KFC با استفاده از پرینتر سه بعدی ناگت مرغ تولید خواهد کرد!

تولید ناگت مرغ با پرینتر سه بعدی غذا
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

بر اساس اعلام KFC، این کمپانی طی همکاری با یک شرکت پرینت سه بعدی روسی، اولین ناگت مرغ با استفاده از پرینتر سه بعدی غذا را تولید خواهد کرد.

برند مشهور KFC که در زمینه رستوران‌های زنجیره‌ای فست فود فعالیت دارد، در تلاش است در راستای برنامه «رستوران آینده» خود، برای اولین بار در جهان با استفاده از پرینتر سه بعدی غذا، ناگت مرغ تولید کند. بر اساس اعلام این کمپانی، این کار با همکاری یک شرکت روسی به نام 3D Bioprinting Solutions انجام خواهد شد و KFC به کمک این کمپانی در راستای گسترش تکنولوژی بیوپرینت و «پرینت» گوشت مرغ با استفاده از مواد گیاهی و سلول‌های مرغ گام خواهد برداشت.

پرینتر سه بعدی غذا

KFC برنامه دارد تا موادی مثل بریدینگ و ادویه‌جات را برای شریک روسی خود فراهم کند تا در کنار شبیه‌سازی طعم و ساختار مرغ واقعی، طعم و مزه خاص KFC نیز به ناگت‌های پرینت شده با استفاده از پرینتر سه بعدی غذا منتقل شود.

البته همانطور که عنوان شد، KFC در فرآیند تولید ناگت‌ مرغ با پرینتر سه بعدی، فقط از مواد گیاهی استفاده نخواهد کرد و مواد حیوانی نیز در فرمول کمپانی جای خواهند داشت. بنابراین، ناگت‌های KFC برای گیاهخواران مناسب نخواهند بود. البته این شرکت در برخی از شعبه‌های خود غذاهای ویژه گیاهخواران را ارائه می‌کند. سال گذشته، KFC به اولین رستوران فست فود زنجیره‌ای در آمریکا تبدیل شد که مرغ گیاهخواری بدون استفاده از گوشت را ارائه می‌کند و برنامه دارد تا در تابستان جاری این قسمت از خدمات خود را نیز گسترش دهد.

KFC معتقد است که تولید ناگت با استفاده از پرینتر سه بعدی غذا نسبت به روش‌های مرسوم، خیلی بیشتر به طبیعت و محیط زیست کمک خواهد کرد. یوسف کاسوانی، از بنیانگذاران 3D Bioprinting Solutions طی بیانیه‌ای در مورد همکاری با KFC گفت:

تکنولوژی بیوپرینت سه بعدی در ابتدا بیشتر در داروسازی شناخته می‌شد، [اما] این روزها در حال کسب محبوبیت در تولید مواد غذایی مثل گوشت است. تسریع این چنین تکنولوژی‌هایی در آینده به ما اجازه می‌دهد که محصولات گوشتی سه بعدی را بیشتر قابل دسترس کرده و ما امیدواریم که تکنولوژی ناشی از همکاری ما و KFC به تسریع روند عرضه محصولات گوشتی مبتنی بر سلول در بازار کمک کند.

مرغ سخاری با پرینتر سه بعدی غذا

پرینت سه بعدی یک پروسه کند و آزمایشگاهی است، اما با این وجود، تولیدات امیدوارکننده‌ای در زمینه دارویی صورت گرفته است. تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا بر روی روند پرینت اعضای بدن برای پیوند عضو در سال گذشته به این نتیجه رسید که مواد اولیه بیولوژیکی قبل از کامل شدن پروسه پرینت سه بعدی فاسد می‌شوند. متخصصین بر این باورند که هنوز راه زیادی تا تولید ارگان‌های بدن برای پیوند به بیماران با استفاده از پرینت سه بعدی در پیش است و این تکنولوژی هنوز نیاز به بهبود دارد.

KFC می‌گوید که پاییز امسال ناگت‌های تولید شده با استفاده از پرینتر سه بعدی غذا برای تست نهایی در مسکو آماده خواهند شد. البته هنوز اشاره‌ای به ارائه این محصول در شعب KFC به صورت عمده نشده است.

سخن پایانی

نظر شما در مورد تولید غذا با استفاده از پرینتر سه بعدی چیست؟ اگر همین امروز گوشت تولید شده با استفاده از پرینتر سه بعدی غذا در اختیار شما قرار بگیرد، آن را امتحان خواهید کرد؟ دیدگاه خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025