ایمن سازی توییتر و فیس بوک برای خردسالان یکی از مواردی است که در فکر برخی دولت ها و حکومت ها آمده است.
انگلستان دو غول بزرگ رسانه ای یعنی توییتر و فیس بوک را برای استفاده کاربران خردسال ایمن سازی می کند. به گزارش نشریه تلگراف، بعد از نشست مدیران فیس بوک و توییتر درباره امنیت کودکان در فضای مجازی، این دو رسانه پر مخاطب تصمیم گرفتند فضای خود را برای استفاده بهتر تغییر دهند. ایمن سازی توییتر و فیس بوک برای خردسالان در برنامه آنها قرار گرفت.
بر اساس این گزارش مقرر شد تا دولت برای تنطیم استانداردهای استفاده ایمن قانونهایی را بگذارد و دسترسی به سایتها بر اساس سن امکان پذیر شود. با وجود این برنامه ها اگر شرکتی تخلف کند باید جریمه سنگینی بپردازد.
نخستین بار این جنبش تحسین برانگیز ۳ روز بعد از اعتراض جرمی هانت مسئول سیاست سلامت انگلیس درباره خطر این رسانه ها برای فرزندانش در انگلستان شکل گرفت. وی علیه برنامه مسنجر کیدز فیس بوک که هفته قبل منتشر شده بود و کودکان ۱۳ ساله را به ویدیو چت با خانواده و دوستانشان تشویق می کرد سخنرانی کرد.
همچنین بخوانید : فیس بوک مسنجر کودکان و نوجوانان، اپلیکیشنی در خدمت امینت و آسایش خانواده ها
هانت گفت : «فیس بوک قول داده که از استفاده کودکان جلوگیری کند اما دقیقا برعکس آن عمل کرد». هانت در ادامه افزود: « فیس بوک !! لطفا درست رفتار کن و دست از سر بچه هایم بردار.»
این گزارش حاکی از آن است که طرفداران این روش معتقدند گارد امنیتی باید روی حساب کاربری کودکان نظارت کند تا اطلاعات کاربران خردسال بتواند مخفی بماند. این جنبش مقررات را به زبان کودکان ساده سازی می کند که بتوانند بدانند اطلاعات آنها کجا می رود و در صورت لزوم چطور آن را پاک کنند.
هم چنین بخوانید : مسنجر فیس بوک مخصوص کودکان و نوجوانان
در ماه سپتامبر اتحادیه اروپا به فیس بوک، توییتر و سایر سایتهای پر مخاطب هشدار داد تا کلمات خشونت آمیز را از سایت خود حذف کنند و آنها را تهدید به مجازات کرد. کمیسیون اروپا اذعان کرده که شرکتهای رسانه ای هنوز اقدامی در این زمینه انجام نداده اند. همچنین این کمیسیون به فراکسیونهای خود اجازه داده که مجازاتهایی را برای شرکتهای متخلف در نظر بگیرند. مسئولان اروپایی بارها از رسانه های پر مخاطب مجازی خواستند که پستهای خشن و نژاد پرستانه را حذف کنند . فیس بوک، توییتر، مایکروسافت و گوگل در این بین بیشترین تعهد را داشتند که به آن عمل نشد.