بیوگرافی امید کردستانی ؛ مدیر سابق گوگل و فعلی توییتر

  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

امید کردستانی مدیر سابق گوگل و مدیر فعلی توییتر، نامی آشنا و البته افتخاری برای ایرانیان محسوب می‌شود. مسیر موفقیت او را در پلازا بخوانید.

امید کردستانی از آن دسته ایرانیان ساکن آمریکا است که خواندن زندگینامه و موفقیت او باعث افتخار هر ایرانی می‌شود. موفقیت این مدیر گوگل و توییتر مدیون تلاش‌های بسیار و شبانه روزی اوست. در ادامه به زندگی حرفه‌ای او می‌پردازیم.

همچنین بخوانید :

آنچه در ادامه می‌خوانید:

 


بیوگرافی امید کردستانی


بیوگرافی امید کردستانی

امید کردستانی، کردتباری است که سال 1343 در تهران به دنیا آمده است. او در همان شهر به مدرسه رفت و پس از فوت پدرش در سن 14 سالگی به همراه مادر و برادرش به کالیفرنیا مهاجرت کردند. او توانست مدرک مهندسی برق خود را از دانشگاه سن خوزه بگیرد و همزمان در کمپانی HP مشغول به کار شد. اما این برای فرد بلند پروازی همچون او کافی نبود. وی پس از 5 سال کار در آن شرکت وارد دانشگاه استنفورد شد و توانست مدرک «مدیریت بازرگانی» یا MBA خود را از این دانشگاه بگیرد. البته جالب است بدانید که این دانشگاه محل تحصیل بسیاری از بزرگان علوم مختلف است.

 

آغاز دوران حرفه ای

زندگینامه امید کردستانی

همچنین بخوانید :

امید کردستانی در نخستین سال‌های دوران زندگی حرفه‌ای خود با شرکت‌هایی همچون Go Corporation، شرکت 3D Company و Hewlett Packard همکاری کرد. می‌توان گفت تجربه‌ای که از کار در این شرکت‌ها به دست آورد، آغاز موفقیت او بود.

امید کردستانی با 12 سال سابقه در زمینه فناوری به شرکت نت اسکیپ (NetScape) پیوست. این شرکت در زمینه اینترنت پیشرو بود. او به مدت 4 سال با این کمپانی همکاری کرد. در واقع می‌توان گفت اولین تجربه فروش کردستانی از این شرکت آغاز شد. امید کردستانی توانست در عرض 18 ماه سود این شرکت را از 88 میلیون دلار به 200 میلیون دلار برساند.

پیج اینستاگرام امید کردستانی

امید در مدت زمان حضورش در شرکت نت اسکیپ مسئولیت برقراری ارتباط با شرکت‌های معروفی همچون eBay، سیتی بانک، آمازون، اینتل و غیره بود. کار مداوم و آموزش‌های سخت در این کمپانی، راه امید کردستانی به سمت گوگل را هموار کرد.

 

استخدام در گوگل

زندگینامه امید کردستانی

نقطه عطف زندگی این مدیر موفق ایرانی را می‌توان پیوستن او به گوگل دانست. او یازدهمین کارمند و اولین مدیر ارشد بخش فروشی بود که گوگل استخدام کرد. نکته جالب در پیوست او به گوگل، لحظه استخدام او بود. مصاحبه شغلی او دور یک میز پینگ پنگ در اتاق کنفرانس و توسط سرگی برین، موسس گوگل انجام شد. او بعد از اینکه فهمید امید باهوش‌تر از این حرف‌هاست و نمی‌تواند از پس او بر بیاید، 11 نفر دیگر را به دور میز پینگ پنگ فراخواند تا در انجام مصاحبه به او کمک کنند. مدت زمان مصاحبه او 5 ساعت به طول انجامید و در انتها امید کردستانی تمام کارمندان را به صرف شام دعوت کرد و از آنجا رسما به استخدام گوگل در آمد.

جالب است بدانید او بعدها شیوه‌های نوینی برای استخدام کارمندان گوگل ابداع کرد؛ از جمله شیوه «آزمایشگاه فرودگاه» که مهارت‌های کلامی فرد را به چالش می‌کشد.

رئیس هیئت مدیره توئیتر

مصاحبه سایت Recode امید کردستانی را «روح گوگل» نامیده است. گوگل 99 درصد درآمد خود را مدیون ابتکار و خلاقیت امید کردستانی است. او خالق «تبلیغ کلیکی» است و از ترافیک بالایی که گوگل داشت توانست برای این شرکت کسب درآمد کند. او آگهی‌های تک و کوچکی را روی سایت قرار داد که کاربران با کلیک بر روی آن‌ها در واقع به کسب درآمد گوگل کمک می‌کردند.

کردستانی کم کم پای همکارانش در نت‌اسکیپ را هم باز کرد و آن‌ها را قانع کرد که تبلیغات خود را در گوگل بگذارند. پس از آن گوگل در دنیای رقابت تبلیغات تلویزیونی، توانست مکانی برای تبلیغ تمامی صاحبان آگهی از تبلیغات ساده یک لوله کش تا شرکت‌های بزرگ تبلیغاتی و بازاریابی شود.

بدین ترتیب گوگل با همراهی امید در سال 2005 درآمدی معادل با 6 میلیارد دلار داشت. این موفقیت در دنیای تجارت شرکت‌های اینترنتی موفقیتی خارق‌العاده محسوب می‌شود. اگر سرگی برین و لری پیج بنیانگذاران گوگل هستند، امید کردستانی ما هم بنیانگذار فروش گوگل است.

مجله تایم در سال 2006 او را در فهرست 100 نفری که دنیای ما را تغییر داده‌اند قرار داد و در سال 2007 به عنوان «ایرانی سال» در جشنواره ایرانیان آمریکا معرفی شد. البته نمی‌توان از کارهای خیریه او نیز چشم پوشی کرد. او یکی از بنیانگذاران بنیاد خیریه پارسی است.

امید کردستانی بعد از 10 سال و وقتی که نایب رئیس ارشد فروش جهانی گوگل بود، از این کمپانی خارج شد. سپس در سال 2014 و به دعوت از پیج و برین دوباره به آن شرکت بازگشت. اما کمی بعد و زمانی که قرار به تاسیس هلدینگ آلفابت گرفته شد، او دوباره از گوگل خارج شد.

 

پیش به سوی توییتر

مدیر ایرانی گوگل

امید کردستانی 14 اکتبر سال 2015 (22 مهر 1394) و به دعوت موسس توییتر آقای جک دورسی به توییتر پیوست. او ریاست هیئت مدیره این شرکت را بر عهده گرفت. البته قرار بر این بود که امید در امور اجرایی هم وارد شود تا توییتر را سرو سامان بدهد. او توانست در این مدت هم ارزش سهام توییتر را در بازار سرمایه افزایش دهد.

 


زندگی شخصی امید کردستانی


امید کردستانی و همسرش

می‌توان گفت زندگی امید کردستانی پر از فراز و نشیب است، اما این چیزی نیست که روی زندگی حرفه‌ای او تاثیر بگذارد. او همان سالی که مدرک خود را از دانشگاه استنفورد می‌گرفت با اولین همسر خود «بیتا دریاباری» آشنا شد و با او ازدواج کرد. همسر اول او اصالتا ایرانی است و از حامیان مالی دانشگاه کمبریج و استنفورد به شمار می‌آید. آن دو پس از 18 سال زندگی مشترک در سال 1388 از یکدیگر جدا شدند و بیتا دریاباری بخش بزرگی از سهام امید کردستانی در گوگل را به دست آورد. وی از همسر اول خود دو فرزند به نام‌های میشا و میلان دارد.

امید کردستانی در سال 1390 با یکی از همکاران خود به نام جیزل هیسکاک ازدواج کرد. همسر دوم این مدیر خوش پوش یکی از موسسین سایت Crowdpac است. مدیر سابق گوگل از همسر دوم خود نیز دو فرزند دارد.

مدیر سابق گوگل

همچنین بخوانید :

جالب است بدانید او همچنان خوی ایرانی خود را حفظ کرده است و به خونگرمی و روی خوش بین همکاران خود معروف است. او همیشه با ظاهری آراسته و کت و شلوار سر کار ظاهر می‌شود. کردستانی در مورد موفقیتش می‌گوید که خوش بینی و امیدواری از ویژگی‌های بارز مهاجران است و همین نقش بسیار پررنگی در موفقیت‌های شغلی او داشته است.

 


جمع بندی


بیوگرافی امید کردستانی

در اینجا ما به زندگی و مسیر موفقیت امید کردستانی مدیر سابق گوگل و رئیس فعلی هیئت مدیره توییتر پرداختیم. بدون شک موقعیت او چنان چشم گیر است که ممکن است آرزوی خیلی از ما باشد؛ اما لازم است بدانیم که او موفقیتش را مدیون تلاش‌های مداومش است. امید، پشتکار و تلاش شعار نیست؛ راه موفقیت است.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 2 میلیارد دلار
    فیلم Ne Zha
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 389 میلیون دلار
    فیلم Captain America: Brave New World
    اکران: 14 فوریه 2025
  • 125 میلیون دلار
    فیلم Dog Man
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 113 میلیون دلار
    فیلم Bridget Jones: Mad About the Boy
    اکران: 13 فوریه 2025
  • 90 میلیون دلار
    فیلم Mickey 17
    اکران: 07 مارس 2025