ایلان ماسک و شرط بندی برای ساخت بزرگ ترین باتری جهان در 100 روز

ایلان ماسک
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

ایلان ماسک رئیس شرکت تسلا، قول داده و حتی شرط بسته که می تواند ظرف 100 روز بزرگ ترین باتری دنیا را بسازد و به کار بیندازد. قمار بزرگی که اگر شرکت تسلا از پس انجام آن بر نیاید به لحاظ مالی و اعتباری ضرر هنگفتی خواهد کرد.

آنچه که تسلا و در راس آن ایلان ماسک دنبال می کنند،  خلق بزرگ ترین منبع دنیا برای ذخیره انرژی الکتریکی است که آن را « بسته انرژی» یا Powerpack نامیده اند. این تاسیسات گسترده که در واقع یک باتری بسیار بزرگ محسوب می شود، پس از راه اندازی انرژی زیادی در خود ذخیره می کند؛ حجم باور نکردنی 100 مگاوات، در یک باتری.

شرکت تسلا برای تحقق وعده ی رئیس خود سریع دست به کار شد و ضربتی عمل کرد. این شرکت  حالا کار نصب باتری غول آسای لیتیوم – یونی را در جنوب استرالیا به پایان رسانده. حالا می ماند تست آن.

فرآیند تست رگولاتوری این باتری در چند روز آینده شروع می شود. هدف از انجام این آزمون آن است که مهندسان تسلا ببیند باتری به سطح بهینه ی مورد نظر رسیده یا نه. از آن مهم تر اینکه باتری غول آسای تسلا باید شرایط مورد نیاز AEMO (کمپانی بزرگ انرژی استرالیا) و مقامات جنوب استرالیا را برآورده سازد.

همه ی این ها در تست رگولاتوری مشخص می شود. کار آزمایش و آماده سازی باتری نهایتا باید تا یک هفته به پایان برسد. تا جمعه 10 آذر که روز آغاز به کار بزرگ ترین باتری دنیا است و البته مدت ها جلوتر از موعد وعده داده شده ی ایلان ماسک.

ایلان ماسک

شرکت Neoen (کمپانی فرانسوی انرژی های تجدیدپذیر) و شرکت مهندسی آدلاید فعال در پروژه های انرژی به عنوان نمایندگان کمپانی تسلا به استرالیا می روند تا به همراه « جی وتریل» نماینده ی جنوب استرالیا، رسما بزرگ ترین باتری جهان را افتتاح کنند.

پروژه ی بسته ی انرژی تسلا در جنوب استرالیا پس از راه اندازی با مزرعه ی باد (توربین های بادی) هورنزدیل (Hornsdale) ساخت شرکت Neoen هماهنگ خواهد شد. مزرعه ی باد هورنزدیل به عنوان تولید کننده ی انرژی و باتری عظیم تسلا به عنوان ذخیره کننده ی انرژی در کنار هم مجموعه ای را به وجود می آورند که بحران انرژی آن ایالت را به کلی رفع خواهد کرد.

ادعای ایلان ماسک برای ساخت 100 روزه ی این باتری حالا شهرت زیادی پیدا کرده است. این ادعا که به صورت یک رجز خوانی توییتری چند ماه پیش آغاز شد و ماسک ادعا کرد اگر نتواند این کار را در 100 روز تمام کند، هزینه ی آن را از جیب خودش می گذارد. هزینه ای که حدود 50 میلیون دلار تخمین زده می شود.

زمان 100 روزه ی ایلان ماسک 7 مهر به پایان رسیده ! در آن زمان که بیش از 50 روز از آن گذشته است، تسلا بیش از نیمی از کار پروژه را انجام داده بود.

توییت ایلان ماسک و وعده ی 100 روزه ی او از این قرار است:

تسلا این سیستم را به فاصله ی 100 روز از امضای قرارداد نصب و راه اندازی خواهد کرد. این به اندازه ی کافی برایتان جدی است؟

Elon Musk (@elonmusk) March 10, 2017

ایالت جنوبی استرالیا بیشتر نیاز خود به انرژی را از منابع تجدید پذیر تامین می کند اما جنوب استرالیا از نظر مدیریت عرضه ی انرژی به شدت مشکل دارد. طوفان ها و مشکلات فنی در کنار وسعت زیاد شبکه ی توزیع برق باعث خاموشی های پی در پی و گاه طولانی در جنوب استرالیا می شود.

سیستم بسته ی انرژی به معنای واقعی کلمه شبکه ی توزیع برق جنوب استرالیا را پایدار خواهد کرد. این تاسیسات قادر است برق مورد نیاز سی هزار خانه را تامین کند، یعنی دقیقا همان مقداری که آخرین قطع برق بزرگ جنوب استرالیا در خاموشی فرو رفتند.

مقامات ایالتی استرالیا چند ماه پیش خبر از سرمایه گذاری 114 میلیون دلاری در حوزه ی انرژی های تجدید پذیر دادند.  آن ها برای تقویت شبکه ی انرژی های تجدید پذیر پروژه هایی را تعیین کردند و آن ها را به مناقصه گذاشتند. یکی از این پروژه ها ایجاد تاسیسات ذخیره ی انرژی برای مزرعه ی باد هورنزدیل شرکت Neoen بود که از میان 90 شرکت داوطلب در این مناقصه، تسلا برنده شد.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها