سرد سال از نزدیک ببینید؛ البته به خاطر داشته باشید که پرواز کردن در هر فصل شرایط خاص خودش را دارد.
بازی شبیه ساز پرواز مایکروسافت 2020 از واقعیت مجازی یا VR هم پشتیبانی خواهد کرد. البته گفته میشود که این قابلیت از ابتدا در اختیار بازیکنها نیست، اما بعد از مدتی و با انتشار آپدیتهای آینده، امکان استفاده از هدستهای واقعیت مجازی در این بازی فراهم خواهد شد. تصور کنید داخل کابین خلبان نشستهاید و با چرخاندن سر میتوانید به اطراف و به بیرون از پنجره نگاه کنید. در این حالت مطمئنا همه چیز واقعیتر به نظر خواهد رسید.
نظر شما درباره بازی Microsoft Flight Simulator چیست؟ آیا به بازیهای شبیه ساز پرواز علاقه دارید؟ لطفا نظرات خودتان را در این رابطه با ما و مخاطبان پلازا به اشتراک بگذارید.