شرکت MTN: سهام ایرانسل و اسنپ را می فروشیم

فروش سهام ایرانسل و اسنپ
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

چند روزی است که زمزمه‌هایی مبنی بر فروش سهام ایرانسل و اسنپ به گوش می‌رسد و شرکت MTN آفریقا قصد دارد از بازارهای خاورمیانه خارج شود. آیا این خبر صحت دارد و فروش سهام اسنپ و ایرانسل اقدام درستی است؟

طبق گزارش ایسنا، شرکت MTN ایرانسل آفریقای جنوبی تصمیم دارد از بازار ضعیف خاورمیانه خارج شده و توجه خود را به بازار آفریقا معطوف کند. این شرکت علاوه بر سهام ایرانسل، سهامدار اپلیکیشن تاکسی اینترنتی اسنپ نیز هست و فروش سهام اسنپ را هم در برنامه‌های آتی خود قرار داده است. شرکت MTN بزرگ‌ترین اپراتور تلفن همراه آفریقا محسوب می‌شود و رالف ماپیتا مدیر مالی آن اذعان دارد که فضای خاورمیانه بسیار پیچیده‌تر از پیش شده است و این منطقه در حال حاضر، پایین‌ترین میزان درآمد را برای آنها دارد. ماپیتا علت اصلی فروش سهام ایرانسل و خروج از بازارهای خاورمیانه را وضعیت پیچیده اقتصاد و کسب و کار اعلام کرده است.

فروش سهام ایرانسل

طبق اظهارات راب شوتر، مدیر عامل شرکت MTN بازارهای خاورمیانه به دلیل کاهش ارزش ارز، سهم اندکی در میزان درآمد این شرکت دارند و نگه داشتن آنها از لحاظ اقتصادی، برای آنها توجیهی ندارد. این سهام ممکن است در یک شرکت کوچک‌تر، درآمد قابل توجهی داشته باشد. فروش سهام ایرانسل به صورت تدریجی انجام خواهد شد و ابتدا شرکت‌های زیرمجموعه در افغانستان، سوریه و یمن به فروش خواهند رسید. شرکت MTN در این مدت حدود 49 درصد از سهام ایرانسل خود را به فروش می‌رساند و این فرآیند حدود 3 الی 5 سال زمان می‌برد و به سرعت اتفاق نمی‌افتد.

در این میان نیز زمزمه‌هایی مبنی بر فروش سهام اسنپ به گوش می‌رسد و مدیر عامل MTN در راستای فروش سهام ایرانسل قصد دارد سهام اپلیکیشن تاکسی آنلاین اسنپ را نیز به فروش برساند. به گزارش ایسنا، رالف ماپیتا اظهار دارد که علیرغم جایگاه ویژه و برتر اسنپ در بازار تاکسی اینترنتی ایران، سرمایه‌گذاری در این اپلیکیشن در حال حاضر و با وضعیت کنونی در اولویت قرار ندارد. راب شوتر مدیر عامل شرکت MTN هفته گذشته اعلام کرد که علاوه بر فروش سهام ایرانسل تصمیم قطعی خود را برای فروش سهام اسنپ نیز اتخاذ کرده است. جالب است بدانید که گروه MTN در اپلیکیشن اسنپ به طور روزانه حدود دو میلیون مسافر در ایران دارد و صاحب 43 درصد از سهام آن است.

فروش سهام اسنپ

عوامل متعددی چون کاهش ارزش ارز، شیوع ویروس کرونا، تورم بالا و تحریم‌های اقتصادی بر روند کاری شرکت MTN تاثیرات منفی بسزایی داشته و مشکلات آنها را دو برابر کرده‌اند. شرکت MTN دومین بازار بزرگ به لحاظ تعداد مشترکان است و خروج از آن برای این شرکت دشوار خواهد بود. با این حال، تصمیم فروش سهام ایرانسل با توجه به ارزیابی‌های انجام شده توسط مدیران و سهامداران این شرکت، به تدریج صورت خواهد گرفت و در کنار آن، فروش سهام اسنپ نیز انجام می‌شود.

کلام آخر

به نظر شما فروش سهام اسنپ و ایرانسل و خروج از بازارهای خاورمیانه تصمیم هوشمندانه‌ای است؟ آیا این عمل موجب رشد و رونق اقتصادی شرکت MTN خواهد شد؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025