شایعات موجود و انتظارات از تراشه اسنپدراگون 845 کوالکام

اسنپدراگون
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

تقریباً از یک دهه گذشته تاکنون گوشی های هوشمند امروزی، در مقایسه با کامپیوتر خانگی دارای قابلیت‌های محاسباتی بهتری شده اند. با این حال، میزان باطری مورد نیاز و برق مصرفی آن کمتر است. البته ممکن است این ویژگی خیلی جالب و سرگرم کننده نباشد، اما قطعاً یک واقعیت است و گوشی‌های هوشمند روز به روز بهتر، سریع‌تر و هوشمندتر از گذشته می‌شوند.

اسنپدراگون

تعجبی ندارد، بهبود عملکردی که در هر نسل از گوشی‌های هوشمند در مقایسه با نسل قبل مشاهده می‌شود، به علت سیستم تراشه‌ای بهتر و جدیدتری است که در این گوشی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. تراشه «مغز» گوشی هوشمند است که شامل واحد پردازنده مرکزی (CPU)، واحد پردازش گرافیکی (GPU)، پردازنده تصاویر، مدار خروجی صدا و مقدار کمی حافظه بسیار سریع است که کش یا حافظه پنهان نامیده می‌شود. همچنین دارای بخش‌های سخت‌افزاری دیگری نیز می‌باشد که در مقایسه با موارد ذکر شده، اهمیت کمتری دارند. بسیار جالب است که تمام بخش‌های ذکر شده در یک قطعه سیلیکونی بسیار کوچک به اندازه یک سکه قرار داده شده است.

تراشه اسنپدراگون 835 شرکت کوالکام یکی از سریع‌ترین تراشه‌های SoC است که امروزه در گوشی‌های اندرویدی یافت می‌شود. این تراشه در بسیاری از گوشی‌های پرچمدار سازندگان مختلف به کار گرفته شده است که در این میان می‌توان به گلکسی نوت 8 سامسونگ، ال جی V30، سونی ایکسپریا  XZ1 و وان پلاس 5T اشاره کرد. با این حال، کوالکام در حال طراحی و توسعه تراشه‌ای حتی بهتر از این است که زمان معرفی آن نزدیک است.

تا کنون در رابطه با تراشه اسنپدراگون 845 چه چیزهایی می‌دانیم؟

پلتفرم اسنپدراگون پرچم دار بعدی کوالکام که احتمالاً اسنپدراگون 845 نام دارد، در بسیاری از جهات مشابه اسنپدراگون 835 است. به عنوان مثال، اطلاعات غیر رسمی حاکی از این است که این تراشه جدید نیز دارای پردازنده هشت هسته‌ای مشابه اسنپداگون 835 است. به گونه‌ای که چهار پردازنده اصلی و با کارایی بالای آن، مسئول مدیریت بار روی گوشی هستند و چهار هسته دیگر که به لحاظ مصرف انرژی کاراتر هستند، مسئول انجام کارهای ساده‌تری می‌باشند. سپس سیستم تصمیم می‌گیرد که چگونه و از چه تعداد هسته استفاده کند که کاملاً بستگی به کاری دارد که در آن لحظه انجام می‌دهد.

در حالی که‌ حدود 1 سال از معرفی این نسخه از پردازنده های اسنپدراگون (835) می‌گذرد، به نظر می‌رسد که کوالکام قصد دارد آن را با مدل جدیدتری جایگزین کند. و انتظار می‌رود بهره‌وری این تراشه نسبت به تراشه اسنپدراگون 835 بهبود داده شده باشد. تراشه‌های با کارایی بالا که در تراشه اسنپدراگون 845 قرار دارد، می‌تواند در وظایف تک رشته‌ای در مقایسه با هسته‌های موجود در اسنپدراگون 835 تا 20 درصد سریع‌تر باشد. با این حال بخش هسته‌هایی که به لحاظ مصرف انرژی کاراتر هستند، دارای چهار هسته‌ای است که در مقایسه با چهار هسته مشابه در اسنپدراگون 835 تا 18 درصد قدرتمندتر و تا 15 درصد کاراتر هستند. به احتمال زیاد، این بهبود نتیجه تغییر سیاست کوالکام در استفاده از هسته پردازنده‌های جدید است. این تراشه‌های جدید بر اساس تراشه Cortex A75 رده بالا آرم و پردازنده میان رده Cortex A55  طراحی شده است. به عنوان مرجع، هسته‌های اسنپدراگون 835، بر اساس Cortex A73 و Cortex A53 طراحی شده است.

اسنپدراگون

شایعات همچنین نشان می‌دهد که تراشه اسنپدراگون 845 می‌تواند روی یک فرآیند 10 نانومتری ساخته شود. البته هنوز مشخص نیست که از نسل اول فرآیند‌های 10 نانومتری ساخته شده استفاده خواهد کرد یا به جای آن روش 10nm LPP که روشی جدیدتر است، به کار گرفته خواهد شد. استفاده از این فناوری جدید، منجر به بهبود قابل توجهی در بهره‌وری انرژی می‌شود.

علاوه بر هسته‌ها و فناوری نانومتری، انتظار می‌رود تراشه اسنپدراگون 845 برای برنامه‌های کاربردی پیشرفته مانند احراز هویت بیومتریک، تشخیص گفتار و هوش مصنوعی، بهینه شده باشد. همچنین انتظار می‌رود Adreno 630، تراشه پردازنده گرافیکی جدید، نه تنها برای بازی‌های سه بعدی بهبود داده شده، بلکه برای ارائه نسل بعدی تجربیات واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد و پیشرفت‌های چشم گیری داشته است.

از همه مهم‌تر، تراشه اسنپدراگون 845 ممکن است در مودم X20 LTE نیز به کار گرفته شود. این مولفه خاص، اکنون به طور رسمی معرفی شده است. به همین دلیل ما با ویژگی‌های آن آشنا هستیم که شامل سرعت دانلود 1.2 گیگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود 150 مگابیت بر ثانیه می‌شود و دارای اتصال X20  مودم است.

تراشه اسنپدراگون 845 چه زمانی عرضه می‌شود و چه گوشی‌هایی از آن استفاده خواهند کرد؟

ظاهراً تراشه اسنپدراگون 845 در تاریخ 5 دسامبر (14 آذر) می‌تواند رونمایی شود. در این تاریخ شرکت کوالکام یک رویداد با عنوان  Snapdragon Technology Summit یا اجلاس سران فناوری اسنپدراگون برگزار می‌کند. سپس این تراشه می‌تواند تا قبل از پایان فصل اول سال 2018 برای به کارگیری در دستگاه‌های تجاری توسط سازندگان مورد استفاده قرار گیرد. شایعاتی وجود دارد که یکی از اولین گوشی‌های هوشمندی که با این تراشه عرضه می‌شود، گلکسی اس 9 (Galaxy S9) سامسونگ است. زیرا ظاهراً کمپانی کره‌ای اولین دسته از این تراشه یا بخش قابل توجهی از آن را پیش از رونمایی برای خود رزرو کرده است. همین روند زمانی که گلکسی اس 8 (Galaxy S8) سامسونگ معرفی شد، رخ داد و سامسونگ در آن از تراشه اسنپدراگون 835 استفاده کرد. به همین دلیل است که ال جی، گوشی پرچمدار خود، الجی جی 6 (LG G6) را با تراشه قدیمی‌تر اسنپدراگون 821 عرضه کرد. با این حال، اگر گزارشات موجود صحیح باشد، به نظر می‌رسد ال جی، گوشی جدید خود در سال 2018،  ال جی G7، را با تراشه اسنپدراگون 845 ارائه می‌کند. بنابراین تنها موضوعی که باقی می‌ماند، زمان عرضه است. زیرا سازندگانی مانند اچ تی سی، سونی و شیائومی نیز گوشی‌هایی با تراشه اسنپدراگون 845 عرضه خواهند کرد. همچنین این احتمال وجود دارد که سری جدید تلفن های ویندوز 10 نیز با پردازنده اسنپدراگون 845 معرفی شوند.

ما شدیداً منتظر اخبار جدید در مورد این تراشه پرچم دار کوالکام هستیم و شما را از جدیدترین اخبار در این حوزه مطلع خواهیم کرد.

 

 

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025