هوآوی از تلفن های هوشمند خانواده میت 10 رونمایی کردکه یکی از اصلی ترین ویژگی آنها ، مجهز بودن به تراشه کایرین 970 متشکل از واحد پردازش شبکه عصبی است. چیپ ست کایرین 970 از دو مجموعه چهارهسته ای تشکیل شده شامل: مجموعه Cortex-A73 که وظیفه پردازش اعمال سنگین را برعهده داشته و سرعت آن تا 2.4 گیگاهرتز می رسد و مجموعه Cortex-A53 که برای انجام کارهای عادی توسط دستگاه ساخته شده است. اعمال گرافیکی آن توسط پردازشگر گرافیکی Mali-G72 انجام می شود. واحد پردازش گرافیکی ، Mali-G72 دوازده هسته ای ، عملکردی 4 برابر بهتر از مالی G71 هشت هسته ای کایرین 960 از خود ارائه می کند.
قدرت این تراشه در کنار 4 گیگابایت رم ، قطعا عملکرد فوق العاده را به نمایش خواهد گذاشت.
هوآوی ادعا میکند که واحد پردازش شبکه عصبی ، عملکرد میت 10 را به میزان 25 برابر در مقایسه با نسل های قبلی خود بهبود خواهد بخشید و این در حالیست که این عملکرد بهتر در ازای 50 برابر مصرف انرژی کمتر در حین اجرای عملیات هوش مصنوعی خواهد بود.
به گفته هوآوی ، واحد پردازش عصبی کاربردهای مختلفی داشته و در مواردی مانند سرعت اجرای برنامه ها با شناسایی نیازهای کاربر و جلوگیری از کند شدن شدن اجرا در مدت زمان طولانی ، تشخیص خودکار صحنه ها در هنگام ضبط فیلم، بهینه سازی مصرف باتری یا تشخیص بهتر اشیا و متن میتواند موثر واقع شود.
بیایید نگاهی به نتایج بنچمارک های میت 10 بیاندازیم. نتایج بنچمارک سالهاست که یکی از متداول ترین راه ها برای ارزیابی توان پردازشی دستگاه های هوشمند به شمار میرود. بنچمارک GeekBench 4.1 یک بنچمارک متمرکز بر روی توانایی های پردازنده اصلی است که عملکرد پردازنده میت 10 را در دو حالت تک هستهای و چند هستهای بررسی میکند.
همانطور که در تست بنچمارک مشاهده میکنید پردازنده 8 هسته ای کایرین 970 عملکردی قابل رقابت با پردازنده اسنپدراگون 835 در نوت 8 ارائه میکند. اپل با پردازنده ایونیک A11 همچنان در صدر قدرت پردازنده های جهان قرار دارد.
میت 10 در بنچمارک AnTuTu 6 که یک بنچمارک چند بخشی متمرکز بر روی قدرت پردازش محتواهای سه بعدی و سرعت RAM و پردازنده است ، بعد از آیفون 8 پلاس و میت 10 پرو قرار گرفته است. نکته جالب توجه اینست که نوت 8 در این بنچمارک بعد از میت 10 قرار دارد.
تست بنچمارک منهتن ، بر روی واحد پردازش گرافیکی تمرکز دارد. در این بنچمارک ، میت 10 بازهم بعد از آیفون 8 پلاس و میت 10 پرو قرار دارد. طبیعی است که میت 10 پرو با داشتن صفحه نمایش Quad HD با وضوح بالا ، باید از واحد پردازش گرفیکی قدرتمندتری برخوردار باشد. پردازنده 12 هسته ای Mali-G72 قدرتی دو برابر پردازنده Mali-G71 در میت 9 را ارائه می دهد که تفاوت رتبه آنها را در این بنچمارک مشاهده کردید.
بنچمارک GFX 3.1 Car scene میت 10 چندان جالب نبود و نتوانست در این تست قدرتمند ظاهر شود.
در بنچمارک های انجام شده ، میت 10 در اکثر موارد رقابت تنگاتنگی با گلکسی نوت 8 و آیفون 8 پلاس داشته است. در نهایت می توان عملکرد این پرچمدار را قابل قبول دانست.
البته آمار و ارقام نمی توانند معیار درستی برای نتیجه گیری در خصوص عملکرد یک دستگاه باشند. مهمترین نکته، روش همکاری قطعات سخت افزاری با یکدیگر است که سبب افزایش بازدهی میشود.
تهیه شده در پلازا
