پیش بینی می شود تا سال 2020 ،حدود 2.3 میلیون فرصت شغلی در حوزه هوش مصنوعی ایجاد شود. گارتنر روز جمعه پیش بینی کرد که تا سال 2020، بسیاری از افراد در کشورهایی با اقتصاد بالغ بیشتر بر مبنای اطلاعاتی اشتباهی که از طریق شبکه های اجتماعی منتقل می شوند، جلو می روند تا بر مبنای اطلاعات واقعی و صحیح گام بردارند.
در سال 2017، اخبار دروغین و جعلی تبدیل به موضوع مهمی در جنبه های سیاسی و رسانه های جهان شده است.
گارتنر در بیانیه ای گفت: «وقتی اخبار جعلی و دروغین، بر آگاهی مردم تاثیرگذار است، بسیار حایز اهمیت است که محتوای ایجاد شده در فضای دیجیتال، اخباری واقعی و معتبر باشند تا در اذهان عموم مردم اخبار غیر موثق شکل نگیرد.»
برای برخی شرکت ها، سرعت بالای تولید محتوا در فضای رسانه ها و شبکه های اجتماعی گاهی مشکلاتی را ایجاد کرده است.
گارتنر خاطرنشان کرد: «شرکت ها نه تنها باید به طور مستقیم بر روی آنچه که در مورد برندهایشان گفته می شود دقیقا نظارت داشته باشند، بلکه باید اطمینان حاصل کنند که حتی خبرهایی که به صورت مستقیم بر برند آنها تاثیر نمی گذارد نیز، موثق باشد.»
تا سال 2020، هوش مصنوعی (AI) تبدیل به فرصت شغلی خوبی در جهان خواهد شد. پیش بینی می شود که 2.3 میلیون شغل ایجاد می شود و حدود 1.8 میلیون شغل نیز از بین می رود.
هوش مصنوعی منحر به ایجاد فرصت های شغلی بیشتری در سال 2019 خواهد شد. با این حال، گارتنر معتقد است که تعداد مشاغلی که به دلیل وجود هوش مصنوعی تا سال 2020 ایجاد می شود بسیار بیشتر از سال 2019 است.
تا سال 2020، هوش مصنوعی نیز می تواند منجر به خلق واقعیت های تقلبی یا محتوای تقلبی مبتنی بر هوش مصنوعی شده و توانایی هوش مصنوعی برای تشخیص صحت محتوای اخبار منتشر شده خود یکی از مسایلی است که شاید منجر به ایجاد فضایی با نوعی بی اعتمادی گردد.
داریل پلومر، معاون رئیس جمهور و همکار گارتنر، اعتقاد دارد: «نوآوری مبتنی بر فناوری با سرعت پیش می رود و حتی برخی از شرکت ها نمی توانند پا به پای این سرعت رشد فناوری گام بردارند. شاید بتوان گفت که قبل از اینکه یک فناوری جدید اجرایی سازی شود، دوتای دیگر به بازار خواهد آمد. »
وی افزود: «مدیران CIO در سازمانهای مبتنی بر محصول نهایی باید به سرعت پیشرفت کنند که بتوانند با آنچه در آینده پیش روی آنها قرار دارد بتوانند خود را حفظ کرده و پابرجا بمانند.»
تا سال 2021، برندهایی که طراحی وب سایت خود را برای پشتیبانی از جستجوی تصویری و صوتی به روز می کنند، باعث می شوند که درآمد حاصل از تجارت الکترونیک آنها 30٪ افزایش یابد.
تا سال 2020، پنج شرکت از هفت شرکت بزرگ دیجیتال اصطلاحا ممکن است خودزنی کنند و طوری نشان بدهد که مسایلی دارند و ممکن است شرکت را جمع کنند، شاید یکی از دلایل انجام چنین کاری روکردن شرکت های جدید توسط همین مدیران باشد و تنها ترفندی برای در دست گرفتن بازار است.
غول های دیجیتال مانند علی بابا، آمازون، اپل، بایدو (Baidu)، فیس بوک، گوگل، مایکروسافت و تنسنت(Tencent) به احتمال زیاد در شرایطی قرار می گیرند که نفوذ آنها چنان بزرگ شده که می توانند ارزش های جدیدی در بازار ایجاد کنند.
گارتنر معتقد است: «بسیاری از شرکت ها با استراتژی خود زنی پیش می روند و قصد دارند عمدانام خود را در بازار خراب کنند، حتی اگر لازم باشد، شرکت خود را ظاهرا منحل می کنند. انجام این کار ممکن است خطرناک و همراه با ریسک باشد ولی گاهی این شرکت ها هدف های بزرگ تری را دنبال می کنند. »
تا پایان سال 2020، صنعت بانکداری با استفاده از اوراق بهادار و بر مبنای ارزش کسب و کار 1 میلیارد دلار درآمد خواهد داشت.
تا سال 2021، بیش از 50 درصد از شرکت ها، سالانه هزینه بیشتری را برای برنامه های موبایل در زمینه تولید ربات ها و چت روم ها هزینه خواهند کرد.
گارتنر افزود: «تا سال 2021، 40 درصد از کارکنان فناوری اطلاعات، کارآفرینانی خواهند بود که نقش های متعددی دارند، و بیشتر آنها به کسب و کار مشغول هستند تا حوزه فناوری.»
تا سال 2020، فناوری IoT یعنی اینترنت اشیا در 95 درصد از محصولات الکترونیکی برای طرح های جدید محصول دیده خواهد شد. گارتنر گفت، تا سال 2022، نیمی از بودجه های امنیتی صرف اینترنت اشیا خواهد شد و البته صرف جبران خسارت، احیای مجدد سیستم به دلیل از بین رفتن سیستم ایمنی، به جای حفاظت از آن خواهد شد.
