نسل جدید باتری ها با سرعت شارژ 5 برابری و افزایش نگهداری شارژ به میزان 45% دستاورد بخش فناوری سامسونگ است که به واسطه ی یک ترکیب شیمیایی ابداع شده توسط سامسونگ محقق شده است.
موسسه عالی فناوری سامسونگ که به اختصار « سایت » یا SAIT نامیده می شود به تازگی موفق به کشف یک ساختار شیمیایی جدید شده است. این ساختار شیمیایی « گوی گرافین» (graphene ball) نام دارد و از ترکیبات آلوتروپ کربن تشکیل شده است. « گوی گرافین» را می توان در ساخت باتری های لیتیوم – یون استفاده کرد.
در واقع « گوی گرافین» نوعی فناوی شیمیایی است که استفاده از آن در باتری های رایج باعث می شود این باتری ها 45 درصد بیشتر شارژ نگه ندارند.
از سوی دیگر، موسسه عالی فناوری سامسونگ در بررسی های خود به این نتیجه رسیده است که باتری های ساخته شده با « گوی گرافین» حدود 5 برابر سریع تر از باتری های معمولی شارژ می شوند. نتایج این بررسی ها همین امروز توسط کمپانی سامسونگ اعلام شد.
موسسه ی « سایت» تا کنون موفق به ساخت چندین فناوری شده که تجاری سازی آن ها دنیای دیجیتال را متحول کرده است. یکی از این فناوری ها، مواد « نقطه کوانتوم فاقد کادمیوم» است. این فناوری در پیشرفته ترین تلفن های هوشمند سامسونگ و همچنین در ساخت تلویزیون های هوشمند QLED این شرکت به کار می رود.
باتری لیتیوم یونی
باتری های لیتیوم – یونی نخستین بار در سال 1991 به دنیا معرفی شدند. این باتری ها از آن زمان تا کنون در نقش استاندارد تامین انرژی دستگاه های الکترونیکی در سطح مصرف کننده ایفای نقش می کنند. تا کنون میلیاردها باتری لیتیوم – یونی تولید شده و هر انسان دسته کم از یک باتری لیتیوم – یونی استفاده می کند.
با این وجود، بسیاری از دست اندرکاران صنایع الکترونیک بر این باورند که فناوری باتری های لیتیوم – یونی منسوخ شده و باید تکنولوژی های جدید جای آن را بگیرند.
روش های متعددی برای اصلاح و جایگزینی این باتری ها مطرح شده که هر یک مزایا و معایب خود را دارد. « گوی گرافین» یکی از این روش هاست که گویا از بقیه بهتر است و ممکن است به زودی آن را در محصولات سامسونگ شاهد باشیم.