شرکت چینی شیائومی، دوربین جدید Mi PTZ خود را که مخصوص استفاده برای اسکوترهای برقی ناین بات پلاس همین شرکت طراحی شده است به بازار عرضه کرد. Mi Ninbot Plus اسکوتر برقی برند شیائومی است که ابتدای ماه ژوئن امسال، با بهینه سازی و به روز رسانی های خوبی نسبت به مدل قبلی خود از سوی شیائومی به بازار عرضه شده بود.
یکی از ویژگی های این اسکوتر برقی این است که می توان روی آن دوربین نصب کرد. این مدل اسکوتر برقی یکی از مناسب ترین مدل های اسکوتر است که قابلیت نصب و استفاده از دوربین را دارد.
حالا همین برند یعنی شیائومی دوربین شیائومی Mi PTZ خود را برای استفاده از ناین بات پلاس روانه بازار نموده است. این دوربین PTZ دارای OIS 3 محوره ، رزولوشن Full HD 1080p و زاویه 104 درجه واید بوده و به شما امکان گرفتن فیلم هایی را در زمان واقعی، حرکات آهسته، گرفتن عکس های تایم لپ و برخی ابزارهای دیگر را می دهد. این دوربین می تواند در زاویه های مختلف 0، 90، 180، 270 درجه بسته به زاویه ای که می خواهید نصب شود.
همچنین، دوربین PTZ شیائومی قابلیت اتصال به تلفن همراه شما را دارد و این دوربین از طریق تلفن همراه شما پشتیبانی می شود و می تواند تصاویر را در زمان واقعی به تلفن هوشمند شما منتقل کند.
با کمک ویژگی انتقال تصویر در زمان واقعی می توانید عکس ها و فیلم ها را از طریق برنامه تلفن همراه در زمان واقعی مشاهده کنید. این دوربین بسیار شبیه دوربین نسل اول Gear 360 سامسونگ بوده و به نظر می رسد قرار است با قیمتی برابر 1،499 یوان (حدود 225 دلار) رسما از 11 نوامبر در چین و از طریق سایت Mi.com به فروش برسد.
باید ببینیم پای این دوربین چه زمان به سایر کشورها باز می شود.
