Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

فناوری VoIP چیست؟ چرا شرکت شما باید از آن استفاده کند؟

سرویس تلفن VoIP
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

فناوری VoIP به معنای انتقال صدا بر روی پروتکل اینترنت است؛ یعنی با استفاده از VoIP تماس‌های تلفنی از طریق یک بستر اینترنتی انجام می‌شوند. تکنولوژی VoIP برای شرکت‌ها بسیار مفید و کاربردی است. در ادامه فناوری VoIP را به طور کامل بررسی خواهیم کرد.

فناوری VoIP شکل کوتاه شده عبارت Voice Over Internet Protocol بوده که به صورت تحت‌اللفظی به معنای «صدا بر روی پروتکل اینترنت» است. به عبارت ساده‌تر این فناوری به شما امکان می‌دهد تا تماس‌های تلفنی خود را به جای یک خط تلفن معمولی، از طریق اتصال به اینترنت پهن‌باند برقرار کنید. هزینه برقراری تماس از طریق فناوری ویپ بسیار پایین بوده و برای شرکت‌های بزرگ، از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است. اگر در محل کار خود به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید، فناوری VoIP برای شما بسیار کارآمد خواهد بود. شما از طریق VoIP می‌توانید تماس‌های تلفنی خود را به جای شرکت مخابرات از طریق اینترنت و با هزینه بسیار پایین‌تر انجام دهید. در ادامه این مقاله از پلازا فناوری VoIP را به طور کامل مورد بررسی قرار می‌دهیم.

فناوری VoIP چیست

آنچه در ادامه می‌خوانید:

 


فناوری VoIP چیست؟


فناوری VoIP که به آن فناوری IP تلفنی یا تلفن اینترنتی نیز گفته می‌شود، نوعی روش و گروهی از فناوری‌های نوین برای برقراری ارتباطات صوتی و جلسات چندرسانه‌ای از طریق شبکه‌های پروتکل اینترنت (IP) است. اصطلاحات «تلفن اینترنتی» و «خدمات تلفن پهن‌باند» به طور خاص به ارائه خدمات ارتباطی (تماس صوتی، فکس، پیام کوتاه و پیام‌رسانی صوتی) از طریق اینترنت عمومی اشاره دارند.

سرویس تلفن VoIP و برخی از خدمات آن به شما امکان برقراری تماس با افرادی که از این سرویس استفاده می‌کنند را می‌دهد. اما با استفاده از برخی خدمات دیگر آن می‌توانید با هر فردی که شماره محلی، راه دور و بین‌المللی دارد نیز تماس تلفنی برقرار کنید.

فن آوری VoIP

فناوری VoIP به عبارت ساده‌تر به معنای استفاده از خدمات تلفنی از طریق اینترنت است. برخی افراد در کنار تلفن‌های معمولی و سنتی خود از تکنولوژی VoIP نیز استفاده می‌کنند؛ زیرا خدمات VoIP معمولا هزینه کمتری نسبت به شرکت‌های مخابراتی سنتی دارند و برای کسب و کارهای بزرگ و شرکت‌های تجاری، صرفه اقتصادی دارد. فن آوری VoIP در واقع می‌تواند با استفاده از اینترنت و بدون نیاز به سیم‌کشی‌های تلفن‌های سنتی، تماس تلفنی برقرار کند. یعنی فناوری VoIP برای برقراری ارتباط، به جای استفاده از سیم از فناوری دیجیتال بهره می‌برد و به نوعی خالق ارتباط تلفنی بدون سیم است.

فناوری VoIP به جای استفاده از خطوط تلفنی سنتی از سرویس‌های تلفنی مبتنی بر شبکه و اینترنت استفاده می‌کند و برای برقراری ارتباط به یک پهن‌باند مانند DSL احتیاج دارد. فناوری ویپ صدای آنالوگ انسان را با استفاده از مبدل آنالوگ به صدای دیجیتال تبدیل می‌کند و آن را از طریق اینترنت به نقطه مورد نظر ارسال می‌کند. صدای انسان پس از رسیدن به مقصد مورد نظر مجددا به صورت آنالوگ تبدیل شده و توسط فرد دیگری در پشت خط شنیده می‌شود. این فناوری انقلاب و تحول بزرگی در عرصه ارتباطات است و شرکت‌های بزرگ معمولا برای برقراری ارتباط با نقاط مختلف دنیا از تکنولوژی VoIP استفاده می‌کنند.

 


نحوه کار تلفن های VoIP


استفاده از فناوری VoIP برای شرکت‌ها بسیار کارآمد و مفید است؛ زیرا با استفاده از آن می‌توانند به راحتی و بدون پرداخت هزینه‌های گزاف با شرکت‌های دیگر در اقصی نقاط دنیا، ارتباط برقرار کنند. فن آوری VoIP در واقع سیستم تلفن مبتنی بر شبکه اینترنت است که با اتصال به اینترنت می‌تواند با هر نقطه از دنیا ارتباط تلفنی برقرار کند. برای استفاده از تکنولوژی VoIP تنها کافی است هزینه رساننده خدمات اینترنتی (ISP) را پرداخت کنید. اما چگونه می‌توان با استفاده از این تکنولوژی یا خرید سرویس VoIP ارتباط تلفنی برقرار کرد؟

تفاوت voip و سانترال

رایج‌ترین کاربرد فناوری VoIP اتصال به تلفن‌های آنالوگ ساده و سرویس‌های تلفنی مبتنی بر اینترنت است که با یک سوئیچ یا آداپتور به تلفن متصل می‌شود. مخاطب شما در آن سوی خط متوجه استفاده شما از این فناوری نخواهد شد. برای ساخت VoIP به راحتی می‌توانید با اتصال گوشی تلفن به یک آداپتور تلفن آنالوگ (ATA) و سپس اتصال آن به کامپیوتر یا مودم اینترنت، از این فناوری استفاده کنید و از طریق گوشی تلفن منزل خود تماس اینترنتی بگیرید.

استفاده از گوشی تلفن ویپ (IP Phone) نیز یکی دیگر از شیوه‌های استفاده از VoIP است. گوشی تلفن ویپ مانند گوشی‌های معمولی است که اتصال‌دهنده‌ای به نام RJ45 Ethernet دارد و تمام سیستم‌های مورد نیاز برای دسترسی به آدرس IP در آن وجود دارد. با استفاده از این سیستم‌ها بدون هیچ دردسری می‌توانید تماس آنلاین برقرار کنید و هزینه‌ای نپردازید. روش دیگری که برای استفاده از فناوری VoIP وجود دارد، روش رایانه به رایانه است که ساده‌ترین شیوه اتصال به این فناوری محسوب می‌شود. تنها کافی است نرم‌افزار مخصوص VoIP را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید و با استفاده از میکروفون، بلندگو و اینترنت پرسرعت، تماس تلفنی آنلاین برقرار سازید.

 


مزایای استفاده از فناوری VoIP در شرکت ها


همانطور که اشاره کردیم، استفاده از فناوری VoIP در شرکت‌ها بسیار پرکاربرد و مهم است و اکثر شرکت‌های بزرگ از این فناوری بهره می‌برند. اما مزایای سرویس VoIP مخابرات چیست و چرا سازمان‌های بزرگ از آن استفاده می‌کنند؟ خرید سرویس VoIP از جمله اقدامات مهم یک شرکت در راستای تسهیل برقراری ارتباط و گسترش روابط کاری با سایر شرکت‌های بزرگ است.

تفاوت voip و سانترال

مزایای VoIP در یک شرکت شامل موارد زیر است:

 

کاهش هزینه ها

فناوری VoIP که به معنای صدا بر روی پروتکل اینترنت است در یک کسب و کار، وظیفه کاهش هزینه‌های عملیاتی و سرمایه‌ای را بر عهده دارد. یک ارائه دهنده خدمات VoIP ایده‌آل، همیشه در مقایسه با ارائه دهندگان خدمات و ارتباطات تلفنی سنتی، هزینه کمتری را برای یک شرکت خواهد داشت. مشاغلی که در محیط کاری هنوز در حال استفاده از تلفن‌های سنتی هستند، باید برای کاهش هزینه‌های خود از زیرساخت‌های ارتباطی VoIP بهره بگیرند. یک شرکت با انتخاب این فناوری نه تنها می‌تواند مبلغ قابل توجهی را پس‌انداز کند، بلکه می‌تواند همان مبلغ را به بخش‌هایی که قابلیت سوددهی بیشتری در بلندمدت دارند، اختصاص دهد.

 

فناوری چند منظوره

مهم‌ترین مزیت استفاده از فناوری VoIP این است که این تکنولوژی می‌تواند تمام اشکال و انواع ارتباطات را برای شما در یک دستگاه فراهم آورد. بدین ترتیب شما به عنوان صاحب یک کسب و کار، دارای یک شماره کاری ثابت هستید و کارمندان از طریق این شماره می‌توانند با شما ارتباط برقرار کنند. علاوه بر این، فن آوری VoIP امکان ارسال و دریافت ایمیل را نیز برای شما فراهم می‌کند. شما همچنین قادرید دستگاه VoIP خود را به دستگاه‌های دیگری نظیر تلفن همراه، متصل کنید و بدین ترتیب می‌توانید در هرکجا که هستید، تماس‌های کاری خود را پاسخ دهید و همیشه در دسترس باشید.

نحوه کار تلفن های voip

 

استمرار و تداوم کسب و کار

یکی از اهداف اصلی صاحبان مشاغل مختلف، اطمینان حاصل کردن از تداوم کسب و کارشان در درازمدت است. فناوری VoIP به شیوه خود به رونق و استمرار کسب و کار شما کمک می‌کند و باعث می‌شود حتی در صورت جابجایی یا قطع شدن سرورهای ارتباطی، خطوط ارتباطی شما همچنان برقرار باشند. به خاطر داشته باشید که شما باید همیشه در دسترس و یا در حال برقراری ارتباط باشید. فناوری VoIP این امکان را برای شما فراهم می‌آورد و ارتباط شما با دنیای پیرامونتان را همیشه برقرار نگه می‌دارد.

 

ارزش

با انتخاب فناوری VoIP به عنوان یکی از روش‌های ارتباطی در کسب و کارها، یک شرکت از مزایای بی‌شمار دیگر آن نیز بهره‌مند می‌شود. بهترین مزیت این فناوری این است که مزایای ارائه شونده در آن هیچگونه هزینه جانبی یا اضافه‌ای ندارند. علاوه بر آن، از طریق اتصال به اینترنت، VoIP دیگر هزینه‌های گزاف خطوط تلفن و زیرساخت‌های فیزیکی را شامل نمی‌شود و این هزینه‌های اضافی عملا از بین خواهند رفت و مسلما این موضوع به نفع شرکت شما خواهد بود. از مزایای دیگر VoIP می‌توانیم به ارائه رایگان ویدئو کنفرانس، پیام صوتی و چت صوتی برای مشتریان اشاره کنیم.

به یاد داشته باشید که ارائه دهنده خدمات مناسبی را برای کسب و کار خود انتخاب کنید. ارائه دهندگان مختلفی در بازار وجود دارند و این امر، انتخاب را دشوار می‌سازد. پیش از خرید سرویس حتما با اپراتور ارائه دهنده خدمات مشورت کنید.

نحوه کار تلفن های voip

 

تحرک و پویایی

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های امروز در عصر ارتباطات، نشستن در یک مکان برای دریافت یک تماس یا یک ایمیل است. یکی دیگر از مزایای منحصر به فرد فناوری VoIP این است که می‌توانید آن را هرکجا می‌خواهید با خود ببرید. برخلاف تماس‌های تلفنی سنتی، احتیاجی نیست که به مرکز ارتباط نزدیک یا متصل باشید. اینترنت پر سرعت، تنها چیزی است که برای برقراری ارتباط امن و راحت با دنیای بیرون به آن نیاز دارید. صرف نظر از دستگاهی که از آن استفاده می‌کنید، تا زمانی که به یک منبع اینترنت قوی و پر سرعت متصل باشید، می‌توانید ارتباط خود را با مشتریان و کارمندان شرکتتان حفظ کرده و همیشه در دسترس باشید.

 


جمع بندی


ما در این مقاله مفهوم و کارکردهای فناوری VoIP را به طور کامل مورد بررسی قرار دادیم. همانطور که خواندید، این فناوری به شما امکان می‌دهد تا تماس‌های تلفنی خود را به جای یک خط تلفن معمولی، از طریق اتصال به اینترنت پهن‌باند برقرار کنید. هزینه برقراری تماس از طریق فناوری ویپ بسیار پایین بوده و برای شرکت‌های بزرگ، از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است.

اگر در محل کار خود به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید، فناوری VoIP برای شما بسیار کارآمد خواهد بود. شما از طریق VoIP می‌توانید تماس‌های تلفنی خود را به جای شرکت مخابرات از طریق اینترنت و با هزینه بسیار پایین‌تر انجام دهید. با استفاده از فن آوری VoIP همیشه در دسترس هستید و می‌توانید ارتباط خود را با مشتریان و کارمندان خود حفظ کنید. شما تاکنون تجربه استفاده از تکنولوژی VoIP را داشته‌اید؟ لطفا نظرات خود را در بخش ارسال دیدگاه با ما در میان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402