Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet. Vavada casino зеркало

خرید رم گوشی + لیست قیمت ارزان ترین رم های گوشی

microsd cards / کارت حافظه
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

اگر به دنبال خرید رم گوشی با ظرفت مناسب و قیمت ارزان هستید پلازا فهرستی از ارزان‌ترین کارت حافظه‌های موجود در بازار ایران را برای شما آماده کرده است. با معرفی این رم های گوشی و بررسی مشخصات یک کارت حافظه خوب همراه پلازا باشید.

رم گوشی یا کارت حافظه (Secure Digital) در دوربین‌های دیجیتال، پخش کننده‌های موسیقی، گوشی‌های هوشمند، تبلت و حتی لپ‌ تاپ مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما تمام رم‌های گوشی مشابه یکدیگر نیستند. این رم‌ها از گران قیمت‌ترین گرفته تا یک رم گوشی ارزان در کلاس‌های سرعت، اندازه فیزیکی و ظرفیت‌های متفاوتی دسته‌بندی می‌شوند. در ادامه فهرست قیمت ارزان ترین رم های گوشی موجود در بازار ایران را مشاهده خواهید کرد و تفاوت‌های میان کارت‌های حافظه که در هنگام خرید رم گوشی باید به آن‌ها توجه داشته باشید را توضیح می‌دهیم.

در ادامه می‌خوانید:

 


قیمت انواع رم گوشی


برای خرید رم گوشی می‌توانید به بازار یا فروشگاه‌های آنلاین مراجعه کنید. در حال حاضر فروشگاه پلازا انواع مختلفی از کارت حافظه را با قیمت‌های متنوع به صورت آنلاین عرضه می‌کند که در جدول زیر به 15 مورد از رم گوشی ارزان قیمت اشاره می‌کنیم.

تصویر محصولقیمتنام محصوللینک خرید
45,600 تومان Micro SDHC ادونس مدیا 8 گیگمشاهده و خرید
خرید رم گوشی ارزان 56,500 تومان Micro SDHC ادونس مدیا 8 گیگمشاهده و خرید
کارت-حافظه-micro-sdhc-دیتا-پلاس62,000 تومان Micro SDHC ادونس مدیا 8 گیگمشاهده و خرید
خرید رم گوشی / خرید کارت حافظه موبایل 62,500 تومان Micro SDHC اپیسر 16 گیگمشاهده و خرید
خرید رم گوشی / خرید حافظه دوربین 62,500 تومان Micro SDHC ری دیتا 16 گیگمشاهده و خرید
خرید کارت حافظه گوشی 169,000 تومان Micro SDXC ایکس انرژی  64 گیگمشاهده و خرید
خرید رم گوشی / خرید حافظه دوربین  174,000 تومان micro SDXC اپیسر 64 گیگمشاهده و خرید
175,000 تومانMicro SDXC ویکومن 64 گیگمشاهده و خرید

 

 


برای خرید رم گوشی باید به چه مواردی دقت کنیم؟


کلاس سرعت

تمامی کارت‌های SD سرعت یکسانی ارائه نمی‌دهند. سرعت کارت حافظه برای برخی کاربران اهمیت زیادی دارد. برای مثال اگر شما یک عکاس حرفه‌ای باشید و به طور مستمر در حال ثبت تصاویر با یک دوربین DSLR آن‌ هم با بالاترین کیفیت ممکن یعنی RAW هستید به سریع‌ترین کارت حافظه موجود در بازار نیاز دارید تا دوربین بتواند با سرعت بسیار بالایی این تصاویر را ذخیره کند. یک کارت حافظه پرسرعت هنگام ضبط و ذخیره ویدیوهای با کیفیت بالا هم اهمیت زیادی پیدا می‌کند. از طرف دیگر اگر با استفاده از یک دوربین معمولی هر از چند گاهی عکاسی می‌کنید یا اگر از کارت SD فقط برای ذخیره چند فایل تصویری در گوشی استفاده می‌کنید، سرعت اهمیت چندانی ندارد و می‌توانید برای خرید رم گوشی ، سراغ یک رم ارزان بروید.

microsd cards / رم گوشی

تولید کنندگان این رم ‌ها برای مشخص کردن میزان سرعتی که ارائه می‌دهند آن‌ها را در کلاس‌هاس سرعت مختلفی طبقه‌بندی می‌کنند. اتحادیه کارت حافظه (SD Association) که وظیفه تعریف استانداردهای کارت‌های SD را بر عهده دارد به طور دقیق میزان سرعت هر کلاس سرعت را مشخص نکرده اما موارد استفاده هر کدام از این کلاس‌ها را تعیین کرده است.

در مجموع 4 کلاس سرعت مختلف وجود دارد که شامل 10، 6، 4 و 2 است. کلاس 10 بیشترین سرعت را دارد و برای ضبط تصاویر HD و full HD مناسب است. کلاس 2 کندترین کلاس است و برای ضبط تصاویر با کیفیت پایین مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمولا افرادی که به دنبال رم گوشی ارزان هستند به دنبال این کلاس می‌روند. کلاس‌های 4 و 6 نیز هردو برای ضبط ویدیوهای با کیفیت بالا استفاده می‌شوند. علاوه بر این کلاس‌ها، 2 کلاس سرعت دیگر نیز داریم که به عنوان کارت‌های با سرعت فوق‌العاده بالا (Ultra High Speed) شناخته می‌شوند. کلاس‌های 1 و 3 جزو این دسته بندی هستند اما این دو قیمت زیادی دارند و برای استفاده‌های حرفه‌ای توصیه می‌شوند. علاوه بر این کارت‌های UHS تنها در دستگاه‌هایی که از این نوع کارت پشتیبانی می‌کنند قابل استفاده هستند. در تصویر زیر لوگو مربوط به هر کلاس سرعت از چپ به راست به ترتیب میزان سرعت آورده شده است:

SD Card speed class / کلاس سرعت کارت حافظه

معمولا کلاس‌های 4 یا 6 برای استفاده روزمره در دوربین دیجیتال، گوشی هوشمند یا تبلت کفایت می‌کنند. اگر ویدیوهای با کیفیت بالا ضبط می‌کنید یا تصاویر را با کیفیت RAW ذخیره می‌کنید کلاس 10 بهترین انتخاب ممکن است. کلاس 2 نیز سرعت پایینی دارد و اگر از ارزان قیمت‌ترین دوربین دیجیتال موجود در بازار استفاده نمی‌کنید بهتر است اصلا سمت آن نروید به خصوص از آنجایی که امروزه گوشی‌های رده پایین‌ نیز می‌توانند ویدیوهای HD را ضبط کنند.

کلاس سرعت این نوع رم‌ها بر رویشان نوشته شده است. هنگام خرید آنلاین نیز می‌توانید کلاس سرعت را در قسمت مشخصات محصول پیدا کنید علاوه بر این، این کلاس بر روی بسته‌بندی نیز نوشته می‌شود. برای مثال در تصویر زیر کارت وسطی کلاس 4 و دو کارت دیگر کلاس 6 هستند.

SD Cards / کارت حافظه

اگر لوگو مربوط به کلاس سرعت بر روی کارت نوشته نشده باشد کلاس آن 0 و یک رم گوشی ارزان قیمت به حساب می‌آید. این کارت‌ها در گذشته و قبل از اینکه سیستم دسته بندی به صورت کلاس معرفی شود تولید شده‌اند و احتمال دارد سرعت آن‌ها حتی از کارت کلاس 2 نیز پایین‌تر باشد و از همین رو ارزان ترین رم های گوشی شامل این نوع کارت‌ها می‌شوند.

 

اندازه فیزیکی

این مموری ها همچنین اندازه‌های مختلفی هم دارند و به 3 دسته کارت‌های SD استاندارد، کارت‌های miniSD و microSD تقسیم می‌شوند. کارت‌های SD استاندارد بزرگترین سایز را دارند و اندازه آن‌ها 32x24x2.1 میلی‌متر و وزنشان هم 2 گرم است. بیشتر دوربین‌های دیجیتال امروزی از این نوع مموری پشتیبانی می‌کنند.

کارت‌های miniSD اندازه کوچکتری دارند (21.5x20x1.4) و امروزه مانند گذشته مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. این کارت‌های SD منحصرا در اندازه‌ای ساخته شده بودند تا بتوان آن‌ها را در گوشی‌های موبایل به کار گرفت اما پس از معرفی کارت‌های microSD که اندازه کوچکتری داشتند این کارت‌ها کم کم فراموش شدند. کارت‌های microSD کوچکترین کارت‌های حافظه هستند (15x11x1) و در اکثر گوشی‌ها و تلفن‌هایی که از کارت SD پشتیبانی می‌کنند مورد استفاده قرار می‌گیرند. علاوه بر این سایر دستگاه‌ها مانند تبلت‌ها هم از این نوع کارت پشتیبانی می‌کنند.

اندازه کارت تنها زمانی اهمیت پیدا می‌کند که دقیقا بدانید دستگاه مورد نظرتان از چه اندازه‌ای پشتیبانی می‌کند. کارت‌های حافظه تنها به درگاه مخصوص خودشان متصل می‌شوند از همین رو نمی‌توان یک کارت microSD را در درگاهی که متعلق به کارت SD استاندارد است متصل کرد. برای این کار نیاز به آداپتورهای کارت حافظه دارید. با کمک این آداپتورها می‌توان کارت‌هایی که اندازه کوچکتری دارند را به درگاهی که برای یک کارت بزرگتر طراحی شده وصل کرد. در تصویر زیر آداپتوری را مشاهده می‌کنید که می‌توان با استفاده از آن یک microSD را به درگاه SD استاندارد متصل کرد.

SD Cards / کارت حافظه آداپتور

ظرفیت

کارت‌های حافظه مانند فلش USB، هاردهای HDD و SDD و سایر حافظه‌ها در ظرفیت‌های مختلفی تولید می‌شوند. اما تفاوت میان ظرفیت کارت‌های حافظه به همین جا ختم نمی‌شود. کارت‌های SD Standard Capacity که به اختصار به آن‌ها SDSC گفته می‌شود ظرفیتی میان 1 مگابایت تا 2 گیگابایت دارند. برخی از این نوع کارت‌ها حتی دارای ظرفیتی معادل 4 گیگابایت هستند اما این مدل کارت‌ها غیر استاندارد بوده و قابل اطمینان نیستند. به همین دلیل اگر قیمت یک کارت حافظه 4 گیگ ارزان‌تر از بقیه کارت‌های هم ظرفیت خود بود باید مراقب باشید اشتباها یک رم غیر استاندارد SDSC خریداری نکنید.

به دلیل ظرفیت محدود این کارت‌ها، کارت‌های SD High Capacity یا SDHC معرفی شدند که کارت‌هایی با ظرفیت 2 گیگابایت تا 32 گیگابایت را شامل می‌شوند. کارت‌های SDSC و SDHC هردو دارای رم‌هایی با ظرفیت 2 گیگابایت هستند اما اکثر کاربران برای خرید رم گوشی میکرو اس دی 2 گیگ به دلیل سرعت بیشتر و عملکرد بهتر، از کارت‌های SDHC استفاده می‌کنند. البته دیگر به سختی می‌توان کارت‌های SDSC را در بازار پیدا کرد. از طرف دیگر قیمت رم گوشی 2 گیگ استاندارد SDHC نیز بسیار ناچیز است. جدیدترین استانداردی که به تازگی معرفی شده SD Extended Capacity یا SDXC است. کارت‌هایی که با این استاندارد ساخته می‌شوند از 32 گیگابایت تا 2 ترابایت ظرفیت دارند.

سخن پایانی

اگر می‌خواهید از کارت‌های SDHC یا SDXC استفاده کنید باید قبل از خرید رم گوشی ، ابتدا مطمئن شوید دستگاهتان از این نوع کارت‌ها پشتیبانی می‌کنند. امروزه بیشتر دستگاه‌ها از کارت‌های SDHC پشتیبانی می‌کنند و به احتمال زیاد مموری که در حال حاضر از آن استفاده می‌کنید نیز SDHC است. استاندارد SDXC اما از آنجایی که به تازگی معرفی شده هنوز فراگیر نشده است. از دلایل عمده عدم استقبال نه چندان گرم کاربران قیمت بالای اینگونه کارت‌ها است به طوری که قیمت رم 200 گیگ SDXC ساخته شده توسط سن‌دیسک نزدیک به 40 دلار است.

در هنگام خرید کارت SD باید ابتدا کلاس سرعت، اندازه و ظرفیت مورد نیازتان را بدانید. حتما دستگاه خود را چک کنید تا ببینید از چه نوع رم و چه اندازه‌ای پشتیبانی می‌کند و سپس مشخص کنید به چه ظرفیت و سرعتی احتیاج دارید. نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402