در این مقاله قصد داریم به بررسی دقیق بازی SnowRunner از جنبههای مختلف نظیر داستان، گیمپلی، گرافیک و نمرات منتقدان بپردازیم. با ما همراه باشید.
در سال 2014 اولین بازی ویدیویی از فرنچایز Spintires توسط Saber Interactive برای کامپیوتر و سیستم عامل مایکروسافت ویندوز ساخته و منتشر شد؛ عنوانی شبیهساز ماشینهای سنگین که شما را به جادههای پرپیچ و خم و پر از گل و لای میبرد. گیمپلی اعتیادآور و فیزیک قابل تحسین بازی نظرات بسیاری را به سمت خودش جلب کرد. 3 سال بعد نسخه دوم عرضه شد. هرچند که نتوانست مانند نسخه اول نظر کاربران و منتقدان را جلب کند، اما پایهگذار موفقیت نسخه سوم بازی، عنوانی به نام SnowRunner شد. در ادامه با بررسی بازی SnowRunner با پلازا همراه باشید.
آنچه در ادامه میخوانید:
- داستان بازی SnowRunner
- تریلر بازی Snow Runner
- گیم پلی بازی SnowRunner
- گرافیک و سیستم مورد نیاز بازی SnowRunner برای کامپیوتر
- بررسی بازی SnowRunner با نمرات منتقدین
- سخن آخر
داستان بازی SnowRunner
همانند اکثر بازیهای شبیهساز، بازی SnowRunner از لحاظ داستانی چیز خاصی برای عرضه ندارد. شما به عنوان راننده ماشین سنگین ماموریتها و قراردادهایی را در منوی اصلی بازی دریافت میکنید که میتواند طیف متنوعی از فعالیتها از قبیل جمعآوری و انتقال مواردی مانند مصالح ساختمانی برای ساخت و ساز و یا کمک به ساکنان با انتقال مواد غذایی و چوب و حتی کمک به ماشینهای آسیب دیده را دربر گیرد.
شما بعد از قبول هر ماموریت وارد طبیعت وحشی و جادههای بیرحم SnowRunner میشوید. این ماموریتها میتواند آنقدر سخت و پیچیده باشد که گیمر را از ادامه بازی منصرف کند، اما کافی است به بازی زمان دهید و سعی در بهبود مهارتهای خود کنید؛ آنوقت بازی آن روی جذاب و سرگرم کننده خود را نشان خواهد داد. ماموریتهای این عنوان را جدا از بخش تک نفره، میتوان به صورت Co-op تا 4 نفر به صورت همزمان نیز بازی کرد.
تریلر بازی Snow Runner
در ویدیوی بالا میتوانید تریلر بازی SnowRunner را تماشا کنید.
گیم پلی بازی SnowRunner
مهمترین بخش هر عنوان شبیهساز مربوط به بخش گیمپلی آن است. بخشی که بیشترین مانور سازندگان این سبک بازیها را در آن به دنبال دارد. بازی SnowRunner دارای بیش از 40 نوع وسیله نقلیه متفاوت است که هرکدام از اینها را میتوانید به سلیقه خود شخصی سازی کنید؛ از تعویض سپر و خروجی اگزوز گرفته تا ارتقای موتور، جعبه دنده و تغییر رنگ بخشهای مختلف ماشین. بخش ارتقای ماشین به خوبی طراحی و اجرا شده و میتواند علاقهمندان به این قسمت را راضی نگه دارد. نقشههای بازی بسیار بزرگ و متنوعند و یکی از دلایل اصلی جذابیت این عنوان هستند. بازی SnowRunner دارای 3 ناحیه به نامهای Alaska و Michigan در ایالت متحده و Taymyr در روسیه است. Alaska و Michigan هر کدام دارای 4 نقشه و Taymyr دارای 3 نقشه است.
زمینهای پر از گل و لای که باعث فرو رفتن چرخهای ماشین در آن میشود تا زمینهای یخی و لغزنده، همه به خوبی حس رانندگی در چنین شرایطی را به گیمر منتقل میکنند. جادهها به معنی واقعی، بزرگترین چالش بازی محسوب میشوند. ممکن است برای گذشتن از مسیر کوتاهی بارها و بارها مجبور به بارگذاری مجدد بازی شوید و یا وقتی که تا سقف در آب فرو رفتهاید، دست به دامن سیم بکسل شوید. فیزیک در گیمپلی این بازی حرف اول را میزند. تعامل چرخها با سطوح مختلف و تاثیر در هندلینگ ماشین تحسین برانگیز است. البته فیزیک آب نسبت به نسخه قبلی تغییر چشمگیری نداشته و هر از چندگاهی باگهای ریز و درشتی در تعامل ماشین با طبیعت به چشمتان میخورد که کمی توی ذوق میزند. بازی SnowRunner در بخش گیمپلی عنوان بینقصی نیست، اما با توجه به زمان ساخت بازی و تجربه سازندگان از عناوین قبلی، میتواند انتظارات شما را از یک بازی شبیهساز برآورده کند.
گرافیک و سیستم مورد نیاز بازی SnowRunner برای کامپیوتر
بازی از لحاظ جنبههای بصری روی لبه تیغ قدم برداشته است. طراحی هنری به خوبی انجام شده و محیطهای بازی از تنوع و جذابیت بالایی برخوردارند. محیطهای جنگلی با درختان سرسبز و مسیرهای کوهپایهای پوشیده از برف، جادههای سرسخت و پر از تخته سنگ و گل و لای همه و همه توسط تیم طراحی Saber Interactive به نحو احسن در بازی پیاده شدهاند.
گرافیک فنی بازی اما حس یک عنوان اوایل نسل هشتمی را منتقل میکند. بافتها از کیفیت بالایی برخوردار نیستند. البته مشکل آنقدر حاد نیست که شما را از لذت بردن ادامه بازی منع کند. اتفاقاتی مانند باقی ماندن آثار گل بر روی ماشین پس از درآمدن از گودال گلی تا فرو رفتن چرخها در برف بسته به مقدار بار ماشینتان و تاثیر واقعگرایانه غولهای آهنی بر محیط سختگیر بازی، از جنبه بصری نا امیدتان نمیکند. نورپردازی بازی در سطح قابل قبولی قرار دارد و سیستم سایه زنی و بازتاب نور به سر و گردن بالاتر از سایر بازیهای هم سبک است.
صداگذاری بازی نیز در سطح خوبی قرار دارد. از تفاوت صدای موتورهای مختلف در بازی تا صداگذاری عوامل محیطی و طبیعی، بدون مشکل پیادهسازی شدهاند. در نهایت بازی SnowRunner با ارفاق امتیاز قابل قبولی در این بخش میگیرد.
سیستم مورد نیاز پیشنهادی
- سیستم عامل: Win 7 64
- پردازنده: Intel Core i5-750S 2.4GHz / AMD Phenom II X4 965
- گرافیک: AMD Radeon R7 360X یا NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
- رم: 6 گیگابایتی
- فضای ذخیره سازی: 15 گیگابایت فضای هارد دیسک
حداقل سیستم مورد نیاز
- سیستم عامل: ویندوز ویستا/7/8/10
- پردازنده: Intel® Pentium Dual Core 2.0GHz یا معادل
- گرافیک: NVIDIA GeForce 9600 GT یا معادل
- رم: 2 گیگابایت
بررسی بازی SnowRunner با نمرات منتقدین
عنوان SnowRunner برای کنسول های بازی Xbox one و پلی استیشن 4 و همچنین برای رایانههای شخصی عرضه شده است. متای نسخه PC این بازی بر اساس 6 نقد، امتیاز 83 را تا اینجا بدست آورده است که برای یک بازی شبیهساز نمرهای خیلی خوب محسوب میشود.
PCGamesN / امتیاز: 90
یک شبیهساز با طراحی زیبا و جزئیات بسیار بالا که طرفداران این سبک را راضی نگه میدارد. اگر جزو علاقهمندان به این سبک نیستید، فیزیک این بازی همچنان سرگرمتان میکند.
PC Gamer / امتیاز: 83
این بازی با جزئیات خوب خود، لحظات سختی را برای شما رقم خواهد زد، اما پیروزی در آن بسیار شیرین و لذتبخش است.
Jeuxvideo.com / امتیاز: 80
بازی SnowRunner در ابتدا به شدت سخت است و میتواند شما را از ادامه ماجراجویی بازدارد. اما برای ماجراجویان و بیشتر گیمرها، نسخه جدید سری Spintires، یک موفقیت محسوب میشود.
IGN / امتیاز: 80
بازی SnowRunner یک عنوان اعتیادآور، عمیق و ارزشمند است؛ البته در صورتی که روی اصول درست و علاقه پیش بروید.
سخن آخر
بازی SnowRunner جز آن دسته از عناوین سرگرم کنندهای است که صبر و تحمل گیمر را به خوبی آزمایش میکند. اگر جز آن دسته از گیمرهای بیحوصله هستید، خیلی زود قید ادامه بازی را میزنید. اما اگر کمی صبر به مهارت خود اضافه کنید، لحظاتی را تجربه خواهید کرد که در هیچ بازی شبیهساز Off-Road با چنین دقت و جزئیات نخواهید دید. گیمپلی اعتیادآور، گرافیک قابل قبول بازی در کنار فیزیک طبیعی، میتواند ساعتها سرگرمتان کند. نظر شما درباره بازی SnowRunner چیست؟ در پایین صفحه میتوانید نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.