نسخه 1.0 اندروید 9 سال قبل به بازار عرضه شد. اکنون سیستم عامل اندروید، نهمین سال فعالیت خود را پشت سر گذاشته است. هنگامی که گوگل در تاریخ 28 سپتامبر 2008 اندروید را منتشر کرد، وعده های بسیاری به کاربران داد. اندروید نقش تازه ای را در بازار بر عهده گرفته بود و شاید از نظر برخی سرمایه گذاری مالی برای موفقیت اندروید در آن زمان ریسک بود. البته باید در نظر داشته باشیم که گوگل در طی سالهای فعالیت اش، پروژه های بسیاری را آغاز کرده و بسیاری از پروژه های این شرکت هم ناکام مانده است و اگر زمان هایی بوده که اندروید هم در وضعیت پرفشاری بوده باشد، جای تعجب نیست.
اندروید نهمین سالگرد تولد خود را زمانی جشن می گیرد که نسخه آخر این سیستم عامل یعنی اندروید اوریو را به بازار عرضه کرده است. البته این بدین معنی نیست که هر سال نسخه اندروید مطابق با سالگرد تولد اندروید به بازار عرضه شده باشد.
در حال حاضر سیستم عامل اندروید در بیش از 65٪ سیستم های موجود بازار نصب شده و فعال است. شاید تصور کنید که آمار بر اساس اینکه چه کسی شمارش را انجام دهد می تواند متغیر باشد و ممکن است صحیح نباشد، اما به شما می گوییم که حتی در آمارگیری تخمینی و برآوردهای محافظه کارانه، همین عدد 65٪ ببه دست آمده است و برخی آمارها حتی به رقم 85% هم رسیده اند.
اندروید پادشاه سیستم عامل های جهان است!
چه شما سیستم عامل اندروید را دوست داشته باشید یا نداشته باشید، این سیستم عامل توانسته است در بازار جایگاه خوبی برای خودش به دست بیاورد و پادشاهی کند. از آنجایی که این سیستم عامل گوشی های مختلفی را تحت پوشش خود قرار داده است، بسیاری از کاربران ترجیح می دهند با این سیستم عامل کار کنند. حتی بسیاری از کاربران هنوز با نسخه های قدیمی آن کار می کنند و واقعا مشکلی هم ندارند. البته راه حلی هنوز برای تشویق این کاربران به استفاده از نسخه های جدیدتر اندروید وجود ندارد.
گوگل سعی دارد هر سال نسخه جدیدی از سیستم عامل خود را به بازار عرضه کند و ویژگی های جدیدی را در اختیار کاربران قرار دهد که البته این کار، ساده نیست.
کار بر روی یک برنامه دقیق با چنین پروژه عظیمی برای اکثر شرکت ها سخت است ولی گوگل مایل است برای این مساله هزینه کند و پول زیادی هم در این به روز رسانی ها هزینه می کند.
در حال حاضر، اندروید با سرعت ثابتی به پیش می رود و البته به نظر می رسد قرار نیست سرعت حرکت خود را تغییر بدهد. ولی به هر حال هر زمان هم ممکن است این شرکت تصمیم بگیرد تغییراتی را در سیستم خود ایجاد کند. در سال آینده نسخه بعدی اندروید یعنی Android 9.0 به بازار عرضه خواهد شد . چرخه طراحی و توسعه این نسخه در حال حاضر آغاز شده است. باید ببینیم در این نسخه حرکتی انقلابی را شاهد خواهیم بود؟ آیا تغییرات فاحشی در نسخه بعدی اندروید مشاهده خواهیم کرد؟ آیاقالب فعلی حفظ خواهد شد یا تغییر خواهد کرد؟
منبع : softpedia
