Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

تاریخچه تحویل بسته با پهپاد ؛ یک سورپرایز قدیمی

پهپاد تحویل کالا
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

بسیاری پهپادها را جایگزینی مناسب برای روش‌های تحویل قدیمی می‌دانند. در این مطلب به بررسی دقیق تحویل بسته با پهپاد می‌پردازیم.

در سال‌های اخیر، روش‌های انتقال کالا دچار تغییرات زیادی شده‌اند. سرعت بالای زندگی در دنیای مدرن، نیاز به روش تحویلی قابل اعتماد دارد. پهپادها جایگزینی مناسب برای پست سنتی هستند که محموله‌های متعددی را در زمان‌های کوتاه تحویل می‌دهند. سورپرایز وزیر ارتباطات کشورمان سبب شد تا بهانه‌ای برای پرداختن به این اختراعات هیجان‌انگیز پیدا کنیم. در این مقاله سعی می‌کنیم تا به تحویل بسته با پهپاد پرداخته و مزایای آن را بررسی کنیم.

تحویل با پهپاد

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

 


تحویل بسته با پهپاد چیست؟


یک پهپاد تحویل‌دهنده، گونه‌ای از خودروهای هوایی بدون سرنشین است. از پهپاد استفاده‌های فراوانی در رساندن محموله‌های مختلف به مقاصد مورد نظر افراد می‌شود. این خودروهای پرنده معمولا از چهار الی هشت پروانه برای پرواز در جهت مورد نظر بهره می‌گیرند. از دیگر ویژگی‌های پهپادهای تحویل‌دهنده، می‌توان به باتری‌های قابل شارژ آن‌ها اشاره کرد.

افراد می‌توانند با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی یا کنترل از راه دور، به هدایت این پهپادها بپردازند. با افزایش محبوبیت تحویل بسته با پهپاد، سازمان‌های زیادی جهت کنترل و هدایت این ماشین‌های کوچک به وجود آمده‌اند. با پیشرفت تکنولوژیکی روزافزون پهپادها، ویژگی‌های مهمی چون امکان تشخیص دقیق موانع و دوری از آن‌ها، توانایی راه‌یابی در مناطق شهری و قابلیت‌های هوشمندانه‌ دیگری به این اختراعات اضافه شده‌‌اند.

 


انواع پهپاد های تحویل کالا


تحویل با پهپاد

با پیشرفت مداوم پهپادها، شاهد به کارگیری آن‌ها در حوزه‌های مختلفی هستیم. امروزه از تحویل بسته با پهپاد در صنایع و سازمان‌های خدماتی، استفاده‌ فراوانی می‌شود. در ادامه به مهم‌ترین انواع پهپادهای تحویل کالا می‌پردازیم.

 

‌حوزه‌ سلامت

تحویل کالا با پهپاد

پهپادها توانایی تحویل داروها، واکسن‌ها و نمونه‌های درمانی را دارند. از این گروه از پهپادها خصوصا در مناطق نظامی دور افتاده، استفاده‌ فراوانی می‌شود.

در سال 2014 دانشجویی هلندی، نمونه‌ای آزمایشی تحت عنوان «پهپاد آمبولانس» را طراحی کرد. این ماشین، توانایی انتقال سریع دستگاه‌های احیا را به مناطق دوردست داشت و توسط نیروهای درمانی کنترل می‌شد. در سال 2015 سازمان امور هوایی آمریکا، یک کمپانی تحویل بسته با پهپاد به نام Flirtey را به ناسا داد و همینطور به دانشگاه ایالتی و موسسه پلی‌تکنیک ویرجینیا این اجازه را داد تا به کلینیک روستایی ویرجینیا دارو بفرستد. در سال 2016 دولت روآندا با همکاری کمپانی Zipline International، مرکز پخشی برای انتقال خون و کالاهای دارویی را احداث کرد. امروزه پهپادها نقش مهمی در حوزه‌ سلامت ایفا می‌کنند.

 

حوزه‌ تحویل غذا

پهپاد حمل کالا

نمونه‌های آزمایشی اولیه‌ پهپادهای تحویل غذا،‌ با واکنش‌‌های منفی‌ای روبرو شدند. در سال 2012 یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد برلین به بررسی استفاده‌ پهپادها در تحویل پیتزا به مشتریان پرداخت. در سال 2013 رستوران زنجیره‌ای دومینوز در انگلستان، به صورت آزمایشی از این طرح استفاده کرد. با این حال هیچ‌کدام از این طرح‌ها مورد قبول سازمان امور هوایی آمریکا قرار نگرفتند.

نخستین تحویل مجاز غذا با پهپاد در سال 2016 و طی همکاری کمپانی‌های 7-Eleven و Flirtey انجام شد. این طرح سپس در دیگر مناطق جهان، چون نیوزیلند نیز به کار گرفته شد. در سال 2017 کمپانی مشهور ماریوت از پهپادها برای رساندن محصولات خود به مشتریان استفاده کرد.

 

حوزه‌ خدمات پستی

تحویل کالا با پهپاد

در سال‌های اخیر کمپانی‌های پستی مختلفی در کشورهایی چون استرالیا، سنگاپور، سوییس، آلمان و اوکراین به استفاده‌ آزمایشی از پهپادها برای انتقال بسته‌های پستی پرداخته‌اند.

 


تاریخچه تحویل بسته با پهپاد در دنیا


تحویل بسته با پهپادجف بزوس، موسس و مدیر آمازون در اواخر سال 2013 اعلام کرد که این وبسایت قصد رساندن بسته‌های سبک را با استفاده از پهپادها دارد. این صحبت او با واکنش نه چندان گرمی از جانب آمریکایی‌ها روبرو شد. آن‌ها موانعی چون قوانین فدرال و ایالتی، امنیت عمومی، قابل اعتماد نبودن، نقض حریم شخصی، نبود کارکنان ماهر و گواهی‌های مورد نیاز، امنیت پایین، دزدی و چالش‌های حمل و نقلی را بر سر راه آن می‌دیدند.

همچنین بخوانید :

در سال 2014 آمازون اعلام کرد که در حال کار بر روی نمونه‌های آزمایشی هشتم و نهم خود است. این نمونه‌ها توانایی پیمودن 50 مایل در هر ساعت و حمل بسته‌های پنج پوندی را داشتند. آمازون سپس این پهپادها را برای آزمایش به سازمان امور هوایی آمریکا ارسال کرد. در همین زمان گوگل از تحقیقات دو ساله‌ خود بر روی پهپادها پرده برداشت. آن‌ها نام این پروژه را Project Wing گذاشته و به دنبال ساخت پهپادهایی با توانایی انتقال بسته‌های بزرگ بودند. در ادامه، کمپانی‌های دیگری چون FedEx و La Poste نیز تمرکز خود را بر روی پیشرفت تکنولوژی پهپادها اعلام کردند.

تحویل بسته با پهپاد

در اوایل سال 2015 کمپانی موفق علی بابا در همکاری با سازمان حمل و نقل شانگهای، وارد حوزه‌ تحویل بسته با پهپاد شد. آن‌ها در این سال، موفق به رساندن 450 بسته‌ چای به مشتریان خود شدند. در ماه مارس کمپانی چینی دیگری به نام SF Express، شروع به تحویل بسته‌های خود با استفاده از پهپادهای اختصاصی کرد. در همین زمان یک کمپانی انگلیسی، موفق به انجام اولین تحویل بسته با پهپاد شد. در ماه مه، کمپانی CJ Express در همکاری با وزارت امنیت کره‌ جنوبی، مجوز استفاده از پهپادهای تحویل‌دهنده را به دست آورد.

در مارس 2016 کمپانی Flirtey سرانجام توانست مجوز تحویل بسته با پهپاد را از سازمان امور هوایی آمریکا دریافت کند. در آوریل همان سال، پروژه‌ای مشترک بین دولت مرکزی ژاپن، شهرداری شهر چیبا و سازمان‌های تحقیقاتی متعددی چون Rakuten به منظور استفاده‌ آزمایشی از پهپاد حمل کالا کلید خورد. هدف از این پروژه تسهیل خرید برای ساکنین مناطق کم‌جمعیت بود.

تحویل بسته با پهپاد

در ژاپن کمپانی‌های متعددی چون AEON علاقه‌ زیادی به حوزه‌ تحویل کالا با پهپاد نشان دادند. این سازمان، آزمایش‌های فراوانی را با استفاده از محصولات مختلفی چون بطری نوشیدنی انجام داده است. کمپانی Rakuten نیز با استفاده از شبکه‌ LTE توانست توانایی جا‌به‌جایی‌های طولانی را در پهپادهای خود بهبود بخشد. در دسامبر 2016 آمازون نخستین تحویل بسته با پهپاد را در انگلستان انجام داد.

یکی از فعال‌ترین کمپانی‌های چینی در زمینه‌ تولید پهپاد تحویل کالا، شرکت JD است. این کمپانی از سال 2017، هفت نوع پهپاد حمل کالا را در سطح چهار استان پرجمعیت چین آزمایش کرده است. این پهپادها توانایی حمل بسته‌هایی با وزن پنج الی 30 کیلوگرم را داشته و با حداکثر سرعت 100 کیلومتر بر ساعت پرواز می‌کنند. مقصد این ماشین‌های کوچک انبارهایی مخصوص هستند.

تحویل بسته با پهپاد

در سال 2018، کمپانی بویینگ از نمونه‌ آزمایشی یک پهپاد حمل کالا با توانایی جابه‌جایی 227 کیلوگرم بار پرده‌برداری کرد. در اکتبر همان سال، وانوتو قراردادهایی را با دو کمپانی Swoop Aero و Wingcopyrt Holding امضا کرد؛ این قراردادها شامل ارائه‌ خدمات درمانی و واکسن‌ها به سازمان‌های درمانی این کشور می‌شوند. در ماه دسامبر کمپانی Kroger شروع به تحویل خریدهای مشتریان خود با استفاده از پهپادها کرد.

از جدیدترین پیشرفت‌های انجام گرفته در حوزه‌ تحویل بسته با پهپاد، تلاش‌های آمازون در راستای استفاده از آن‌ در سطح شهری است. این سرویس که Amazon Scout نام دارد، به محض اخذ مجوزهای قانونی و امنیتی مورد نیاز عملی خواهد شد؛ اگرچه اولین تحویل‌های آن در شهر لس‌آنجلس انجام گرفته است.

پهپاد حمل کالا

آمازون در ادامه تصمیم به استفاده از پهپادهایی سریع‌تر برای کاهش زمان تحویل مرسولات خود گرفت. هدف آمازون تحویل خریدهای مشتریان در کمتر از 30 دقیقه بود. این پهپادها کاملا توسط کامپیوترها کنترل شده و دسترسی کاملی به GPS برای تشخیص مسیر خود دارند.

همچنین بخوانید :

در فوریه‌ گذشته، Zipline موفق به تحویل بیش از 10000 بسته‌ درمانی در روآندا شد. این کمپانی در حال حاضر دو مرکز پخش را در این کشور اداره می‌کند. هدف نهایی Zipline گسترش دسترسی خود به تمام سطح روآندا است. در ماه اوت، Swoop Aero نخستین بندر پهپادها را در جمهوری دموکراتیک کنگو احداث کرد. آن‌ها از این بندر برای انتقال واکسن‌ها و منابع درمانی استفاده می‌کنند.

 


استفاده‌ های غیر قانونی از تحویل بسته با پهپاد


پهپاد حمل کالا

در سال‌های اخیر کارتل‌های دراگ از پهپادها برای انتقال اجناس قاچاق خود استفاده کرده‌اند. در بین سال‌های 2013 تا 2015، زندانیان آمریکایی دست کم چهار بار از پهپادها برای دریافت و انتقال موارد مختلف بهره بردند. در نوامبر سال 2013 چهار جوان اهل جورجیا به جرم تلاش برای انتقال اجناس قاچاق به یکی از زندان‌های آمریکا دستگیر شدند. این موارد تنها محدود به ایالات متحده نشده و در کشورهای ایرلند، انگلستان، استرالیا و کانادا نیز شاهد سو استفاده‌ مجرمان از این ماشین‌ها بوده‌ایم.

نظر شما در مورد استفاده از پهپادها چیست؟ آیا مایل به استفاده از این روش انتقال مرسولات هستید؟ نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
محسن آرونی
.
27 آذر 1398، 12:12
پاسخ
0
1
خبر خوشحال کننده ایه اما به نظرم مثل اضافه شدن هر وسیله دیگه ای به خدمات شهری، نیازمند فرهنگ سازیه...
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402